8545
Spore
  • Lobsterman
    Hát vegyél akkor simát :D
  • Lobsterman
    Ez sem igaz. Néha működik a szeró néha nem. Javítgatják, úgyhogy ma már szinte egész nap fel voltam csatlakoztatva. Már démonos sporecast-ot is csináltam(egyenlőre csak saját lényekből) :D
    Felfigyeltem valami érdekességre. Lényfázisban ha a lényeteknek van keze, fel tud venni botokat és azzal is tud harcolgatni.
  • olcsy11
    nah... ebböl se sok mindent tudtam meg.... valami olyat hámoztam ki, h csak 5dikétöl fog müködni a szerver.. de akk h a faxba van fönt annyi más cucc a lényeken kívül?
  • Rip
    (Küldtem nekik egy szép levelet, hehe)
    Amúgy nevetséges, hogy megint az szív, aki becsületesen meg akarta venni a játékot.
  • Rip
    Ezúton szeretnék gratulálni az 576 boltjának, aki a GE megjelentetését elhalasztotta 2008.09.09-re. Hozsánna nékik :(
    Kénytelen leszek így a csúnya verzióval játszani, pedig a végsőkig kitartottam, és meg akartam várni az eredetit.
  • Carlos
    Olvass vissza!
  • olcsy11
    valakinek van gondja a bejelntkezéssel? rájöttem, h a windows tűzfalat ki kell kapcsolni, és akk nem írja, h nem jó az internetkapcsolat, de bejelentkezésre mindig azt írja, hogy sikertelen bejelentkezés.. az mért leeht? :S
  • DöflingR
    Bizonyám!
  • Firerock
    oylanra gondoltam amit az elején kiír
    olyat lehet?Lénylaborban is lehetett,az sem volt eredeti
  • Pluskast
    sorry P betű
  • Pluskast
    Igen volt is egy 30 perces prezentáció amit will wright tartott a nagyközönség számára úgy kb másfél éve. Ott még a vízben uszkált a lénye a sejtfázis után, és valóban miután az óceáni fázis fázisnak vége lett csak utánna jött a szárazföldi. Amúgy a videon látható lény pont az ami az itt forgó spore feliraton van ( balról a második az S betű az) :)))
  • mama2
    Hátez a játék kurvajó:O!!
  • Carlos
    Annó úgy nézett ki, mintha a szárazföldi fázis lenne a vízben. Olyasmit kellett csinálni, mint a sejt fázisban, enni növényt, enni húst...
  • Pluskast
    Háát én annak örülnék ha lehetne víz alatti civilizációt is csinálni. Egy új Atlantisz nem lenne rossz:)
  • Carlos
    Ezt már nagyon rég megmondták, hogy azt a részt látjuk majd egy kiegben. Gyanitom az elsőben...
    Szokásos: plussz 5 két, 3 lábfej, 10 fegyó, 5 tető, 3 antenna, párszáz lény amit a userek csináltak, mehet a kieg... :)
  • Carlos
    Direkt nem akartam énis spoilerezni! Énis igy jártam...
    Meg is lepődtem...
  • Pluskast
    Ohhh akkor már biztos, hogy a kiszedett óceáni környezet lesz az első kieg :D :D
  • Aragorn83
    Új dolgot fedeztem fel nekem legalábbis új. Most másik lénnyel vagyok a lényfázisban és gondoltam átúszok a kontinens mási részére időt spórolni. No egyzsercsak jött egy hatalmas lény a víz alól és hamm bekapott.... :D
  • Pluskast
    Pontosítok szóval elvileg Pluskat és nem Pluskast:)
  • Pluskast
    Ami a nickem. Sajna több mint 6 évvel ezelött elgépeltem :S
  • Carlos
    Köszi, elbírom.
  • Carlos
    Melyik nevedet használod?
    Ami az avatarodban van, vagy ami a nicked?
  • Pluskast
    Carlos ha akarod besegíthetek. Hét közben reggel 9-től 5-ig én úgy is sokat fórumozok:)
  • Carlos
    Okosodik a FAQ, olvasgasd!
  • Pluskast
    Mert a lény fejlettebb mint te az adott tevékenységben amire neked reagálnod kellene. így nem éred el azt a szintet amin ő van. Magyarán ő már tud tangózni te meg még nem:)
  • Carlos
    Félóránként nézem, irtom...
    Ablakban fut a játék offkorsz, így tok msn-elni a csajommal és még a fórum is elfér... :)
  • PunkZoli
    nekem csalódás:D ...az eleje még ok, de ami a törzsi bizbasz után van az elég tré
  • Tinman #5102
    Ne fárassz, olvass utána.
  • xido
    lehet még nincsenek olyan szintű "végtagjaid",amikkel szinten vagy velük..
  • mama2
    Értem. És az miért van, hogy leakarok nyűgözni egy ismeretlen fajt, utánzom őket, egyszer csak a csík lemegy és elmennek?
  • xido
    15mp?:)...NASA géppel gyorsformázás 20 gigás hdd talán:))
  • adammmmmmm
    Egy olyan nép közül lehet választani akik már barátaid. Csak azt kell vele csinálni amit eddig. "Beszélgetni"
    Akkor lép szintet ha olyan testrészt veszel aminek nagyobb a szintje ebben.
  • Hmuda
    Pont az lett amit vártam...megfogadtam, hogy majd ügyelek a topikra, erre kijött a játék és minden időmet elveszi és félnaponta eszembe jut, hogy meg kéne nézni a fórumot, de addigra összejön egy kazal üzenet és nincs erőm mindet átnézni. :-/
  • ZsZso
    Szart Accot a rendessel se lehet. Amúgy természetesen nem.
  • Hmuda
    LÁL! Pont a legjámborabb lényem lett epic. :DDD
  • Firerock
    csúnya játkkal lehet ilyen szart Accot csinálni?
  • Tinman #5093
    Formázás, partícionálás 15 mp ^^
    Nemisértemmirőlbeszélsz :-D

1.5 óra? Órák óta szenved(ett) vele.
  • mama2
    Na elindult. Kérdésem kettő lenne: 1: a falkámba más lényeket hogy hozok be? Mert már kettő hely van. 2: a tánc meg az elbűvölés mikor lé szintet? Vagy ez hogy van?
  • xido
    egyébként ilyen humanoid közeli figurát is ki lehet belőle hozni esetleg?..mert eddig csak ilyen fantasy bigyókat láttam mindenkitől:)
  • xido
    figyeld a testrészeket,mindegyiknek van egy szintje ének,tánc és egyéb tulajdonságokban..lehet majmokhoz még kevés vagy..én is így jártam velük,meg még pár másikkal...:)