8545
Spore
-
#5331 Ahogy olvasom, akiket érint ez a probléma:
GE (európa-szerte)
D2D
EAStore letöltők
Persze, hogy a GE-vel van a gond...
Nincs nagy szerencsém ezzel a kiadással. -
olcsy11 #5330 cenobite: de igazság szerint, akiknek sima van, és origi, annak simán megy... csak a GE-sek szívtak .. :S -
#5329 LOOOL működik keci:DDDD
Csak regeditből kitöröltem mindent a SPORE kulcsszóra, és utána pedig amikor felajánlja hogy letörlé a lénylabot, akkorigen és megy tovább :DDD -
#5328 gonosz:( -
#5327 Ja és én az EA download manager-t NEM installáltam. -
#5326 Nekem telepítésnél felajánlotta, hogy leszedi a lénylabort. Egy kis idő eltelt, de megcsinálta. :)
Szóval nem tudom, nekem simán ment az uninstall lénylabor, utána install Spore.
Gonoszverzióval játszol vagy boltival? Mert a gonoszhoz nincs infóm... -
#5325 Uninstaller Proval próbáld, és a start-futtatás(beírod:regedit)-F3-(beírod:CreatureCreator)-itt ami megjelenik mindent kitörölsz, meg mindent ami kapcsolódik a lénylaborhoz. -
#5324 Halljátok, ha nem tudom felrakni a gamet, metrt a lénylabor fent volt és nem tom leuninstallálni mi a teendő? részletesen plz -
olcsy11 #5323 nyelvtanóra? :D XD -
#5322 Sátorát nyelvtanilag nem helyes. Helyette: sátrát. -
olcsy11 #5321 írtam a terméktámagatásnak.. hátha valami értelmeset írnak.. -
#5320 Normál. -
#5319 -
Dansky #5318 Milyen verziód van? -
#5317 Sátorát... De szép szó! :D
Bocs, nem kötözködés, csak úgy! :D -
#5316 Támadd meg az egyik várost és az ellenséged lesz. Majd öld meg az egységeket, és rombold le az ellenséges törzs sátorát! -
#5315 Hali lenne egy gondom légyszives segítsetek!!
A civilizációs fázisba megakadtam mert nem tudok foglalni, ha elkezdem ontani a városát valamelyik ellennek nem megy le sehogy a mutatója.. Azt írja h ellenséges várost kell támadni de nekem egyik se az és nem tudom hogy kell azzá tenni őket! pls valaki mondja meg hogy csináljam! thx -
#5314 Nekem most működik szépen a bejelentkezés. Töltöttem is fel egy-két járgány, lényt, stb... :)
Ja! Holnap a hírtv-n lesz valami click című műsor és abban interjú Will Wright-al! Spore a magyar tv-ben, jeeee! :D
-
Cat 02 #5313 Azt jól látom h minél fejlettebb vok annál nehezebb a játék ? -
#5312 Én is elbasztam a fajom:S. Amúgy még 1 kérdés: Minden testrész ezek szerint meg lehet a lény fázisban? Mert akkor olyan lényt csináltam volna hogy félelmeteset, de növényevőt:D. Csak gondolom kurva sokáig tart megkeresni a csontokat, meg minden lényt lenyűgözni:S. -
#5311 EEgyetértek Kovecsessel, az űrfázis a legjobb. Már vettem galaxisokat meg minden:D. 455 helyre utaztam meg minden:D. De lenne egy kérdésem:ugye mondtátok hogy valahogy ki lehet szállni az űrhajóból. Kérdésem az, hogy hogy lehetne, vagy egyátalán ki lehet-e szállni az űrhajóból?
Ja és: a kereskedelmi út, mennyi idő alatt készül el? Mert látom hogy Van fönt egy csík, de az meg nem megy, de egyszer csak bejövő hívás lesz, hogy kész a kereskedelmi út és megvehetem a galaxist.
Őőő... a galaxis közepébe, ha el kell utaznom, kapok utasítást, vagy akár már most mehetek? Amúgy meg a játék keciszép! -
#5310 Tuti... :( -
#5309 Nekem más hibám volt. Űrkorszakban nem tudtam kommunikálni a bolygómmal, mert az idegen faj 3 védőrobotját kilőttem. Az ikon azért villogott, de nem jelentkezett senki :) -
#5308 Most ez tuti? Mert akkor egy igen gagyi fos fajjal fogom tolni:S -
#5307 Ez a fekete lyuk, ez eszméletlen, nagyon jó ez a játék, el kell vergődni az űrkorszakig és akkor már nagyon jó. -
olcsy11 #5306 utólag nem eleht -
olcsy11 #5305 miaza D2D ? szerintetek akk érdemes lenne nekem is telefonálnom? -
#5304 Az enyémre is tudsz válaszolni?:) (#5301) -
#5303 Automatikusan csinálja a gép a Mozgó Avatarok mappába (ahogy már írtam korábban...) -
Pate #5302 Angolosítást/magyarosítást honnan lehet letölteni ? -
#5301 Srácok, kéne egy kis segítség! Ha már megvan a civilizációm akkor hogyan tudom a lényem kinézetét változtatni? Értem ezalatt a lábat, szemet stb. Mert most elég gyérül néz ki :S és nem találom. Ugye nem azért mert már utólag nem lehet? -
sasvader #5300 Venom ezt az avatart hogy kell csinállni és hogyan rakhatnám be ide? -
ladasz #5299 Köszi,sikerült.De van egy másik kérdésem is.A semleges lényeket nem lehet szövetségessé tenni?Hogy melletem harcoljon? -
Dansky #5298 Igen, spore.com forumán rengetegen panaszkodnak.
Sajnos úgy néz ki, bár ezt nem merik oda megirni hivatalosan, hogy egy csomó serial hibás. Nem az install ellenörzésekor, hanem a login serverek nem ismerik fel. Van aki fél órát lógott a telefonon a supportnál és kapott új kulcsot, van aki szintén fél órát telefonált, és nem kapott.
Fél óra múlva lent lesz a D2D-s verzióm, remélem azzal nem lesz ilyen baj. :( -
ladasz #5297 Hi.Nekem is ugyanez a problémám valaki sürgösen válaszoljon erre,mert addig nem tudok tovább jutni. -
#5296 Ha ott vagy a faluban akkor social (zöld) módban jobb klikk egy falusira, mindenki elhelyezkedik és csak akkor aktiválódik az ikon mikor az ellenfél kéri a megfelelő hangszert. Addig a pillanatig szürke lesz az ikon. -
#5295 Ea stores válzozat sem hajlandó bejelentkezni. Két haveromnak is ez van meg és őksem tudnak :( -
#5294 Szerintem megvan az első hiba a játékban.
Törzsi fázis, 1. küldetés: szövetség kötés
Hangszeres viskó felhúzva, zenészek legyártva, majd főnököstül át a szomszédba, de itt a probléma míg a főnök elkezd vezényelni, addig a zenészek semmit nem csinálnak, nyomogatom a hangszer gombot, de azt írja "...csak előadás közben használható" remek, megy az "előadás" de a gép nem érzékeli. Így tovább jutni sem tudok. Az ellenség már majdnem a tankokat gyártja én meg sem szövetséget kötni sem támadni nem tudok (6 emberkével elég nehéz legyőzni 10 full extrás ellent) -
#5293 Azért elég nevetséges ez a hercehurca a bejelentkezéssel kapcsolatban a GE-nél.
Persze nekem sem működik, ahogy több száz usernek sem, aki a hivatalos fórumon panaszkodnak.
EA reakciója: 5-6 óránként beírják a topicba, hogy bocsi, dolgozunk az ügyön...
Normál verzióval is vannak gondok?
(Amúgy elég kaki, hogy később kapom meg, többet kell érte fizetnem, és még csak be sem lehet jelentkezni...) -
#5292 Én pl 22 éves fejjel nagyon élvezem, ötletes, jópofa, aranyos..