8545
Spore
-
#5291 Hát ez marhajó tajtavan elejétől a végéig ahogy csináltam :D
-
#5290 Sziasztok. Amikor elindítom a játékot egyszerqen egy összevissza színes recés képet kapok ami egyáltalán nem oké ez a játékon végig elkísér :S. Nvidia kártyám van és 169es driver van fent máshol nem volt ilyen gondom. Kérlek segítsetek. köszi -
#5289 Animált gifeket csináll? Na ezt megnézem :D észre sem vettem. -
#5288 Na, végre én is legalizáltam :) (Helyi MM-ben az utolsó darab csak rám várt.)
Itt a GE az ölemben, a DVD meg bent pörög, jeee!
(576 meg tehet egy szívességet.)
Amúgy tök jó végignézni az animált gif-eket, amiket a gép automatikusan csinál a lények meg egyebek fejlődéséről! -
#5287 Simán meg lehet csinálni, csak készen kell oda érkezni. 1-1 mind a 3 fajta növényből(kicsi-közepes-nagy), 2 növényevő 1 ragadozó vagy mindenevő állat. Minden szintjéhez ez kell a terraformálásnak, és kétszer ugyanaz nem jó. Kell felszedni ezeket, kell venni légkörpumpát, vagy meteorzáport vagy ami épp kell a következő szinthez, meg egy kolónia is jól jön, ha termelni is akarsz sokat.
Odaslattyogsz, felpumpálod az atmoszférát amilyenre kell, kiszórod a 3 féle növényed, ekkor már stabilizálódik az atmoszféra, lerakod az állatokat, lerakod a kolóniát, és figyeled ahogy dől be a rengeteg spice. Mondjuk 3as terra szintet az űrfázis elején nehéz és költséges elérni, de mihelyst kiérdemled a 2 levegőpumpát, és a hideg-meleg sugarat, onnantól szinte gyerekjáték. -
#5286 hiába nyomta bele még levegőt, csak ideiglenesen maradt fent a t2 szint, nem értem oda időben a növényekkel stb
egyszerűen képtelenség elérni a t3at, a t2-őt meg rohadt nehéz. -
#5285 A többi sem rossz, max nem tetszik :) Nekem a tribalt kivéve például nagyon bejön az egész játék. -
#5284 Van. Bele is lehet avatkozni a fejődésbe mindenféle kütyüvel. Monolittal pl el lehet juttatni törzsi civilizációkat az űrbe. Nagyon hálásnak is tűnnek utána. Engem kihúzott már egy ilyen civ párszor a szarból. -
#5283 Elvileg lehet de én annyira még nem találkoztam vele. Viszont azokat is tök jól el lehet rabolni és lepakolni más bolygón. Csak általában kihalnak :D
-
#5282 Nekem is lenne kérdésem. Az űrfázisig még nem jutottam el de olyan van, hogy mondjuk meglátogatsz egy bolygót ahol még csak primitív második fázisú élet van és mundjuk x idő után vissza mész és már vcivilizációs fázisban vannak? Ergó van ilyen, hogy fejlődés más bolygókon? -
#5281 köszi;) -
#5280 Ugyanazt kell csinálni mint előtte. Megint egy kis légkör gépet benyomni (150e) utána ugyanugy kis növény, közepes növény, nagy növény, 2 féle növényevő majd egy ragadozó (ebben a sorrendben) Van ott valami gomb, ahol infot lehet kérni a levegőről, ott ilyen kis körökkel jelzi hogy még mi hiányzik. -
#5279 A terraformálással nem boldogulok. Csak a T1 szintet sikerül elérnem, pedig mindent megpróbáltam, levegő, növények, állatok...
Valaki tudna segiteni hogyan jussak el T2 majd T3 szintre?
Valaki készítene egy leirást? -
#5278 ÉS akkor most mi a kérdés? A törzsfázisban kaját kell gyűjteni! Leküldessz egykét embert a tengerpartra halászni, a kajából épületeket lehet venni, vehetsz hangszeres épületeket is. Egy egy ember kezébe adod a különböző hangszert majd a törzsfőnökkel együtt odabattyogsz zöld jelzéssel a másik fél táborához és amikor kis bubérkban megjelenik hogy milyen hangszert szeretnének akkor azt megnyomod. Ennél lényegesen egyszerűbb habár nem éppen kifinomult hogy épitesz baltás épületet és jól leversz mindenkit pár perc alatt. -
#5277 volna egy kérdésem:
mikor már a törzsfázisban vagyunk,és páncélt lehet rakni a lényekre meg mindent,kiépíteni falvat,akkor ugye bbarátkozni vagy harcolni kell többiekekkel e.aztán van egy olyan mikor zenélni kell ilyen másik törzsekkel,biztos tudjátok miről beszélek,végülis nemtudjuk mit kell ott öcsém játszik a spore-val,tehát én nekem fingom nincs én csak a második fázisig jutottam még.plz help valaki rendes,thx -
olcsy11 #5276 Telepítési kód érvénytelen...
Most akk téll csak hétfötöl jelentkezhetek be? (visszaolvastam) -
#5275 Teljes mértékben egyetértek veled. Csak a nagyon apró gyerkőcök akik ilyen bugyuta játékkal tudnak csak játszani :). Amúgy ajánlom, hogy próbáld ki az űrfázist egy picit, az nem olyan rossz mint a többi. -
#5274 "Az élet se igazságos, a játék mért legyen az" alapon elviselhetőbb ez a tény :) -
#5273 Én is megnéztem a játékot és végül nagyon örülök hogy nem rendeltem elő. Lehet, hogy én számítottam el magam, de én teljesen más stilusu játékra számítottam. Ez egy végtelenül egyszerű leginkább szerintem gyerekeknek készült játék, amit az űrfázisig pár órába telt elvinnem, és közben még unatkoztam is. Ez volt az a játék amit Starcraft 2 mellett a legjobban vártam, de nálam egyelőre az év csalódása :( -
#5272 JÓJÓ de hogyan?
Érdekes az ellenség mindig több hajóval repül, akkor te miért csak egy hajóval repülhetsz.
-
#5271 Ha saját bolygódra mész, automatice magkapod a kitermelt fűszereket (zöld szám az űrhajód fel egy pár pillantra felbukkan). Más bolygók esetén értelemszerűen meg kell venni őket. -
#5270 Még mindig azzal a fűszeres küldetéssel szívok:S. Oda megyek az anyabolygómra, rányomom a kereskedelemre, és nincs ott semmi. Ha más idegen bolygóhoz megyek, akkor sincs ott semmi:S. -
#5269 Téged nem számolunk te biztos haverja vagy Will-nek -
#5268 Nekem meg fut és egy szót sem szólt a securom :P -
#5267 1: venni sehogy. Ha elérsz egy megfelelő szintet akkor lehet kérni kísérőket a szövetséges fajoktól.
2: veszel megfelelő eszközöket. Az se árt ha a fajod küldetései közül megcsinálod azt amelyik a terraformálást mutatja be. -
#5266 Nem, csak... na mindegy, nem szólok semmit-.-". -
#5265 És az probléma? -
#5264 Már a Spore warezba megkérdezted-.-". -
#5263 Lenne pár kérdésem!
1. Hogyan tudok több űrhajót vásárolni és hol?
2. Hogyan tudok terraformálni 2-es vagy 3-as szintre is?
-
#5262 Hogy terraformálok?(Mielőtt belekösdtök megnéztem a sporepediat, de ott nincs írva, vagyis én nem láttam.) -
#5261 Nem amitt nem enged fel, mert szar a windows, vagy a telepítés...
Írták több helyen is, hogy most sokakat nem enged fel. Ez természetes egy induló játéknál, kell egy kis idő, míg rendberakják a szervereket.
Ha megy a játék, meg megy a neted, teljesen felesleges a windowst felrakni. -
#5260 Ebben nem hiszek. Amikor a lénylabort megvettem - pontosabban az EA oldalárol vettem meg és töltöttem le - akkor sem cseszekedett. A deamon is legális program nem szabadna miatta balhéznia. Bár más gamenal volt már példa rá de ha lénylabornál nem volt gond akkor it sem kellene emiatt. -
Dansky #5259 Ja, valaki véletlenül nem volt akkora hülye mint én, hogy Direct2Drive UK-n rendelje elő? A Download Managerük nem akarja elindítani a letöltést, és nem sikerült rájönnöm miért. :(
"Manuálisan" elindult tőlük, de hát irgalmatlan lassú. -
#5258 Hát... lehet, erről én még nem hallottam. Lehet újrarakom, kitörlök mindent a registryből is, kikapcsolom a netet a telepítésig, a utorrentet, a DeamonTools-t, mindent, azt meglátjuk(bár semmi kedvem a lényfázist újra kezdeóni, mert 3 óra hosszáig szenvedtem vele. Hát igen, nem olyan rövid a játék olyannak aki még nem tapasztalt stratégiai:S).
Mindenesetre jó lenne ha engem is valami csodafolytán fel engedne, mert hátha találkozok az egyik lényemmel(pölö azzal a nagy kukaccal:D). -
#5257 Hát én azé most windózt nemfogok pakolgatni :D
Dansky: Deamon tools nemfut csak akkor szokom bekapcsolni ha kell valamihez. -
#5256 Nem tudom, azt írta ki ugye amit én tegnap beraktam képbe. Mondjuk benne volt a DVD is a meghajtóba, de gondolom az nem lehet probléma. Talán valami fenn maradt a lénylaborból, amit nem veszek észre. De akkor sem lehet, mert akkor elvileg fel sem telepítené a teljes Sporet.
Nem tudom. Lehet Windóz reinstall kéne neki, vagy fene tudja:S. -
Dansky #5255 Valami olyat olvastam, hogy a securom néha eldobja a legális játékot is ha daemon tools és hasonlók futnak. -
#5254 Értem. Hát én nem töltöttem le a csúnya verziót(vagyis elkezdtem de aztán abbahagytam és kitöröltem), de még sem engedett be crack nélkül és félek, hogy nem fog online felengedni a crack miatt:S. Bár a myspore.hu-n, volt egy csávó, akinek ugyan ez volt a problémája mint nekem, ő is crackolta a tanácsomra és őt fel engedte online. -
#5253 Hogyhogy a legális verziód csak crack-el indul el?
Elég lehetetlennek tűnik számomra...
És még a DVD-t se kell berakni telepítés után, tehát a fölös DVD pörgetés miatt se kell crackelni. -
#5252 Mert ugye a csúnya verzió kért sérialt. És én downloadereshez kaptam kulcsot amit eastores oldalon lelek meg bejelentkezve.
Na erre cseréltem ki.