Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
dehülye vagy benny<#idiota>

Benny04
Amúgy tök jó gém, elsõ lényem:

Benny04
Na sikerült elindítanom 😛
Csak krekk kellett <#idiota>
de most meg regisztrálni nem tudok, mert azt írja ki, hogy a kulcs nem jó, amit a telepítésnél adtam meg -.-

Azta most járok itt ma elöször mik vannak itt<#wow2>Még a végén kitrö a 3.Spore Topic Világháború!<#idiota>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Benny04
inkább segíts a max payne-ben xDD

EnZsolt
<#banplz>

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Benny04
na jólvan, részemrõl ennyi, ne veszekedjünk<#wink>

ZsZso
"Egyik kedvenc topik" költõi túlzás volt, na ... rátapintottál a hozzászólásom gyenge pontjára 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

EnZsolt
Õszíntén gratulálok. De warezoltam egy darabig, akkor is fõleg azért, hogy kipróbáljam, hogy tetszik-e a játék, aztán ha igen, akkor töröltem és megvettem. És ne neked álljon följebb recskabajnok.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Nekem nem a kedvenc topikom 😊 Viszont érdekel a játék. Úgyhogy meg fogom venni. Fizetek a suliért, dolgozom ezerrel sõõt még plusz melót is vállalok, hogy legyen pénzem és nem az a legnagyobb bajom, hogy nem tudok sajtos rolót venni a sulibüfében. Anyutól meg igazán kérheti ajándékba. Nem akarok Offolni, de nehogy már neki álljon feljebb egy kis tini pöcsnek, hogy másra kell a pénz.

Elnézést az újboli Offért, a videók pedig önmagukért beszélnek, és úgy néz ki tartják is a megjelenési idõpontot 😊

Benny04
Ne mondd már, hogy te még nem warezoltál életedben <#wilting>
(amúgymeg nem dohányzok, se iszok, se sulibüfézek, se dugok xDDD)

ZsZso
Jajj, nemár. Minden topikban meg volt tárgyalva minimum 2szer. Aki warezol warezol, aki nem nem. Kész. Ez a spore topik. (nekem is nehéz visszafogni magam, hogy ne nyilatkozzak, de tényleg ne kúrjuk már szét az egyik kedvenc topikunkat is 😉

Carlos: naja, amikor elõször megnéztem a vidit majd összepisiltam magam, pedig nem szokásom 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

EnZsolt
Hogy is olvastam a minap? Áhh igen, a magyar emberek többsége kissebb csalásokhoz folyamodik, valamint hiteleket vesz fel, csak hogy azt az életszínvonalat, amit eddig fenntartott továbbra is tartani tudja. Tehát, ha nincs pénzed játékra, mert másra kell, akkor ne lopj, hanem nézz körül otthon, hogy mibõl tudsz lefaragni, esetleg ne igyál mondjuk minden héten, vagy ne dohányozz és a probléma már le van tudva. Persze, ha ezek téged nem érintenek, akkor gondolhatsz még a sulibüfé elfelejtésére, vagy egyéb dolgokra. Kíváncsi vagyok egy gimnazista mire cseszi el a pénzét. Egy kivétel lehet: az óvszer, az megbocsájtható 😊

Carlos
But what they never realized was that all along the way, from humble microbes to starship captains, someone had guided them at every turn! And that someone is YOU!

Készvagyokbazmeg...

Þór vígi þessi rúnar

A szokásos baromság... mennyé' el...

Benny04
Én nem szoktam pénzt költeni játékra, kell másra is a pénz.. -.-

Lobsterman
Hát igen. Én csak a minimális játékidõt mondtam. Egy normális végigjátszás ennek másfél-2szerese lesz szerintem, és nem hiszem hogy ott megállnánk. Nekem csak most van 6 lényem akiket kipróbálnék creature fázistól kezdõdõen.

ZsZso
No comment ... én hülye meg segíteni akartam ...

Pluskast
Khm. Erre a kérdésre nem hiszem, hogy választ fogsz kapni....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
És azt se felejtsd el. hogy azért ez nem egy olyan game amit egyszer lenyomsz és jó napot. A variáviók száma elvileg végtelen hisz ha végigvitted 1 lényeddel utánna majd végig akarod vinni egy másikkal és így tovább és így tovább.

Benny04
Krekkelés segítene szerintetek?

Benny04
Nem eredeti<#pardon1>
Nem installáltam többször.
És le van szedve az EA Download Manager, xp-m van...

ZsZso
UPDATE:
Szedd le az EA DownloadManagert! Ha Vistád van, és még mindig nem indul, futtasd adminisztrátorként.

Sok Sikert!

Carlos
Esetleg többször installálta már, mint kellett volna?

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Eredeti játékod van? A külföldi fórumokat böngészve arra jutottam, hogy nagy valószínûséggel a CDKulccsal lehet a bibi, bár sehol se láttam megerõsítve ezen információt.

Benny04
Hello!
Végre jó az új gépem, már játszani szeretnék, de ezt írja ki az indításnál:

Mi lehet a baj?
A vidkarim Gef. 8800GT, úgyhogy az tuti jó...

Fantos
hmmm de ha jól sejtem ha egy lényemet akarom fejleszteni akkor újrra kell alkotni a lényt nemde?

egyetértek+én elöször az alapbol kreált lényeket fogom használlni ugy hogy nemszámit!

Fantos
hát úgyis a lényemel foglalkoznék inkább meg galaxis elfoglalásával

Carlos
Be fognak szarni a szerverek úgyis. Ne is reménykedjetek, hogy normálisan lehet használni majd a sporepedia-t 2 hétig!

Þór vígi þessi rúnar

Fantos
😄 jó megfogalmazás

De ha jól értem akkor fel lehet majd tölteni a sporopédiába a lényeinket,épületeinket,ûrhajoinkat,szárazföldi egységek(Tank,Robot)akkor nem fog tönkremenni totál az oldal hisz még igy is 80000000 lény van már feltöltve és még csak lény hol van a többi!<#wow1>

Lobsterman
Wikipedia alapján: "The first four phases of the game, if the player minimally uses the editors, will take 10-15 hours to complete."
Szóval jó 30-40 óra ha nem pöcsölsz órákat az editorokban. Márpedig fogunk az biztos elnézve a CC által alkotott lénymasszát.

Kicsikiraly
csak az ûr fázis kb 15-20 óra míg eljutsz odáig, és már odáig is le kell nyomj egy RPG-t és két RTS-t 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hmuda
Olyasmit olvastam, hogy amint eléred az ûr fázist, onnan kábé 15-20 óra. De a fene tudja, hogy mi ebbõl az igaz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fantos
na, de az nem egy perc hanem 5<#idiota>
de akkor is megy tovább és mennyi idõ mire el lehet jutni a galaxis közepébe?

Hmuda
Pedig az a játék legrövidebb része és elvileg akár 5 perc alatt is végezhetsz vele ha akarsz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fantos
szerintem ha kijön a játék midnenki a sajátját nevelgeti nem lénylaborlal töltöget fel mert gondolom nem egy perc mikrobából a vízbõl kifejlõdni

Lobsterman
És még mi lesz itt 2 és fél hét múlva. Csak a CC-vel készült másodpercenként 2-3 lény. Kijön a játék, készülnek új lények, mikróbák, épületek, járûvek, zenék és még ki tudja mi. Plusz a servereknek a játékosokhoz is el kell juttatniuk állandóan 20-30 darab contentet a játékból, az emberek nézegetik a sporepediát válogatva hogy mi legyen a játékukban. Káosz lesz. Nem kicsi. Nagy...

Pluskast
A hiba nem az ön készülékében van. Szarakszik a spore szervere.

HöfEE
Hali! Segítségre lenne szükségem! Letöltöttem a lénylabor demo verzióját, regisztráltam magam és elkezdtem játszani. Majd mikor következõ alkalommal próbáltam elindítani a játékot akkor nem tudtam belépni a regisztrációs adataimmal, azt írja hiba a spore serveren. Próbáltam ujraküldeni a regisztrációs emailt , jelszót, de nem jön meg semmi levél a postafiokomra. Mi lehet a hiba?

Rip
Jaja, jó lenne itthonra egy olyan "3D lénynyomtató" 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

cenobite
Azok a kis "gyurmalények" vagy mik nagyon jók! 😊 Klafa videjók amúgy, tenksz!

gamertag: kenobita

Kicsikiraly
és aki elmegy érte? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

mama2
Ezt írtam 3793. hsz.-ban, csak én már a postaköltséget is hozzászámoltam.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ZsZso
Nem tudom olvastátok -e, a mySpore értesülései szerint
"a SPORE 1000, míg a Galactic Edition 2000 Ft-al lesz drágább.
Íme tehát az új árak:
- SPORE: 12.990 Ft
- SPORE - Galactic Edition: 14.990 Ft".

ZsZso
Most(anában) készült lényeim, úgyis rég volt már lény beszúrva ide.

Lobsterman
Aha. Kösz az infót. Akkor sztem a PCG is hasonlóképp fog eljárni. Van esélyem. Jihááá 😄

5c0rp330n
Spore Origins-ról hallottatok már? most jelent meg, ez a telefonos változat, elég egyszerû játék, de nem tûnik rossznak 😊

A Mr Spore nem a mi asztalaunk az a PC Guru oldalán zajlik.

Egyébként a lényeg az, hogy a Miss Spore jelöltekbõl 5 lényt kell visszaküldenünk az EA-nek, az 5 legjobbat. Mi hármat fogunk visszaküldeni (,mert a Miss Spore-t megosztva kaptuk meg egy másik oldallal). 1-1 lényt mi választunk ki, a harmadikat megszavaztatjuk a látogatókkal, a verseny lezárása után. Így találtuk fairnek, mert így mindenki egyelõ esélyekkel indul.