Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Na ezért nem rendeltem meg hanem inkább holnap lecaplatok a boltba egy példányért 😄

Nem tudom valaki lelõtte e már a poént, de próbáltátok már megpörgetni a galaxist a Lénylaborban?😄 Na ott olyan jutalom van, hogy haverral vagy 10 percig a hasunkat fogtuk....XD. Ma kaptam az sms-t az 576-tól, hogy hívjam vissza õket. Mondta a csávó, hogy csütörtök délután hozzák ki😄. Nem bírom kivárniiiii!!!!
PC Gamer UK 91%

helyes

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mama2
Ja mert bolygót is lehet választani? Alapba nem csak a föld lesz? Amúgy más galaxisok is lesznek?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kicsikiraly
hát az ûrfázis a leghosszabb 😄 története nem tudom mennyire lesz, de ott van végcél, elérni a galaxis középpontját, ezt úgy éred el hogy küldetéseket csinálsz, pénzt szerzel, ebbõl fejlesztesz és egyre messzebb tudsz eljutni, végül a középpontba is.

de most ezen elgondolkodva, akkor érdemes a középponthoz minél közelibb bolygót választani nem? 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Küldetések? Ez új 😄
Kicsikiraly
hát amikor elõször elkezded az ûrfázist, akkor elég kevés kütyüd van, aztán mindenféle küldetést csinálsz meg bolygóknak, eleinte ugye a saját bolygódnak meg minden (random missionok szóval elvileg végtelen) ezekért pénzt kapsz, és abból újabb kütyüket vehetsz az UFO-ra.

DFTBA ಠ_ಠ

mama2
Nem. Ott csak a GTA IV-et. De mivel ugye a Spore nem jelenik meg X360-ra ezért PC-n játszom vele😄.

Firerock
mamci te nem ikszboxon nyomod?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
még mindig akad de már közel se annyira

mama2
Unlockolni*!

mama2
Bolygókat hogy lehet elpusztítani majd a játékba? Az addig rendbe hogy ûrfázisba lehet amikor UFO vagy, de aztán hogy? Kell valamit hozzá Unclokolni?

Hmuda
Másolgatással nem hiszem. <#idiota>

De mindegy, sok az OFF. Ha valakinek még gondja van jelezze, de amúgy vissza a témához. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
A végén még nagy CSS guru leszel 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
Már töltöm fel a hátteret az SG-s képtárba. 😛

Pár pill és meglesz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Fincsi ... na most kíváncsi vagyok, akad -e még vkinek.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Az AdBlock Plus (szinte) kötelezõ addon FF alá (SG topik ide - SG topik oda). Le lehet hozzá szedni kész magyar reklámblokkoló filtereket, amivel gyönyörûszépen letisztulnak az oldalak. FireRock, tedd fel 😉. (és ne feledd, ha valamilyen oldal nem úgy jelenik meg ahogy azt te várod, kapcsold ki az ABP-t, hátha az szûr ki valamit, és amiatt cseszõdik el - ilyen pl. a Sporepedia is nálam).

Hmuda, annyival nem csúnyább a másik megoldás, max az IE6osoknak lenne totál egyszínû hozzászólás-háttér. Amúgy jóval korrektebb megoldás lenne 😊.

Hmuda
Megpróbálom ZsZso módszerét is, de szólj ha nem akarod az ABP-t megpróbálni (nem gond, ha mûködik a másik megoldás).

ZsZso
ZsZso 😛

Hmuda
Próbáld ezt az addont FF-hez.

Amellett, hogy az általam eddig próbált legjobb reklámblokkoló, amellett akármit le lehet vele tiltatni (képeket, flasht, egész oldalakat). Az eredmény ugyanaz lesz mintha kiszedtem volna õket. Most egy-két ember miatt nem akarom szétrombolni egy másfél napi bénázás gyümölcsét. <#vigyor5>

ZsZso

Firerock
ZsoZsó írta hogy mit kell módosítani
csak most netmudom visszakeresni
mert 2és fél óra lene

Firerock
hogy tiltsam le

Hmuda
Akiknek lassú a topik, azokat megkérném, hogy próbaképpen tiltsák le a következõ két képet:

http://www.sg.hu/galeria/986752963/9867529631219331637.gif

http://www.sg.hu/galeria/986752963/9867529631219228848.gif

Ha gyorsul akkor akár bent is maradhat a tiltólistában. Nincs szívem kiszedni mindet azok után amit végigszenvedünk ZsZso-val, hogy ilyen legyen. <#vigyor5>

Nekem FF3.0-m van és semmiféle látványos lassulást nem vettem észre.

mama2
Amúgy a játék borítója szerintem kicsit õõõ... hogy is mondjam... gagyi. De persze nem a borító számit, meg nem a tok, hanem ami benne van😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Hmuda
Na meg van rendelve (elmegyek egy laza délutáni ejtõzésre és ez fogad >.< ).

Remélem még idõben leadtam, hogy holnap meghozzák (de csütörtökön szinte biztosan megérkezik :-) ).

Nagyon kellemes meglepetés.

mama2
Felhívtam õket, és azt mondták szerda😞. Na mindegy egy napot fél lábon is kibírok ha ilyen sokat vártam rá😊.

Venom
Hmmm. Holnap tényleg már adják 576 boltokban?
Mondjuk nekem mindegy mert Szlovákiában élek meg EA Storen vettem. Jólenne ha egy nappal már hamarabb lehetne aktiválni :S

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Kicsikiraly
nem, de holnap bemehetsz érte. (kiszállítást nem tudom hány nap vagy ilyesmi.)

DFTBA &#3232;_&#3232;

mama2
Szóval ha most megrendelem, holnap kihozzák?😮

Kicsikiraly
ez is az extrák közé tartozik 😄 de ha sporet ma megrendeled cdgalaxisnál holnap mehetsz érte.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Fehercsoki
Ezaz akkor télleg megjelent=)

mama2
Azt nem tudom melyik. Gondolom a fõ-fõ vagy nem tom😄. De gondolom holnaptól minden 576-ban meg lehet majd venni. Monnyuk én megrendelem, szóval az még +1 nap:S. Nem tudom mit csinálok addig:S.

Rip
Ha mész be megvenni, rákérdezhetnél a GE-ra is 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mama2
Csak az monnyuk az én részemrõl szemétség hogy a GE mától már kapható a sima meg csak holnaptól:S...

mama2
Tudtam hogy nem hagy cserben a cdgalaxis és már holnap lesz náluk a spore(sima)😄. YEEE!!!

Kicsikiraly
és újdonságok között már ott van 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
😮 és elõrendelésnél csütörtök a határidõ 😮OOOOO akkor holnap végre sporeozhatok 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Rip
Áh, mázlisták!!!
Párat átküldhetnének a GE-k közül az 576-hoz 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Grrr!!
Majd így!

HarryProf
Jött egy e-mail a CDgalaxistól (elõrendeltem), csak a lényeget másoltam be:

Örömmel értesítjük, hogy eljött a Spore címû, várva-várt játék megjelenésének a pillanata.

Már megérkezett, kapható a gyûjtõi kiadás:
Spore Galactic Edition
c. PC gyûjtõi kiadás (angol nyelven), ára: 13.990 Ft.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Kicsikiraly
Most kaptam az emailt cdgalaxistól hogy megjelent a GE, akkor holnap tényleg mehetek átvenni? 😮OOOOO

DFTBA &#3232;_&#3232;

Rip
Egy kis kedvcsináló (fokozó 😊) '99-bõl.

Azt nem szeretnéd elmondani, hogy melyik pesti üzletet hívtad fel? Vagy ez titkos információ? 😊

Rip
Lassan lelkiismeret furdalásom lesz, hogy belinkeltem 😊

Firerock
torrenten már fennlenne?(nem fogom letölteni,megveszem,de lehet hogy letöltöm és csak utána veszem meg)
ha valakinek szurja a szemét nyugodtan törölje a hszt

Kmarha
már félve nézem a közvetítést mert rég beléptek az ûrfázisba, lassan majd elérnek a galaxis közepébe is.. én meg azt nem akarom láttni.. de mégsem birom levenni a szemem a közvetítésrõl 😊 áhh, szétvágom a netkábelemet a köv 2 napra.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Rip
NEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!

de jó lenne, ha nekem is kihoznák holnap, v holnapután esetleg 😛

mama2
Szerintem arra nem igaz, mert az az 576.hu-n(az itt lévõ telefonszámon hívtam fel az egyik Pesti üzletüket), a GE még az elõrerendelés listában van.