Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My Spore - Kívülállók
Nem nagyon izgat hogy nálam van vagy másnál, csak legyen fent 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jópár éve láttam meg elõször, és azóta is vágyom rá kezem közé vehessem, de nem számolom a hátralévõ perceket ... persze ha kijön, jó lenne minél hamarabb hozzájutni 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Þór vígi þessi rúnar
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Összes Guild Wars, GTA SA, Diablo 2, C&C First Decade, hirtelen ennyi jutott eszembe...
Þór vígi þessi rúnar
DFTBA ಠ_ಠ
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Aszittem lesz egy ilyen az 5-ben:
-kerüljük, hogy a tû az alábbi feltételek szerint haladjon: póló - kártya - bõr - póló. Kivételt képez az aki ezt kifejezetten szereti.
Þór vígi þessi rúnar
2. Megfordítod.
3. Ráírod: "SG-s vagyok!" (aposztrófok nélkül).
4. Fogsz egy biztosítótût.
5. Feltûzöd vele a pólódra a névjegykártyát.
Megjegyzések, avagy mire figyelj oda:
- a poló felé nézzen a névjegykártya nyomtatott fele
- a tû helyes haladási rendje: póló - kártya - póló (ha szeretnéd kicsit bonyolítani, akkor póló - kártya - póló - kártya - póló)
Ha ki szeretnénk tûnni a(z SGs) tömegbõl, akkor kisebb rajzokat is elhelyezhetünk az 3. pontban tárgyalt szöveg mellé. (Az ügyesebbek felvéshetik a nickképüket is a kártyára.)
Zso praktikus tanácsait hallották 😊 Legközelebb a játékok helyes kicsomagolásáról tudhattok meg hasznos információkat. Stay tuned!
DFTBA ಠ_ಠ
Igaz nincs más választásom. GE-t akarok venni és az kétlem, hogy lenne a szegedi 576-ban pénteken (vagy bármikor). Marad a házhoz szállítás. 😛
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
DFTBA ಠ_ಠ
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
DFTBA ಠ_ಠ
De most már azért többet, de még mindig nem eleget!
Þór vígi þessi rúnar
Én kereskednék, meg üzletelnék.
Þór vígi þessi rúnar
másik kérdés: hogyha te kereskedelmi vagy diplomáciai utat választod, attól egy másik város választhatja azt hogy õ szépen letámad téged? ha igen, akkor csinálhatsz még katonai jármûveket hogy viszonozd a tüzet? (jó tudom, lesz védelem a városban, de hogy visszatámadni lehet-e)
DFTBA ಠ_ಠ
Aki talál pontosabb flash számlálót az ne türtõztesse magát. <#pardon1>#pardon1>
Két új lényem:
Asidunos
Carano
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Civ fázis