8545
Spore
  • ZsZso
    Szegedi 576ban én előrendeltem mind2t (csak egyet akarok venni, de a GE csak pár napja előrendelhető) de még egyikkel kapcsolatban sem írtak/telefonáltak. Na ez milyen? :(
  • Pluskast
    Na akkor írhatod a bibliát mint Illéd próféta:)))
  • ZsZso
    "nem tartom így elsőre akkora durranásnak, mint ahogy hypolták"

Ettől féltem ...
  • mama2
    Vááááá!!! Felhívtam a cdgalaxist, azt mondta a csávó, hogy még csak a GE van, az alap a mai nap folyamán várható
  • Carlos
    Offline-ba.
    Van accountom, amit a lénylaborral csináltam. Be akartam jelentkezni, odaírta, hogy hozzáadja az accomhoz a játékot, ok. Bejelentkezés: bejelentkezés nem sikerült. Nagyjából ennyi.
  • Carlos
    Észrevélemény az űrfázisig.
    Az amit hirdettek, hogy mindent meghatároz amit teszel, nem igaz.
    A civilizáció fázistól teljesen mindegy, hogy milyen lényed van, hány lába van, hogy néz ki. Semmi jelentősége.
    A lény és a törzsfázisban sokat lehet foglalkozni a lényeddel, de egyáltalán nem olyan forradalmi, mint ahogy igérték. 3 kategóriába eshet a lényed és eszerint alakul a vége felé a civilizációd. Szóval nem tartom így elsőre akkora durranásnak, mint ahogy hypolták.
    Az űrfázist ma fogom kezdeni, majd megosztom az észrevéleményeket róla.
  • Pluskast
    Na nem bírtam ki és felhívtam a cd galaxist. Azt mondják a normál változat még nem jött meg valszeg csak kora délután hozzák meg az árút. 1 körül újra hívom őket. Ha akkor sem jön még meg lefoglalok egy galactic edition:))
  • ZsZso
    Akkor nem is aktiváltad? Vagy létrehoztál egy új accot? Offline üzemmódban tolod? :) Hogy is van ez? :)
  • Rip
    Köszi. Akkor lehet, ezzel várnak 5-éig hivatalosan.
  • Carlos
    Énnekem még nem sikerült bejelentkeznem az accommal!
  • Carlos
    Civ fázis!
    Nekem talán ez tetszik a legjobban. Kicsit olyan, mint a risk. Területeket kell elfoglalni, az ellenség tevékenykedik.
    Városokat kell fejleszteni: városházát, lakóházat, szórakoztatóközpontot és gyárat kell épiteni.
    Vannak földi, vizi és légi járgányok. Mindegyiket neked kell megtervezni.
    Ha elfoglalsz minden várost, akkor nyertél, építheted az űrhajót.
  • Rip
    Haha, lehet, egy klónhadsereg az egész brigád :)
  • Rip
    Akinek már megvan:
    Az online része működik már a játéknak? Tehát szed le cuccokat a sporepediából, él a szerver?
    Mert hivatalosan ugye csak 5-étől lehet megvenni.
  • Carlos
    jóreggelt!
  • ZsZso
    Amikor a lénylaborért mentem tökugyanez volt mikor feltettem egy kérdést. Szerintem mindegyik alkalmazottat betanítják erre az egy mondatra ("a központtól még nem kaptak semmi infot"), aztán amint visszatudják mondani már csatarendbe is állhatnak :). Én is rendeltem volna, ha nem akarnám ennyire visszaadni a lénylabort.
  • Lobsterman
    A GE engem egy dolog miatt érdekel csak. A doboza jobban néz ki mint az alapjátéknak :D Nem is tudom, talán kevésbé gyerekes, elegánsabb. Mondjuk nem GE-t veszek mert most minden forint fontos nálam :S
  • Rip
    Áh, hívtam őket, a nyíregyházi üzletet, azt mondja a fickó, hogy a héten valószínűleg, de a központtól még nem kaptak semmi infot a GE-nel kapcsolatban. Grrr...
  • ZsZso
    Legalább válaszoltak! Én mikor régebben írtam nekik, szóra sem méltattak.
  • Rip
    A fene azt a diplomatikus pofájukat. Tegnap írtam levelet nekik, hogy mikorra várható a GE, mert látom, hogy a normál már megjött. Válasz:

"Jó reggelt !

Ha van előrendelése, és kapott visszaigazoló emailt is róla, akkor a
    regisztrációban megadott telefonszámon, értesítjük , amint itt a játék
    és tudjuk önnek küldeni !

Üdvözlettel: xxxxxxxxxxxx"

• Rip
    Hátha egyszerre érkeztek a vidéki 576-okba is!
    Nemsokára kiderül!
  • ZsZso
    szépen kérünk, ne számolj vissza :D
  • mama2
    már csak 45 perc és rendelem:D!!
  • mama2
    Carlos: A Spore Pedia segít majd eligazodni a játékban, hogy mit és hogyan kell? A kézikönyv is ír le dolgokat? Mert ha a készikönyvbe nem fontos dolgok vannak(vagy olyanok amik benne vannak a játékban és a Spore pedia elmondja), akkor lehet hogy a GE-t rendelem.
  • ZsZso
    Bakker ... akkor nagyon szomorú leszek, ha a szegedi 576ba csak holnapra jutna el a szajré.
  • Hmuda
    Szegedi, ha pesti volnék akkor bementem volna már tegnap a boltba megvenni. :-)
  • ZsZso
    Hmuda te pesti vagy?
  • Hmuda
    Nagyon követem a csomagom útját. Másfél órája vette át a kézbesítő a csomagot, szóval ha minden jól megy akkor max pár óra és meg is jön. :-)
  • mama2
    A cd galaxis meg 9:30-kor:D. Én leszek az első:D!!
  • ZsZso
    Ha hívod őket kérdezz már rá az árra is. Hátha még vannak csodák, és ők olcsóbban adják. ;)
  • Rip
    Ah, oki.
    Mindegy, 9-kor nyitnak, rájuktelefonálok.

• Hmuda
    Nem, de mostanában csak emailben tájékoztatnak. Pár éve még telefonon szóltak, hogy legyek otthon, de most már csak hozzák amikor van rá idejük.
  • Rip
    Vajon van-e már az 576-ban GE?

Hmuda, SMS-t kaptál már?
  • Lobsterman
    Procedurális a zene. Nincs soundtrackje, magának generálja a játék(ha minden igaz)
  • xido
    srácok a GE vagy valamelyik nem tartalmaz soundtracket?..iszonyat chillout zenéje van,kész vagyok tőle:)))
  • mariann84
    nekem is jön, délben már játszok vele én is, jó játékot mindenkinek!!!
  • Aragorn83
    Gyerekek! Isteni a játék! Imádom! Most vagyok túl a Lényfázison... :D
  • sasvader
    váááááá én ma délután tolhatom a spore-t kűldők képeket!
  • Carlos
    Akkor irány az űr:
    Űrhajóm
    Vannak cuccok amiket meg kell szerezni:
    Medálok

p.s.: Minden fülön megszerezhető cuccok vannak. Kábé 5-600 saccperkábé...
    Most egy kis szunya következik. Joccakát!
  • Carlos
    Én azt az egyet nem találtam meg!
  • Aragorn83
    Carlos: Megvan a mindenevős dolog. Meg kell találni a meteor darabkákat. Én 6-ból 5 darabot megtaláltam. Köztük van a mindenevő féle szívóka is. :)