A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
De mibõl is jönnének? 500.000 euros átig pénz volt évelején kb.
Meg ki jön ide?
Nyugodj meg: ezzel a kerettel fogunk kiesni.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Matthew Prosac
"De mivel én Kerlon szurkoló vagyok 8 éves korom óta.."
xDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rapidboy11
amúgy nem tudja valaki kik jöhetnek januárba?

1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"

Rapidboy11
amúgy januárban állítólag Kerlon-t vinné a Sevilla.

Rapidboy11
ezért lenne ha lenne egy magyar chievo oldal ahol mindent tudnánk a csapatról.

Rapidboy11
de amúgy ez nem olyan nagy dolog szóval emiatt nem akarok háborút kezdeni

Rapidboy11
ha van ilyen kérlek linkeld be és elnézést kérek.De mivel én Kerlon szurkoló vagyok 8 éves korom óta szerintem én tudnék róla ha kölcsönbe lenne.

Rapidboy11
és semmi ne ír arról hogy Keronnak köze lenne az Interhez.

Rapidboy11
én nem így tudom

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/37758/kerlon/transferdaten.html

Kerlon:08/09 09.2008 Cruzeiro Esporte Clube-Chievo Verona:1.300.000 €

a wikipédia sem ír semmit arról hogy Kerlon kölcsönbe lenne.
Ill a transfermarkt.de internetes honlapja szerint 2012.nyaráig szerzõdés köti a Chievo-hoz tehát õ a miénk.

McFrost
Mi hülyeségeket hordasz össze?

Kerlon kölcsönben van az Intertõl, mivel a milánóiak fiók csapata vagyunk.
Langella pedig az Atalanta-tól. Sosem lesz ennyi zsénk,hogy leromboljuk az értékét és bagóért megvegyük! Vagy hogyan?

Pinzi az Udinese játékosa, Esposito-Roma, Sorrentino-Huelva.
A fél csapat kölcsönben van, szinte semmit nem utatnak, még a padon szárad D'Anna,Frey,Morero,Iunco....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rapidboy11
egyébként sztem azért nem jáccatják Kerlon mert 600 000 euró a kivásárlási ára Pellisier-nek 5 millió euró
Langellának pedig majdnem 3 millió.

Rapidboy11
Amúgy a kommentár mondta hogy Kerlon nem sérült,hanem csak a Chievo bõ keretének tagja tehát nincs benne az A csapatban.Ezt most télleg hogy gondolják.Ebbõl az lesz hogy Kerlon is menekülni fog ebbõl a csapatból és az uccso jó játékosunkat is elveszítjük.

Rapidboy11
legalább elmondhatjuk hogy a letámadásos játékrendszer mesterei vagyunk<#violent>

Rapidboy11
Mielõtt olvastam a hozzászólásod ugyanezt akartam írni szinte.Sokszor volt olyan hogy 4-en 5-en mennek egy rómaira és az még úgy is kihozza köztük vagy csak lazán kipassszolja,ilyet a magyar bajnokságba nem csinálnak(ott az a baj hogy egyse támadja meg az embert 😊 nem fogunk embereket nem nyerünk párharcokat semmi.

SZerintem a Kapus maradjon meg Mantovani azt ennyi.

McFrost
Ez egy csapat?
Mi a taktikánk?
Nincs arculata annak amit játszanak, össze vissza szaladgálnak, mint pók a falon. Hagyjuk had passzolgasson a Roma, majd hirtelen 3 játékosunk ráront egy rómaihoz, aki persze kipasszolja õket és övé a terület.
Bentivoglio, Mantovani és Sorrentino ér valamit, többi kuka!

McFrost
Sírok a tv elõtt....

Rapidboy11
Amõgy nincs valami hír Kerlon-ról hogy mikor épül fel?<#conf>

McFrost
Így van, védõkkel tengert lehet rekeszteni, gólérzékeny csatárunk pedig nincs!
Langella is viszi 1:1-ben a tököt Handanovicba és kihagyja!
HIHETETLEN!!!!

Kerlon épülj fel, Tirit meg mindig csíptem.

Di Carloval négy meccsen 5 gólt kaptunk. Ebból 4 tizenegyes, plusz egy mesteri Del Piero szabadrúgásgól. Vagyis akcióból egy hónapja nem kaptunk gólt. <#zavart2> Úgy hogy szerintem sem védõ kellene.

Viszont 14 meccsen 7 rúgott gól. A Reggina óta 13 meccsen 5, abból is az utolsó egy öngól. <#nemtudom>Ez bizony nagyon gyér.
Matthew Prosac
Csatár csatár csatár kell könyörgöm! Már Tiribocchi-t visszasírom komolyan mondom...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rapidboy11
3 új védõ kellene
Kerlonnak felkéne épülnie
Farias-t ki kéne próbálni és eladni a véneket.Italiano és Mantovani maradhat.Sztem így jobb lenne.

Amúgy nem tudjátok kik érkezhetnek januárba?

Én egy fiatal szlovák védõrõl hallottam a Teplicébõl.

Antonin Rosa

Rapidboy11
Megmondom hogy szerintem kik azok akik csináltak a valamit ebbe a szezonban:
A két kapussal semmi bajom.Mantovani volt az aki sztem hozta az átlagos körülit.Ill Italiano játéka néha nem is volt annyira szar 😊

Rapidboy11
Szerintem is jöjjenek a fiatalok ezek szart se érnek.

Ha jól emlékszem, két éve, amikor utoljára kiestünk, akkor is az Udinese elleni idegenbeli gyõzelem volt az elsõ vagy a második nyerésünk.
Most rosszabbul áll a szénánk, mint két éve, fõleg hogy 7 gólt szereztünk 14 meccsen. Abból is egy öngól, egy meg tizenegyes. <#merges2>

Na de a remény hal meg utoljára.<#wave>
Reyi
na végre!!!

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

McFrost
Felipe öngóljával nyertünk 😄
Ez de szerencsétlen, bazdmeg, még gólt sem tudunk lõni!

McFrost
Ember elõnyben vagyunk Udinese ellen.

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
Azt olvastam, jogos volt mind2 tizi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Az összes kiégett szatr eltakarítani, jöjjenek a fiatalok!

Matthew Prosac
hát ez no comment :S

McFrost
0-2, mégegy 11-es!
Qrvaanyátok!

McFrost
Kész vagyok!
Megint 11-es ellenünk és 0-1.
Az elsõ félidõben azt sem tudta a Siena merre van a kapunk, a másodikban meg 7x lõttek rá, mi meg 2x!
Szégyen az egész csapat, sok faszkalap!

Matthew Prosac
0-0 a félidõ, sztem meglesz az 1-0 a 70. perc tájékán és annyi is marad

McFrost
5 bukta után a holnapi Siena elleni várható kezdõ:

Sorrentino; Malago, Mandelli, Yepes, Mantovani; Pinzi, Bentivoglio, Marcolini; Esposito, Langella; Pellissier

A Milan ellen mezõnyben egész jók voltunk. Sajnos az ellenfél tizenhatosa elõtt elfogyott a tudomány. Most már értem, miért van feles (0,5) rúgott gólátlagunk.
Lehet, hogy Obinnát nem tudjuk pótolni? Nincs olyan játékosunk, aki egy az egyben megveri a védõjét, vagy több játékoson áthámozná magát.

A két fiatalt figyeltem egy kicsit. Mantovani és Bentivoglio is tetszett. Simone talán többet is mehetett volna elõre.
De hogy Pinzi mit keres itt, azt nem tudom.
gabber_saviola
Istvánom, bent fogtok maradni. Figyuzd meg, nyomtok majd egy tavaszi hajrát, azt jólvan. <#puszi>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Õszintén megmondva kiesés után nem hittem abba, hogy vissza kerülünk.
Aztán csodával határos módon vissza tértünk, de lassú és elképzelés nélküli gárda vagyunk.

giornalista
mondjuk abban biztosak lehetünk, hogy találtak volna még gólt ezen kívül is. sajnos játékunk ma sem nagyon volt, mondjuk annyira én nem láttam kilátástalannak a 90 percet, mint a Juve ellenit.
Reyi
Konkrétan ez lószar sem volt.... <#levele><#levele><#levele><#levele>

McFrost
Tényleg elég necces volt a 11-es.

giornalista
na jól van, elmennek a picsába az ilyen kamu-büntetõkkel, összefut a két játékos a 16-oson belül, elesik a milanos és 11-es? köszönjük szépen. nem mintha ezen múlna persze az évünk.
(0-1, Kaká)
giornalista
ez most egy ilyen sorozat, gyakorlatilag biztos kiesõk vagyunk. egyébként már nyertünk ebben a stadionban, csak picit más csapattal 😊

remélem, ha ki is kapunk, 4-nél nem kapunk többet.
McFrost
Napok óta azon agyalok merjem-e nézni?
Komolyan még kitömés is várható. Egyszerûen el sem tudom képzelni, ki fogja Dinnyót vagy Patot, Kakaról nem is beszélve....

Reyi
Na akkor ma tovább süllyedünk...<#zavart2><#levele>

McFrost
Sajnos az összefoglalót néztem és Manto tisztán kezezett.
Többi esetet nem láttam.

Nektek jobb a szemetek. Az összefoglalóban három kezezést vagy gyanús esetet láttam.
Az egyik Mantovanié, de nekem nem egyértelmû, hogy a térdével próbálta esetleg elrúgni, csak közben súrolta a kezét(?).
A másik két gyanús eset a Juventus tizenhatosán belül történt. Az egyik 0-0-nál, a másik 0-2-nél. Nekem különösen az elsõnél tûnt úgy, hogy egyértelmûen a védõ kezén változtatott irányt a labda. De rossz a kép minõsége, lehet, hogy nem jól láttam.
Nektek mi a véleményetek ezekrõl az esetekrõl?
giornalista
83. perc: lesrõl indult kontra, jobbról érkezõ beadásra tökéletesen érkezett középen Pellissier, ha jól láttam, de Mellberg szorításában 3 méterrõl kb. 1 centivel mellé lõtt... a kaput még nem taáltuk el ma.
McFrost
Az sajnos,2. félidõbõl eddig semmit nem láttam.

giornalista
egészen elképesztõ, hogy mennyire nincs focink, roppant gyenge csapatunk van 😞