Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Carlos: -Kicsim, van egy nagy problémám: vérengzõs, agresszív bolygómeghódítós lényt csináljak, vagy békés, kereskedõ, diplomata lényeket?
Zsuzsi: -Akkor most az a kérdés, hogy náci akarsz-e lenni vagy zsidó!?!
Carlos: -Kicsit szélsõségesen fogalmazol, de igen.
Zsuzsi: -Nekem mindegy!
<#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
Én általában ezta játékstílust alakalmazom. Lehet majd ittis ezt fogom tenni 😄
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Hála a kedves fórumozó kollégáknak 😊
Na MOST!
Ez már biztos az! 😊
Rip: remélem, hogy pénteken csilingelni fog a telefonom, és azt csicsergik benne a virtuális verebek, hogy "szaladj a boltba a Spore-odért!" 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
De a lényeg így is ugyanaz: a pénteki SMS 😊
Név: *******
Szállítási cím: *****
Telefonszám: *****
E-mail cím: *****
Elõrendelt termék: Spore Galactic Edition(PC játékok)
Elõrendelt mennyiség: 1 db
Termék ára: 12.999,-,- Ft
Átvétel módja: Szeged
Postaköltség: 0,- Ft
Végösszeg: 12999,- Ft
Elõrendelés dátuma: 2008.08.30. 09:05:17
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A Sporepedia linkje továbbra is ott van alul. 😊
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Vagy csak én vagyok béna?
Az alábbi elõrendelést kaptuk Öntõl üzletünkben:
---------------------------------------------------------------------------------------
Név: Wjobb Vilmos
E-mail cím: [email protected]
Cím: xxxx
Telefonszám: 06xxxxxxxx
Termék neve: SPORE GALACTIC EDITION
Platform: PC
Termék ára: 12 999 Ft
Megrendelt mennyiség: 1 db
Megrendelés dátuma: 2008.08.30.
Megrendelés helye: Nyíregyháza
Megrendelést rögzítette: xxxxxxxx
---------------------------------------------------------------------------------------
Természetesen ha pénteken elmarad az SMS, a boltot továbbra is felrobbantom.
Látom eltüntek a büntipontok!
Köszönöm, hogy megértetted, hogy mirõl is van szó, jövõben inkább a félreértések elkerülése végett használom az erre kialakított topikot..
/ON
Steam: greyfox
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én ilyenért még nem kaptam pontot: eladó cuccaim
Ez gondolom nem minõsül reklámnak.
Ugyanigy adtam el a TDU + Megapack-ot is a TDU topikban.
Þór vígi þessi rúnar
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
http://www.superpont.hu/
Ez reklámnak mindõsül.
Ezért kaptad. A hsz-edet én nem láttam, mert már ki van/volt törölve.
Þór vígi þessi rúnar
A gond az, hogy PC-sként biztos nem gyakran tapasztaltatok még olyat, hogy ha valaki rendel játékot, több példányt rendel, hogy mondjuk megossza a postát, vagy kedvezményesen hozzá jusson a saját példányához, és utána a fentmaradó plusz példányt értékesítse, úgy, hogy a fórumtárs is jól járjon.
Erre kapok két büntetõpontot 😄 Ezért is nem értem...
Az, hogy te eladod a saját (!!!) példányodat az tudtommal nem.
De ha mennyetek el a xx kerület xx uccájába az xx boltba, mert ott óccsóér kapod meg a játékot, az bezony ban.
Þór vígi þessi rúnar
Ez azért furcsa, mert nem egy ilyennel találkoztam már, (pl a konzolos szekcióban, eladó lenne egy xy játék, a játék topikjában), mivel valamilyen szinten közérdekû, hiszen olcsóbban hozzá lehet jutni, és általában nem köt bele egy modi sem..
Örültem volna egy figyelmeztetésnek azért..
üdv!
A reklámért általában azonnali ban jár, szóval még szerencsésnek mondhatod magad. Csak azért lett 2 pont mert viszonylag a topik témájához tartozott a dolog.
A többiek megállapítása a beszerzést illetõen nem befolyásolt semmilyen formában.
"Lopást" ne vedd komolyan. Most változott az ár, ezért szóltam, gondoltam nem tudod.
DFTBA ಠ_ಠ
Egy szubjektív feltételezésért kaptam büntetõpontot, figyelmeztetés nélkül?
Úgy, hogy másról sem szól a pc-s sg, mint a warezról?
Köszönöm a bizalmat..
Más:
Most már az 576ban is elõ lehet rendelni a Galactic Editiont!
Szerintetek mennyi az esély rá, hogy a SPORE-ból is kapjunk egy újságírói példányt? 😄
0,01 vagy csak 0,005? 😄
Az, hogy valami ott van a gépeden nem jelenti azt, hogy használni is tudod. Lehet, hogy sz*rrá van kódolva és megfelelõ aktiválás nélkül meg se lehet nyitni. Vagy egyszerûen csak nincs benne a setup.exe amivel indítani lehetne az installt.
Nem ma kezdték az ipart, tudják hogyan kell levédeni a dolgaikat.
Egyébként most érdemes minket körülrajongani, mert mi nálunk pl ugye mi választunk ki a 3-ból 2-t 😊
(Na jó csak hülyültem!)
Ciki lenne ha megvenném a gamet és nyernék még1et xD
Amúgy nem tudod mikor lesz vége a mr/mrs spore versenynek? Már nagyon izgulok 😄