8545
Spore
-
#5044 Mivel? A játékhoz nem kell bejelentkezned. Most lényeket meg épületeket meg járműveket nem tudsz letölteni. De a játék még fut. Senki sem tud bejelentkezni mivel hivatalos megjelenés szeptember 5 ill 7. Addig nincs Maxis szerver vagy EA vagy mit tudom én:) -
#5043 úgy hogy nem jelentkezik be -
#5042 Nekem a lényszerkesztők tetszenek, ezt írtam :). A többi nem annyira ... de attól még jók. -
#5041 Akkor más hogy tud vele jáccani? -
#5040 Érdekes a lényszerkesztő annyira engem sem dob fel. Na persze az is elképesztő ügyes, de valahogy ha "életképes" fajt szeretnél létrehozni akkor az eléggé behatárolja a lehetőségeidet. Viszont a járműveknél aztán eldurranhat az ember agya! Lehet tobzódni a futurisztikus vagy akármilyen járművek létrehozásában.
Nekem egyébként az a nagy büdös véleményem, hogy adott volt ez a korszakalkotó (!) szerkesztőrendszer, de egyszerűen nem sikerült hozzá megfelelően összetett hosszú játékot készíteni. -
#5039 Az, hogy a szerver csak holnaptól lesz elérhető. Szeptember 5 tudod -
#5038 Mondjuk arra jó, hogy feltöltsd a játékodat és ne mindíg uyan azokkal a lényekkel találkozz. Amúgy marha érdekes, hogy habár a spore lénylabort letörültem a saját lényeimet - nem tudom hogy be sem voltam jelentkezve mivel nem enged - amiket csináltam betöltötte a gép. Pl törzsi fázisban 2 fajta törzs volt mind a 2 én csináltam:) -
#5037 Felraktam, de kiírja hogy: "Probléma lépett fel a licenszerverhez való csatlakozás közben. Győződj meg róla, hogy számítógéped csatlakozása megfelelő, majd próbáld meg ismét pár perc múlva."
Mi lehet a gond? -
#5036 Kíváncsi vagyok fog -e egyáltalán valaki keresgélni járműveket, lényeket, stb. a neten ... nekem már a kezdőcsomag sok volt, nemhogy több millió közül válogassak :).
A szerkesztők tényleg jók, de valahogy nem volt türelmem hozzájuk :S - az első fázis szerkesztőjével viszont jót szenvedtem :). -
Őőő sajna arra még nem jöttem rá :D :D -
#5034 Köszi! :) Igazából nekem ez tetszik a játékban, de kegyetlenül, hogy lehet járműszobrászkodni. Egyszerűen zseniális ez a része a játéknak. Kár, hogy egyebekben már nem vitézkedik annyira.
Egyébként dehogynem jöttem rá, hogy van más út is! Egyszerűen amikor láttam, hogy a lényeim odamennek a szomszédos fészekhez és előadnak egy laza megasztárválogatót akkor villámsebesen úgy döntöttem, hogy inkább levadászom őket. Egyébként azt aláírom, hogy a totális vandalizmus nagyon könnyűvé teszi a játékot. Azt hiszem ez a legkönnyebb út, de ez is hiba azonban mert a különböző játékstílusok nincsenek kiegyensúlyozva! Nekem a katonai fejlődés jött be. Ennyi. -
Aragorn83 #5033 Nem feltétlen kell háborúznod a Civilizációs fázisban. Sőt!
Egyébként attól függ korábban, hogy fejlődtél én és fajom gazdasági nép volt. Katonáskodni felesleges volt, és nem nem is tudtunk volna, mert hiányoztak a fegyverek.
Én Gazdasági voltam, szóval csak fel kellett vásárolnom, az összes várost. :) -
#5032 Ez bitang jól néz ki!
GRAT! -
#5031 Az, hogy azt állítod, hogy csak a harcias út van és afelé terel a játék. Hát nem! Csak te nem jöttél rá.
Újabb jó üzlet:
-
evilscorpio #5030 aaaaaranyosak -
#5029 Nem tudom, de remélem nem az élet értelmét, mert akkor jól beszopta az emberiség ... ilyen apróságon múljon a megvilágosodás :). -
#5028 Mondjuk, ha játékidőt nézzük teszemazt a Still Lifeot is a második éjjel befejeztem, de hatalmas játékélmény volt (ráadásul ott újrajátszhatósági faktor nulla, lévén lineáris kalandjáték), teljesen megérte az árát, a folytatás pedig előzetesen is biztos vétel, és még van sok ilyen. Így legyen a Sporeal is!
-
#5027 Ja ezt én is nézem???? Mi franc ez én meg amit írtam elveszett??????????? -
#5026 12 perc 35 mp én lemértem! :) -
#5025 Höhö, ezt én írtam ... -
evilscorpio #5023 egy képet pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5022 Ez mennyi perc még felrakja? -
#5021 Győzköd engem a halál -
#5020 Pedig akkor mi aztán eltérő felfogásban játszottunk! :) -
#5019 Goromba :), és útálja a világot, amiben él :). Amúgy egy aranyos jópofa ürge. Nekem csak olyan lényeim vannak . -
#5018 Én pacifista voltam - lehetőségektől függően persze, az összes népet magamhoz édesgettem ... hüüppp hüpp :). Bár a civilizációs fázisban nagyon elgondolkodtam, hogy most ártok -e a többi népnek (térítéssel), de aztán fullosan friendly lettem. -
#5017 Rakom. A kézikönyvnek valami rohadt jó illata van:D! -
evilscorpio #5016 nem szoltam, bocsánat, sajnálom, sorry ensculdigung, neharagudj.... xD na jó, egy dolog érdekelne... a te lényed hogy néz ki? -
#5015 Fura, hogy akik már megvették és játszottak vele, elég gyakran közlik, hogy de azért megérte ám... mintha magukat is kicsit győzködnék, hogy a 13-14k teljesen jó ár volt. -
#5014 Na, hogy lássátok én sem tétlenkedtem a játékban. Íme legyőzhetetlen űrarmadám :D zászlóshajója a Zűrhajó! :D
-
#5013 Azt mondtad nem írogatsz már :S. ;)
Miért égett ki az, akik "végig akarják gyúrni" a játékot?! Nem értem . Bár ha belegondolok, jó ez így nekem :D -
#5012 Jaja én 2 törzsel szövetséget kötöttem a másik hármat meg kinyírtam:) -
#5011 Na most hozták meg:). Kíváncsi leszek. -
#5010 Kicsit Dinner Dash -es lett a játék :) 4 Dinner Dash meg egy valusoftos űrfázis egybegyúrva :). Najó ez már gonoszkodás . Meg is érdemlem a kövezést (nőknek szakállat a kövezős topikban osztogatunk). -
evilscorpio #5009 na pont ez vazeeeeeee élvezd!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha mán megvetted.... véégigjáccás végigjácás, könyörgöm most kezdtétek el ne végiggyurni akarjátok már, kikit kapcsolodjatok ki, nagyon ki lehetnek égve az ien gondolkozásu emberek -
#5008 2 nap? -
#5007 Tévedsz! Ha elég gyakorlott gamer (juj...) vagy akkor elég egy is. :( -
#5006 Ülj le te! Egyes alá... :) Mondtam én, hogy nem jöttem rá lehet máshogy is játszani??!! Nemmondtam. Nahát. Nekem egyszerűen heveny röhögőgörcsöt okozott az ajándékcsomaggal rohangáló gyíkpókember látványa. Inkább megettem a kedves szomszédot. :D A ragadozó-katonai irány egy teljesen normális útja a játék végigjátszásának! Mi ezzel a probléma??!! -
#5005 Akkor gyakorlatilag 2 nap alatt kivégezhető? Na én ETTŐL féltem. -
#5004 Megvettem, érdekel, tetszik, játszom...