8246
A.C. Chievo Verona
  • giornalista
    ja azt hittem, hogy arra írod... a hibát csak most vettem észre...
  • Matthew Prosac
    1-1 a Genoa
  • giornalista
    ehh... köcsögélet.
  • Matthew Prosac
    kicsit túlörömködted az első sort xD
  • giornalista
    VEZET a Genoa a Toro a Genoa ellen!

tabella állása az aktuális eredmények tükrében:
    16. Chievo 38
    17. Bologna 34
    18. Torino 34
  • giornalista
    miért nem fújják már le a meccset...
  • giornalista
    Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovani - Rigoni, Luciano, Marcolini, Pinzi - Pellissier, Bogdani.

ezek még csak a nevek, nem taktikai.
  • giornalista
    "Quindi? Che partita sarà?

“Vogliamo vincere sia noi che loro. Dal punto di vista sportivo sarà un spettacolo”."

DOMENICO DI CARLO
    így beszél egy hős!! :D forza!
  • McFrost
    Nem vagyok kárörvendő, de ma kiesett a Reggina. Ideje volt....
  • giornalista
    persze a Torinónak sincs könnyű dolga. fogadják a Genoát, és ha nem szereznek pontot, akkor talán nekünk is belefér a vereség, de nem tudom, hogy azonos pont esetén mi dönt most a Serie A-ban.

a zárókörben amúgy a Romához mennek. a Lecce és a Reggina már nem veszélyes ránk.
  • giornalista
    nem szabad kikapni a Bolognától.
    jobb csapatunk van. jobb formában vagyunk. kell az iksz, muszáj, de iszonyatosan félek a meccstől. ha kikapunk, akkor a Bologna otthon megeszi a Cataniát (két éve is élvezték, hogy kiejthettek minket, az idén is megteszik majd), és miért ne pont a Chievo lenne az a csapat, amely ellen szépségtapasszal zárja a tavaszt a Napoli.

aaaaaa... hihetetlenül nagy meccs lesz!
  • Matthew Prosac
    utolsó fordulóban pedig a motiválatlan (ugyanakkor elég jó) Napolival játszunk idegenben. Nem szabad a véletlenre bízni ezt a Bolognát meg kell verni a következő fordulóban otthon. Ezesetben meglenne a 40 pontunk, és ügye emlékeztek az első Serie A-s idényünkben mit mondott Del Neri :) Az a bizonyos 40 pont :)
  • Chievodrukker
    A Bologna egyenlítő gólját lesállás előzte meg. Igaz, a 94.(!) percben elért győztes találatuk szabályos volt.
    A Torinonak ez volt idén az első idegenbeli győzelme!

Pellissier gólját 1-0-nál pedig máshol sem látták szabálytalannak.
  • giornalista
    hihetetleeeeen!!! pár másodpercen múlt a bennmaradásunk. ha nem győz a Bologna...

megint nagyon érdekes eredmények vannak egyébként, de hát mit lehet csodálkozni, az Inter elleni 2-2-nk se volt kutya. nem szabad kikapni a Bolognától a jövő héten, ez nagyon fontos!

ha lenne egy jól fizető állásom, egy percig se haboznék, és kimennék a meccsre... így nagyon minimális az esélye...
  • McFrost
    Ez nagy bravúr egy Milito-val felálló BL helyre aspiráló csapat otthonában. Jövő 7en Bologna-t ütni kell és nincs miről beszélni!
  • Chievodrukker
    A vége 2-2.
    Csak sajnos nyert a Bologna és a Torino is.
  • Chievodrukker
    Közben Napoli - Torino 1-0-ás félidő után most már 1-2. Bravó!
    A Torino két évvel ezelőtt úgy maradt bent, hogy a biztos második Roma az utolsó fordulók egyikében otthon lefeküdt nekik. Ha ott nem szerzett volna pontot a Torino, akkor ők esnek ki, nem mi.
    A Lecce meg 10 emberrel van Bolognában.
  • Chievodrukker
    És már 2-1 oda.
    A vonal hibája, vagy a sávszélesség hiánya miatt élvezhetetlen a második félidő, nem is tudom nézni.
    Most különösen bosszant, hogy Pellissier gólját nem adták meg. Pedig a bíró először középre mutatott, de úgy látszik, valaki eredményesen reklamált.
  • Matthew Prosac
    2-1 :S
  • Forza Italia
    1-1 millitó büntető
  • Chievodrukker
    Félidőben 1-0-ra vezetünk Genovában!
    Méghozzá úgy, hogy a hajrában Pellissier nekem szabályosnak tűnő gólját nem adták meg.
    A Genoa kicsit többet birtokolja a labdát, de - mint az eredmény is mutatja - egyáltalán nem álltunk be bunkerfocira, és cseppet sem játszunk alárendelt szerepet. Sorrentino jól véd, Yepes tekintélyt parancsoló. Rigoni játéka is nagyon hasznos. Hatalmas mezőnymunkát végez: sokat védekezik, és igyekszik felzárkózni a támadásokhoz is.
  • McFrost
    Most fújjuk le kérem szépen :)
  • McFrost
    Kipontozódtál? :)
  • McFrost
    Na off van, senki nem szőrmézik itt.
  • 9csöves9
    ha minden bírói hibánál bundát kiáltanának 44 fős lenne a serie b mezőnye.hagyjuk már
  • campy
    2004-es meccs volt asszem
  • campy
    azért mondtam hogy mindenütt ez van...és ha azt veszem alapul Juvés vagyok bundázott a Juve vezetősége ami csúnya...csak az Inter nem hiszem el h meguszta...nézd vissza a Perugia - Inter meccset 2 lesgólt adtak meg pl az Internek...nevetséges és ők maradtak ki a bundából pff...nem egy ilyen meccse volt a kék fekete milánóiaknak...
  • ForzaInter
    Ne hidd hogy más csapat nem így csinálta volna. :)
  • campy
    mocskos pénzéhes banda az Inter is pff de mindenütt ez van...
  • McFrost
    MA nem akartak ünnepelni, hanem majd OTTHON A KÖVETKEZŐ fordulóban :D
    Több jegy,több sör,több mez,több ajándék, stb....
    Érted?
  • giornalista
    továbbra sem értem, hogy mi akadályozta meg volna a csapatot abban, hogy hazai pályán ünnepeljen. megvártátok volna a kezdőkörben a Milan-Juve végét, és ha nyer a Juve, helyben tűzijáték?

így is, úgy is otthon ünnepeltetek volna.
  • ForzaInter
    Nektek azért 1 pont min kellett, mi meg majd hazai pályán akarunk ünnepelni. :) Ez nagyjából mindkét csapatnak jó eredmény.
  • giornalista
    ma amúgy sem tudtak volna fiesztázni, gondolhatod, hogy nem várják meg a stadionban a Milan-meccset.

az Intertől pedig nekünk nem kell meccset vennünk ilyen helyzetben. a két klub remek viszont ápol egymással, azt nem mondanám, hogy fiókcsapat vagyunk, de hagyományosan jó a viszony, klubvezetési szinten is. Obinna sem véletlenül játszott itt, Kerlont sem véletlenül irányították ide.

egyáltalán nem kizárt, hogy szalonreminek készült ez a meccs, és végül az is lett belőle.
  • McFrost
    MOndjuk én azt gondolom, hogy megvettük ezt a meccset euro milliókért, bár defektes, hogy miből.....Mint várható volt, az Inter nem tette oda magát, ráadásul kis csapatok ellen nagyon tudnak szenvedni.

Viszont a bizniszt, azt szerintem Várhidi mondta meg, ha ma nyer a csapat, nem tudtak volna fiesztázni, mert idegenben voltak.....
  • campy
    nem a góllal van bajom hanem ahogyan leszurják Balotellit hogy gólt lőtt...ilyet ritkán látni...aztán pedig hogy visszavett az Inter...végülis a bajnokság megvan szerintük és miért is ne menne bele a vezetőség plussz pénz reményében egy kis meccs eredmény befolyásolásra nekem ez a meccs gyanus...aztán pedig egy 2-3 év mulva ha kizárják az Intert ne csodálkozzon senki ők kimaradtak amugy is a 2006-os botrányból
    Chievo ennek ellenére hajtott és volt szívük és megérdemelték a 2-2 t csak mondom ez gyanus volt amit z Inter csinált
  • McFrost
    Mit kell rajta nézni? Hogy a forduló gólja lesz? Miért nem nyertünk akkor?
  • campy
    ez bunda meccs volt az Inter hagyta h döntetlen legyen majd nézzétek meg Balotelli gólját...
  • giornalista
    óriási csapatunk van, ezt immáron kár lenne tagadni :)
  • Chievodrukker
    Bravó!
    Erősebb az Inter, de kétszer is hátrányból állt fel a csapatunk, és szép gólokat lőttünk. (Bár a meccs gólja Balotellié.) A tudásbeli különbséget a lelkesedés egyensúlyozta ki: megérdemelt pontszerzés!

A Roma után az Inter ellen is döntetlen. Magunkban bízzunk, előre!
  • McFrost
    2-2, elégedettségre okot adó eredmény!
    Sajnálom, hogy nem Makinwa-Pellissier duóval játszunk, mert Bogdani elképesztő, néha kicsleez 3 embert, aztán ziccerben tökön rúgja magát a saját lábával.