Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Annyira nem mélyedtem bele, de valahol biztos meg lehet oldani hogy dollár árban letöltöd netrõl. 😊

katakpult
TE tudod ha neked nem ér meg 7700- Ft-ot !!..

Carlos
Október? Szerinted itt ki birja addig?
Maradok a cd galaxisnál.

Þór vígi þessi rúnar

katakpult
Barátnõm októberben jön haza USA bol, kell valakinek onnan spore, a szállítási költség, az nekem egy sör egy aranyászok hátha nyerek jegyet ! 😄

kispancs
Én mindenkinek igazat adok

Carlos
EA Store

Edit!
Igen. Neked is igazad van! Ha a nyelvválasztásnál Amerikát jelölsz be, akkor télleg 50 dollár. DE! Igy nem tudsz rendelni, mert csak Amerikába szállítanak. Szóval mindkettõnknek igaza van.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Spore hivatalos oldalán láttam asszem, hogy 50 dolcsi. Ha 160as árfolyammal nézzük az máris csak 8k forint

Carlos
Én mindenbõl a colletcors-t a limited meg mittoménmiket veszem...
Hülye mániám...

OFF:
És itt jön nemsokára az új gyöngyszem:
LEGO Collectors Guide
3333 db készül belõle, számozott példány...

Þór vígi þessi rúnar

katakpult
de sokkal jobb sztem az eredetivel ékeskedni mint holmi kis yout-sel amit letöltöttem max 640*480 as grafikával !
SZtem

kispancs
Áh szerintem ez a Galactic Edition csak akkor érdemes beruházás ha tényleg nagy fan vagy. "ígykészült a SPORE, 20 perces video" pl ez még aznap fenntlesz youtubeon, ha még nincs fennt

Pluskast
Köszi igen már közben én is megtaláltam😊 Na ja akkor szerintem marad a cd galaxis.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Carlos
FAQ!

Þór vígi þessi rúnar

katakpult
OKé megoldottam, a háttér állítást ! 😄 Másik kérdés ! A teljes játékot, lehet multiplayerbe tolni neten ??

Carlos
AVAILABLE AS DIRECT DOWNLOAD
Status: Pre-Release 05/09/2008;
54.99 € incl. VAT

(kábé 12,966.57 HUF, tehát egy kicsivel se olcsóbb, ha online veszed. Ez mondjuk igaz az összes új EA termékre)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Teljes lénylabor van meg neked vagy csak a demó?
Demóban nem lehet.

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Nem tudja valaki, hogy ha közvetlenûl az EA oldalról rendelem meg és elektrónikus úton akarom letölteni akkor az kb hány dollár vegy euro? Valaki elõrendelt már ilyen formában?

katakpult
Valaki tud nekem segíteni!? hogyan lehet a lénylaborba állítani a hátteret??

Carlos
Biztos hogy csak angolul lesz és mivel magyarul is megjelenik ezért a magyarítás (homemade) esélye igen kicsi.

Þór vígi þessi rúnar

Ahha köszi szépen !!...
Még meggondlom, mekkora poszter van benne ?
Mert ha jo nagy akkor megveszem. De biztos csak angolul jelenik meg ?
Carlos
Fontos lehet még, hogy a Galactic Edition CSAK és kizárólag angolul fog kommunikálni az emberrel (játék is kézikönyv is), ellenben a sima magyarul. Sokaknak ez számít. Én maradok a Galactic Edition-nél!

Þór vígi þessi rúnar

Üdv! A különbségek : Van benne poszter , Human Toolkit video , Kézi könyv, plusz a játék dvd-je ! . Ha neked ezek a cuccok megér 2,000 Ft-ot akkor hajrá ! D: de Én nagyon örülök a sima sporenak is már nagyon várom ! 😄
Carlos
A Galactic Edition a SPORE címû játék korlátozott példányszámú, gyûjtõi kiadása, amely azonban teljesen angol nyelven jelenik csak meg

* Dombornyomású kartoncsomagolás
* 100 oldalas, színes angol kézikönyv (a normál kiadásban fekete-fehér, kb 60 oldalas, de magyar kézikönyv lesz)
* 120 oldalas keményfedeles könyv a játék grafikáival
* Hogyan készült a SPORE címû DVD film, kb 20 perc terjedelemben
* Nat Geo "Human Toolkit" videó is, kb 22 perc terjedelemben
* Poszter (hajtogatva)

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok , mi a különbség a
Spore Galactic Edition és a sima sopre game között? megéri a plusz 2,000 Ft-ot ??
Carlos
Megemlíteném, hogy egy játék fejlesztése nem áll le a Gold leadásánál.

Þór vígi þessi rúnar

Faterx
Láttam a tesztelésrõl folyt itt a beszélgetés... de megemlítem h a játék már "aranylemezen" van, és sokszorosítják.. 😄<#awink><#hamm><#bee1><#vigyor2>

Kicsikiraly
/facepalm....

meg ez mehetne elég sok kommentre, pl kalaposkanéira....

DFTBA &#3232;_&#3232;

kispancs
Biztos akad majd valaki aki babusgatja FAQ-ot. Ha nem akkor meg ki kell írni: "gyakori kérdéseiddel keresd az SG-fórumot, valaki válaszol. vagy nem" <#hawaii>

kalaposkan
Rosszabb mint karácsony elõtt😄

Rip
3600 hozzászólás óta megy itt a diskurzus a Spore-ról.
Gondolod, hogy ezalatt senki nem nézte meg a hovatalos oldalt? <#wow3>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
Kuporgatod a pénzed a markodban és nézed a countert, dõlöngélsz elõre hátra azt skandálva: Spore-t akarok, Spore-t akarok.
Mint én! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

KisCS94
Már nincs egy hónap és kiadják már alig várom már most lázban égek mi lesz az utolsó napomfúúú😄XD

http://spore2008.extra.hu/

ZsZso
- Közérdekû -

Örömmel venném, ha valaki besegítene majd a FAQ irogatásába, mert a játék megjelenésekor sajna fix, hogy nem tudom tutujgatni az oldalt (kb. 1 hónap esne ki, de lehet több is, kevesebb is). Ha valaki vállalkozna rá, hogy felviszi az akkor gyakran felvetõdõ kérdéseket, az kérem küldjön nekem egy privát üzit, aztán megbeszéljük a részleteket.

Elõre is köszi, a topik nevében 😉.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

töltsétek már le szegény gyereknek hadd örüljön 😄
kispancs
Áh, legjobb tesztalany akkoris az a pármillió ember lesz aki játszanak majd vele, aztán jön majd valami félbolond/félzseni gamer aki "talál" sokmindent a játékba, aztán jönnek a patchek. Nem lehet egy játékot sose tesztelni ahhoz elégszer hogy aztán az "élteben" is helyt álljon <#circling>

Lobsterman
Wow. Nem mondod hogy ilyen is van... <#wow3><#banplz>

A Lénylabor demoja, és még sok más érdekesség a játékkal kapcsolatban itt:
http://eu.spore.com/home.cfm
KisCS94
figyeljetek én se hasonlítom össze én csak arra gondoltam h tuti h sok kiegészítõ lesz aminem biztos h szerencsés de ez pénztárcától függ😄 a másik dolog (nem hasonlítom össze a kettõt nem félreérteni) a simset tuti h le fogja verni eladásban az 100% mert több platformra is adják ki meg ez egy ÚJ dolog😊 nekem ez a véleményem

http://spore2008.extra.hu/

Pluskast
Nem is fogja. De szerintem a 2 játék összehasonlítása eléggé szerencsétlen dolog. Teljesen más stílusú a 2 game.

Tuti, hogy nem fogja leverni a Sims-et ugyanis témájában sokkal kisebb körhöz szól, legalábbis szerintem.
Pluskast
Simán nem. Ha megnézed a játék közbeni videókat azt lehet látni, hogy a civilizációs fázistól kezdve inkább egy age of empires stílusú rts game lesz.

Pluskast
Tuti. Pl vízalatti világ. Anno majd 2 éve az elsõ hivatalos prezentációkon még benne volt a fejlõdési fázisban az, hogy a lényed a vízben úszkált és onnan jött ki a száraz földre nem egybõl egysejtûként. Youtube-n van is egy 15 perces prezentáció ahol Will Wright mutogatja. Aztán ez valamilyen okból kikerûlt a most szeptemberben megjelenõ játékból. Aztán ezt meg is kérdezték tölle intervjúban és azt válaszolta, hogy túl komplex lett volna a dolog de egy kieg formájában ki fogják adni. Szvsz én biztos vagyok benne, hogy az elsõ kieg ez lesz. Majd szaladgálhatunk az ûrben egy bálna civilizációval.<#idiota>

Lobsterman
Azért írtam h finomhangolnak. Bétatesztre gondoltam, csak a bétát kifelejtettem 😊 Jobb esetben még évekig mennek a "tesztek"

Carlos
Hmmm...
Jobb ha tudod, hogy a tesztek a kiadás pillanatában is zajlanak. <#papakacsint>
Ezekbõl lesznek a patch-ek és a finomhangolások.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Egyébként szerintem már lezárultak a tesztek. Mégiscsak 1 hónap van már vissza. Szerintem már csak finomítgatnak itt-ott max.

Carlos
óbazze...
hátte aztán kúrva okos vagy.
tesztelik a játékot a teszterek? Mik vannak!!! Nemá? Télleg?
Már több mint 2 éve tesztelik...

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Az sem 😄

kalaposkan
Már zártkörûen tesztelik a játékot a teszterek, és úgy "hallottam" nem lehet majd megunni. A sims meg egy 0 hozzá képest. Nem is hasonlít rá max a lényeditor.

Lobsterman
Hát, Maxis. Valószínûleg a cég nem fogja megváltoztatni az aranytojásos stratégiáját, szóval ebben az összehasonlításban a Sims-Spore párhuzam teljesen valid.

kispancs
Jaj már megint jön ez a Sims hasonlítgatás. Ez nem sims, ez SPORE!! Sporeoljunk a simses hasonlatokkal... (jó mondjuk valószínüleg lesznek ehhez is kiegek <#beka3>)