8545
Spore
  • Carlos
    Ha már megvetted, akkor nem mindegy, hogy mi változik?
    Csak az űrfázisban vannak változások.
  • Cormac
    Sziasztok!

A GA ad hozzá az űrfázison kívül bármit is?
    Azért kérdem, mert régóta megvan az alap, de holnap jön a GA. Érdemes megvárnom a GA-t mert változik valami korábbi részeknél?
  • Carlos
    ok, azért kommentelhetsz ha tetszik valamelyik.
  • Hmuda
    Közben kiderült másra kell a pénz, szóval lassan fog összejönni. :P
  • Carlos
    aszontad tegnap megveszed. :D
  • Hmuda
    Egyelőre a GA-ra gyűjtök. :)
  • Carlos
    Ha lesz egy kis fölös pénzed, szerintem vedd meg!
    Nagyon jó testrészek és skinek vannak benne. Én már nagyon el sem tudom képzelni nélkülük a játékot.
  • Hmuda
    Most sajnálom, hogy nincs meg a C&C pakk. :)
  • Carlos
    Akkor énis reklámozok egy kicsit (rákattintva sporepedia):

• Hmuda
    Kösz a kommenteket srácok. :)
  • Carlos
    Űbammeg!!!
    Feature gyanús nekem!

R++
  • Lobsterman
    Aha. Kipróbálom. Kösz.
  • Rip
    Ez de komoly! :)
  • Rip
    Nekem ez akkor volt, mikor ATI kártyámon "force"-oltam az anti-aliasingot.
    Kikapcsolva helyreállt.
  • Venom
    Tetszetős :)

Lobster: hát nemtudom nézz utána a hivatalos fórumon hátha írnak valamit erről.
  • Lobsterman
    Újraraktam a játékot úgy hogy előtte mindent töröltem mindenhonnan, de semmi javulés. az árkok még mindig megvannak. 1.04-el jöhettek mert 1.03-al nem volt ilyesmi.
  • Hmuda
    Első próbálkozásom az egzotikus lény kategóriában.
  • Venom
    Ez fura én nem találkoztam ilyennel.
  • Lobsterman
    Ööö. Tegnap újra felraktam a játékot, felnyomtam 1.04-re, de valami baromi idegesítőt csinál a játék és nem tudom mitől van.
    Az összes bolygó felszíne tele van barmolva ilyen 2m mély/magas árkokkal és sáncokkal, teljesen randomban, sokszor úgy hogy a város közepén átmegy, ha beleesik az ember alig lehet kimászni, márpedig kikerülhetetlen a legtöbb, és úgy tűnik újraindításonként random a dolog. Ötlet hogy mit lehet vele csinálni?

• Carlos
    Hát igen. Várni kell az igényes alkotásokra...
  • Lobsterman
    4-5ezer az olyan emberbarátian hangzik mondjuk. De egyelőre ez ilyen "lehet" helyzet, mert nem tudom még hogy fog állni az anyagi helyzetem egy hónap múlva.
    Sajnos Pécsi vagyok, Pestre nem igen megyek fel úgyhogy max postán tudjuk bonyolítani.
  • Venom
    Uh najó marad a csak baráti tartalom. Leszedett egy rakás kalandot többségben szemetet meg japán kaland is volt köztük :S
  • Venom
    Na ez azért elég gáz... úgy tűnik egy kaland akkor ad sok pontot hamár sokan játszottak vele :S Robot Chickenesek tök nehezek és mindegyik csak 15 pontot ad. Csak abból jöttem rá hogy egyik maxisos kaland ami még megjelenés előtt felkerült a sporepédiára akkor még csak 15 pontosnak volt kiírva most meg már 85.
  • Carlos
    Oksi!
    Szóval, mennyit adnál a GK-ért amikor megjön nekem?
    (Bp-en át tudod venni?)
  • Venom
    hát sporecastból elég sokra feliratkoztam a kalandban használható cuccok miatt :D van miből válogatni.
  • Hmuda
    Úgy tudom, hogy bár leszed minden szart is, de pollinationhöz elsődsorban a buddy és sporecast cuccokat fogja használni a játék. Ha elég sokra fel vagy iratkozva akkor sose fogsz random leszedett cuccokat látni.
  • Venom
    Értem és közben rá is jöttem. De így nem tölt le minden más vackot? mondjuk most legalább már látom a Robot Chicken kalandokat is.
  • Hmuda
    Kapcsold ki a "buddy content olny" cuccot. a játék sajnos a sporecastokat nem veszi buddy contentnek, csak a friend-listet.
  • Venom
    Juteszembe. Spóradásokra amikre feliratkoztam hogyan érem el játékon belül?
    Ezen a videón mutatja de nekem nincs is Spóradás fül a megosztás részben :(
  • Hmuda
    Kösz, olyan borzalmasnak nem tűnik így elsőre.
  • Venom
    Hát a maxis kalandoknál fullig van. Hivatalos fórumon találtam egy leírást erről ittis a link rá.

Ja és egy másik link kalandokhoz hasznos cuccok vannak kilinkelve az első hozzászólásba, érdemes átnézni. Klikk ide
  • Hmuda
    Akartam már kérdezni. Mennyire durva a complexity meter? Hallom, hogy itt is elég nevetségesen le lett korlátozva.
  • Rip
    Nem is 9.95, hanem csak 9.5 GPB.
    Gondolkodom, vegyem-e meg, vagy várjak a dobozosra?

Mi van a dobozban amúgy?
  • Venom
    Egykis csata jelenet a kalandomból :D
    Ez nemaz enyém, nagyon beteg :D
  • Rip
    A fene, az egész városban nincs GK. Grrrr!
    Keddre ígérték az 576-ban.
    Az még egy örökkévalóság!
    :)
  • Lobsterman
    Engem mondjuk lehet érdekelne az üzlet.
  • Carlos
    ok
  • Hmuda
    Én holnap mindenképpen megveszem, de ha nem vagy szegedi akkor úgyis ugrik a dolog. Nagyon nem akarom a postára bízni a dolgot, mert lenyúlják, összetörik, lehugyozzák, kiraják az esőbe ázni, stb, stb.

De azért köszi. :)
  • Carlos
    Nagyon gondolkodom rajta.
    Szerintem pár nap és kiderül. Ha tudsz addig várni, akkor ok.
    De előre is lezsírozhatjuk, hogy te mondjuk mennyiért vennéd meg azt a példányt amit majd megkapok.
    Ha neked ez igy ok, akkor akár meg is egyezhetünk.
  • Hmuda
    Gondoltam megvenném az egyiket ha mégis veszel egyet a nyereményed megérkezése előtt. :)