Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
7kiló? Hmm. Kicsit sok nem? :S

Hmuda
Köszi. 😊

Most végeztem a Csillagrombolóm átszabásával. Asszem az eredmény önmagáért beszél.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a

Spore kiegészítõ: Galaktikus kalandok
c. PC játék (magyar felirattal).

A játékhoz szükséges a Spore alapjáték.

Internetes kedvezményes ár: 6.290 Ft (bolti ár: 6.990 Ft)

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Valóban 😊

Carlos
fajin lett!

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Na, itt a végleges változat. A pilótafülke maradt ugyanaz, csak a szárnyon igazítottam.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Köszi, de oda szerintem csak eredeti alkotások kerülnek. 😊

Amúgy most épp igazítgatok a szárnyon, mert a felsõ része keskenyebb volt mint az alsó és így elég nyomin nézett ki. Alkalmat ad arra is, hogy az illesztéseknél betömködjem a réseket. 😊

Carlos
Azért egy Featured-t megérne szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Kösz. 😊

Carlos
R++

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
masterpiece 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Hmuda
Mindegy mostmár. Ami elveszett azt már úgyse hozhatom vissza, és éppen elég cuccom maradt.

MÁS: végre rászántam magam és megcsináltam. A szárnyakkal baromi sokat tököltem, külön meg kellett csinálnom a vázat és abba beleillesztgetni fekete téglákat, mert nem volt más megfelelõ alakú darab. Épp ezért egy-két helyen kicsit csálé, de játék közben nem fog feltûnni senkinek.

Két változat van, az egyik síma, a másik meg kapott két zöld lézert a fegyverre. A végére alig maradt a complexity-bõl valami.

Venom
hát nemtudom nekem még a legelsõ Creature Creatoros cuccom is fent van.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Carlos
Pfff...

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Kösz. Mint kiderült bevezettek valami új rendszert, hogy az egy hónapig inaktív cuccokat törlik a szerverrõl. Sajnos így a sok szemét mellett sok jó cucc is törlõdik. Most nagyban harcolok az ingame keresõvel, hogy berakjam a cuccaim egy sporecastba, mert az megvédi õket ettõl, de állandóan az "error connecting to spore servers" üzenettel boldogít.

Carlos
Megnézem!

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Sajnos nálam csak azok vannak meg, amik az online sporepediában is.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hmuda
Van esetleg valaki akinek elég régrõl megvannak a cuccaim (akár a kezdetektõl)? Most elkezdtem megint játszani és azt vettem észre, hogy egy-két cuccom totál véletlenszerûen eltûnt az online pédiából. Ilyen például az a soktornyos épületegyüttes, abból csak a központ maradt fent, eltûnt a Ship of Faith-em, a középkori theme lakóépülete és a fene tudja még mi.

Carlos
Már csak 1 hónapot kell aludni a kiegig...fél lábon is...

Þór vígi þessi rúnar

LSL
óóó értem, oké, köszi megpróbálom

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Carlos
Namost!
Az a szám ott nem a barátságod mértékét jelzi (eleinte én is azt hittem), hanem az adott lény birodalmának méretét. Ezt úgy tudod növelni, ha ráuszitod valakire (támadj meg valakit nekem) és õ elfoglalja a bolygót, ezzel növelve a birodalmának méretét!

Sok sikert!

Þór vígi þessi rúnar

LSL
Hali. Már megnéztem a Faq-ot, keretem googleben, fórumban is sokat keresgettem mégsem találtam megoldást :S

Ûrfázisban harmóniás(sámán) néppel nem tudok 3-asnál jobb szövetséget kihozni. Már ki maxoltam a küldetések, terraformálás, ajándék, kereskedés és többi dolgot, már 250 felett van a viszony, és mégsem tudom elérni a 4-es szintet, hogy végre személyiséget váltsak. Több népnél is ez a helyzet...
Ötlet?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Carlos
png de amúgy stimmel.

Þór vígi þessi rúnar

a gif rõl is azonosít tudtommal.... ha pl beraksz a mappába egy gifet amit a spore.com-ról szedsz azt berakja a játékba
Carlos
Spóradásokban és a SporePedia-ban.

Þór vígi þessi rúnar

Helló Olyan kérdésem lenne hogy a játék hol tárolja az elkészült alkotásokat? mert a sporalkotások mappában csak képek és avik vannak.
sikerült megoldani?
Carlos
hát figy. Nincs ötletem. Rakd fel egy másik gépre...csak ennyit tudok tanácsolni.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Már lepucoltam kínomban az egész registry-t is, hátha, de nem elég a DRM-nek. Lehet hogy valami speciális gépösszetételem van, mert azóta nem tudom felrakni amióta új gépet vettem. Igazából biztos vagyok benne hogy miután van még aktiválási lehetõségem, nem a játékkal van a gebasz, csak idegesít hogy hiába veszem meg 12k-ért a játékot, szopok a másolásvédelemmel, ha leszedtem volna a warezt semmi baj nem lenne, mert ahogy láttam még a patcheket is megcsinálták warez formájában. Elég fos dolog. Eddig úgy voltam hogy a GA-t is megveszem, de most már lassan úgy állok hogy szopjanak lovat, lewarezolom.

Carlos
😞
Sajnálom.
Próbáld egy másik gépre feltenni. Ha azon sem megy, akkor mondhatod a supportnak, hogy nem jó.
Ha azon jó, akkor a gépeden lesz a gubanc és télleg új xp kellhet!

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Faszom kivan ezzel a DRM-el. Valamiért nem képes aktiválni magát már egy hónapja, azt se mondja meg miért, az EA tech-supportjának fogalma nincs mi lehet a baj, és csak azt tudják mondani hogy friss xp installra rakjam fel a játékot. És az ember ne warezoljon? Nyaljanak meg.

nem volt warez kieg. nem warezes a Spore. a cuccokat tudom használni, tudok is lényt kreálni de amikor megosztanám azt írja h törölték a serverrõl nem írhatnak több kommentet, és nézem a spore.com -ot ott sincsen de a játékba nekem ben van :S

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Carlos
Namost.
Eredeti Spore-ra kell feltolni az eredeti kieget.
Telepítéskor be kell irni a szériaszámot. Aztán be kell lépni a játékba.
Ezután meg kell, hogy jelenjon a Spore account-odnál a kis ikonja a meglevõ játékoknál.
Ezesetben tudod csak használni a cuccokat.
Ugye uninstalltad az esetleges warez kieget?

Þór vígi þessi rúnar

Vettem Tesco -ba Édes és Rémes -t 2990 Ft-ért, na most mért van az h azokat a lényeket amiket azzal csinálok megosztanék de azt írja h kitörölték a serverrõl és nem írhatnak commentet és mikor néztem a Spore.com -ot nincsenek ott az Édes és Rémessel készült lényeim. De mért? Regisztrálni kéne ezt is az EA-nél?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

utánanéztem: csak az 1.2-es pach el mûkszik ez a cheat
de nem warezolok, sõt Galactic Edition -öm van... azért köszi

ez az: evoadvantage (Ctrl + Shift + C) asszem
van egy cheat amit arra lehet használni hogy lénylaborban kreált lénnyel kezdhetsz
Carlos
Regeltél a hivatalos oldalon?
Mert amit ott adtál meg azzal kell belépni!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok. Kettõ kérdésem lenne: felraktam tegnap elõtt a játékot, és nem jelentkeztem be, hanem véletlen új felhasználó nevet kezdtem el csinálni. Viszont beírtam a jelszavam meg mindent jól, rányomtam az okéra, de nem fogadta el. villant egyet a kép, a jelszó amit beírtam eltünt, és alul leírta, hogy a játék telepítõ kódja nem érvényes. Vagy valami ilyesmi.
Na ez furcsa mert nekem eredeti, a galactic edition van meg. De gondoltam oké, bejelentkezek a már meglévõ felhasználó nevemmel.
El is fogadta, beléptem minden okés. Viszont ma, már nem engedett belépni. Kiírta hogy sikertelen bejelentkezés. Pedig mindent jól írtam be.
Ötlet?

Lobsterman
Hát ha kell hozzá a C&C de neked mincs, akkor aztokat a lényeket nem fogod látni a sporepediában sem már. Szerintem ha úgyis warezolsz, szedd le a kieget is. Úgyse éri meg az a sokezer forint pár nyamvadt gülüszemért(más kérdés hogy az alapjáték meg igen) 😊
Amúgy komplett lénnyel játékot a törzsi fázistól kezdve lehet játszani, lényfázist nem lehet kezdeni a teljesen készen levõ lényekkel. A másik 2vel szerintem ez a baj.

Carlos
Ezekkel a lényekkel nem tudsz játszani, ez nem az a játék.
Ezek a lények megjelenhetnek a játékodban. Lényfázisban és fölötte.
Ha nem eredeti a játékod, akkor nemtom hogy mi a helyzet (én erre gyanaxom)

Þór vígi þessi rúnar

Jóestét. spore.com -ról töltöttem le lényeket. addig eljutottam h png-be töltöm õket le és a Spore-on belül a lények mappába kell õket másolni. eddig 3-t töltöttem le ebbõl 2 bent is van a játékban az alkotásaim közt. letöltött lényekkel nem lehet új játékot kezdeni? akartam kezdeni új játékot hátha ott van a 3. hiányzó, de nem volt, sõt egyiksem volt. és miért van az h 3ból 1 lényt nem akart mûködésbe hozni? legnépszerûbb letöltések közt azt a zöld pókot akartam de nem jelenik meg :/ bár most ha belegondolok... kéne hozzá az édes és rémes, esetleg az a hiba mert nekem nincs olyan?? 😮

egyszer csak piros vizû bolygóm volt
ha kezdek új játékot akkor generál új bolygót így mindig van 6 amibõl választani lehet ezt nem vettem észre, elnézést... 😞

így már értem... köszi

Tévedés. Alapból 6 bolygóval indul a játék és bárhány játékot elindítasz, mindig lesz 6 új üres bolygó...

Carlos
Ilyen hülyeséget rég hallottam már!
Úgyis random bolygón kezdesz, akkor nemtökmind1, hány random bolygód van. Ne szerencsétlenkedj már!

Þór vígi þessi rúnar

de amikor új játékot akarok kezdeni csak 6 van. alapból 9nek kéne lennie. akkor mégis lehet bolygókat letölteni v mi?

T3 bocsi...