8545
Spore
-
#4637 Egy kis harc némi szemlélővel (tribal phase):
klatty -
#4636 Az ilyesmiket rakd spoilerbe légyszíves. Vannak akik szeretnék első kézből megtapasztalni az ilyen nüanszokat... -
Aragorn83 #4635 Ha attól tartasz, hogy rövidek a játékidők a fázisokban, akkor lehet, hogy mégis valóra válik...
Egyedül az Űrfázisról írták azt, hogy kellő hosszúságú... -
#4634 Amúgy van egy rossz sejtelmem, ami remélem nem válik valóra.
Átléptem törzsi fázisba. Remélem exponenciálisan nő a játékidő az egyes "fejezetekben". -
#4633 Hát, az már biztos, hogy nem vagyok egyedül az univerzumban:
-
#4632 Ki van irva a neve elé... Mint diablóban. életerőcsik, név, etc. -
#4631 Igyekszem. :P
Valaki csináljon egy warez topikot a sajátok közé, kilinkelem és ott bárki kiélheti a hajlamait. :P -
#4630 De jó látni, hogy dolgozik az admin! :D
Csak bírd az iramot, az első fecskék már megjöttek. -
adammmmmmm #4629 Honnan tudod hogy ki az Alfa Hím? Tudnál képet linkelni egy ilyenről? -
#4628 A baj az, hogy én szerdáig vagyok szabin, csütörtöktől meló.
Amennyiben holnap meglesz végre a GE, kérdésessé válik a csütörtöki munkaképességem :) -
#4626 Aham, köszi!
-
#4625 Tönkrement a cég ahol eddig voltam, munkanélküli vagyok, melót keresek... -
#4624 No, lényfázis, fejlődés szocializációval:
Amikor találkozol egy ismeretlen fajjal, akkor megtámadhatod, vagy barátkozhatsz vele. Mindegyik fajnak van egy/két alfa vezetője (alfa csiga plö). Ha őt ölöd meg, vagy büvölöd el, akkor kapsz olyan fejlesztett testrészeket, amik rajtad vannak! (elbüvölés fejlesztő, kérődző száj, stb). Ezeket nehezebb megölni/elbüvölni, mint a sima fajtársaikat, vagy a kölyköket.
Ami nincs rajtad, azt a fészkek körül elhullott csontvázakból szedheted ki. -
Aragorn83 #4623 Te se dolgozol holnap? :)
Mondjuk érthető! :D -
#4622 Amig el nem dőlök... :)
Van kóla, fagyi, rágcsa...minden ami kell... -
#4621 A galaxisba több bolygó tartozik.
Egy bolygón csak egyfélét indithatsz, szerintem(!).
Egy galaxisba a többi bolygóra azt teszel amit akarsz. -
#4620 az! -
Aragorn83 #4615 Carlos: Meddig leszel fenn? :D -
#4613 Előnyös a spoiler ilyen világoskék háttérrel :) -
Aragorn83 #4611 A Spórakalauz erre nem ír neked valami okosságot? -
#4609 Amúgy lehet egyszerre több lénnyel is játszani? Tehát indítasz egy húsevőt, de kíváncsi vagy a növényevőre, és ugyanabban a galaxisban indítasz egy növényevőt is? -
#4608 Hát jelenleg elég kevés esély van, hogy rajtad kívül közülünk bárki rájöjjön :)
Majd holnaptól talán. :D -
#4607 EMP mint elektromágneses pulzus?:D -
#4606 Aki rájön, hogy lehet a lénye mindenevő az szóljon. Igazi finom spec skilleket kap:
EMP, kedvezményes fejlesztés.
Növényevő:
Heal unit, Kedvezményes szociális fejlesztések
Ragadozó:
Sebezhetetlenség x időre, fegyerek ereje nő -
#4605 Hát én nagyon remélem, jó lenne végre megkaparintani.
Bár még így is 2 nappal leszünk a hivatalos megjelenés előtt, szóval csak örülhetünk! -
#4604 :D
Ezen szakadtam! :D -
#4603 Én is! Reggel megyek a cd galaxisba!! -
#4602 Az 576-ban elvileg holnap már lesz a GE?
-
#4601 No. Első húsevő lényemet töröltem.
Hát én nem irtok kifelé mindenkit (ezt a questet kapom).
A szívem megszakad amikor leölök valakit, aztán a fajtársai sikítozva rohannak szerteszét és próbálnak menekülni!
Hát nekem ez nem kell... Én barátkozni akarok, nem mészáros lenni. Akkor tolok FPS-t.
Áááá...lesokkoltam. Volt egy lény, aki úgy menekült...és olyan hangot adott...no akkor jöttem rá, hogy én most barátságos leszek nem egy köcsög vérengzős g***i. Már elnézést!
Szóval új játék indítása... -
#4600 LOL
http://www.youtube.com/watch?v=u_h_saLHOC4 -
#4599 Várd meg amíg leölik helyetted és legyél dögevő :D -
#4598 Képeket plz! :D -
#4597 Lényfázis, harc:
Egyszerü, nincs túlbonyolítva, kábé, mint egy kommersz mmo. Vannak skill-ek, ezeknek van cooldown-ja, és így lehet támadni.
Nekem nem tetszik a harc, mert olyan édesek a lények, hogy nincs szivem kiirtani őket. Egyet kiirtottam, hogy megnézzem milyen az, de húsevőként nemtom mi lesz... :D -
#4596 Én is a GE-et venném meg, csak attól tartok, hogy majd a patcheknél hogy is lesz ha GE angol "eredetileg"? Nincs itt valami kavarás? -
#4595 Megint nem vagyok egy ideig és megint millió-egy HSZ. :P -
#4594 Kábé ha jól ment a lénylaborban a mászka nézet, akkor menni fog.
Nagyon jól skálázható a grafika.
Nekem a crysis-sal se volt gondom, ezzel sincs.
(2GB ram, 8800 GTS) -
#4593 Frissitettem a FAQ-t a két leggyakoribb kérdéssel! -
tomvader60 #4592 Carlos, nyugtass meg engem vagy minket: ugye nem nagy a gépigény?:S Mert nekem ugyan a RAM 2GB de a VGA nem mai. A 6600GTvel csak elmegy szaggatás nélkül. Meg ahogy látom ezt a meseszerű grafot, gondolom nem crysis a gépigény:). -
#4591 Lény fázis:
NAGYON aranyos. Sokkal jobban tetszik, mint a sejtfázis (meglepő).
Irányítás könnyű (FPS style). A harc és a barátkozás is nagyon ötletes. Szép a környezet, nagyon klassz! -
#4590 könyörgöm :( legalább ezt a pár kommentet olvasd vissza.
De hogy egyszerű legyen, mivel tényleg most jelent meg:
A játék magyar a GE-ben is, viszont minden más angol.