Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
DFTBA ಠ_ಠ
1. pénteken már szeretnék játszani (mivel szerdán én már messzi földön járok - FAQt ezért nem tudom kezelni)
2. csak ezért nem akarok felmenni Pestre - ennyire nem érzem magam kockának
Szóval jó lenne a GE, de ha emiatt 100% hétfõn lenne meg a játék, akkor inkább lemondok róla (ráadásul van egy 1500 ftos lénylaborom is, amit be kéne, hogy számítsanak, ami 576os :S).
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Tehát, az 576ban nem is lehet GEt elõrendelni ... grrrrrrr 😊
másik kérdés: ha nem, akkor meg tudom azt csinálni hogy elõrendelek egy GE-re, és ott azt mondom hogy a simát mégsem kérem? (rájöttem hogy azt a 2K HUF-ot megéri)
DFTBA ಠ_ಠ
Miss/Mr Spore verseny véget ért. MySpore mellett a SporeLife oldalon is lehet szavazni a jelöltekre.
Mivel a SporeLife-on semmi regisztráció nem szükségeltetik 5 mp alatt leadhattok egy szavazatot. Rajta hát! (nomeg a jelöltek közt szerepelnek a lényeim is, de nem kötöm orrotokra, hogy melyek azok 😛)
SporeLife jelöltek -
szavazz itt (elég a kiválasztott számát bevésni)
Ja és amit még tanitanak programozáson elõszeretettel: "Gépfüggõ!"
<#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Hát jah ... egy tökéletes világban kiadás után hátradõlnek a fejlesztõk, és nem javítanak semmit se 😊. De jó is lenne. Hogy is mondták az egyetemen? "Egy szoftver sosincs kész!", és mennyire igaz :S.
Gyártják a pecseket. Ezek a javitások azért nem kerültek bele a Gold-ba mert:
1, major alatti prioritásúak
2, nem volt idõ megcsinálni
3, kockázatos volt megcsinálni
4, nem tudták még reprodukálni
5, nem találták meg
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy a kompatibilitás miatt (új PNGk) muszáj is volt nekik patchet kiadni. A Maxis nem Microsoft, hogy magasról tegyenek a kompatibilitásra 😊.
Ez mind persze az én agyszüleményem, tények nem nagyon támasztják alá, csak kombinálok.
Carlos többet tud a játékok életútjáról. Én a programozás oldaláról látom a dolgokat ... lehet majd ki is javít, hogy hülyeséget írtam, mert aranylemezrekerülés elõtt már nem is izgatják a szopvert, csak tesztelnek és csak a nagyon gázos dolgokat orvosolják.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Olyan lényeket kreáltunk otthon, h a lakótársammal percekig röhögtünk rajtuk, annyira lolul sikerültek 😄 😄 😄
Anatómiailag nem egészen stimmelnek, de azért vhogy mindig megoldják, ha valami bonyolult mozdulatra utasítom õket. XD
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Azért én belecsaptam volna némi kontentet is, hadd örömködjenek a userek.
De ez miatt én most fel nem teszem megint a lénylabort...
Þór vígi þessi rúnar
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
* 5 új animáció az ánimált GIF készítéséhez.
* Véletlenszerûen elõferdülõ fagyások javításra kerültek.
* EA DownloadManagerrel összefüggõ hibákat javították.
* Most már nem tûnnek el a lények a SporePediából, ha mentés közben valami hiba történt.
* nForce2 integrált hangkártyáknál zúgó hang jelentkezett, amit szintén javítottak.
* Frissültek a spanyol és lengyel readme fájlok.
* Frissült a telepítõben található EULA (Szerk: mért hiszem azt, hogy így megint mi mondtunk le pár jogunkról? 😊)
* Az újabb lény PNGek is be tudja tölteni (?!) (Integrated the newest save creature PNG.)
MEGJEGYZÉS: A Spore -ral készített lény PNGket be lehet húzni a Spore Lénylaborba. Azok, akik nem patchelik a lénylaborjukat, nem tudják majd behúzni (dragNdrop) a lénylabor patchelt verziójával vagy a Spore -ral készített lények PNGjét.
* Stabilabb lett a játék.
Sacc/kb. remélem segített.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Ha kell, holnap lefordítom a dolgokat, ma már nincs energiám 😊
De bárki más is megteheti, aki így érzi 😊
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Jobb késõbb, mint soha.
A javítólista:
* Improved thumbnail resolutions for saved creatures.
* Added five new animations, recorded when creating animated GIFs in Test Drive Mode.
* Fixed a randomly occurring system hang.
* Fixed a crash associated with EADM.
* Creatures no longer disappear from the Sporepedia when the save flow is interrupted.
* Corrected the Audio buzzing found on systems with nForce2 integrated audio.
* Updated Spanish and Polish readme files.
* Updated the EULA found in the installer.
* Integrated the newest save creature PNG.
NOTE: This allows creatures PNGs made with Spore to be drag-and-dropped into the Spore Creature Creator. Spore Creature Creator players who do not patch will not be able to drag-and-drop PNGs created in patched versions of the Spore Creature Creator or Spore.
* Improves overall stability.
És jött két új prototípus. Mind a kettõ nagyon érdekes, az elsõ a jól ismert SPUG kicsit extrább változata, míg a második egy jó kis "vízszimulátor".
Tessék velük jövõ hét péntekig játszani! 😄
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.