A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Form guide: Chievo (L L D W W) Lecce (L D W L D)
Chievo (probable): Sorrentino; Moro, Mandelli, Morero, Mantovani; Luciano, Italiano, Bentivoglio; Marcolini; Pellissier, M.Esposito

Lecce (probable): Benussi; Polenghi, Esposito, Stendardo, Giuliatto; Caserta, Ardito, Ariatti; Giacomazzi, Castillo, Tiribocchi

Ref: Rosetti

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Mindenkinek igaza van!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ha jól meggondoljuk, az Inter is rengeteg meccset nyer pocsék játékkal. Ezzel persze nem akarom a Chievot egy szintre emelni a listavezetõvel, de tény, hogy a mai futball korántsem mindig a szép játékrõl szól.
Legalább annyira a küzdésrõl, erõnlétrõl.
giornalista
ebbõl a 4 meccsbõl 7 pontot kell szerezni ahhoz, hogy beszélhessünk bennmaradási esélyekrõl.
giornalista
tavaly én is azt hittem, hogy esélytelen az, hogy a Chievo valaha is visszajusson, ha kiesik, aztán tessék.

nehogy már akkor legyünk a legmérgesebbek a csapatra, amikor (bármilyen játékkal is, de) gyõz! valószínû, hogy ki fogunk esni egyébként, de most legalább halovány reményünk nyílt ezzel a 7 ponttal arra, hogy talán mégsem... meglátjuk. szerezni kell a pontokat, nincs mese.
Catania nem lesz egyszerû, de tul képpen a Samp se... igazából a Torinot, és a Lecce-t kötelezõ lenne megverni a többi a csapaton múlik meglátjuk

Rapidboy11
A kövi 4 fordulóban eldõl hogy bentmaradunk-e!!
21.Ford Chievo-Lecce
22.Ford Chievo-Sampdoria
23.Ford Torino-Chievo
24.Ford Chievo-Catania

az lesõ három meccset kötelezõ lenne hozni illetve a negyediket is ha bent akarunk maradni.

1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"

McFrost
Ez az elõnye, semmi más, de ha kiesünk, akkor sosem fogunk vissza jutni, mert ez a csapat most a B-ben is szenvedne.
Pellissier teljesen idegenül mozog a pályán, nem tudott passzolni, labdát átvenni, a kapufás jelenete szép volt, ennyi. Mantovani, aki többszörös utánpótlás válogatott, azt hiszi kumitézik, mert amit mûvel hátul az nem fovi, hanem pankráció!

errõl van szó...idén az a célotok hogy bent maradjatok akkor meg elég lenne hozni a meccseket akárhogy alakul is... Torinon nagyon csodálkozom hogy kiesõ helyen vannak elvileg a keretük alapján az elsõ 10-ben kellene lenniük...ott valami nem stimmel

giornalista
ez így van, de legalább nyertünk... ha szarul játszva szerzünk még 10-15 pontot, semmi bajunk nem lesz. ellenben hiába brillírozunk, ha úgy járunk, mint az Udinese Palermóban...

a pontok kellenek, semmi más. a riválisok ellen ráadásul minden pont kétszer annyit ér!
McFrost
Meg van rá az okom!
Azért mert nyertünk zsinorban 2 meccset, nem lettünk császárok, ugyanolyan szarok vagyunk.

miért vagy elégedetlen? lehetnek akármilyen rosszak akkor is behúzták a meccset...ha a hátralevõ meccseken is csak 1-0 ra nyerne a csapat asszem nem bánnátok😊

McFrost
Basszátok meg :d
Hát siralmasan rém gyenge volt!
Di Carlo! Mi a faszomért padozik Bentevoglio és Italiano?

giornalista
ez eddig remek, csak tartson is ki ez a szerencsés forma még pár meccsig... meg kellene duplázni jelenlegi pontjaink számát, és akkor nem lesz baj!
9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Italiano most simábban rúgta be a hátragurított szögletet a hajrában, mint az õszi Chievo - Reggina derbin <#worship>
Azért a kérdés ott motoszkál ilyenkor az ember fejében: miért padozik egy olyan játékos, aki így tud lõni? Nem sok Chievo meccset van lehetõségem megnézni, így nem tudom megítélni, hogy Pinzi mennyire hasznos a védekezésben. De hogy támadásban nem mutatott ilyeneket, az biztos.

Bár a két utolsó mérkõzésünkön nem álltunk hadilábon a szerencsével, és a gyõzelemhez kellett a múlt héten Hamsik, most meg a hasbavágós regginai "okostojás" értemetlen piros lapja, mégis úgy érzem, rászolgáltunk már ezekre a gyõzelmekre. Már Bolognában is inkább nekünk állt a zászló, az õsszel pedig több olyan meccset vesztettünk el, ahol mi irányítottuk a játékot.

Nem megállni, ûzni-hajtani a Leccét is!<#eplus2>
gyerekek megvan az 1-0 s gyõzelem na látjátok elindult a csapat az út felé😊

giornalista
hejehuja!!!
Megy a Reggina - Chievo meccs...
Jól látom ez az az Esposito aki a Rómában volt tavaly? Mauro lenne?

drukkolok nektek! Veronának bent kell lennie😊 Makinwát nem is tudtam hogy megszereztétek úgy volt hogy a Hoffenheimbe megy

giornalista
nagyon kell ma a gyõzelem, meg kell indulni felfelé!

a helyzet tényleg az, hogy ha ma nem nyerünk, akkor le is húzhatjuk a rolót, vége a szezonnak...
McFrost
Szerintem van még 3-4 csapat, amelyik velünk egyszintû, csak õk ismerik a kûzdést egy maccsen át, nem csak 25 percen át, mint mi.

Rapidboy11
Ma mindenképpen kell a három pont.Ha a Regina-t nem tudjuk megverni akkor sztem felesleges a többi reménykedés a bentmaradást illetõen.Makinwa-t nagyon jó igazolásnak tartom.Tudom hogy az újakat a beilleszkedést illetõen nem szokták kezdõbe rakni.De Esposito helyére simán be lehetne rakni hiszen az õszi teljesítményét nem hiszem hogy alul tudná múlni.Ahogy néztem a meccseket mi és a Reggina vagyunk azok akik idén nem ütik meg az elsõosztályú szintet.Hajrá Chievo!

McFrost
Ez egy hülye edzõi szokás: az újak mindig a padon kezdenek, de õk az 1. cserék!

gabber_saviola
gazzetta szerint is padozik

érdekes

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Nem tudom Barátom, lehet az lesz. Ez a channel.com infója.

gabber_saviola
Makinwa mé nem kezdõ?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Ma 18:00 Sport2tv: Reggina-Chievo
Létfontosságú derbi alul!

Reggina (probable): Campagnolo; Cirillo, Lanzaro, Valdez, Costa; Sestu, Barreto, Carmona, Barilla; Corradi, Brienza

Chievo (probable): Sorrentino; Frey, Moro, Yepes, Scardina; Luciano, Italiano, Marcolini, Pinzi; Esposito, Pellissier

Végre egyszer mi nyertük a tizenegyes / piros lap csatát. <#vigyor4>

Úgy ötven százalékos eredményt kellene produkálni tavasszal a bentmaradáshoz. Az õsz alapján erre kevés az esély.
Rapidboy11
Ez az idei eredmény de ha a Napilit meg tudjuk verni a többit mrt nem sikerült?De csak így tovább még 5 pontra vagyunk a Lecce-tõl. <#eplus2>

McFrost
Minden statban jobbak voltunk, bár rühely, hogy a Nápoly 1x lõtt kapura...

giornalista
GYÕZTÜNK!!
McFrost
Del Neri a szürke csapatokat nagyon érzi.

giornalista
Delneri meg szétszedi az Intert a csapatával... szépen felkészültek erre a meccsre a bergamóiak!
McFrost
A hátsó részleg katasztrófális, egyszerûen mindenki alibizik, 11-est 11-re halmoznak, sárgák és pirosak tömkelege!

giornalista
és már nincs emberelõny... Morero 2. sárga után, nem írják, hogy mire fel.
McFrost
Viszont mi is ember hátrányban vagyunk.....jó ha nyerünk, megelõzzük a Regginát, viszont a Bologna is nyerésre áll....

Matthew Prosac
2-1 ollé 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

McFrost
Váááó, nem sámli....

giornalista
büntetõbõl megint vezetünk!!
giornalista
állítólag reklamálásért kapott egybõl pirosat!?
giornalista
érdekességként: idei nézõszámaink

eladott bérletek száma: 8081 (tavaly: 3725)
forduló - meccs - nézõszám
1. Reggina - 9 169
4. Torino - 9 343
6. Fiorentina - 12 273
7. Atalanta - 11 462
9. Lazio - 9 282
11. Juventus - 26 578
13. Siena - 9 243

a Roma és Genoa meccsekrõl egyelõre nem kerültek feltöltésre az adatok.

Min: Reggina, 9.169
Max: Juventus, 26 578
Összesen: 87 350
Átlag: 12 479

Ennél kevesebb: Reggina, Lecce, Siena
Matthew Prosac
1-1 és Hamsik
go go!<#vigyor2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

giornalista
a Bologna ellen a szezonban 8. alkalommal ítéltek ellenünk büntetõt. az elõzõ 7-bõl 6 bement, és most 8-ból a hetedik is. egészen eddig 1 büntetõt ítéltek a mi javunkra... (most a Napoli ellen a másodikat, és belõttük, ezzel vezetünk 1-0-ra 😉)

a Bologna ellen 4 kaput eltaláló lövésünk volt, míg nekik egyetlen egy, a 11-es... több párharcot nyertünk, jobban passzoltunk, mint õk...

sajnos ki fogunk esni, ez nagyjából biztos. a feladat annyi, hogy ússzuk meg az óriás-megszégyenülést, esetleg ne legyünk utolsók...

Az utolsó 11 mérkõzésen a maximális 33 pontból 4-et szereztünk. Ez sajnos nem lehet véletlen.

Ahogy böngésztem az összefoglalókat, a Bologna ellen még a hiányzóink ellenére is inkább nekünk állt a meccs, mint a hazaiaknak.
Esposito mint aki elfelejtett futballozni. 0 gól, pedig játszott eleget. Az utolsó két meccsen legalább ziccerbe került már, de mindent kihagy. Amit az elején Antonioli ölébe gurított tiszta helyzetben ....
Rapidboy11
1.)Ford: 3 pont (Reggina,otthon) 2-1
3.)Ford: 1 pont (Sampdoria,idegenbe) 1-1
4.)Ford: 1 pont (Torino,otthon) 1-1
7.)Ford: 1 pont (Atalanta,otthon)1-1
14.)Ford: 3 pont(Udenise,idegenbe)0-1
18.)Ford: 1 pont(Bologna,idegenbe)1-1

egy kis statisztika:eddigi pontszerzéseink
én ebbõl azt veszem ki hogy rendesen szedjük a pontjainkat ahogy egy kiesés ellen küzdõ csapatnak kell.CSak a 7-tõl 14-ik (Cagliari,Lazio,Palermo,Juventus,Milan,Siena, forduló-ig egy pontot sem szereztünk és ezért vagyunk ucccsók.PL. ebbõl a Cagliari nyerhetõ lett volna.A Milan 11-essel nyert.És ha ebbõl bejött volna legalább 4 pont már nem lennénk sereghajtók.

McFrost
Sztem, nincs esélyünk, max. egy sovány x.

Rapidboy11
Ez igaz!
De idén már láttuk hogy támadni is tudunk!(1-szer 😄)És az is igaz hogy Di vaio egy nagyon gólerõs játékos.De rajta kívül a Bologna-ak sincs más "csatárja".Úgy hogy ha õt sikerülne kikapcsolni (vagy a meccs elején lerúgni piros nélkül 😄) sztem lenne keresnivalónk.Amúgy ha úgy jáccanánk mint az Inter ellen a második félidõben ezeknek 3-mat rúgnánk.

McFrost
Annyit elõre, hogy mindkettõ csapat a kiesés ellen kûzd, csakhogy Bologna-ban van Di Vaio, aki 10 fölött termelt eddig, védelmünk pedig minden szögbõl képes gólt kapni.

A Chievo kiscsapat és legjobb esetben is csak 1-2 millió eurót költhet télen új játékosokra. De lehet, hogy annyit sem.

Ha a Bolognát el tudnánk kapni vasárnap, akkor még felcsillanna a remény. Talán ki kellene használni, hogy a Bologna is a kiesés elõl menekül és ellenünk otthon gyõzelmi kényszerrel lép pályára.
Mi lenne, ha szakítanánk az eddigi játékstílusunkkal, és a meccs elején beállnánk 10 emberrel védekezni? Ha a 60. perc környékén is 0-0 lenne az állás, talán idegeskedni kezdene az ellenfél, kicsit elõrébb merészkednének, és akkor a gyors csatáraink egyszer talán érvényesülhetnének ... <#whatever> Ez persze csak ötletelés, szerencsére nem én vagyok az edzõ.