Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
tudod, a karma 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Pluskast
Ha ennyire jó akarsz lenni tegyed😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kicsikiraly
ja értem. de azért szívességbõl szólok nekik 😄 tényleg hátha valaki csak épp bemegy és megtetszik neki a játék vagy vmi. én is orange boxomat így vettem meg, h utolsó darab volt a boltba, de le volt foglalva és kiderült h egy órája járt le a rendelés ezért odaadták 😄 (nem ingyen persze <#idiota>)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Pluskast
Csak akkor kötelezne téged bármire is ha mondjuk fizettél is volna valamennyit elõzetesen érte (foglaló).

Pluskast
Nem. Nem kell neki semmit sem mondani csak annyit, hogy megrendelted a GE-t és jöttél érte. Az eldót marhára nem fogja érdekelni, hogy te másikat is rendeltél mivel - ahogy a rendelésnél is le van írva! - az elõrendelés nem kötelez téged semmire.

Kicsikiraly
akkor most elõjegyeztem egy GE-t, és ott meg tudom nekik mondani hogy a simát akkor ne tartsák tovább, hátha kell valakinek? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Carlos
ok

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Szeged. Nagyon rendes tõled, hogy felajánlottad, de igazából a következõ feltételek mellett nincs sok választásom, és mivel az elsõ pont elég fontos lenne számomra, nem élnék ajánlatoddal(, de mégegyszer köszi):
1. pénteken már szeretnék játszani (mivel szerdán én már messzi földön járok - FAQt ezért nem tudom kezelni)
2. csak ezért nem akarok felmenni Pestre - ennyire nem érzem magam kockának
Szóval jó lenne a GE, de ha emiatt 100% hétfõn lenne meg a játék, akkor inkább lemondok róla (ráadásul van egy 1500 ftos lénylaborom is, amit be kéne, hogy számítsanak, ami 576os :S).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Hol lax?
Vegyek neked GE-t?

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Én is elolvastam 4szer a játékszabályzatot, megnéztem 5ször az oldalakat. Amikor láttam, hogy más is küldött 3-4 lényt, akkor már nem sokat töprengtem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Lobsterman
Nem is tudtam hogy több döggel is lehet nevezni. Én meg majd összetörtem magam hogy kiválasszam a legjobbat 😄

ZsZso
Nem, vidék power.

Pluskast
Budapesti vagy? Mert ha igen akkor szerintem inkább a cd galaxishoz menj. 576 egy rakás....

ZsZso
Ha esélyt akarok adni magamnak, hogy még pénteken meglegyen a játék, akkor nem vállogathatok :S, amúgy én se csípem. Milyen bolt már az, ahol basznak válaszolni egy e-mailre?! (már 3 hete várom válaszuk...) Nem baj. Most elõször és utoljára veszek náluk játékot. Muhahaha.

Carlos
Hogyhogy nem?
NaLoL.
Többek közt ezért is utálom az 576-ot...

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Lehet nem voltam érthetõ 😊 ELõfordul (hogy néha az vagyok).
Tehát, az 576ban nem is lehet GEt elõrendelni ... grrrrrrr 😊

Carlos
<#conf>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
576nál nem opció a GE ... grrrrr

Carlos
Ha megkérdezed, hogy van-e és van, akkor persze hogy ad.

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Nem tudom hol rendelsz/rendeltél elõ, de ha cd galaxisban akkor oda van írva az elõrendeléssel kapcsolatosan, hogy a terméket 1 azaz egy napig tartják fent számodra. Ha nem mész érte akkor eladhatják másnak. Szvsz szerintem nem nagyon érdekli õket ha mégsem kéred. Biztos lesz más aki meg fogja venni.

Kicsikiraly
arra van bármi esély is, hogy pénteken megkérdezem az eladót hogy van-e esetleg szabad GE akkor adni fog?

másik kérdés: ha nem, akkor meg tudom azt csinálni hogy elõrendelek egy GE-re, és ott azt mondom hogy a simát mégsem kérem? (rájöttem hogy azt a 2K HUF-ot megéri)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Carlos
akkor jó is ,hogy nem neveztem...

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
A fõnyeremény 1 spore (1 a Mr nyertesének és 1 a Niss nyertesének). A 2., 3. meg gondolom kulcstartót kap, vagy ilyen bugyutaságot 😊.

Carlos
Mi a nyeremény?

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Én mind2be, összesen 5tel. Mr. Spore tuti nem lesz meg, de azért ott is kipróbáltam magam, Miss Sporeban azért bízom 😊. Nem olyan fontos, hogy mely szörnyek az enyéim, bár a Mr Sporenál nem olyan nehéz kitalálni.

Lobsterman
Persze hogy Mr Spore kategória 😄

Lobsterman
Mivel neveztél?
Én ezzel:

ZsZso
Én a sajátomnak szurkolok 😛.

Lobsterman
Ú akkor szurkoljatok a dögömnek hogy nyerjek 😄

ZsZso
Csinálok már egy kis hírverést a dolognak:

Miss/Mr Spore verseny véget ért. MySpore mellett a SporeLife oldalon is lehet szavazni a jelöltekre.

Mivel a SporeLife-on semmi regisztráció nem szükségeltetik 5 mp alatt leadhattok egy szavazatot. Rajta hát! (nomeg a jelöltek közt szerepelnek a lényeim is, de nem kötöm orrotokra, hogy melyek azok 😛)

SporeLife jelöltek -
szavazz itt (elég a kiválasztott számát bevésni)

Carlos
Igy igaz!
Ja és amit még tanitanak programozáson elõszeretettel: "Gépfüggõ!"
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Aha, volt egy sejtésem, hogy GOLD elõtt nem nagyon piszkálják a cuccot 😊. Köszi az infóért. Mondjuk azt nem tudjuk, hogy a lénylabor kiadása és a gold között mikor javították ezeket a problémákat.

Hát jah ... egy tökéletes világban kiadás után hátradõlnek a fejlesztõk, és nem javítanak semmit se 😊. De jó is lenne. Hogy is mondták az egyetemen? "Egy szoftver sosincs kész!", és mennyire igaz :S.

Carlos
Hát azzal, hogy Gold-ba ment a játék nem áll le semmi.
Gyártják a pecseket. Ezek a javitások azért nem kerültek bele a Gold-ba mert:
1, major alatti prioritásúak
2, nem volt idõ megcsinálni
3, kockázatos volt megcsinálni
4, nem tudták még reprodukálni
5, nem találták meg

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Feltételezem, hogy a Lénylabor mégha külön termék is, forráskódját tekintve a Spore játék része - én legalábbis tuti így csinálnám (értsd: ha a lénylaborban változik valami, akkor ott is fog, és vica versa - konyhanyelven írtam, aki akar beleköt). Ez esetben pedig nekik igazán nem jelentett plusz munkát. Mi leteszteltük a Spore egy részét, õk javították amit kellett a teljes játékban is, és ha már nem kell vele sokat küzdeni, kiadták a lénylaborhoz is a javításokat.

Amúgy a kompatibilitás miatt (új PNGk) muszáj is volt nekik patchet kiadni. A Maxis nem Microsoft, hogy magasról tegyenek a kompatibilitásra 😊.

Ez mind persze az én agyszüleményem, tények nem nagyon támasztják alá, csak kombinálok.

Carlos többet tud a játékok életútjáról. Én a programozás oldaláról látom a dolgokat ... lehet majd ki is javít, hogy hülyeséget írtam, mert aranylemezrekerülés elõtt már nem is izgatják a szopvert, csak tesztelnek és csak a nagyon gázos dolgokat orvosolják.

Carlos
Igazad lehet...

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Na ja szerintem is felesleges volt ezt a pachat már kiadni.

Rip
Egy héttel a teljes Spore elõtt már nem hiszem, hogy érdemes lett volna bajlódniuk új content miatt.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
<#nyes>

Þór vígi þessi rúnar

Pretorian
lol kipróbáltam ezt a Lénylabort, pedig általában irtózom a Sims-típusú játékoktól, de ez tetszik 😊
Olyan lényeket kreáltunk otthon, h a lakótársammal percekig röhögtünk rajtuk, annyira lolul sikerültek 😄 😄 😄
Anatómiailag nem egészen stimmelnek, de azért vhogy mindig megoldják, ha valami bonyolult mozdulatra utasítom õket. XD

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

ZsZso
Szivesen mindenkinek 😊

Carlos
Tehát nagyjából semmi különös.
Azért én belecsaptam volna némi kontentet is, hadd örömködjenek a userek.
De ez miatt én most fel nem teszem megint a lénylabort...

Þór vígi þessi rúnar

Rip
<#eljen> Kösz!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ZsZso
Ha már így lefordítottam, betettem a FAQba is 😊

ZsZso
* Nagyobb felbontású mintaképeket (thumbnail) ment ki a lényekrõl.
* 5 új animáció az ánimált GIF készítéséhez.
* Véletlenszerûen elõferdülõ fagyások javításra kerültek.
* EA DownloadManagerrel összefüggõ hibákat javították.
* Most már nem tûnnek el a lények a SporePediából, ha mentés közben valami hiba történt.
* nForce2 integrált hangkártyáknál zúgó hang jelentkezett, amit szintén javítottak.
* Frissültek a spanyol és lengyel readme fájlok.
* Frissült a telepítõben található EULA (Szerk: mért hiszem azt, hogy így megint mi mondtunk le pár jogunkról? 😊)
* Az újabb lény PNGek is be tudja tölteni (?!) (Integrated the newest save creature PNG.)
MEGJEGYZÉS: A Spore -ral készített lény PNGket be lehet húzni a Spore Lénylaborba. Azok, akik nem patchelik a lénylaborjukat, nem tudják majd behúzni (dragNdrop) a lénylabor patchelt verziójával vagy a Spore -ral készített lények PNGjét.
* Stabilabb lett a játék.

Sacc/kb. remélem segített.

HarryProf
Aki látta a Karib Tenger Kalózai 2-t, annak biztosan ismerõs lehet ez a jelenet, próbáltam megalkotni, hát nem tudom hogy sikerült:S

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Rip
Ott a felsorolás. Nagy csodát nem kell várni.
Ha kell, holnap lefordítom a dolgokat, ma már nincs energiám 😊
De bárki más is megteheti, aki így érzi 😊

Köszi szépen az infot!<#eljen> De most ebben a patchban mi az új mert én nem vettem észre semmit !!de lehet vak vagyok!

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Rip
Azért csak kijött egy patch a Lénylaborhoz! 😊
Jobb késõbb, mint soha.
A javítólista:
* Improved thumbnail resolutions for saved creatures.
* Added five new animations, recorded when creating animated GIFs in Test Drive Mode.
* Fixed a randomly occurring system hang.
* Fixed a crash associated with EADM.
* Creatures no longer disappear from the Sporepedia when the save flow is interrupted.
* Corrected the Audio buzzing found on systems with nForce2 integrated audio.
* Updated Spanish and Polish readme files.
* Updated the EULA found in the installer.
* Integrated the newest save creature PNG.
NOTE: This allows creatures PNGs made with Spore to be drag-and-dropped into the Spore Creature Creator. Spore Creature Creator players who do not patch will not be able to drag-and-drop PNGs created in patched versions of the Spore Creature Creator or Spore.
* Improves overall stability.

És jött két új prototípus. Mind a kettõ nagyon érdekes, az elsõ a jól ismert SPUG kicsit extrább változata, míg a második egy jó kis "vízszimulátor".
Tessék velük jövõ hét péntekig játszani! 😄

mama2

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ZsZso
Bocsi :S

Waren: privi ment