8246
A.C. Chievo Verona
-
#6725 én :) megtehetem
Én voltam braziliában és láttam 15 évesen jáccani. -
#6724 http://olaszforum.blog.hu/
eddig is szerettem olvasni ezt a blogot, mert szeretem Olaszországot, és voltak kifejezetten érdekes írások rajta. pár hete pedig megtudtam, hogy a szerző Chievo-drukker, szóval mindenkinek duplaszeretettel ajánlom ezt az oldalt :) -
#6723 Ez már tuti, mert állítólag a Roma is kavar valamit. -
Chievodrukker #6722 Sorrentinot megvettük az AEK Athentól. -
#6721 lehetséges érkezők:
Álex Diego Tejado második napját töltötte próbajátékon veronában.
Illetve a Sion 16 éves középpályása Mateo Fedle érkezhet. -
Chievodrukker #6720 Ezt már annak idején is kérdezni akartam: mi történt vele?
Ha jól emlékszem, tavaly nyáron ő volt az első igazolásunk csatárposzton, aztán mégis visszaadtuk a triesztieknek.
Néha ránéztem a Triestina összeállítására az elmúlt szezonban, ott is ritkán találkoztam a nevével. -
#6719 Jó lenne ha vissza hoznánk Pablo Granoche-t. -
Chievodrukker #6718 A Primaverában a Chievo az elődöntőben kapott ki a későbbi győztes Palermotól, tehát, ha jól értelmezem, bronzérmesek lettek. Jó lehet az utánpótlásnevelés.
A Napoli (Serie A) ellen a második félidőben pályára lépett Hanine és Burato, ők mindketten 1990-es születésűek és a Primavera csapat oszlopos tagjai voltak. -
#6717 -
#6716 Hamarosan tárgyalás kezdődik Sorrentino ügyében az AEk Athen-el, mi akarjuk, Ő akar minket, az árát fogják meghatározni. -
#6715 Hozzuk vissza Obinna-t, azt: Sergio-Obi-Maki -
Chievodrukker #6714 Nagyon szép évet zárt Sergio, amit ősszel nem hittünk volna.
Bogdani is gólt lőtt a portugáloknak. Ez egy fricska Arie Haannak is, aki korábban nem tartott rá igényt az albán válogatottban. -
Chievodrukker #6713 Remélem, harminc évesen marad Veronában, ahol biztos helye van és mindenki szereti.
Firenzében könnyen úgy járhat, mint Semioli, Nápolyban meg Lavezzikben gondolkodnak.
Amúgy meg ő az egyetlen épkézláb csatárunk. -
#6712 PELLISSIER NEM AKÁRMILYEN GÓLT LŐTT A VÁLOGATOTTBAN!!! -
#6711 Pellissier-t akarja a Fiorentina és a Napoli.
-
#6710 Marcolini (33) hosszabbított. -
#6709 én sem akarom, csak a sporttv mindig bemondja... a Fio-Milan meg érdekel. meg a többi meccs is :) -
#6708 már bent van a 3. is... nem érdekli a csapatot a meccs... kár érte, kikaphatunk 5-6-7 góllal is akár Nápolyban ezek után, ha ráharap a közönség és a csapat a 3-0-ra.
persze nem látom a meccset, az is lehet, hogy zárt kapus :) -
#6707 3-0, nem is figyelem tovább -
#6706 Catania tuti lefexik a Bologna-nak, viszont a Roma meg piszkálja a Juvét, ha leadja a Toronak a meccset. -
#6705 Meg azért van nálunk pár érdekeses név: Scardina,Aldegani,Ionese,Burato, Di Carlo odapakolta őket, szokják -
#6704 Igazándiból nincs tétje, de a gyorsba bekapott 2 gólban én csak rövid zárlatot látok, semmi többet. Viszont remélem a Toino megy. -
#6703 na már kettő... hát ez nagyon csúnya lehet még a végére :(
érdekes. amint nincs motiváció, úgy tűnik, rögtön elkészülünk az erőnkkel. persze a Napoli otthon nyilván megpróbál végre nyerni, csak akkor is kár, hogy pont minket vernek agyon.
a szív vitte a csapatot és a hit tavasszal... ez a 7 perc alatt bekapott 2 gól ezt mutatja nekem. -
#6702 és már vezet is a Napoli :) némi ősz-utánérzésem van, persze ha nem kapunk ki 3 gólnál többel, igazából nem is érdekel, csodálatos tavaszunk volt :) -
#6701 érdekes, hogy ma Aldegani kezdett a kapuban... Sorrentino ugyebár kölcsönben van (ha jól tudom), remélem, hogy jövőre is megtartjuk. -
#6700 AZ ÉSZAKÍREK ELLENI OLASZ KERET
Kapusok: De Sanctis (Galatasaray), Marchetti (Cagliari)
Hátvédek: Cassani (Palermo), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Olympique Lyon), Esposito (Lecce), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter)
Középpályások: Biagianti (Catania), Brighi (Roma), D'Agostino (Udinese), Galloppa (Siena), Gattuso (Milan), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria)
Támadók: Foggia (Lazio), Mascara (Catania), Pazzini (Sampdoria), Pellissier (Chievo), G. Rossi (Villarreal). -
Chievodrukker #6699 Érdekes egy kiesési rangadó lehetett a Bologna-meccs, ahol még egy sárga lapot sem érdemelt ki senki. A videón sem láttam sok gólhelyzetet. De cseppet sem bánom. Ha a Bolognának jó volt az x, nekünk duplán.
Nagyon szép volt ez a tavasz. A 2009-ben eddig lejátszott 20 mérkőzésből mindössze hármat vesztett el a csapat, ami hatalmas teljesítmény! Mellette 6 győzelem és 11 döntetlen került a tarsolyba. Hát ez kellett ahhoz, hogy bent maradjunk!
Az akarat mindvégig megvolt, még a csapnivalóan sikerült őszön is.
Köszönjük minden játékosnak és Di Carlónak!
-
#6698 -
karajjj #6697 ha elkészül a konvertálással a youtube, akkor jobb minőségű lesz
-
jövőre már szeretném végre látni Kerlont is :) -
#6695 CSODATAVASZ! Köszönjük a srácoknak, jövőre veletek ugyanitt (de jó ezt leírni) -
#6694 Grande Chievooo!!! Lo 0-0 con il Bologna permette ai gialloblù di festeggiare la permanenza in serie A. Una grande rimonta che è iniziata con il nuovo anno. Complimenti a tutti. -
#6693 nekem teljesen mindegy, hogy melyik marad bent :) -
#6692 Bent maradtunk, hősies tavaszt produkálva!!!!
Remélem ezzel az 1 ponttal segítünk a Bologna-nak is itt maradni! -
#6691 "Chievo-Bologna 0-0 finale: il Chievo resta in serie A, agli emiliani basterà battere il Catania domenica prossima per salvarsi"
bennmaradtunk!!!!!! -
Rudee #6690 Bent maradtatok. -
#6689 négy perc hosszabbítás. elhiszi ezt valaki!? -
#6688 a drukkerek már ünnepelnek... -
#6687 megint egyenlített a Torino. többször nem írom be, bármi is lesz, nem igaz már. -
#6686 megint vezet a Genoa!