8545
Spore
  • Venom
    Hát nem könnyű főleg mert 3 nap 21 órát ír áá. És nem bírom ki.
    Szervállom a csúnya verziót, én kinem bírom ezta 3 napot már, persze amint engedélyezi az installt már cseréllemis le a csúnya verziót.
  • Kicsikiraly
    hú na most bármilyen fáradt is vagyok ki kell próbáljam gyorsan az épület creatort :D
  • cenobite
    Gratula az önmegtartóztatásodért! (ejjj, de szép szó!) :)
  • Venom
    Na sporepédián már van minden. Űrhajók stb :D
  • cenobite
    Amúgy 576-nál vettem, és tök rendes volt az eladó srác, mert felhívta a figyelmem erre a limitált telepítési buzerára.

Mondtam, hogy köszi, de egy ideig nem pálya. :)

Egy spóra az egyetlen, egy mely őslevesbe zár, egy mely gépemen tanyáz!
    (Rímfaragó Rezső mód OFF) :)
  • Rip
    Sikerült megállni, hogy nem játszottam a "csúnya" verzióval, de azért ez nem szép, hogy a spéci kiadásra várni kell, miközben a normállal már a fél fórum játszik :)
    Mondjuk Venomnak sem lehet könnyű, nézni a DM számlálóját :)
  • atila4
    Mint a Mass Effectnél.

Azt jelenti, hogy 3x telepítheted a játékot, pontosabban 3 különböző gépre.

Tehát a sajátodra akárhányszor feltelepítheted, de ha mondjuk kicserélsz benne egy alkatrészt, azt már másik gépnek veszi a program.

Ha elhasználtad mindhármat, újra érvényesíteni kell a játékot a cégnél wink.gif

Jó mi?
    Tanulság: eredetire is megy fel a crack laugh.gif
  • Sephi
    Jah az zene az naon durva.
  • atila4
    hahaha már nekem is kell nagyon:P
  • cenobite
    Felajánlotta a barátkozást is, de megettem. :)
  • cenobite
    Na, most másztam ki a vízből! NAGYON hangulatos ÉRETT játék! Gyönyörű zenék, míg vadászom a többi kis "planktonra". Élvezetes!

Első dolgom persze az volt, hogy kreáltam űrhajót, autót, satubbit. Ezzel elment kb. 2 óra... :)

Én a gigabrutaldeadlyattack módot választottam, azaz, kőkeményen ragadozok! Nem térítenek el holmi egyéb lények siránkozásai! MUHAHAHAHHHAA! :D

()

• Kicsikiraly
    1. Modellautók
    2. Spore
    3. PlayStation3
    4. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    5. Google Chrome
    6. World of Warcraft
    7. Landwirtschafts Simulator
    8. Euro Truck Simulator
    9. Mezőgazdasági fórum
    10. Milyen autót láttál ma?

azért látszik minek van ma a release-je :D
  • Kicsikiraly
    szóval akkor a falka mégegyszer: fullra összebarátkozott lénnyel mégegyszer barátkozok és velem jön?
  • Kicsikiraly
    én lényfázisnál járok, nekem eddig megérte a 14K-t, már csak az extra content miatt is.

Art book pl nagyon szép és tetszik, maga ez a tok is tényleg szépen összetett, az így készültet megnéztem, tényleg olyan van benne ami neten eddig nem volt kinn, és majd megnézem ezt az NG-s kisfilmet is.
  • Rip
    Elérhető a felturbózott sporepedia!
    Működik a SporeCast is végre!
    Erre kíváncsi leszek.
    Csak a játék lenne már meg, hajh.
  • Nagydög
    En is szivtam ezzel. Falkaval menj! Ugy a falkatarsaid is resztvesznek a baratkozasban, es sokkal hatekonyabban megy az egesz.
  • Carlos
    Nekem is a törzsi fázis tünt a leggagyibbnak!
  • Firerock
    na már az űrfázisból megcsináltam 3 küldetést
    hááát
    az első a sejtfázis tetszet az egyik legjobban
    a többi elég vontatott unalmas...
    hááát
    én csalódtam,nem is kicsit
    nemtudom ti hoyg vagytok vele.meg se veszem:S
  • Since
    Sziasztok! Nemrég vettem meg én is a játékot, és a csóka azt mondta az 576ban hogy 3x lehet újratelepíteni a játékot mert oylan védelem van benne...Ez pontosan mit jelent? Mert bővebb információval nemtudott szolgálni. Azt is hozzátette hogy nem adjam senkinek se kölcsön :-) Valaki adhatna egy kis felvilágosítást :-) Köszi!
  • Lobsterman
    Aha. Ez az egyetlen bajom a lényfázissal hogy nem lehet annyira komplex kis dögöket alkotni mint a CC-vel. Legalábbis sztori módban.
    Amúgy gondolom ti is megfigyeltétek hogy át lett írva CC óta a képesség rendszer. Gondolom az egyensúly érdekében. Jól is sikerült mert itt tényleg nem lehet egy mindent tudó dögöt csinálni. Meg kell gondolni merre akarsz fejlődni. Tetszett is :)
  • Lobsterman
    Na megvagyok a törzsi fázissal is.
    Hát ez már valóban nem olyan rózsás mint az eddigiek. Mondhatnám unalmas, és fölösleges. Egyrészt baromi kevés cucc van, a többi törzs nem nagyon akciózik(ez a legnagyobb fájdalmam), és szocializálódással secperc alatt ki lehet maxolni az egészet. Nem azt mondom hogy bődületesen rossz de az eddigi magas hangulatom kicsit visszább vette. De sebaj. Most jön a Civ fázis, az editor imásók(ÉN ÉN ÉN) mekkája. Remélem visszatér a hangulat.
    Amúgy még mindig úgy vagyok vele hogy bőven megérte ez a 12k, pedig én aztán nem veszek sűrűn játékot, és skót is vagyok :D
  • adammmmmmm
    Unlockoltam jó pár dolgot csak az a gond hogy kevés a DNS pont.
  • Carlos
    Nos. A fejlettebb lényeket nehezebb "elbüvölni".
    Ezt énis tapasztaltam. Odamentem egy nagy lényhez, hogy majd megvéd és kábé szóhoz se tudtam jutni!
    Fejleszd a lényed mindig amikor unlockolsz egy/két fejlettebb testrészt!
    Nézz bele a fészkek körüli csontvázakba.

Menni fog az!
  • Carlos
    A warezzal kapcsolatos kérdéseket továbbra is törölni fogjuk szó nélkül HMuda-val!
    A Klikk, mielőtt bármit írnál! részt mindenki olvassa el és döntse el, melyik topikba akar irni!
  • adammmmmmm
    Valamiért elakadtam a lény résznél. Nagyban barátkozok és úy kb a fele lény sereglet után nem érnek semmit ezek a barátkozós opcim. Eddig tökjól ment az éneklés pl és a lényemnek 4. szintú az éneklés de szart sem ér ahogy a többi opció sem. Valami tanács? (Mondjuk ez jó is mert többet fogok időzni a játékkal de most idegesít hogy szart sem érek így és nem tudok fejlődni sem)
  • Rip
    Szerintem most alakítják át a sporepediát, hogy állja a rohamot, és felkészítik a nem-lény alkotásokra is.
  • Venom
    Értem, csak azé kérdeztem hogy tudjan neme nálam van valami gond.

Nagydög: Tényleg gigaMAX :D eddig nemis figyeltem mondjuk nemnagyon ismerem a Sam & Max-t csak képeket láttam pár helyen :D
  • Rip
    Karbantartás.
  • Nagydög
    Probalj baratkozni egy olyan lennyel, aki mar amugy is a baratod!

Giganyul: Az nem egyszeruen giganyul, az egy gigaMAX a "Sam & Max"-bol. :)
  • Venom
    Nektek se megy a hivatalos oldal? www.spore.com
    Sporepédián akartam körülnézni de nemhozza be sőtt egyik oldalat sem.
  • JethroHUN
    Ez miért warez topik??? Majd a warezolók megmondják milyen a "gameplay"?
    Kérdeztem én egy szóval is h honnan lehet letölteni? meg h kell crackelni? NEM akkor meg ne wareztopikozzál nekem.
  • Venom
    Vannak a játékban MAXIS által készített dolgok. Eredetisek ezért vannak előnyben mert náluk változatossab lények jelennek majd meg nemcsak az általad és a MAXIS által készített lények és stb dolgok.
  • TomDantes
    Lesznek lények akkor is...eh...vaN AMÚGY WAREZ topic is. ott kérdezd szerintem
  • JethroHUN
    Köszi a választ, azt tudom h nem lesz benne olyan mit a wowban h egy szerveren fog majd rohangászni több millió vadi új faj, csak az érdekel h ha letöltöm a pl az általad említett reloaded verziót, akkor egyáltalán lesznek e ellenfelek(fajok) vagy egyedül mászkálhat a sárkányom X) egy üres bolygón. a faq ban is csak annyi van h netről tölti le a játék a különböző állatokat.
  • Venom
    Kicsit körbenéznél akkor nemkéne hülyeségeket kérdezni.
    Látogass el a spore hivatalos oldalára illetve a www.myspore.hu-re és mindenre megleled a választ.
  • mama2
    Gondolom azért lett kitörölve, mert warezra irányult az egyik kérdésed.
  • JethroHUN
    Sok értelme volt kitörölni a hozzászólásomat, csak mert lusták vagytok válaszolni. Nesze itt a faqból egy idézet:
    "A játékosok által készített tartalmak egy központi szerverre mentődnek el és így eljuthatnak az összes többi játékoshoz is. Ezáltal a játékosok befolyásolhatják más játékosok játékát az általuk kreált tartalmak segítségével."

Ebből baromira nem derül ki a kérdésemre a válasz!
  • Kicsikiraly
    lény fázisban hogy tudok falkába beszerezni egy lényt?
  • mama2
    Őőőő, nem neked válaszóltam Tom. Úgy látszik Hmuda már intézkedett:).
  • mama2
    Nem olyan lesz mint a WOW(nem online, meg nem lesznek benne RPG elemek). Ha letöltöd a Reoladed verziót, abban is van magyar és tudtommal ugyan úgy indul mint az eredeti.