A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chievo (probable): Sorrentino; Moro, Mandelli, Morero, Mantovani; Luciano, Italiano, Bentivoglio; Marcolini; Pellissier, M.Esposito
Lecce (probable): Benussi; Polenghi, Esposito, Stendardo, Giuliatto; Caserta, Ardito, Ariatti; Giacomazzi, Castillo, Tiribocchi
Ref: Rosetti
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Legalább annyira a küzdésrõl, erõnlétrõl.
nehogy már akkor legyünk a legmérgesebbek a csapatra, amikor (bármilyen játékkal is, de) gyõz! valószínû, hogy ki fogunk esni egyébként, de most legalább halovány reményünk nyílt ezzel a 7 ponttal arra, hogy talán mégsem... meglátjuk. szerezni kell a pontokat, nincs mese.
21.Ford Chievo-Lecce
22.Ford Chievo-Sampdoria
23.Ford Torino-Chievo
24.Ford Chievo-Catania
az lesõ három meccset kötelezõ lenne hozni illetve a negyediket is ha bent akarunk maradni.
1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"
Pellissier teljesen idegenül mozog a pályán, nem tudott passzolni, labdát átvenni, a kapufás jelenete szép volt, ennyi. Mantovani, aki többszörös utánpótlás válogatott, azt hiszi kumitézik, mert amit mûvel hátul az nem fovi, hanem pankráció!
a pontok kellenek, semmi más. a riválisok ellen ráadásul minden pont kétszer annyit ér!
Azért mert nyertünk zsinorban 2 meccset, nem lettünk császárok, ugyanolyan szarok vagyunk.
Hát siralmasan rém gyenge volt!
Di Carlo! Mi a faszomért padozik Bentevoglio és Italiano?
Azért a kérdés ott motoszkál ilyenkor az ember fejében: miért padozik egy olyan játékos, aki így tud lõni? Nem sok Chievo meccset van lehetõségem megnézni, így nem tudom megítélni, hogy Pinzi mennyire hasznos a védekezésben. De hogy támadásban nem mutatott ilyeneket, az biztos.
Bár a két utolsó mérkõzésünkön nem álltunk hadilábon a szerencsével, és a gyõzelemhez kellett a múlt héten Hamsik, most meg a hasbavágós regginai "okostojás" értemetlen piros lapja, mégis úgy érzem, rászolgáltunk már ezekre a gyõzelmekre. Már Bolognában is inkább nekünk állt a zászló, az õsszel pedig több olyan meccset vesztettünk el, ahol mi irányítottuk a játékot.
Nem megállni, ûzni-hajtani a Leccét is!<#eplus2>#eplus2>
Jól látom ez az az Esposito aki a Rómában volt tavaly? Mauro lenne?
a helyzet tényleg az, hogy ha ma nem nyerünk, akkor le is húzhatjuk a rolót, vége a szezonnak...
érdekes
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Létfontosságú derbi alul!
Reggina (probable): Campagnolo; Cirillo, Lanzaro, Valdez, Costa; Sestu, Barreto, Carmona, Barilla; Corradi, Brienza
Chievo (probable): Sorrentino; Frey, Moro, Yepes, Scardina; Luciano, Italiano, Marcolini, Pinzi; Esposito, Pellissier
Úgy ötven százalékos eredményt kellene produkálni tavasszal a bentmaradáshoz. Az õsz alapján erre kevés az esély.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
eladott bérletek száma: 8081 (tavaly: 3725)
forduló - meccs - nézõszám
1. Reggina - 9 169
4. Torino - 9 343
6. Fiorentina - 12 273
7. Atalanta - 11 462
9. Lazio - 9 282
11. Juventus - 26 578
13. Siena - 9 243
a Roma és Genoa meccsekrõl egyelõre nem kerültek feltöltésre az adatok.
Min: Reggina, 9.169
Max: Juventus, 26 578
Összesen: 87 350
Átlag: 12 479
Ennél kevesebb: Reggina, Lecce, Siena
go go!<#vigyor2>#vigyor2>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a Bologna ellen 4 kaput eltaláló lövésünk volt, míg nekik egyetlen egy, a 11-es... több párharcot nyertünk, jobban passzoltunk, mint õk...
sajnos ki fogunk esni, ez nagyjából biztos. a feladat annyi, hogy ússzuk meg az óriás-megszégyenülést, esetleg ne legyünk utolsók...
Ahogy böngésztem az összefoglalókat, a Bologna ellen még a hiányzóink ellenére is inkább nekünk állt a meccs, mint a hazaiaknak.
Esposito mint aki elfelejtett futballozni. 0 gól, pedig játszott eleget. Az utolsó két meccsen legalább ziccerbe került már, de mindent kihagy. Amit az elején Antonioli ölébe gurított tiszta helyzetben ....
3.)Ford: 1 pont (Sampdoria,idegenbe) 1-1
4.)Ford: 1 pont (Torino,otthon) 1-1
7.)Ford: 1 pont (Atalanta,otthon)1-1
14.)Ford: 3 pont(Udenise,idegenbe)0-1
18.)Ford: 1 pont(Bologna,idegenbe)1-1
egy kis statisztika:eddigi pontszerzéseink
én ebbõl azt veszem ki hogy rendesen szedjük a pontjainkat ahogy egy kiesés ellen küzdõ csapatnak kell.CSak a 7-tõl 14-ik (Cagliari,Lazio,Palermo,Juventus,Milan,Siena, forduló-ig egy pontot sem szereztünk és ezért vagyunk ucccsók.PL. ebbõl a Cagliari nyerhetõ lett volna.A Milan 11-essel nyert.És ha ebbõl bejött volna legalább 4 pont már nem lennénk sereghajtók.
De idén már láttuk hogy támadni is tudunk!(1-szer 😄)És az is igaz hogy Di vaio egy nagyon gólerõs játékos.De rajta kívül a Bologna-ak sincs más "csatárja".Úgy hogy ha õt sikerülne kikapcsolni (vagy a meccs elején lerúgni piros nélkül 😄) sztem lenne keresnivalónk.Amúgy ha úgy jáccanánk mint az Inter ellen a második félidõben ezeknek 3-mat rúgnánk.
Ha a Bolognát el tudnánk kapni vasárnap, akkor még felcsillanna a remény. Talán ki kellene használni, hogy a Bologna is a kiesés elõl menekül és ellenünk otthon gyõzelmi kényszerrel lép pályára.
Mi lenne, ha szakítanánk az eddigi játékstílusunkkal, és a meccs elején beállnánk 10 emberrel védekezni? Ha a 60. perc környékén is 0-0 lenne az állás, talán idegeskedni kezdene az ellenfél, kicsit elõrébb merészkednének, és akkor a gyors csatáraink egyszer talán érvényesülhetnének ... <#whatever>#whatever> Ez persze csak ötletelés, szerencsére nem én vagyok az edzõ.