8545
Spore
  • xido
    20 perc reinstall előtt azért illik rászámolni még 20 percet legalább,míg formázod,particionálod..aztán ha a programjaid fele nincs kéznél,netről leszedni ami kell...el lehet ezzel 1.5 órát molyolni:)
  • FZoleee
    én a your uninstallerrel szedtem le, és tökéletesen feltelepítette, nem panaszkodott :)
  • Rip
    Ezt is megértük:

1. Spore
    2. Modellautók
    3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    4. PlayStation3
    5. Filmek, amiket most láttunk...
    6. Euro Truck Simulator
    7. AIRSOFT
    8. Google Chrome
    9. Mezőgazdasági fórum
    10. Milyen autót láttál ma?
  • Tinman #5086
    Kár ezzel szenvedned, adatmentés max. 30 perc, XP reinstall 20 perc, driverek telepítgetése 10.
    Már rég játszhatnál...
  • Venom
    na ezaz hogy az bevan állitva ezért nemértem hogy játékba mért nincs.
  • EnZsolt
    És a szerver is csak szept. 5-től vagy 7-től lesz elérhető, szóval mindkét ok miatt :D
  • Carlos
    Windows-ban állítsd be az élsimítást a grafkártya beállításainál.
  • Venom
    Csúnya verzióba nincs online :P
  • csarcsi
    bocs a hülye írásért, szar a billem.. :/
  • Aragorn83
    Végülis az a lényeg, hogy csalódtál benne mégis tudod élvezni, mert különben nem játszanál vele. :)
  • Venom
    Juteszembe nemtudja valaki megmondani hogy hogyan lehet játék alatt élsimíttást belőni? kissé csúnyácska így :(
  • Venom
    Szerencse hogy én általában nem várok el túl sokat egy játéktól. Nekem eddig nagyon tetszik. Setfázis sokkal jobb mint amire számítottam, nagyon élveztem.
    Most lényfázisba tartok amit szintén nagyon élvezek :D
  • Carlos
    Magam is csalódtam egy kicsit, de megpróbálom élvezni úgy ahogy van. Hibáival, gyengeségeivel.
    Most szénnékereskedem magam az űrfázisban és szép lassan begyüjtök majd mindent, majd irány az univerzum közepe.
  • Venom
    Na megvan a csúnya verzió amivel elleszek amíg nemlessz meg a rendes.
    Lényfázisban jól rámhozta a frászt Hmuda egyik lénya :D
  • Aragorn83
    Egyébként olvastam, hogy sokaknak csalódás. Nekem egyáltalán nem az sőt... :)

Egyébként maga Will Wright nyilatkozta pár napja, hogy kissé nagyon túl van hype-olva a játék és sokan épp ezért csalódni fognak benne, mert túlzott elvárással ülnek neki a játknak...

Egyébként most a játékot ismerve arra lennék kíváncs, hogy mi lesz a első kiegésztőben :)
  • Carlos
    2-án: 19-től nyomtam 05:30-ig.
    3-án 9:30-kor ébredtem, 10-től toltam éjfélig.
    Ma 10-től tolom, bár most kilőttem, mert megyek ebédet csinálni (pizza).
  • Carlos
    Uninstalld a spore-t, pucold ki a registry-t.
    Uninstalld a ea download manager-t.
    Installd a Spore-t és a Manager-t is.
    Legyen internetkapcsolatod.
    Inditsd el.
    Reménykedj.

(Eddig amúgy senki sem jelzett hasonló problémát, úgyhogy a gixer nálad lesz)
  • Aragorn83
    Én meg mondjam azt, hogy tegnap nem is aludtam? Éjfélkor feküdtem le 36 óra nem alvás után. Ebbből 30-at a SPORE-al játszottam. :D
  • mama2
    Leszedtem a Sporeos torrenteket, tegnap a Regeditből mindent ami Sporeos( legalábbis a keresőnél beírtam hogy Spore, de semmi, csak a most feltelepített Sporet hozta ki.), CCclanert vagy mit is lefutattam tegnap, a Your Uninstaller Pro-t is, az kitörölte a lénylabort a programok telepítése és törléséből(mert elejébe az sem akart).
    Még mit lehetne?
  • Carlos
    Csináld azt amit ők. Amennyiben van lehetőséged bandába verődni, akkor a fészked környékén szedj össze pár havert és úgy menj barátkozni!

Asszem ez is megy a FAQ-ba...
  • Pluskast
    "(Amit várnék: azt az érzést, hogy a külvilágról teljesen elfeledkezve "évszázadokat" nyomok le egy másik világban, hosszú-hosszú ideig, nagyon változatos éghajlati-társadalmi-biológia stb. körülmények között.)"

Nos én tegnap 5-kor felraktam. Éjjel 1-kor kinyírtak, újat kezdtem hajnali háromkor abba hagytam:) Ma reggel hétkor meg keltem mert mentem melózni. Nem vagyok egy számítógép őrült nincs is nagyon időm rá de ilyet már majd 15 éve csináltam:)
  • Carlos
    összekutyulódott szerintem a lénylaboros kóddal. Uninstallj mindent ami a spore-al kapcsolatos, szedd ki a registry-ből a spore-os bejegyzéseket és telepítsd újra. Ha akkor sem jó, akkor egyedi eset van nálad szerintem.
  • Sil3nt
    sziasztok

meg nagyon a kezdeten jarok a dolgoknak, de egyik fajjal akarok baratsagot kotni (majmok) es utanoznom kene oket. kepessegeim kb. annyi, hogy enekelni, mutogatni magam (vagymi:)) es ugralni. kb. a feleig eler a baratsag mutato vagymi es onnan mindig visszaesik... pontosan hogy is kene utanoznom oket?
  • mama2
    Rákattintok az Ikonra, már másodperc etelik majd ez jelenik meg:
  • Carlos
    Mi történik pontosan. Rákattintasz az ikonra, hogy indítás. Utána?
  • Flora2
    Jó, tehát akkor annyit már kiszűrtem abból, amit eddig mondtatok, hogy:
    - legalább háromféle stratégiával lehet benne nyomulni (ez akkor jóindulatúan már kétszeres újrajátszási lehetőség, minimum);
    - a fenti előny csak akkor működik, ha a játékos mindenfajta stratégiára nyitott (ha csak az egyikre, pl. az agresszív katonai megoldásra, akkor a játék egyszerhasználatos papírzsebkendővé válik), tehát többféle érdeklődésű játékosok előnyben;
    - az rossz jel, hogy a Lénylabort jobban kidolgozottnak mondjátok, mint magát a játékot - mert nekem már a Lénylabor sem volt szórakoztató. Azt hittem, azért, mert a játék lesz az.
    Mindegy, még nem alkotok véleményt, de baromira elolvasom, miket írtok róla, mert még csak letölteni se fogom a Spore-t, ingyen se kell, ha úgy érzem, hogy nem adná azt, amit vártam. (Amit várnék: azt az érzést, hogy a külvilágról teljesen elfeledkezve "évszázadokat" nyomok le egy másik világban, hosszú-hosszú ideig, nagyon változatos éghajlati-társadalmi-biológia stb. körülmények között.)
  • mama2
    Nekem még ezt sem hozza be. A menű sem jön be.
  • Carlos
    Csak neked:
  • Lobsterman
    Lehet tényleg ez a baj hogy túl jóra sikerült a CC része a játéknak, és mindenki akkora durranát várt a játék többi részétől is. Lehet kár volt kiadni külön :S
  • Carlos
    igen
  • mama2
    A download managert nem raktam fel. Az lehet a gond?
  • Pluskast
    Hm akkor próbáld újra felrakni. Ha úgy sem megy akkor kénytelen leszel telefonálni. Jobb ötletem nincs.
  • Neoncsoves
    haverral úgy vagyunk, hogyha majd lesz 4-6ezer akkor megvesszük :D
  • Pluskast
    Akkor lehetséges hogy az akkor beírt kódod és a mostani balhézik. Lehetséges, hogy a régi demós kódot használja még mindíg. Nézd meg. Start menü - futtatás - regedit és ott a spore könyvtárban próbáld kikeresni, hogy hol tárolja kódot. Ha a demós van benne akkor át kellene javítani a fullos változatra.
  • mama2
    Nem. Elkezdtem letölteni, de aztán abbahagytam, kitöröltem az eddig letöltött fileokat, mindent.
  • Pluskast
    Ok akkor költői kérdést teszek fel. Felraktad te a "demó" változatot?
  • mama2
    Milyen piros X? Felraktam, ikonra rákattintok és kiírja ezt. Bal oldalon van egy kék kör benne egy fehér EA jel, rányomom az OK-ra és semmi.
  • Pluskast
    Lépj ki belölle. Piros x-et megnyomod és bedob a főmenübe.
  • mama2
    Nyomok egy OK-ot de semmi. Ne azt mondjátok hogy nem indul, mert megnéztem a System requiest labonál, ott azt írta fut.
  • cenobite
    Nyomj, egy okét, vagy tovább-ot és te is tudsz majd játszani.