8545
Spore
  • ZsZso
    Mééééég mééééég! Forgasd azt a kést! xD
  • mama2
    Ha én azt tudom hogy magyar a GE akkor megrendelem azt és akkor már holnap élvezhetném:S. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
  • Venom
    Na ezt nevezem szivatásnak. Download managernél még mindíg preload :'((((
    Megyek felkötöm magam x_X
  • Carlos
    Ő Carlomus:
  • mama2
    Magyar a GE? WTF?!
  • Carlos
    Szedd ki majd a számlálót!!!
  • Carlos
    No, mentem jáccani!
    Jó fórumozást!
  • Carlos
    Ja és a GE játék magyarul beszél!!!!!
    (ellentétben a Galaxisos leiráshoz, ami aszonta angolul lesz!)
  • ZsZso
    Na mostmár az 576 is holnapra írja a GEt. Az árát még mindig nem változtatták meg 13król 14kra ... majd az utsó pillantban ...
  • Carlos
    Hehe...
    Én voltam a Galaxisban de kongott az ürességtől.
    A bejelentekezés valamiért nem ment. Nem tudtam bejelentkezni a lénylaboros accommal...
  • ZsZso
    Szerintem egyszerű és elegáns. Csak nézőpont kérdése :)
  • Carlos
    ójeeee:
  • Kicsikiraly
    mellesleg tokon tényleg lehetett volna valami több is. azért GE-től vmi jobb tokot vártam volna (akár ilyen fekete és galaxis a közepén, vagy bármi ilyesmi) bár ez se rossz :D
  • Kicsikiraly
    nem viccel :S

:D
  • Kicsikiraly
    ez nemér :S reméltem h én leszek az első :D ki jön holnap 3-4 fele cdgalaxishoz?
  • ZsZso
    Azt tudod, hogy most szívből útál téged a teljes topik, ugye? :D (csak viccel)
  • sasvader
    tök kiri!
  • Aragorn83
    Hű Carlos! Most, hogy irigyellek :)

Jó játékot! :D

Majd mesélj! :D
  • mama2
    (írígy, hogy neki még egy és negyed napot várnia kell:S)
  • tomvader60
    Szíp dobozok:P.
  • Carlos

A game dvd a meghajtóban van, mert települ...
  • tomvader60
    MÁZLISTA:D.
  • Carlos
    No itt figyel a GE. Most települ...!!!
  • tomvader60
    Sok sikert! Ha a többségnek lesz holnap és netán kipróbálják(Ki az a lökött aki ne játszaná márXD?)az első pillanatokról számoljanak már be pls:D. De csak óvatosan:).
  • Rip
    Már elég régen, de azért köszi :)
  • Rip
    Itt a nyíregyházi 576-ban már van normál, de igazán jöhetne a GE is!
    Remélem holnap már értesítenek, hogy befáradhatok átvenni a kis csomagot :)
  • Lobsterman
    Mondjuk nem 100% hogy a pécsi 576ban lesz holnap. Tegnap tudtam meg hogy van egyáltalán. Még meg kell keresnem :D
  • tomvader60
    Sajna Gyulán nincs 576, így kénytelen voltam rendelniXD.
  • ZsZso
    Najó, ne rohadjanak meg ... hagytam az indulataim eluralkodni magamon :). Akkor is szomorú vagyok :S (még a "szegedi" -t is nagy Sz-szel írtam :)).
  • ZsZso
    rohaggyanak meg, Szegedi 576osok még egy árva szót nem szóltak :S
  • Lobsterman
    Na ezért nem rendeltem meg hanem inkább holnap lecaplatok a boltba egy példányért :D
  • tomvader60
    Nem tudom valaki lelőtte e már a poént, de próbáltátok már megpörgetni a galaxist a Lénylaborban?:D Na ott olyan jutalom van, hogy haverral vagy 10 percig a hasunkat fogtuk....XD. Ma kaptam az sms-t az 576-tól, hogy hívjam vissza őket. Mondta a csávó, hogy csütörtök délután hozzák ki:D. Nem bírom kivárniiiii!!!!
  • Micsu
    PC Gamer UK 91%

helyes
  • mama2
    Ja mert bolygót is lehet választani? Alapba nem csak a föld lesz? Amúgy más galaxisok is lesznek?
  • Kicsikiraly
    hát az űrfázis a leghosszabb :D története nem tudom mennyire lesz, de ott van végcél, elérni a galaxis középpontját, ezt úgy éred el hogy küldetéseket csinálsz, pénzt szerzel, ebből fejlesztesz és egyre messzebb tudsz eljutni, végül a középpontba is.

de most ezen elgondolkodva, akkor érdemes a középponthoz minél közelibb bolygót választani nem? :D
  • adammmmmmm
    Küldetések? Ez új :D
  • Kicsikiraly
    hát amikor először elkezded az űrfázist, akkor elég kevés kütyüd van, aztán mindenféle küldetést csinálsz meg bolygóknak, eleinte ugye a saját bolygódnak meg minden (random missionok szóval elvileg végtelen) ezekért pénzt kapsz, és abból újabb kütyüket vehetsz az UFO-ra.
  • mama2
    Nem. Ott csak a GTA IV-et. De mivel ugye a Spore nem jelenik meg X360-ra ezért PC-n játszom vele:D.
  • Firerock
    mamci te nem ikszboxon nyomod?
  • Firerock
    még mindig akad de már közel se annyira