8545
Spore
-
#8184 Nem. Miért? -
#8183 Nem szegedi vagy véletlenül? :) -
#8182 Amúgy komolyan gondolkozom, hogy szerintem a 4K-t is megéri.
A legtöbb lényemen van édesrémes "alkatrész". Szerintem nagyon jó eltaláltak lettek a testrészek.
Amúgy komolyan gondolkozom azon, hogy megveszem a GK-t, mert ki tudja mikor érkezik meg a nyereményem. Aztán ha megjön, akkor eladom azt mondjuk 4-5K-ért. Igy csak 1-2K-t bukok, az meg nem vészes.
Szóval agyalok még ezen. -
#8181 Féláron valóban okés. Csak csodálkoztam hogy 4k-ért megvetted :) -
#8180 Megvettem.
Féláron be tudtam szerezni és annyit megért. -
#8179 Amúgy ti(Carlos/Rip) megvettétek a a C&C kieget is jól látom? Vagy valami trükk van? :D -
#8178 Great Britain Pound.
Angol font! -
#8177 Mi eza GBP? Nekem megvan de haveromat lehet fogja érdekelni szóval dobj meg egy linkel légyszi. -
#8176 Én mindját megyek megvenni! Jeee! :)
(Akit érdekel: Ebay-en lehet venni EADM-hez GK aktiváló kulcsot 9.95GBP-ért. Ha nem fontos a körítés, jól jöhet. Megbízható a srác, Mass Effect kulcsot vettem nála, minden ok volt.) -
#8175 Nagyon várom már, megjöhetne az a fránya nyeremény... -
#8174 Na nemjól fejeztem ki magam szóval ha vándorként kezdesz űrfázist :D -
#8173 Ja amit kifelejtettem. Ha azonnal űrfázist kezdesz a kapitánnyal ha egy kategóriában megszerzed az összes kelléket például támadó fegyvereket akkor megkapod az ahhoz tartozó speckó űrhajó képességet ebben az esetben kalózhívó képesség vagy mi a neve. Emelett meg talán mindet belehet szerezni bár ebben nem vagyok biztos. -
#8172 Nekem nagyon bejön a kieg, a labor különösképpen. Sok mindent meglehet vele oldani. Pl ha leraksz egy gránátot akkor annak megadhatsz bármien nem lény alkotás kinézetet :D én például egyik űrhajóm beraktam poénból gránátnak. Ez véghezvihető az élet töltőkkel és kulcsokkal is ami nagyon poén. Maxis alap kalandjai is nagyon bejöttek. Amikor korábbi mentésembe beléptem azonnal fel is ajánlotta az első kalandot, és könnyű újakat találni űrfázisban.
Szerintem nagyon sok új lehetőség van benne. Egyetlen negatívum aza fránya bonyolultság mérő de hát ez van.
Jut eszembe: íme a kapitányom :)
Ja és ami jó hogy kapitány fejlesztéséhez nem muszáj belépni űrfázisba kalandot keresni, lehet gyors játékból is kalandot kezdeni a pontokat ugyanúgy megkapja :) -
#8171 És amúgy mi a vélemény a kiegről? Megéri ennyi pénzért? Jó az új labor? Elég új lehetőség van?
Sajnos valószínűleg nem lesz pénzem mondjuk rá amíg nem találok állást magamnak, de azért kíváncsi vagyok :)
-
#8170 Sporepedián már kint a kaland. Annyira nem nagy cucc amúgy, csak olyan első próbálkozás. Következőhöz megpróbálok majd jobb ötletekkel előállni.
Ennél mondjuk azt terveztem hogy bent a bázisban ellenségek lesznek de nem értem valamiért egyik sem akart támadni bármit is csináltam így a vége időkorlátos lett. -
#8169 Süti.
Mihelyt megjön a nyeremény kiegészítőm végigtolom a haverok küldijeit! :D
Nagyon várom már.
Bár egyszerűbb lett volna megvenni, akkor tolnám már 4-5 napja... -
#8168 hoppá naszóval nagykép linkje még egyszer:
Na lassan készülget az első kalandom. Egy kis előzetes kép :)
-
#8166 Valakinek van valami ötlete hogy sporepédiáról letöltött kalandok miért nem jelennek meg nekem játékban? Beraktam Spóralkotások/Kalandok mappába de semmi :( -
#8165 Daemon álandóan fut és nálam nemvolt ilyen. -
#8164 itt találtam a lent irt infókat.
Nálad fut valamilyen virtuális meghajtó? -
#8163 Nemtudom én semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Ezen a fórumon nézz körül hátha találsz infót. -
#8162 Nálam az szokott előjönni, hogy a főképernyőről kiválasztok egy bolygót majd kitalálom, hogy én most törzsi fázist akarok játszani majd loading elején bezárás/részletek.
Arra jutottam, hogy a loading hibákat (nem elkú...rontott save-ek!!!) a virusirtó és a virtuális optikai meghajtó okozhatja.
Letiltottam a daemon tools-t, szóval meglátjuk.
Ha valaki talál valami infót a témában hálás lennék ha jelezné!!! -
#8161 Nekem már jön lefele EA Download managerrel :D még fél óra és leér, már alig várom.
Mellesleg sikerült megoldanom a patche installt is hál égnek, spore hivatalos fórumán volt leirás rá, akinek runtime error baromság jelentkezik annak erre tessék. -
#8160 Ma megjelent a játék!
Lehet megvenni a boltokban.
:D -
#8159 Hmm, najó ezt holnap majd még megpróbálom. Nem bírtak volna akkor már egy setting resetet rakni az installba :S -
#8158 ehhh...
fapad! -
#8157 Ezt írják a hivatalos fórumon:
"Please reset your graphic and capture settings to the default settings before installing patch 4. This is a precautionary step to avoid the run time error that some players are experiencing after getting the patch.
" -
#8156 A fene, pedig ezt már mióta várom. -
#8155 Na remek én felraktam a patchet és elsem indul a játék valami runtime errort tol az arcom elé :/ sztem nemis jól szedte le mert 85 mega a v3 meg 112 mega volt ami elég fura. Nemértem miért nem lehet ezt manuálisan letölteni. -
Aragorn83 #8154 Másodjára se jött a frissítés.
Persze. Fut. Már a gép bekapcsolásakor elindul mindig, offlineba, de amint elindítom a SPORE-t egyből fölkapcsolódik a netre... Az elős 3 patch esetében nem volt ilyen problémám, mint most. Nem is értem... :S -
#8153 EADM fut? -
Aragorn83 #8152 Ez érdekes. Én most indítottam el a SPORE-t és nálam nem kínálta fel a frissítési opciót... :(
Megpróbálom mégegyszer, hátha... -
Aragorn83 #8151 Én azért nem mondanám drágának, egy kiegészítő lemez manapság ilyen árat kóstál.
Főleg annak tekintetében nem drága, hogy az édes és rémesért elkérte 10 ft híját 4000-et... -
#8150 Hát az épület textúrák még mindig olyan elmosott sz*rok mint régen.
-
#8149 Patch #4
Az épületek végre az editorban látott textúrákkal rendelkeznek a játékban is.
A Sporepedia kártyák képi hibáit javították (idegesített is rendesen).
Javított animációk, hogy jobban reagáljon a fegyverek elhelyezésére.
Több "lőszer" a megvehető cuccokra, nem csak egy.
Növelt lőtáv és sebzés a védekező ágyúkra.
Minden Grox bolygó alapból elérhető.
Esetleges T-Form tutorial küldi hiba orvosolva (sose találkoztam hibával, de ők tudják :) ).
Jobb teljesítmény, javított in-game keresés, lehet menteni egyenesen a weblapról játékba és nem csak weblapról-asztalra-játékba.
Youtube videók alapból privátként kerülnek fel, manuálisan kell őket publikussá tenni.
Ezeket írták. Megnézem mi az igaz mindebből. -
#8148 küldetésszerkesztő?
Csomó új tárgy a küldetésszerkesztőhöz? -
#8147 32 cucc a lényre, egy új labor, lesugárzás bolygóra, ott minisztorikat játszani. Valamiről lemaradtam? Ez elég kevésnek tűnik nekem. -
#8146 Sok dolgot nem ad???
LoL.
Asszem akkor utána kéne olvasgatnod kicsit. :D -
#8145 Azt hittem 4-5k körül lesz. Naív vagyok úgy tűnik.
Meg akartam venni most megjelenéskor, de így még gondolkodok rajta, mert azért olyan sok dolgot nem ad ez a kieg sem hogy ennyiért biztosan megvegyem. -
#8144 Manapság egy kiegészítő lemezért nem sok.