Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Menüben meg mindig 5 vagy 7 vagy mennyi üres bolygó van, plusz a már elkezdett játékok. A srác biztos olyan sok játékot kezdett el.
ha már megvetted sztem jogod van letölteni is... bár letölteni úgy tudom nem bûn... csak fel...
Arra jutottak hogy kapcsoljam ki a tûzfalat, vírusirtót aztán ha úgy se jó várjak pár HETET hátha megjavul csak ne õket zavarjam ezzel :P
Ûrfázis bolygófoglalás?
Vagy menübõl bolygókiválasztás?
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Þór vígi þessi rúnar
2: Szedd le a lent linkelt toolt és uninstall elõtt futtasd le. Ezután nem kell foglalkoznod többé ezzel a kérdéssel.
Þór vígi þessi rúnar
2.: ez a védelem h csak 3x lehet feltelepíteni 1 gépre vonatkozik? v 3 különbözõ gépre felteszem és vége?
Vicces, mert pont az internetes vásárlás az egyik legbiztonságosabb dolog az internetben. 128 bites, néhol 256 bites titkosítással. Törd fel...talán 100 év múlva sikerül.
Kábé olyan mint az md5-ös titkosítás.
Þór vígi þessi rúnar
Legalábbis engem még egyszer sem. Csörögsz, ha van munkatárs felveszi, elmondod a sirámodat megoldja elköszönsz ennyi.
Mail-ben szériaszámot küldeni? Az olyan, mintha kiraknád a ház elé, hogy hátha nem viszik el...
De te tudod.
Þór vígi þessi rúnar
MAIL??? Áááá...csakha direkt akarod szopatni magadat!
Amúgy én jópárszor dumáltam az EA supporttal. Tök jó fejek. Ne legyél tapló és akkor õk is segítenek és kedvesek. Ennyi az egész.
Þór vígi þessi rúnar
De akkor legalább azt írná hogy elfogyott a lehetõség, és nyaljam meg :)
E-mailben nem lehet intézni? Nem szeretek ügyfélszolgálatosokkal dumálni telón :)
Tesó, hívd fel holnap a magyar ea-t. Készítsd oda a szériaszámot.
Aztán kérdezd meg, hogy hány aktiválásod van még.
Ha elfogyott, ad egy másik szériaszámot, vagy reseteli (ha tudja resetelni) a mostanidat!
Van egy jó kis tool, amit minden uninstall elõtt le kell futtatni, és akkor visszakapod a aktiválási lehetõséget:
Erre tessék!
Þór vígi þessi rúnar
Keress másik irányt, nem lehet mindenhonnan elérni a galaktikus magot...
Ráadásul még adminként sem tudok belépni. Szóval sux. Ez van helyette. Szerintem ez sokkal jobb, több infó van rajta.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/radeon-prer300-xp.aspx
kerestem neked a gyártó honlapján egyet WIN XP PROF/HOME hoz ez a legújabb rakd fel ha ezek után sem megy akkor nemtudom
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar