8545
Spore
-
#4589 A képek alapján egyértelmű, de azért megkérdezem: a GE is magyar nyelvű? -
#4588 csak carlos olyan aki már ma
ki szavaz arra hogy közösítsük ki? o/ -
#4587 Nekem csak csütörtökön érkezik, addig ki kell bírnom vhogy. De jó annak aki már ma vagy holnap tolhatja. -
Aragorn83 #4586 Keress utánna! Meg fogsz lepődni... -
#4585 *sóhaj* már kezdődnek az OLVASS FAQ-t igénylő kommentek (ez még nem egy OLVASS FAQ-t! komment, mivel ez még nincs benne a FAQ-ban azt hiszem)
a különbség: rengeteg extra cucc. art book, egy werkfilm, egy National Geographicos dokumentumfilm, egy poszter, nagyobb, angol nyelvű kézikönyv, valamint egy nappal előbb jött ki. -
#4584 Mertz holnap már fent lesz torrenten?:O
Firerock:olvass -
#4583 mi a kül a GE és a sima között? -
olcsy11 #4582 én is fogok holnap... (torrent), de én az eredeti GE példányomat szeretném a kezembe tartani, és azzal játszani :P -
#4581 A kézikönyv viszont full angol. Márha zavar ez valakit!
Az art book nagyon szép! A két bonus dvd-t még nem láttam... -
#4580 Hogy rendelted meg? E-mail? -
#4579 háhá én már holnap fogok :D akkor lehet én leszek a második :D -
olcsy11 #4578 nah... pcdome - sima - lemondva. cdgalaxis - ge - megrendelve
csütörtökön már énis játszok :P -
Aragorn83 #4577 Carlos a mi helyi tudósítónk a SPORE Galaxisából! :D
Köszi, várjuk a többit! :D -
#4576 Még nem mentem a lényfázisba, mert enni kell, és ha az az aktiv ablak, akkor nem eszek... :)
Sejtfázisban a DNS pont arról szól, hogy vannak pici húsdarabkák a tócsában. Ha megeszel 1-et, +1 DNS pont. Egy szem 5 DNS pontba kerül, egy elektromos "fegyver" 25-be. Akármikor fejlődhetsz, viszont, ha feltöltődik a DNS BAR legalul, akkor eléred a láb kifejlesztés lehetőségét. Ezután akármennyit eszel, nem tudsz összeszedni több DNS pontot. (szarrátápolt karik ezzel okosan kihúzva) -
#4575 Na én mentem.
Carlos: Reggelre nekem még mesélj ám:D. -
#4574 dns-t gyűjteni milyen nehéz? meg lényfázisban lehet elővenni kreativitást, vagy pénz és testrészhiányba ütközünk? (eleinte biztosan, na de később) -
#4573 No. Vélemény a sejtfázisról!!!
Semmi extra! Nagyon aranyos, nem túl komplex, kis gagyi! És RÖVID!!!
aktiv játékkal 15-20 perc! Mindig vannak nálad nagyobbak, szóval óvatosan. Úszó cuccot mindig kell fejleszteni, mert lenyomnak! :)
SZóval halál garantált. Nem értem, hogy ilyenkor miért nincs game over. Sokkal izgibb lenne.
Mind1.
Sejtfázis nagyon aranyos, szép grafika, de semmi extra.
-
moralosan #4572 Olvassatok -
#4571 Én sem tudom hogy bírom ki. Ha csütörtökön meglesz aközbe hogy én tanulok akkor... ÁÁÁ:S. Minden perc órának számít:S. -
#4570 De én lehet maradok a simánál. Engem nem érdekelnek ezek a kis extrák amik járnak hozzá. Engem a játék izgat, de az nagyon:D. -
#4569 Gondolom a könyvek, stb az nem magyar, vagy igen? -
#4568 "Carlomus meghalt." rövid értesítés :D
más:
NEM BÍROM :O nem tudom hogy fogom ezek után kibírni a sulit.... -
Aragorn83 #4567 Carlos: Engedelmeddel kiteszem hozzánk ezeket a képeket, amiket ide belinkeltél. :) -
#4566 Szerintem tetszik neki azért nem ír:D. -
#4565 Carlos neked hogy tetszik? Mik a tapasztalataid?? -
#4564 Akkor én is. -
#4563 Akkor ez a Galactic Collector kiadás is magyar biztosan ugye? Mert akkor azt veszem mg inkább -
#4562 Galaxis. ma csak GE volt... holnaptól lesz sima is!!!!! -
#4561 -
#4560 Nem 576 sztem. Ott csak holnap jelenik meg. A cdgalaxistól rendelte sztem. -
#4559 ő csak mamci:D -
olcsy11 #4558 carlos: 576, ugye? én most mondtam le a sima játékra a pcdome megrendelésemet, és akk megrendelem a GE-t :D pedig már akár holnap játszhaták vele.. :S -
moralosan #4557 Bölcs és érett hozzáállás! -
#4556 Ja. Megyek felkötöm magam, a Mennyben játszok vele:S. -
Aragorn83 #4555 Anyám! Nem bírom ez feszültséget! Most, hogy már jó néhány helyen elérhető, minden perc a SPORE nélkül idegölő... :( -
#4553 Hát ennek az embernek semmi sem elég :D
Carlos: köszi a képeket! -
#4552 MÉÉÉÉÉÉG!!! Gameplay képet:D. -
#4551 Az új játék nem volt elég?
No mind1:
-
#4550 Hát haénmeg tudom hogy hamarabb jön akkor inkább megrendelem onnan ahonnan játékot szoktam. Franc essen bele. Hülye eastoreról soha többet nemveszek semmit :S -
#4549 Valami olyan képet rakjál már létszi aminél magyar szöveg van, vagy valami szövegxD. Kösz!