8545
Spore
-
#8264 Hát én sem értem. Mellesleg űrhajós kaland a Maxisé én csak módosítottam hogy lehessen saját kapitánnyal menni benne. -
#8263 Az egész sporepedia rész szar!
Nem adja hozzá a pontjaimat a meglevőkhöz csak nagyritkán.
Plö megcsináltam Venompapa egyik küldijét aranyra, de nem kaptam érte sporapontot (nem ingame fejlődéspontot).
De amikor értékeltem a küldit, akkor kapásból megkaptam azt az 1 nyamvadt pontot.
Érti ezt valaki?
Kábé erre gondolok:
-
#8262 Bentvagyok a toplistában, de:
You have
0 Gold Trophy Cups -
0 Silver -
0 Bronze - (See details)
itt nem kaptam meg a bronze kupát. -
#8261 De hiszen megkaptad. Ott a neved a 3. helyen. Vagy máshogy is meg kéne kapnod? -
#8260 Köszi. :) -
#8259 Venom:
Bejutottam az első 3-ba az egyik küldidben és mégsem kaptam meg a bronz kupát. Ez miért van?
Azért mert nem első végigjátszásra jutottam be? -
#8258 Na én is alkottam egy kicsit GK-hoz :)
Élet töltő:
Energia töltő:
Páncél bónusz:
Sebzés bónusz:
Sebesség bónusz:
-
#8257 Azért sütin néz ki! -
#8256 Az EVE hajóknál szerzett tapasztalatokkal hoztam össze ezt a darabot. Nem nagy cucc.
-
Bully1993 #8255 Köszönöm a segítséget viszont most arra lennék kíváncsi hogy hol találom a spore mentéseit mert újra kéne rakni a gamet és nem akarom újra kezdeni! -
#8254 Retriever
Most nem volt szükség aszimmetriára. :-)
-
#8253 Köszi, ezt majd kipróbálom :) -
#8252 Itt is egy videó ami érthetően megmutatja miröl is van szó. Semmi mod, csak tiszta bug exploit.
-
#8251 Néztem melyik hajó a Megathron. Hát csinálja meg akinek két anyja van. :D Már a Catalysttel is megszenvedtem az áramvonalassága miatt (e tekintetben elég harmatos is szegénykém), de ez már túl nagy falat lenne. :D -
#8250 Aszimmetriát nem moddal hanem buggal csináltam.
Fogod az első fül alatt levő hengert (Tubed), és úgy forgatod horizontálisan, hogy az editor felület két széle felé nézzen (kettő lesz belőle, pont középen találkoznak). Fogod az utolsó fül alatti kockát (Ice Cubed) és pontosan középre illeszted (auto-snap miatt könnyű).
!Most állítsd be a kockát olyanra amilyen neked kell, mert ezek után bármiféle módosítás azonnal törli és mindazt ami rajta van! Egy síma ráklikkelés is törli, bár egy undo-val vissza lehet hozni mindent. Egyedül a szinezést viseli el.
Ha beállítottad olyanra amilyenre akartad, fogod a hengert és visszaforgatod magába úgy, hogy ne érjen hozzá a kockához. Ha jól csináltad akkor a kocka ott marad a helyén. Törlöd a hengert és máris megvan a varázskockád. Bármit raksz rá, az csak az egyik oldalon fog megjelenni.
Ez vonatkozik mindenre, kivéve az alapból középre igazított cuccokat (első fül darabjai és a pilótafülkék, azok a szokott módon viselkednek). Egész tárgy láncokat lehet így aszimmetrikusan felaggatni a kockára.
SZERK: az aszimm modok asszem mindent aszimmetrikussá tesznek, míg ezzel csak az lesz olyan amit te akarsz, de amihez szimmetria kell, ahhoz nem kell ki be lépkedni és oda-vissza szenvedni a mod fileokkal. -
#8249 Na jó közben megtaláltam csak rossz néven kerestem :S
Kár hogy nem lehet ki be kapcsolni. -
#8248 Ezek nagyon jók! Tényleg az aszimetris bigyót hol kell letölteni? Kellene nekem is de nem találom.
Kéne egy Megatrhon :) kedvenc hajóm volt EVE-ben. -
#8247 Köszi. :)
Itt a legújabb: Catalyst.
SZERK: na jó, mégis megcsináltam az editor képet... :P
-
#8246 Hmuda ezek kurvajók :D
úgy megjött megin a kedvem sporeozni, csak van egy kis problémám. Fel tudom tenni a játékot (bár ezzel is volt probléma és szenvedtem vele), de vmiért olyan mintha nem bírná el a gépem. Ha megállok egy bolygónál, ráközelítek, a textúrát még tölti egy csomó ideig, a rajta lévő dolgok (pl városok, űrhajók) pedig még tovább töltenek, a radar egy random helyre mutat a levegőben, és úgy összességében nagyon lassú minden. A hangok összevissza késnek, kb élvezhetetlen az egész.
Eredeti a játék, és az 1.3-as patch után jöttek ezek a problémák. -
#8245 Megint EVE-Online, most a Kestrel volt soron.
-
#8244 Caldari Destroyer (Cormorant) az EVE-Online-ból.
-
#8243 "Kicsit" átszabtam. :) -
#8242 Na, kicsit beleástam magam az aszimmetriába és ez lett az előző hajóból, miután újrakezdtem, ezúttal féloldalasan.
-
#8241 Hmmm. Homeworld? Egész jó lett sztem. -
#8240 Na, bocsi, figyelmetlen voltam, rájöttem hol tudom beállítani az életét. :) -
#8239 Sajnos ez is meghiúsult az idióta complexity és szimmetria miatt, de szerintem felismerhető, és hátulról egész tűrhetően néz ki.
-
#8238 Köszi! Csak az a gáz, hogy ettől az élete semmit sem változik, és 4 lövés alatt kifekszik. :S -
#8237 leraksz egy sima lényt majd Shift + egérgörgővel felnagyítod. -
#8236 Helló!
Hogy lehet olyan óriási lényt lerakni? Vmi gigásznak nevezi a játék.
Meg ha azokat lehet szerkeszteni is, akkor eljátszom a Jurassic Parkot. :) -
#8235 Itt egy kis érdekesség :D
Videó
Kipróbáltam hogy meddig kering így de 6. körnél már meguntam :D -
#8234 Nincs!
Nekem kábé 1 hónap volt mire kiirtottam az egészet. Nem megfeszítve, kényelmesen játszogatva. (Nem csak Spore-al játszottam).
HC-k biztos meg tudják csinálni 1-2 hét alatt is, dehát én csirke vagyok. -
#8233 Javaslom a MYSPORE honlap Tipptárának áttanulmányozását! -
mutator #8232 Nincs vmi szuperfegyver, ami egyszerre kiírtja az egész grox birodalmat? :D
Elég idegesítő, hogy folyton vissza kell mennem a kolóniáimhoz, mert megtámadják őket...és nem volt künnyű átverekednem magam az univerzum magjáig, ráadásul nemis pusztító fegyvert adnak... -.- -
Bully1993 #8231 Srácok egy igen egyszerű kérdésem lenne! Hogy lehet a falkádba lényeket hívni? -
#8230 Most lett kész. Annyi sárkány van mint a nyű, így csináltam egy wyvernt.
-
#8229 Jól néz ki! :D -
#8228 Kicsit szórakozgattam a bolygó kinézetének az állítgatásával. Tökre ide illik a kapitányom :D
Kár hogy bolygó témákat nem lehet lementeni :(
-
#8227 nem kell újat kezdeni, mert lényeges dolgok nem változnak.
Lehet, hogy 1-2 minimális apróság, de semmi lényeges.
Kiváncsi vagyok mi lesz az új kieg. -
Cormac #8226 A választ azért köszi. -
Cormac #8225 Azért nem mindegy, mert így elkezdek új fejlődést, míg ha változna akkor megvárnám mert nincs értelme újat kezdeni holnap...