Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen legóról van szó?

Pluskast
Az asszonyt 2-3 óra alatt le tudod rendezni😊 Utánna meg mehet a spore a lego meg meg megvár😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem olyan rossz ez az értékelés, igazából az a gondja, hogy önmagában az egyes fázisok nem olyan jók mint a játékok amik csak arra épülnek, pl. az AoE. jobb rts mint a spore-ban a tribal phase. Tehát nem eléggé mély, összetett önmagbában egy-egy fázis, és, hogy az editorok adják a játék "sava borsát" a lényegét. Mondjuk erre rájöhettünk már az eddigi bemutatókból is, és õ is azt mondja, hogy minden egyes fázissal összetettebb lesz a játék. Szóval engem ez a tesz egyáltalán nem szomorított el.

Kicsit olyan ez mint egy kombinált nyomtató, ami tud scannelni meg fénymásolni is, de egy direkt scanner, vagy fénymásóló jobb nála, összeségében a kombinált viszont mindezt egyben nyújtja.

Ez kicsit fura példa 😊, szóval a lényeg, hogy szerintem nem fogom megbánni, hogy megveszem a játékot. (legalábbis remélem, le is kopogom) . 😊

Carlos
OFF!

Az a bajom, hogy pont szept 5-én érkezik meg mo-ra az a legó amit már év eleje óta meg akarok venni!
Asszony szülinapja szept 8.
Túl sok ez nekem!
MICSINÁLJAK??? (Asszony, Spore, Lego)

ON!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis! Énis!

Þór vígi þessi rúnar

Igazad van! Én viszont megvárom azt, amíg én tudok vele játszani és majd kiderül az igazság... 😊

Rip
Mint minden tesztnél, itt is kellett negatívumokat írni, azért még ne temessétek 😄
Mégiscsak megkapta a 9-et a 10-bõl!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hmuda
Én pont ilyesmit vártam. Egyik fázis se veszi fel a versenyt azokkal a játékokkal amik csak egy-egy játékmenetre koncentrálnak és nyilvánvaló, hogy egy olyan játék ami tanítani akarja az embert, az nem fog olyan játékmenetet felmutatni amit csak azok tudnak élvezni akik játékokkal kelnek és fekszenek.

A 9/10 még mindig egy piszok jó pontszám.

Meg hát azt is érdemes szem elõtt tartani, hogy ez az elsõ review. Az ilyen korai bemutatók szinte mindig valami gyorsan összecsapott irományok, csakhogy az újság elmondhassa magáról, hogy õk voltak az elsõk, pedig ez csak a cikkek hátrányára válik, mert nincs idõ ténylegesen kitapasztalni a játékot. Én megvárom azokat a review-kat amik nemsokkal a megjelenés elõtt jönnek ki.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Énis...bár most egy kicsit elkenõdtem...

Þór vígi þessi rúnar

Köszi akkor jól sejtettem. Hát... nem tudom. Én azért még mindig bizakodom. 😊

Carlos
Hát rohattul nem!
Grafika!
Ehhh...Ehhh...most erre mit mondjak?
Nem akarlak megbántani...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Olyanoknak csinálták, akik vagy nem játékosok, vagy keveset játszanak, vagy még nem játszottak játékkal.
Tehát: Casual player-eknek lett megcsinálva a játék: Nem bonyolult, hülyegyerek is tud vele játszani, még a nagyi is...

Þór vígi þessi rúnar

HarryProf
Szerintem úgy érthették, hogy a játék grafikája nem olyan lenyûgözõ, és csak az olyanokat nyûgözi le, akik még nem is játszottak 😄

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Azért én ezt nem veszem készpénznek majd kiderül! 😄

A másik kettõt még vágom is, de ezt hogy értették? "Designed for Non-gamers"

Carlos
Not deep enough
All about the creator
Designed for Non-gamers

<#shakehead><#sir><#rinya>

Þór vígi þessi rúnar

Pros:
Limitless custom content
Varied types of gameplay
No more Sims #1!

Cons:
Not deep enough
All about the creator
Designed for Non-gamers
Overall: Awesome in scope, mainstream in depth. 9/10

“Spore is a far better game than The Sims ever was”
“Spore is an incredible experiance but it doesn’t quite live up to all that it said it would”
“The occasional UFO sighting becomes all the cooler when YOU eventually get to be the UFO”
“For Spore to work you really need to be playing it as one continuous game, instead of seperate stages. If you play them in isolation, you’re bound to end up dissapointed.”
“In many ways the gameplay of creature takes some of the worst aspects of games like WoW and Diablo”

Íme az elsõ hossza játékteszt a SPORE-ról! 😊

SPORE Review

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
Fel akartam rakni de valahogy kimaradt, most pótolom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Faterx
ja jól lelassúlt
Faterx
...és írja hozzá hogy no warez!
Micsoda világ<#wow1>
ZsZso
Hmuda, megtennéd, hogy a hozzászólások hátterképét (http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=203093) feltennéd az SG -re? Én már kifogytam SG tárhelybõl, így részemrõl halott az ügy. Az a baj, hogy néha elég lassan hozza be a kepfeltolto.hu terheltsége miatt.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Pluskast
Mert sokat torrentezel meg warezolsz<#eplus2>

Pluskast
Jó majd teszek az ingemre egy ilyen kis névjegy kártyát Pluskat névvel😊)

ZsZso
naaaaaaajóóóóó ... mielõtt megköveznek Carlos, színt vallok. Az irónia nem csak képzeleted szüleménye, hanem picit az én agyacskámé is, amit annak rendje-módja szerint bele is építettem a mondandómba. 😊

Carlos
<#miaz>

Þór vígi þessi rúnar

Fantos
Carlos de gonosz vagy hogy egybõl ilyet feltételezel <#idiota> szégyelld magad

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Neeeeeeeeeeem <#bohoc>. Nem hallottál még olyanról, hogy "együttérzés"? <#puszi>

Carlos
Mintha némi gyúnyt vélnék felfedezni szavaidban! <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Nagy szomorúság ez mindannyiunk számára ... 😄

Benny04
Na egy ideig nem fogok nyitni warez topikot, mert megint rossz az új gépem <#sir>

Fantos
és amit én csináltam?

Carlos
<#nevetes1>

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
mellesleg: jó lett a dizájn, de nekem a banner (mármint csak ez a mozgós karikák) alapból nem tetszettek 😞 szerintem túl gyerekes, de ez egyéni vélemény😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
aki 5-én cdgalaxishoz jön írja már ki magára hogy ezsgés vatyok 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Rip
Fasza lett a háttér, gratula! <#eljen>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lobsterman
Amúgy van itt pécsi fan rajtam kívül?

Pluskast
Na akkor én sem szólok a szekrényajtós, gyúrós haveroknak<#eplus2>

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Nekem a sims pont emiatt nem tetszett/tetszik. Mi a francnak játszak olyasmivel amit nap mint nap átélek. Nekem hülyeség. Elég bajom van nekem nem akarom ezt még számítógépen is fokozni...

Carlos
Akkor megúsztad...rottweilereket és Igorékat se viszek. Ez a te szerencséd! <#nyes>

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Nem én simát kértem. Nekem a játék a lényeg!!😊

Lobsterman
A Simsben ugyanazt csináltad mint irl minden nap. Ettél, sz@rtál, melóba mentél stb... Nem csoda hogy könnyen meg lehetett unni. Itt 1, az hogy mindent te csinálsz meg, vagy más gamerek, így 2 játék nem lesz ugyanolyan, és 2, 5 játékot és rengeteg editort kapunk a pénzünkért. Szerintem el leszünk vele egy darabig.
Sorbanállás meg nem lesz. Legalábbis itt nem. Nem hiszem hogy annyi PC gamer van Pécsett aki már az elsõ nap meg akarja venni a játékot, hogy kifogynának, vagy tolongani kéne érte. Azért biztos ami biztos reggel 8-9 tájban már ott leszek a MM-ban 😄

Pluskast
Hmm akkor viszek magammal fa testápolót. Csak el ne felejtsem berakni a kocsim hátsó üllésére<#vigyor>

Carlos
õõõõ...
Akkor lehet, hogy verekedés lesz? <#vigyor1>
Galactic Edition?

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
"lehet, hogy itt mi szarráverjük egymást egy bolt elõtt, de annak is kis esélyt adok, hogy találkozni fogok bármelyikõtökkel a boltban"

Pesti vagy?😊 Mert ha igen és cd galaxisban veszed akkor lehet pénteken össze futunk a Múzeum körútnál😊 Ha már csak 1 darab példány lesz mire oda érek nem garantálom, hogy nem gáncsollak el a bolt elött😊)

Hmuda
Sorban állás nem lesz gond, legalábbis nálam tuti nem. Elõ van rendelve, pénteken kijön, hétfõn meghozzák, a hétvégét meg valahogy csak kibírom. :-)

Carlos
Én a sorbanállástól nem félek, nem lesz gond (ez nem egy wow! (lehet, hogy itt mi szarráverjük egymást egy bolt elõtt, de annak is kis esélyt adok, hogy találkozni fogok bármelyikõtökkel a boltban)). A szerver hülyülés viszont esélyes szerintem!

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Azért szerintem a 2 játék csak abban egyezik, hogy Will Wright a kedves "papa". Szerintem élveztes játék lesz😊