8545
Spore
-
#5169 Hát lehet nálatok van a baj. Tűzfal nem blokkolja be? -
olcsy11 #5168 akk megnyugottam, h nem nálam van a baj.. rem holnap már be lehet majd jelentkezni :D -
#5167 énsem -
olcsy11 #5166 mindenki be tud jelentkezni ezekszerint csak én nem? :S -
#5165 Felvettem mindenkit innen Friend listbe akinek benne van az aláírásában az accja. Remélem sok okos dolgotokkal fogok találkozni :D -
#5164 Biztos kényelmes touchpad-del játszani bármilyen játékot :) -
#5163 De gyerekek! Legyen a kezetek a laptopon (az az izé az asztalon, látjátok?), hogy úgy nézzen ki, mintha nem a pénzért csinálnátok!
Akkor nagymosolyt kérek! Köszi!
Mehettek!
(Ezt a sok hülyét - gondolja a fotós magában) -
#5162 ez aztán nagyon... fizetett nekik az EA egy képért, aztán ennyi... -
#5161 Érdekes... -
#5160 -
#5159 FAQ -
#5158 nekem nem szpojler :D előre megnéztem összes medált xd kicsit unalom ez az űrhajós kaland :D lassan lehet eljutni a "közepibe?:D" -
#5157 leírná valaki,pontosan miről is szól ez a játék? :) -
olcsy11 #5156 lobsteren kívül vki be tudott jelentkezni? -
#5155 Bakker, túl sok az artifact. Eldöntöttem, hogy begyűjtöm mindet anélkül, hogy bármelyiket eladnám, de csak gyűlik-gyűlik és már a raktér háromnegyede betelt. :P -
#5154 Azt nyilván nem... :) -
#5153 Szerintem nem csak a játék végét kell spoilerezni, hanem a meglepetéseket, fontosabb fordulatokat, fordulópontokat, stb.
Mondjuk ha a galaxis közepét szúrtad volna be, jobban haragudnék :) -
#5152 Lesz majd több is.
Csak nem kell eladni minden jöttmentnek!
Én 20K alatt nem adok el semmit, és 10K alatt mindent veszek. így nincs anyagi gondom. -
#5151 Óha. Az szép. Nagyon kell neki a zöld spice :D
Nekem eddig a max 400k volt -
#5150 Amúgy nagyon jópofa ez a "mit szeretne a nép" megbeszélés a civ elején. :D
-
#5149 Újabb rekord bevétel:
-
#5148 De lehet. Először néztem a bolygókat, azt hiszem 6 volt. Mondom ez kevés. Azóta 3 bolygón elkezdtem a dolgokat és már van 9 :D
Szal szerintem mindig berak 1 újat nnak a helyére amit elkezdtél. -
#5147 Nem vagyok kocka, csak nincs jobb dolgom.
Sokat játszottam vele.
De ezzel még nincs végigjátszva a játék! Ez nem az a bizonyos "vége" !!!
Ezért sem spoiler. -
#5146 Köszönjük, hogy használják a spoiler-t!!! -
#5145 Hát az a (z)űrös szakasztól megőrülök! Ebben a részben tényleg nem lehet háborúzni?! Ha megtámadok egy bolygót akkor nekem esik 5-10 ellenséges hajó nekem meg csak egy van. Honnan szedi őket?! Nekem miért nem lehet több hajóm?! Persze a szövetséges hajók velem vannak, de azok meg szinte semmit sem érnek. Mozgó célpontok... -
tomvader60 #5144 WÁÁÁÁÁÁ! Települ végre, ma délelőttt érkezett és én meg suliban voltam 2:50ig aztán vezettem 2órát közben meg csak ekörül járt az eszem:D. -
#5143 te mekka kocka vagy ha már ki is vitted.. baaz:D:D
napi hány órát vitted? -
#5142 Ez a játék számomra az utóbbi pár év legnagyobb meglepetése. Elképesztően sok lehetőség van benne, hihetetlen amit itt létrehoztak a fejlesztők. És nagyon élvezetes az egész. Többen írták, hogy nem elég "mély" tartalmú szórakozás. Számomra az egész játék minden részlete hozza a Lénylabor színvonalát, de annál 100x komplexebb formában. Nem tudom, meddig tud lekötni, de 30-40 óra minimum, az meg kb. elég is. Ennyi -
#5141 Folytatni a főmenüben. Asszem ugyanazon a bolygón több nem mehet egyszerre. Mellesleg játék közben Esc gombot nyomva felhoz egy menüt és ottis lehet menteni.
Tényleg mivan hamár mindenhol kezdek egy új fajjal akkor már több újat nemlehet kezdeni? -
#5140 Na töltögettem fel még képeket lehet mazsolázni.
Myspore pédiásoknak engelyézem a képek oldalra kerülését ha úgy gondolják :)
Lényfázis
Törzsfázis
Civlizáció fázis -
#5139 spoiler plz -
#5138 és ha mentettem mit hol tudom folytatni?
egyzserre több játék is lehet? -
#5137 CTRL+S -
#5136 hát...az űrterjeszkedős rész elég unalmas :S -
#5135 én még nem, mert nagyon lassan jön :-c -
#5134 Ügyes kis spoiler... -
#5133 menteni hogy lehet? -
#5132 Ehhh:
-
#5131 Hát persze, most már okos az ember. Ki hitte volna, hogy így befürdök vele, hogy rajtam kívül már mindenki játszani fog vele :(
Meg a lénylabort is náluk vettem, így annak az ára lejött volna belőle.
Plusz ha mástól rendelem meg, még a postaköltséget is fizethetem. -
#5130 ÁÁÁÁÁ!!! A tánc meg minden jól ki vanfejlesztve, de egy kibebaszott szájat nem találok ami nagyobb 2. szintűnél:S. ÁÁÁÁ!!!
Rip: Rendeld a CDgalaxistól.