8545
Spore
-
TomDantes #4842 Olyan furcsa dolog történt benne, a harcos-ragadozó népem, a törzsi fázisban, háziasítottam egy fura izét. Erre jött egy UFO és felszívta a háziasított vadállatot.
Hát ez meg mi?Ilyet..nahát...nem semmi ez a játék. -
#4841 Én kissé félve várom már a Pénteket. Ha eastorest nemtudom belőni én megőrülök. Nemhogy örülnének hogy valaki vesz valamit a vacak boltjukból még átt is vágják az embert :S
Ráadásul lénylabor leadása nélkül ugyanennyiért megvehettem volna a simát rendes boltba :( felháboríttó. -
#4840 Wow! :D Majd ha véletlenül kikapcsoljátok a játékot, berakhattok pár képet még:) Ez a nyúl :D A kalapácsnak nincs lába lebeg?:D
Wá legyen már péntek:( -
#4839 ÁÁ Giganyúl. Na ez marha nagy :D -
#4838 A monitorod lehet elállítva, vagy a vidkari driverben van szélesebbre húzva a kép mint kéne szerintem -
#4837 VÁÁÁ, ez zseniális!! :D
Na, az ilyen pillanatok miatt fogom imádni! :D -
#4836 Engem beengedett az accountommal szóval nem tudom mi lehet nálad a baj. Már húzza is le rendesen a lényeket. Lény fázisban még rengeteg gyári Maxis féle lény volt, de törzsiben körülnéztem, és mindegyik user content. Úgyhogy örületek a hülyeségeknek amik előkerülnek :D -
#4835 Fullra van allitva a graf megis a jatek igen csunyacska... mig a havernak, akinek gyengebb a gepe, sokkalta szebb....
Ez miert lehet? -
#4834 Lényfázist is legyűrtem kemény 2 óra alatt. Nem tudom miért mondjátok hogy rövid a játék. Eddig tökéletesen meg vagyok elégedve a játékkal. Majdnem az amit vártam. Bátran mondhatom hogy már rég élveztem ennyire játékot. Szép(nem a legszebb, de mégis egy egész univerzumot kezel :D), élvezetes, vicces.
A 3 kérdésemre pedig a válasz: Igen, jó a játék, igen okozhat emlékezetes momentumokat, és igen látok benne újrajátszási lehetőséget. Nem is keveset.
Amúgy szociálisan vega lénye(i)m van(nak), szeret a környezetem többnyire, még a pokolkutyák is behódoltak aranyosságomnak :D
És egy pár kép amit lőttem menet közben.
A kezdet vége:
Amikor gonosz kalapácsok támadnak:
Nem vagyok egyedül(rabolt is pár dögöt a szemétláda körülöttem)
A bot feltalálása. Imádtam ezt a jelenetet. A 2001 poénok mindig jók
És amin a legnagyobbat röhögtem:
-
#4833 A képen meg látni mindent,csak játék közben nem :( -
#4832 Nem tudjátok az miért van, hogy akármilyenre állítom a felbontást a képernyő két szélén mégis elég sok dolog lemarad?
-
#4831 najó elkezdem acc nélkül remélem megoldják a problémát. -
Nagydög #4830 Meg bizonytalan vagyok a jatekkal kapcsolatban. Par oranyi jatek utan tetszik. Nem nyugoz le, de tetszik. Vannak benne ketsegtelenul sulyos poenok. A torzsfejlodes rogos utjan epp egy masik fajjal probaltam ismerkedni, mikor mindenki remulten szetfutott. Azt hittem, megint valamelyik orias leny az, de egy urhajo volt.
Mas: Mire jo a torzsi szakaszban az evolucios versenyben leszakadt allatok haziasitasa? -
#4829 Szerintem azért, mert még nem lőtték be a szervereket.
Engem sem enged csatlakozni. -
#4828 na feltelepült, első kérdés: miért nem enged be a lénylaboros accountommal? második: ha már azzal nem enged be, miért nem tudok újat csinálni, egyfolytában "ismeretlen hiba"... -
#4827 a Your uninstaller pro kitörölte:DDD!! -
#4826 ccleaner-t próbáltam semmi, most a Your Uninstaller Pro!-t próbálom:S. De ha az sem jó akkor... nem tudom mi lesz:S. -
#4825 na VÉGRE hazaértem, most települ. csudiszép ez az artbook :D -
#4824 hamég ottvan a programok telepíttése és törlése listában akkor nem töröltél le mindent. -
#4823 Futass egy registry mechanic-ot vagy ccleaner (ez még egyszerűbb is) registry-s hibakeresőjét, úgy már mindenképp működnie kell. -
#4822 Azóta meg van, mindent kitöröltem amit lehetett, már a programok telepítése és törlése listában már csak 49mb-ot foglal, de még így sem lehet törölni. Magát a lénylabort meg már kitöröltem a gépről(a letöltöttet):S. -
#4821 Nem, ott már katonai járműveket irányíthatsz. RTS jelleggel. -
#4820 Ha civilizációs fázisban vok akkor tudom úgy irányítani a lényem mint lény fázisban? -
#4819 a regedit csakorlatilag a win registryje, bocs, félreértheető volt.
Van benne keresés funkció (F3), és írd be, hogy lénylabor, vagy creature creator, vagy valami hasonló. Több bejegyzés is lehet, mindet el kell távolítani. (most néztem, creaturecreator néven vannak a bejegyzések) -
#4818 " vagy a regedit-tel kitörlöd a win registry-jéből a Lénylaborra utaló hivatkozásokat." a regeditet megnyitottam, de a win registryjét nem találom:S. -
#4817 Egy programot mindig uninstallálj, különben teleszemeteled a win-ed registry-jét, a win könyvtáradat és a program files-t is. -
#4816 Ha máshogy nem megy, tedd fel a lénylabort, és utána próbáld meg újra.
Vagy használd a myuninstaller kis segédprogit, amivel kitakaríthatod a registry-t, vagy a regedit-tel kitörlöd a win registry-jéből a Lénylaborra utaló hivatkozásokat. -
#4815 Ja és én a Total Commanderből távolítottam el, és nem a programok telepítése és törlése listából. Ez lehet a gond?:S -
#4814 töröld ki a meghajtóról a lénylabor mappáját(ami már üres..) -
#4813 "Kipörgette"...
Elérted a játék végcélját, de ezzel még nincs vége, hisz ott az egész galaxis, amit hódítgathatsz, felfedezhetsz.
Egy Sim City-nek sincs vége, a Sims-eknek sincs, és ezzel is lehet még tolni utána sokáig. Már ha szereted ezt a stílust. -
#4812 Ahhoz hogy fel tudjam rakni a Sporet, ahhoz törölni kell a lénylabort? Mert nincs fent a gépen, de a programok telepítése és törlése listában benne van, de nem engedi törölni:S. -
Ariakus #4811 Sztem úgy lett volna tisztességes , hogy ha ezek a kiegészítő cuccok mind benne lennének a játékban, mert így elég vérszegénynek hangzik. Egyébként valaki írta , hogy már ki is pörgette 24 óra alatt, hát akkor nem lehetett olyan nagy "was ist das". -
#4810 aha, szóval kiegészítők... szóval ez is sims 2 féle lesz... a hülye EA meg meggazdagodik, mert mindenki veszi a kiegészítőket, mint a cukrot... -
#4809 Azért ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről, hiszen azt mondták, hogy az eredeti elképzelés csak egy kis részét sikerült megvalósítani, és valószínűleg, a többi, kimaradt dolog bekerül kiegészítők formájában a játékba. Gondolom vizi fázis, meg lehet majd normálisan repülni, meg valami történetet kreálni köré, akármi. Még nem játszom vele (csak pénteken sajna), de az eddigi hozzászólások sem csökkentették érdeklődésemet, és nem szegték kedvemet:) Hajrá Spore!:) -
Ariakus #4808 Gondoltam , hogy ez lesz ezzel a játékkal. Nagy hype, forradalmi újításokat ígértek, meg szinte végtelen játékmenetet. Vártam pedig, mert elég innovatívnak tűnt, de ahogy itt írtok róla nem lett nagy durranás. -
#4807 hát, egyszer végig lehet tolni, mert elsőre jó poén. másodjára végig lehet tolni, mert tökölsz azzal, hogy vicces lénnyel menj (faszhadsereggel leigázni az univerzumot), de ennyi. jó esetben 24 óra, amúgy a részek, habár grafikájában meg ötletében pc-s játék, bonyolultságában egy ingyenes flash játék.
tetszeni tetszik, de előbb fizetek a mobilomra egy játékért mint ezért. -
#4806 :DDD -
#4805 Nekem a tegnap esti maratonon 8-10 órát ment egyfolytában fagyás nélkül.
Most is megy reggel óta...
Bammeg, ez k.jó!
Odajött nekem emberkedni egy faj, hogy most bizony ő lenyom minket.
Erre odatoltam neki 1 milliót, hogy legyen inkább béke!
És lett! :D -
#4804 fagy a játék?:O -
#4803 Na marha jó. Épp elfoglaltam volna egy várost Civ módban, mikor lefagyott a játék. A hang ment, az egér mozgott, de minden más meghalt (nem, nem pause :P). a legutóbbi mentésem meg a lény fázis közepe táján volt...
Újat kezdek.