Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esküszöm neked irigyellek érte...

Ilyen közel van a megjelenés? Nem is gondoltam volna. Tök megfeledkeztem errõl a játékról de azért jó ha lesz. Jól néz ki a fórum is.
ZsZso
Elvileg a 466. sorban található msg-text CSS osztályt kell megváltoztatni, hogy így nézzen ki:
.msg-text {
background: transparent url(http://kepfeltolto.hu/i/?218053&t=img) repeat fixed 0 0;
filter: progid😄XImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader (src='http://kepfeltolto.hu/i/?218053&t=img',sizingMethod='scale');
}

filter: -os rész nem tudom megy -e, elvileg az IE alatti problémákat hivatott megoldani (bár IE7nek már gond nélkül vinnie kéne átlátszó háttérrel).

UI: Bocsi, hogy már megint ilyen baromságokkal tömöm a topikot, de higgyétek el jobb lett volna nekem is, ha nem ezzel tökölök 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rip
Nekem tetszik ez a verzió is.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ZsZso
Nem akad, ha nincs a hozzászólásoknak háttere, azaz nem egy kép a háttere. Félig-meddig átlátszóra is lehet tenni, akkor kicsit másképp néz ki, viszont símán görgethetõ. Valahogy így nézne ki

Ha ez megfelelne, akkor a hozzászólások hátterét ki kellene cserélni erre plussz még beírogatni pár dolgot ... IEs megjelenítést viszont nem tudom garantálni :S (mármint hogy ott is átlátszó lenne)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Helyes!

Þór vígi þessi rúnar

Még jó, hogy a fázisokat is legelõször fel kell oldani... 😊

Senki nem tud elcsábulni és mindenki legalább egyszer kénytelen lesz végigmenni az összesfázison, ha meg akarja oldani a végsõ nagy rejtélyt. 😊

Carlos
Egyetértek!
Énis!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én nem. Én a fokozatosság híve vagyok. Elkezdem játszani, aztán ami jön, azzal elbíbelõdöm...

Þór vígi þessi rúnar

Én is kíváncsi vagyok az editorokra, de a játékra sokkal jobban. Ráérek majd foglalkozni az editorokkal, ha eljutok, odáig és szükségem lesz rájuk! 😊

Fehercsoki
Énis és szerintem valamilyen szinten mindenki megnézi a többi editort😊

Venom
Énis ezt fogom tenni elsõnek 😄 Nagyon kiváncsi vagyok a többi laborra már.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Én ha felrakom a Spore-t elöször a kreátorokat probállom ki a ûrhajó kreátort...stb aztán jöhet a játék<#vigyor4>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Fehercsoki
Énmeg piciaranyosat.

mama2
Én meg békéset😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Venom
Énis valami világuralomra törõ kegyetlen népséget tervezek 😄

Venom
Hmm akkor lehet vaveromnak is ezé akad. Furcsáltam is múltkor amikor nála voltam. Nekem még régi van.

Pluskast
Ne is mond.. Én tuti gonosz világhódító és szadista lényt fogok csinálni. A Borg hozzám képest kisnyúl lesz 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lobsterman
Régi FF-al nem akadt, de most újraraktam a gépet, 3.0.1es FF, és most már nálam is akad 😞

Firerock
valamit kéne csinálni a topicba
nagyon nehezen görgethetõ
akad
FF

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kicsikiraly
nem bírjuk 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Timbo
5 nap 😄 hogy bírjátok ? 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Kicsikiraly
meg valami szadista letépte a két hátsó lábát 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
már csak négyet kell aludni 8)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bartn73
Hali Naszóval aki a Pc dome-ból rendeli meg a játékot házhozszállitással annak pénteken megjelenéskor kihozzák megkérdeztem tölük emilbe Irtam a cd-galaxisnak is de nemakaróznak válaszolni No má ugyis mind1 mert Pc-dome-ból megrendeltem(remélem nem ba...nak átt a péntekel😊 Mer én se tudtam hogy most pénteken megkapom e vagy nem és inkább megkérdeztem hétföig várni nem nem😊

Pluskast
Úgy néz ki mint egy Hangya akit jó alaposan fenékbe billentettek 😄 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Carlos
Kérsz még kettõt káromkodásért?

Þór vígi þessi rúnar

a spore über fasza game😄
Biztos, hogy nem. Bár mit nem mondjak jobban örültem volna a 11.990 Ft-os árnak az alapcsomag esetében. Nálam most 1000 Ft is számít...

Carlos
akhal aranyos!

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
Mellesleg most megjött az ihlet lénylaborhoz, egy kitalált bolygó fajait kezdtem el, még lesz sok, van ötletem 😄

Razzn'Ahul

Razzn'Akhal

Razzn'Brute

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
teljesen mindegy végülis, 15K-m van erre a célra, annál drágább csak nem lesz ugye?

DFTBA &#3232;_&#3232;

mama2
Jaa értem. Igazából én csak azért akartam elõre rendelni mert hogy én úgy tudtam hogy a megjelenés napján(pénteken) kihozzák. De ha csak hétfõn, akkor ugyan az mintha pénteken megrendelném, úgy hogy hagyom a fenébe az elõre rendelést. Ha pedig kiderül hogy csúszik a megjelenés(ami lehetetlen na de mégis tételezzük fel😄), akkor meg megyek tüntetni😄!

Úgy érti, hogy nagyon sok lesz belõle. Nem kell azon aggódnod, hogy neked nem marad. Ellenben a GE-vel, ami itthon is, ahogy más országokban is csak korlátozott példányszámban lesz elérhetõ...

Igazán eldönthetnék már. :S Utoljára ezügyben 08.15-én beszéltem az EA-s kapcsolattartónkkal. Akkor ezt írta:

"Igen, valóba az ára mostmár 12990 lesz.
A galactic pedig 14990."

mama2
"a sima verzió annyi lesz, mint a szemét." Ezt hogy érted?

Carlos
Olvasd el.
Az értesítés az elõrendelés. De be kell menned érte, vagy futár kiviszi, de az csak jó esetben is max hétfõn.
Amúgy nemtom mit parázol a sima verzió annyi lesz, mint a szemét.

Þór vígi þessi rúnar

mama2
Ha én most elõrerendelném a Sporet(nem a GE-t), akkor azt holnap elolvassák és pénteken már meg is kapom? Vagy ez hogy van? Mert a régi oldalnál volt olyan hogy elõrerendelés. De az újnál meg elõjegyzés van, ami csak annyit tesz hogy amikor megjelent kapok egy Mailt hogy kapható nem?
Hogy rendelem elõ?

Kicsikiraly
ó nahát, valóban 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Carlos
CD Galaxis, ma reggel. Most néztem.

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
Szerintem most mindenhol más árat írnak de megjelenik akkor mindenhol ugyanannyi lesz mert még nemtudják szerintem a végleges árat.

Kicsikiraly
de nem 14990 a GE? én cdgalaxisban annyiért láttam.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Carlos
13990 -1500 a Lénylabor.

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
^^

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Spore GE és csak 13k?

DFTBA &#3232;_&#3232;

ZsZso
xD

ez naon komolyXD<#nyes>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

mama2
hehe ez jó...😄

XDD

Jó fej barátnõd van! 😊

Rip
😄 Ez jó!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu