8545
Spore
  • mama2
    dél és egy óra között jön a futárszolgálat:D!! Remélem nem fogok a játékban csalódni.
  • mama2
    Most a Warhammer hogy jött ide?O_o
  • Carlos
    Használd a féregjáratokat!
    Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés...
    (kell hozzá valami felszerelés, 1.5-3 millióba kerül (attól függ hol veszed))
  • csabesz1987
    OFF
    de azé má várom a warhammer online-t szeptember 18
    ON
  • Sephi
    OFF

Nem akarok belemenni de a WOW-nak majig csodalatos grafikája van. Rosz példát hoztál fel. (nem, nem wowozok!)

ON
  • mariann84
    jah bocs,igaz, maxis :)
  • mama2
    Lehet. Mindent Te tervezel meg:).
  • JethroHUN
    Lehet benne űrhajót tervezni?
  • mama2
    "szóval ha az agyonhypolt sim3-ban is ekkorát fogok csalódni, akkor elvesztem a hitem az EA-ben." Nem a Maxisban veszted el a hited? Azok csinálták a Sporet is és a Sims3-at is ők csinálják.
  • mariann84
    hát én is elmondom a véleményem lányként, nem tudom vannak -e itt csajok:
    az első fázis nagyon tetszett, az izgi volt, de utána lévő két fázis már unalmas volt ,(2 óra énekelgetés) végig vittem kb 3-4 óra alatt és már a civilizációsnál járok asszem,ahol az autó van, nah itt sóhajtottam fel... nem gondoltam hogy nekem végig háborúznom kell, utálok háborúzni de itt másképp meg nem lehet játszani, hiába prbálnék barátkozni , úgy nem megy, meg hát támadnak is. A grafika csúnya, ilyen wow-os sz@r (bocs), én sokkal szebbre gondoltam, pedig maxon vaan nekem is állítva.
    még jó hogy nem vettem meg, peg akartam. szóval ha az agyonhypolt sim3-ban is ekkorát fogok csalódni, akkor elvesztem a hitem az EA-ben.
  • sasvader
    Tegnap nyomultam én is a Spore-val!Most épp a civilizácios fázisnál vagyok!Nekem eddig az összes fázis tetszett szerintem a törzsi fázis is tök jó!
  • poppe
    amúgy zsír a háttér, le ne cseréljétek ezért!
  • Hmuda
    Mindegy. Még mindig ki kell jelölni, hogy kényelmesen lehessen olvasni, szóval különösebb probléma nem származik belőle. :P
  • 5c0rp330n
    jaja, a háttér miatt, erre nem készült fel a rendszer :)
  • poppe
    átlátszik a spoiler :DD
  • Hmuda
    Úgy 5-6 óra környékén sikeresen el is jutottam az űr fázisig, ahol irtózatosan rossz helyzetből indultam, mert egy-két barátságos faj mellett elárasztottak ellenséges lényekkel és a játékidő java arra megy el, hogy próbálom visszaverni a támadásokat.

Itt jön képbe az egyik legnagyobb hibája a játéknak. Amíg nem kötsz szövetségeket és nem fejleszted a rangodat, addig egyetlen hajóval kell szenvedni aminek elég siralmas a felszerelése. Ellenben ha az ellenség támad akkor mindig van minimum két olyan hajója, amiknek 4-5x több a HP-je mint neked, durvább a fegyverzete és minimum 5-6 kisebb gép kíséri mindkettőt. Persze a városi ágyúkat pillanatok alatt kilövik anélkül, hogy azok bármit is kezdtek volna az ellenséggel.

A szülőbolygóm kezdeti nyolc városát alig pár óra alatt háromra amortizálták és minden külső kolóniámat szétverték.

Ezek után nagyon ráfeküdtem arra, hogy a normálisabb fajokat magam mellé édesgessem, de semmit nem érnek. Ők nagy bőszen visítoznak ha megtámadják őket, de a kisujjukat se mozdítanák ha engem támadnak.

Félúton elegem lett a helyi politikából és elindultam a galaxis közepe felé. Na ez már poénabb elfoglaltság volt. :-)

Természetesen a spirálkarok közti terület majdnem teljesen üres holttér, így végig kell haladni rajtuk és nem egyszer kellett megfordulnom, mikor egy-két jónak tűnő út zsákutcának bizonyult. Túl nagy terek voltak és nem tudtam átugrani őket, így kénytelen voltam egy szomszédos csillaghalmazon átvágni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A középpont felé közeledve viszont belebotlottam a Borg helyi megfelelőjébe, akik bár nem ellenségesek (csak narancssárga a simely, nem vörös), de nem láttak szívesen. Először nem engedtek tankolni, végül valószínűleg túl sokat tartózkodtam a területükön és kilőttek. Respawn a főbolygón, az egész út hiába volt (illetve mégsem, mert nagyon nagy élmény volt átutazni a fél (negyed) galaxist :-) ).

Ezek után csak még jobban érdekel, hogy mit rejtettek el középen. :-)
  • magus
    azért nem mindegy, hogy hogy csinálják meg azt a grafikát. csilloghat a legutolsó molylepke falra trancsírozott levének cseppje is a lemenő napfény sugarában megtörve a szivárványban, ha ettől még otromba az egész. lásd pl wow, a grafika quake 2 felturbozva, megis a grafikusok csodát műveltek.

meg az sem mindegy, hogy ki mennyi pénzt tol a reviewk manipulálásába, az EA kurva sokat
  • Pluskast
    Hát ami nekem rohadtul nem tetszik az a mentés. Katasztrófa. Végig játszottam mostanáig a civ fázisig és mindenki nekem rohant. Persze kinyírtak mentés nuku csak amikor már tök szarúl állok :((( Azért ezt megoldhadták volna jobban. Most kezdhetem az egészet elöről. Fasz kivan!
  • rage
    Továbbá kicsit érdekes, hogy a különböző médiákban hány játék kapja meg a gúnyos kritikát a grafikájáért, hogy nem szégyellnek ilyennel kijönni 2008-ban, mindez egy-két screenshot-tal alátámasztva.

S csak új jönnek a 20-30 %-os pontszámok emiatt.

Ugyanakkor, más játék meg hasonló grafikára megkapja, hogy "meseszerű, hangulatos, stílusos, pont ez benne a jó, hogy ilyen"

Nem tűnik túl igazságosnak :)
  • poppe
    volt zsé marketingre bőven, az biztos... nálam se ütött akkorát...
  • rage
    Elég meglepő a hozzászólásokat olvasni.
    Pl, hogy milyen sok embernek tetszik az első fázis.

Kíváncsi lennék, ha valami noname cég kiadta volna külön shareware játéknak ugyanazt, akkor mi lenne róla az általános vélemény...

Aztán ugye lényünk kijut a szárazföldre, ahol mászkálunk, keresgélünk, fejlődünk...s közben azon gondolkodunk, hogy voltaképp egész pontosan mi is az a játékban, ami miatt ezt úgy várták mint a messiást, korszakalkotónak nevezve már előre is.

Attól mert több játékstílust ötvöz egybe, még nem válik azzá, főleg, hogy az adott játékstílusok külön-külön enyhén szólva nem váltják meg a világot. Magam részéről nagyon vártam ezt a játékot, gondoltam, ez lesz majd az új Black & White, hát nem. Néha-néha elkap az a hangulat, de össze sem lehet a kettőt hasonlítani. A B&W első része minden téren kenterbe veri különösebb megerőltetés nélkül.
    Pedig azért abban is voltak hibák, nem is kevés.

Érdekes, hogy a Maxis és az EA akkora sikert vár tőle, mint a Sims sorozattól, hát nem tudom. Erre szerintem esélye sincs.

• Sephi
    Aludni kéne... de nem lehet! :DDD
  • xido
    de ha megpiszkálod,oké,hogy nem a lemezt forgatja,viszont online se fog engedni szerintem...
  • xido
    ha táncol,táncolj,ha énekel,énekelj,ha pózol,pózolj...majmolni kell és kész,általában 3 taggal kell csinálni,aztán létrejön a szövetség,utána még eggyel pajtizni kell újra és követni fog...
  • Thanatos
    tök mind1 kinek a csikja megy, a lényeg hogy összeérjenek
    amugy elvileg midnig azt kell csinálnod amit a másik csinál, tehát ha ő énekel akkor te is azt tedd, stb...
  • akyyy
    nem értem ezt az elbűvölés dolgot:S odamegyek, tánncol fügüyl meg a seggét rázza, de megy egy kis csikot, az "ellenségnek" vagy minek hivjam, szal amásik lénynek, meg full középre megy már.:S
  • Voltan
    Lehet, hogy picit túl vannak terhelve :D
  • Carlos
    Én belépni nem tudok az accountommal. Marad az offline játék...
    Van lény bőven amúgyis!
  • Voltan
    Regisztrációnál "unknown error"-ral kidob, nem a játékból, hanem a reg menüből. Erre tudtok valamit? Origi GE cucc, csak nem enged regisztrálni.
  • JamesRyan
    indítsd újra a játékot,akkor fogja "akkceptálni"a felbomtást amit beállítottál,leokéztál.
    sztem nagyon élvezetes a játék,kimondottan szórakoztató.
  • csoola
    LOL Sam a Sam&Max böl :D:D
  • magus
    tényleg nehezebb, meg is untam, leöltem őket a francba.

amúgy tényleg az első fázis a legjobb
  • davidka003
    Kurvára felbasztam magam ezen a játékon. Már az űrhajós résznél voltam erre jött egy áramszünet és most kezdenék újra játszani és a törzs rész legelejére rak le. Kárba ment 3 óra játékom. Azt hittem, hogy gyakran csinál auto mentést, de úgy látszik, hogy nem.
  • Venom
    Hmm most nézem a Sporepédián már működik a buddie list is :) Na elkezdem begyűjteni az emberkéket.
  • R0zs0máK
    VÁÁ VÁÁ VÁÁ VÉGRE VÉGRE!!! MOST INDÍTOM EEEEL!!!
  • Rip
    Download Manager. (EAStore zsenialitása)
  • Rip
    Én a múltkor a "kompatibilitási" szón agyaltam, meg guvadt a szemem, hogy jól írtam-e :)
  • Lobsterman
    Kicsit kihalt a Sporepedia ahogy nézem. LEdobott és nem tudok fellépni. Kár :S
  • Firerock
    DM?
  • cenobite
    Szerintem legkésőbb pénteken megjön a GE, de azért holnap DU egy telefont engedj meg!
    (Aztán ha megjött, vegyél ki 2 nap szabit! :) )