A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapidboy11
igen érdekes lenne ha õk mind érkeznének.De ez sajnos reménytelen 😞
sztem minden poszton kéne egy középsõ ember akik jó összefognák a csapatot és a csatársort teljesen megújítani.

1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"

ha ezt mind megvenné a Chievo érdekes középcsapat válhat belõlük nem rossz futballistákkal😊 neke régen a 2004-es EB-n Charisteas tetszett , Dalla Bona volt Chelsea-s is, Appiah kõkemény volt a Juvéban is😊, Semioli nem rossz (az nem visszatérõ lenne?), Makinwa ügyes csatár, Maxi Lopez is volt a Barcában aztán a Mallorcában szval eléggé ugymond tapasztalt játékosok nem alkotnának rossz csapatot

Rapidboy11
Angelos Charisteas (FC Nürnberg)

Rapidboy11
Folytatódik:
Samuele Dalla Bona (SS Napoel)

Matthew Prosac
h kik jöhetnek

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

McFrost
Most ez mi?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rapidboy11
azért jól összejöttek!

Elia Legati,védõ (Monaco 50 ezer euró)
Stephen Ayodele Makinwa,csatár (Lazio 2 millió euró)
Antonin Rosa,védõ (Teplice 500-ezer euró)
Stephen Appiah,középápályás (Vereinslos 5 millió euró)
Carlos Quintana (Lanus)???
Franco Semioli,középpályás (Fiorentina 4.5 millió euró)
N'Diaye Papa Waigo,csatár (Fiorentina 2 millió euró)
Maxi López,csatár (FC Moszkva 2.5 millió euró)

Rapidboy11
Valaki megcsinálhatná tablószerûen a lehettséges érkezõk listáját hogy egybe legyen.

McFrost
BUÉK!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Reyi
BUÉK!

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

McFrost
Remélem az új év elõre lépést hoz csapatunk számára!
A vezetõink is komolyan gondolják ezt, Sartori rámozdult Semioli-ra és Papa Waigo-ra a Fiorentina-nál, még célkeresztbe került Maxi Lopez (23) az FC Moszkva csatára.

McFrost
állítólag puhatolózunk a PAOK Salonikinél, a védõ Contreras után és célkeresztben van Makinwa is.
Carlos Quintana (20) szintén megfigyelés alatt.

A csapat feje Sartori mindenkire ki van bukva (nem csoda), egyedül Sorrentino üti meg a szintet szerinte.

+r -t elnézést😄

Boldog Katácsonyt nektek is...Veronában is😊

Reyi
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

..a linket.
Köszönöm.
sejtettem hogy valami ilyesmi lesz ezuttal nem Milito hanem Olivera!! nuu szóval a csapatnak minden meccset hozni kéne Szilveszter után😄

Reyi
vereség az utolsó percben... no comment....

háát a Genova nem rossz Milito életveszélyes😞 nem sok esélyt látok a gyõzelemre de azért még mindig jobb ellenfél mint egy Juve ha itt nyernétek és a Bologna ellen is akkor az a 6 pont sokat segítene

McFrost

Régebben a hivatalos honlapon rendszeresen megjelent egy angol nyelvû összefoglaló a mérkõzésrõl. Újabban ezek elmaradtak.
Tudtok olyan oldalt, ahol a meccsekrõl angol nyelven lehet valami összefoglalót olvasni? Mármint a jegyzõkönyvön kívül.
McFrost
Ez azért érdekes, mert Appiah csapat nélküli, de jó így, csak ne legyünk hülyék: kérjünk játékosokat cserébe, vagy tartsuk meg! Appiah is fasz ha oda megy, 3 hét után a padon fog száradni.

giornalista
meg fõleg nem csak 0-2-nél, hanem 0-0-nál is.
giornalista
http://sportgeza.hu/futball/2008/12/19/vezercselre_keszul_a_milan_a_chievo_segitsegevel/

a lényeg: Appiaht akarja a Milan, de nincs EU-n kívüli helyük. ezért mi vennénk meg és kölcsönadnánk nekik.
nemcsak az Inter ellen kéne ez a mentalitás...sajnálnám ha kiesne a Chievo ugyanis a sárga szín kell a Serie A-ba hol lenne akkor az irigység?😄

giornalista
hát részben igen, de sokkal inkább pszichológiai, semmint taktikai. ami persze ugyanúgy a taktika része. el kellene végre magyarázni a csapatnak, hogy ezzel így is, úgy is kiesünk.

kikaptunk 4-2-re. nem volt jobb így ez a meccs, mintha szenvedünk tovább és marad a 4-2? volt esélyünk, csináltunk valamit, vezettünk támadásokat... ugyanúgy 2 gólos vereség, de legalább letettünk valamit az asztalra.
hát mondtam hogy nincs vége😞 az Inter könnyelmûsködött azért lett 2-2... de nem baj sajnos a gyökér Zlatan megint villantott és szép góljai voltak el kell ismerni, fúú de gyûlölöm pedig 4-2:S

McFrost
Ez pedig edzõi hiba!

giornalista
érdekes volt látni, hogy tét nélkül, 0-2-nél, amikor már nem volt mit veszíteni és nem szarta össze magát a csapat, tudtunk azért focizni!

olyanok vagyunk, mint a REAC egyébként: félünk-fosunk és nem megy a játék, amikor meg felszabadulunk , akor valamennyire azért igen.
McFrost
Matyi, seggbe rúglak 😊

McFrost
Mi a faszért nem támadunk tovább Di Carlo?????

Luciano takarodj!

A védelmünk favágásban sem rossz!

limperatore
3:2 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

giornalista
ez vicces 😄 a Pellissier-mezemben vagyok ráadásul... áá bárcsak megtartanánk ezt... esély rá kb. 10%
sziasztok jó meccs nincs még vége😊 de grat a Chievonak amiért nem adják fel😊

Matthew Prosac
2-2 😮OOOOOOOOO

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

McFrost
Igen, ez a meglátásom és elképzelés sincs,lendület, csak dara.

giornalista
sajnos nagyon gyenge a keretünk, egyértelmûen a leggyengébbek vagyunk.
McFrost
"ázsiai mezfeliratú szerelésben játszunk" inkább csak ott vagyun ka pályán....

giornalista
érdekes, hogy ma is az ázsiai mezfeliratú szerelésben játszunk, gondolom ezt a meccset közvetítik Kínában vagy Japánban is.
giornalista
a Lazio ellen dobták be a végén.
giornalista
hamar ment...

http://www.nb1.hu/online/online.php?mid=2594 aki esetleg nem látja tévében, az itt követheti magyarul...
gercse
ha ma valamilyen csoda folytán nyertek, veszek egy chievo mezt 😄

Matthew Prosac
figyelj már, 8 éves korod óta Kerlon szurkoló vagy, de másodszor írod szarul a nevét (#6288). mostantól menni fog? <#szomoru1>

fsgh
Egyelõre még semmit se mutatott. Majd ha lõ 20gólt akkor felkeltheti 1-2 klubb érdeklõdését. Addig ne féltsd...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Rapidboy11
Nekem is úgy rémlik hogy KB egy hónapja kapott egy 20 percet csereként.
De egyébként sztem Keron-t még ebben az évben el fogják vinii(õ nem a Chievoba való 😞 neki szerintem jobb csapatba kéne jáccani és szerintem nem is lesz sokáig nálunk.

McFrost

McFrost
Tudtommal Kerlon még nem játszott egy percet sem, sõt még nevezve sem volt.

A liga leggyengébb csapata vagyunk, csak akarat van, semmi más.

Italiano egy igazi irányító, aki ott szárad a padon.

Úgy rémlik, Kerlon egyszer beállt a hajrában csereként. De ez legalább egy hónapja történt. Azóta semmit sem hallottam felõle. Nem hiszek abban, hogy ebben a szezonban még egy csúcsformát mutató Kerlont fogunk látni. Már ha látjuk egyáltalán.

Szerintem a kölcsönjátékosokkal nem jártunk jól. Pinzi, Esposito innen gyengének tûnnek. Langellát a Sampdoria elleni meccset követõen dicsértem, azóta semmi. Ha nem tudjuk hosszú indítással kiugratni, veszélytelen.
Sajnálom, hogy D'Anna, Iunco alig kap lehetõséget.

Hiányzik egy Obinna típusú játékos, aki egy az egyben megveri a védõjét. Meg egy jó irányító. Marcolini tavaly jó volt, de az A liga már erõsnek tûnik neki.
ForzaInter
akkor kb 11 éves, ami nikjében is van😄
amugy kemény fél óra alatt írt majdnem 10 hszt😄 akár egybe is belehett volna sûríteni😄

Yo, Bitch!