Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Jaja, de ami még tetszik, az a nagy melák lény, aki odamegy falatozni a végén a már lemészárolt lényekbõl, aztán gyorsan eliszkol 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
Párommal megnéztük. Párbeszéd:

Carlos: -Kicsim, van egy nagy problémám: vérengzõs, agresszív bolygómeghódítós lényt csináljak, vagy békés, kereskedõ, diplomata lényeket?
Zsuzsi: -Akkor most az a kérdés, hogy náci akarsz-e lenni vagy zsidó!?!
Carlos: -Kicsit szélsõségesen fogalmazol, de igen.
Zsuzsi: -Nekem mindegy!

<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Venom
Hehe mien sunyi lények. Ott barátkoznak aztánn lemészárolják õket 😄
Én általában ezta játékstílust alakalmazom. Lehet majd ittis ezt fogom tenni 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Rip
Amúgy az új 3.0.1-es Firefoxból nem tudom a png-ket behúzni a LényLaborba (piros áthúzott karika), míg az Iexplorerrel megy simán. Valaki tapasztalt ilyet?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Egy félresikerült szocializálódás után egy kis agresszió 😄

Videó a Gamespot csapatától.

Rip
Haha, meg sem érném a delet, elvinne a szívem! 😄
Hála a kedves fórumozó kollégáknak 😊

Faterx
Képzeld ha (itt) megadod a tel. számodat mennyi lenne a pulzusod😊
Rip
Szerintem minden rezzenésnél (rezgõn van) meg fog dobbanni a szívem 😄
Na MOST!
Ez már biztos az! 😊

ZsZso
"Árváltozás jogát fenntartjuk!" 😊

Rip: remélem, hogy pénteken csilingelni fog a telefonom, és azt csicsergik benne a virtuális verebek, hogy "szaladj a boltba a Spore-odért!" 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fehercsoki
Hmm csak 13k lesz GE?

Rip
Nem tudom, az számít-e, de én személyesen a boltban rendeltem elõ. Gondolom emiatt lehet más a formátuma.
De a lényeg így is ugyanaz: a pénteki SMS 😊

Rip
Ah, ott alul a linket nem láttam, így már ok 😊

ZsZso
Enyimé így néz ki ... fura <#lookaround>

Név: *******
Szállítási cím: *****
Telefonszám: *****
E-mail cím: *****

Elõrendelt termék: Spore Galactic Edition(PC játékok)
Elõrendelt mennyiség: 1 db
Termék ára: 12.999,-,- Ft
Átvétel módja: Szeged
Postaköltség: 0,- Ft
Végösszeg: 12999,- Ft
Elõrendelés dátuma: 2008.08.30. 09:05:17

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Nem vagy bána. A widget csak bemutatónak van ott, hogy átnézhesd milyen lényeik vannak az alkotójuknak. Másra nem jó, de erre az áttekintési funkcóra nagyszerû dolog.
A Sporepedia linkje továbbra is ott van alul. 😊

MySpore.hu-ra gondolsz?

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Rip
Az a bajom ezzel az újfajta sporepediaval az oldalatokon, hogy így nem tudom a lénylaborba áthúzni a lényeket, és a profil oldalára sem visz el, ha rákattintok.
Vagy csak én vagyok béna?

Rip
Pedig az 😊

ZsZso
Az 576 e-mailje máshogy néz ki, én már csak tudom 😉

Carlos
576?

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Na, én már egyfolytában a telefont nézem és várom az értesítõSMS-t <#idiota>

Az alábbi elõrendelést kaptuk Öntõl üzletünkben:

---------------------------------------------------------------------------------------
Név: Wjobb Vilmos
E-mail cím: [email protected]
Cím: xxxx
Telefonszám: 06xxxxxxxx

Termék neve: SPORE GALACTIC EDITION
Platform: PC
Termék ára: 12 999 Ft
Megrendelt mennyiség: 1 db
Megrendelés dátuma: 2008.08.30.
Megrendelés helye: Nyíregyháza
Megrendelést rögzítette: xxxxxxxx
---------------------------------------------------------------------------------------

Természetesen ha pénteken elmarad az SMS, a boltot továbbra is felrobbantom.

greyfox
OFF
Látom eltüntek a büntipontok!
Köszönöm, hogy megértetted, hogy mirõl is van szó, jövõben inkább a félreértések elkerülése végett használom az erre kialakított topikot..
/ON

Steam: greyfox

Hmuda
Nem lehetek ott mindenhol, de hogy elejét vegyem az offolásnak leveszem oszt csókolom. Ne errõl szóljon már a topik az ég szerelmére!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Akkor nemtom mivan.
Én ilyenért még nem kaptam pontot: eladó cuccaim

Ez gondolom nem minõsül reklámnak.
Ugyanigy adtam el a TDU + Megapack-ot is a TDU topikban.

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Azt azért írtam be, hogy oda rakja be a reklámjait.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Ez szerepel az okként:
http://www.superpont.hu/

Ez reklámnak mindõsül.
Ezért kaptad. A hsz-edet én nem láttam, mert már ki van/volt törölve.

Þór vígi þessi rúnar

greyfox
2db saját tulajdonú játékról volt szó, egyszeri alkalom, ez egyértelmûen le volt írva a hozzászólásban!
A gond az, hogy PC-sként biztos nem gyakran tapasztaltatok még olyat, hogy ha valaki rendel játékot, több példányt rendel, hogy mondjuk megossza a postát, vagy kedvezményesen hozzá jusson a saját példányához, és utána a fentmaradó plusz példányt értékesítse, úgy, hogy a fórumtárs is jól járjon.

Erre kapok két büntetõpontot 😄 Ezért is nem értem...

Carlos
A reklám a tilos.
Az, hogy te eladod a saját (!!!) példányodat az tudtommal nem.
De ha mennyetek el a xx kerület xx uccájába az xx boltba, mert ott óccsóér kapod meg a játékot, az bezony ban.

Þór vígi þessi rúnar

greyfox
Értem, tehát az sg fórumain, a játékra vonatkozó topikban, apróhirdetés jellegû hozzászólás tilos..
Ez azért furcsa, mert nem egy ilyennel találkoztam már, (pl a konzolos szekcióban, eladó lenne egy xy játék, a játék topikjában), mivel valamilyen szinten közérdekû, hiszen olcsóbban hozzá lehet jutni, és általában nem köt bele egy modi sem..

Örültem volna egy figyelmeztetésnek azért..
üdv!

Carlos
Jól tetted amit tettél!

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Olvasd el, hogy mi a büntetés oka, látogasd meg az oldalt és rögtön rájössz miért kaptad.

A reklámért általában azonnali ban jár, szóval még szerencsésnek mondhatod magad. Csak azért lett 2 pont mert viszonylag a topik témájához tartozott a dolog.

A többiek megállapítása a beszerzést illetõen nem befolyásolt semmilyen formában.

ZsZso
Ha minden igaz a reklámért kaptad.

"Lopást" ne vedd komolyan. Most változott az ár, ezért szóltam, gondoltam nem tudod.

Kicsikiraly
büntetõpontlistában azt írják hogy a link miatt kaptál. (nem tudom mi volt az és a hsz.-t sem láttam)

DFTBA &#3232;_&#3232;

greyfox
Nem lopni fogom õket, vásárlom, végfelhasználói ár alatt (ala' nagykerár 😊.
Egy szubjektív feltételezésért kaptam büntetõpontot, figyelmeztetés nélkül?
Úgy, hogy másról sem szól a pc-s sg, mint a warezról?

Köszönöm a bizalmat..

Faterx
Ebben a hírdetésben valami nem tiszta<#zavart1>
ZsZso
Ha nem lopni fogod õket, akkor kapásból buksz rajtuk egy 1000est 😊 Gondold még végig barátom.

Más:
Most már az 576ban is elõ lehet rendelni a Galactic Editiont!

Lobsterman
Szerintem elég jó. Nálam mindenesetre biztos jobb 😄

Mi azt szerettük volna, de már elõzetesen ki osztották... Na mindegy! Eljön még a mi idõnk! 😄

Szerintetek mennyi az esély rá, hogy a SPORE-ból is kapjunk egy újságírói példányt? 😄

0,01 vagy csak 0,005? 😄

Lobsterman
Hát látod? Ha ti vállaltátok volna a Mr Sporet... 😄

Pedig néhány ajándékot nem utasítottunk volna vissza! XDD

Hmuda
Látom te se vagy valami gyakorlott pre-load ügyekben. :-)

Az, hogy valami ott van a gépeden nem jelenti azt, hogy használni is tudod. Lehet, hogy sz*rrá van kódolva és megfelelõ aktiválás nélkül meg se lehet nyitni. Vagy egyszerûen csak nincs benne a setup.exe amivel indítani lehetne az installt.

Nem ma kezdték az ipart, tudják hogyan kell levédeni a dolgaikat.

Lobsterman
Nekem nem érdemes. A ti versenyetekre nem neveztem xD

Szerintem kedd szerda környékén már kihirdetik a nyertest! 😊

Egyébként most érdemes minket körülrajongani, mert mi nálunk pl ugye mi választunk ki a 3-ból 2-t 😊

(Na jó csak hülyültem!)

Lobsterman
Szóval talán kiderül jövõ héten megjelenés elõtt az eredmény 😊
Ciki lenne ha megvenném a gamet és nyernék még1et xD

Éjfélkor zárjuk le a szavazást. Aztán hétfõn küldjük vissza a EA-nek a léyneket! 😊

Lobsterman
Elküldtem a source-t.
Amúgy nem tudod mikor lesz vége a mr/mrs spore versenynek? Már nagyon izgulok 😄

Lobsterman
Nekem is mert boltban veszem 😄

Kdves SG-sek. Kérek mindenkit, hogy akinek kinn van nálunk a Sporepedia-s linkje valami úton-módon jutassza már el nekünk a Widget-es forráskódotokat. Kissé átalakítottam és oda kellenne. Ha megnézitek olcsy vagy az én nevemre kattintva, akkor már ez a dolog van kinn nálunk.

Az nem lenne jó! ÉN pont jövõ pénteken kapok fizut! Épp jól idõzítettek. Valamit tudnak ott az EA/Maxis-nél! 😄

Venom
Hát figy legalább letöltésrõl levan a gondom 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Pluskast
Nesze neked😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”