8246
A.C. Chievo Verona
  • Rapidboy11
    én :) megtehetem

Én voltam braziliában és láttam 15 évesen jáccani.
  • giornalista
    http://olaszforum.blog.hu/

eddig is szerettem olvasni ezt a blogot, mert szeretem Olaszországot, és voltak kifejezetten érdekes írások rajta. pár hete pedig megtudtam, hogy a szerző Chievo-drukker, szóval mindenkinek duplaszeretettel ajánlom ezt az oldalt :)
  • McFrost
    Ez már tuti, mert állítólag a Roma is kavar valamit.
  • Chievodrukker
    Sorrentinot megvettük az AEK Athentól.
  • Rapidboy11
    lehetséges érkezők:
    Álex Diego Tejado második napját töltötte próbajátékon veronában.
    Illetve a Sion 16 éves középpályása Mateo Fedle érkezhet.
  • Chievodrukker
    Ezt már annak idején is kérdezni akartam: mi történt vele?
    Ha jól emlékszem, tavaly nyáron ő volt az első igazolásunk csatárposzton, aztán mégis visszaadtuk a triesztieknek.

Néha ránéztem a Triestina összeállítására az elmúlt szezonban, ott is ritkán találkoztam a nevével.
  • McFrost
    Jó lenne ha vissza hoznánk Pablo Granoche-t.
  • Chievodrukker
    A Primaverában a Chievo az elődöntőben kapott ki a későbbi győztes Palermotól, tehát, ha jól értelmezem, bronzérmesek lettek. Jó lehet az utánpótlásnevelés.

A Napoli (Serie A) ellen a második félidőben pályára lépett Hanine és Burato, ők mindketten 1990-es születésűek és a Primavera csapat oszlopos tagjai voltak.
  • McFrost
  • McFrost
    Hamarosan tárgyalás kezdődik Sorrentino ügyében az AEk Athen-el, mi akarjuk, Ő akar minket, az árát fogják meghatározni.
  • McFrost
    Hozzuk vissza Obinna-t, azt: Sergio-Obi-Maki
  • Chievodrukker
    Nagyon szép évet zárt Sergio, amit ősszel nem hittünk volna.

Bogdani is gólt lőtt a portugáloknak. Ez egy fricska Arie Haannak is, aki korábban nem tartott rá igényt az albán válogatottban.
  • Chievodrukker
    Remélem, harminc évesen marad Veronában, ahol biztos helye van és mindenki szereti.
    Firenzében könnyen úgy járhat, mint Semioli, Nápolyban meg Lavezzikben gondolkodnak.

Amúgy meg ő az egyetlen épkézláb csatárunk.
  • McFrost
    PELLISSIER NEM AKÁRMILYEN GÓLT LŐTT A VÁLOGATOTTBAN!!!
  • McFrost
    Pellissier-t akarja a Fiorentina és a Napoli.
  • McFrost
    Marcolini (33) hosszabbított.
  • giornalista
    én sem akarom, csak a sporttv mindig bemondja... a Fio-Milan meg érdekel. meg a többi meccs is :)
  • giornalista
    már bent van a 3. is... nem érdekli a csapatot a meccs... kár érte, kikaphatunk 5-6-7 góllal is akár Nápolyban ezek után, ha ráharap a közönség és a csapat a 3-0-ra.

persze nem látom a meccset, az is lehet, hogy zárt kapus :)
  • McFrost
    3-0, nem is figyelem tovább
  • McFrost
    Catania tuti lefexik a Bologna-nak, viszont a Roma meg piszkálja a Juvét, ha leadja a Toronak a meccset.
  • McFrost
    Meg azért van nálunk pár érdekeses név: Scardina,Aldegani,Ionese,Burato, Di Carlo odapakolta őket, szokják
  • McFrost
    Igazándiból nincs tétje, de a gyorsba bekapott 2 gólban én csak rövid zárlatot látok, semmi többet. Viszont remélem a Toino megy.
  • giornalista
    na már kettő... hát ez nagyon csúnya lehet még a végére :(

érdekes. amint nincs motiváció, úgy tűnik, rögtön elkészülünk az erőnkkel. persze a Napoli otthon nyilván megpróbál végre nyerni, csak akkor is kár, hogy pont minket vernek agyon.

a szív vitte a csapatot és a hit tavasszal... ez a 7 perc alatt bekapott 2 gól ezt mutatja nekem.
  • giornalista
    és már vezet is a Napoli :) némi ősz-utánérzésem van, persze ha nem kapunk ki 3 gólnál többel, igazából nem is érdekel, csodálatos tavaszunk volt :)
  • giornalista
    érdekes, hogy ma Aldegani kezdett a kapuban... Sorrentino ugyebár kölcsönben van (ha jól tudom), remélem, hogy jövőre is megtartjuk.
  • McFrost
    AZ ÉSZAKÍREK ELLENI OLASZ KERET
    Kapusok: De Sanctis (Galatasaray), Marchetti (Cagliari)
    Hátvédek: Cassani (Palermo), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Olympique Lyon), Esposito (Lecce), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter)
    Középpályások: Biagianti (Catania), Brighi (Roma), D'Agostino (Udinese), Galloppa (Siena), Gattuso (Milan), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria)
    Támadók: Foggia (Lazio), Mascara (Catania), Pazzini (Sampdoria), Pellissier (Chievo), G. Rossi (Villarreal).
  • Chievodrukker
    Érdekes egy kiesési rangadó lehetett a Bologna-meccs, ahol még egy sárga lapot sem érdemelt ki senki. A videón sem láttam sok gólhelyzetet. De cseppet sem bánom. Ha a Bolognának jó volt az x, nekünk duplán.

Nagyon szép volt ez a tavasz. A 2009-ben eddig lejátszott 20 mérkőzésből mindössze hármat vesztett el a csapat, ami hatalmas teljesítmény! Mellette 6 győzelem és 11 döntetlen került a tarsolyba. Hát ez kellett ahhoz, hogy bent maradjunk!
    Az akarat mindvégig megvolt, még a csapnivalóan sikerült őszön is.
    Köszönjük minden játékosnak és Di Carlónak!
  • McFrost
  • karajjj
    ha elkészül a konvertálással a youtube, akkor jobb minőségű lesz

• Matthew Prosac

jövőre már szeretném végre látni Kerlont is :)
  • Reyi
    CSODATAVASZ! Köszönjük a srácoknak, jövőre veletek ugyanitt (de jó ezt leírni)
  • McFrost
    Grande Chievooo!!! Lo 0-0 con il Bologna permette ai gialloblù di festeggiare la permanenza in serie A. Una grande rimonta che è iniziata con il nuovo anno. Complimenti a tutti.
  • giornalista
    nekem teljesen mindegy, hogy melyik marad bent :)
  • McFrost
    Bent maradtunk, hősies tavaszt produkálva!!!!
    Remélem ezzel az 1 ponttal segítünk a Bologna-nak is itt maradni!
  • giornalista
    "Chievo-Bologna 0-0 finale: il Chievo resta in serie A, agli emiliani basterà battere il Catania domenica prossima per salvarsi"

bennmaradtunk!!!!!!
  • Rudee
    Bent maradtatok.
  • giornalista
    négy perc hosszabbítás. elhiszi ezt valaki!?
  • giornalista
    a drukkerek már ünnepelnek...
  • giornalista
    megint egyenlített a Torino. többször nem írom be, bármi is lesz, nem igaz már.
  • giornalista
    megint vezet a Genoa!