8545
Spore
-
#5371 Hát srácok régóta nem volt olyan játék ami lekötött volna de a spore-t most hagytam abba kb 6 órás játék után ... Egyszeruen baromi jó és hangulatos, abbahagyhatatlan :) -
#5370 Tucc te!
Olvass privit! -
#5369 Még nem.
A szokásos GE-s hibaüzi: Nem jó a kód.
Mivel ugye a GE-nek nincs magyar vonatkozása én abban reménykedek, hogy akkor fog menni, ha elinditják az amerikai szervereket.
Vagy nemtom. -
#5368 Hááát. a SEO-96346a jelű fekete lyuktól kicsit a galaxis közepe felé van. Ennél pontosabbat nem tudok mondani :D -
#5367 Neked már megy a bejelentkezés? Lehet már észrevették itt a fórumon deazért szóllok hogy már mennie kéne. Nekem megy :) -
#5366 a környezet (TV, forum, chat, szlengmániás barátok) hatása. Ha nem 3 napos nemalváson vagyok túl, álltalában én is kerülöm ezeket -
#5365 Kitolod a szemetet a szobádból?
Birom ezeket a hülye szavakat, amiket használnak egyesek:
-kipörgetni, kitolni, stb...
SUX
-
#5364 mondjuk én is gondolhattam volna hogy elöször gyorsan kitolom azután nézek rá a forumra :D :D :D -
#5363 De hogy miért csak T1es :P -
#5362 tucc adni egy koordinátát? -
#5361 ja, amúgy spoiler, kösz az élménytől való megfosztást. :S -
#5360 Énis úgy játszok hogy evolúciónak tűnjön a fejlődés :) -
#5359 Ja amúgy megtaláltam a földet xD
-
#5358 tartottam kicsit nem Sporeval játszó szünetet, mert hogy néha az is kell. Helyete Spore képekkel szórakoztam :D (jaj de függőőő)
Összedobtam a játék álltal generált png-ből egy, a lényem evolucióját bemutató anim gifet. Bár elég lenne a generációk első és utolsó képkockáit beilleszteni, én egy kicsit raktam bele a szerkesztés folyamatából is, hogy valamennyi átmenet is legyen a két gen között.
Kár hogy nekem kell úgy játszanom, hogy evoluciónak tünjön a fejlödés. Szobatársam minden generációja egy teljesen új lény :)
Face (azért lett ez a neve, mert első kreálásnál felülről ugy nézett ki mint egy kecskeszakált viselő, 4 hajszállas, zöld arc):
-
#5357 Hurrrá végre engedett bejelentkezni a játék :D -
#5356 Ha vallásossal vagy akkor egyszerű. Fel kell tolnod durván a te embereid boldogságát, és le kell rontani az övét. Én így csináltam: Legjobb ha 2 városod van az egyiket katonaira rakod foglalásnál, vallásos egységekkel lefoglalod az ellen város ágyúit amíg a pár katonai egységgel lerombolod a happy épületeit aztán mehet a nagy propagandagépezet max számú egységgel. Egészen addig amíg boldogak az ellen városában nem fognak átállni. Plusz az sem árt ha némi szép szóval, lekenyerezéssel összehaverkodsz egy másik néppel és őket is némi pénz fejében ráküldöd a városra. Sosem árt a támogatás :D Ja meg a képességeid is használd.
Ezért mondják h katonai néppek könnyebb a dolog. De vallásossal érdekesebb mint csak lőni vakon. Propaganda-hologram FTW :D -
olcsy11 #5355 megvan :D -
olcsy11 #5354 utánozd őket ugyanúgy, mintha barátkoznál..
nekem is kéne segítség.. civ fázisba iylen vallási szutyok vagyok, de nem tudok elfoglalni másik várost.. azt hogy kell? -
#5353 Ez valami eszeveszett fasza game..:D Bár most kicsit elakadtam a falkába hogy kell szerzeni lényeket? -
Cat 02 #5352 A szörnyek azok azok amit a magyar lénylaboros sima userek csináltak ? Mert vannak jók :D Most mehetek az űrfázisba, eddig akivel találkoztam megettem vagy leigáztam (1 város megadta magát civ-ben :D). Illetve 1 törzzsel akartam szövetséget de nem sikerült, de azok arik voltak (kacsák, olyan mint a pokemonos :D) szal ők megmaradtak :)
Egyébként nagyon jó, h lehet épületeket, járműveket tervezni. Valszeg másodszor is végigtolom majd növényevőként, diplomatikus úton :) -
#5351 Én egy csomó lényemmel találkoztam a törzsi fázisban, tök jó volt :)
(A kajakos majom, az autót vezető majom, Hellbully).
Még Lobsterman Chicken-je is ott tanyázott az én törzsem mellett :) -
olcsy11 #5350 eddig nagyon jó a játék.. egészen még el nem jutottam a civilizációs fázisig... hogy ez mekkora szar.. :S legalábbis, ha vallási vok, akk nagyon.. :S -
#5349 Még csak most kezdem a törzsi fázist. -
#5348 Haha, ja!
Bár még az előzőre sem jött válasz :)
Amúgy hol jársz?
Én ma este fogom a Civ fázist elkezdeni. Tetszett a törzsi is, eljátszottam volna még vele, de véget ért :) Nem baj, lesz még pár lényem szerintem. -
#5347 A baj az, hogy nekem mégcsak új felhasználót sem enged létrehozni mondván, hogy a megadott email cím nem szerepel a rendszerükben. Na de ha újat hozok létre akkor persze hogy nem szerepel!! ÁÁÁ itt valami nagy gebasz van... -
olcsy11 #5346 gondoltam egy hülyének csak jobban segítenek.. xD -
#5345 Ez nem hiszem hogy igaz. Én nem a GE-t vettem meg hanem a simát és nem bírok felcstlakozni. -
#5344 Mi az E-mail címük? Mert akkor én is írok nekik:D. -
#5343 Reklamáló levélben sztem szintet léphetnél! JOGOSAN! :D -
olcsy11 #5342 én csak megkérdeztem szépen, mintha full hülye lennék hozzá, hogy mért van az, h nem tudok belépni... XD -
olcsy11 #5341 pillanatnyilag csak a szerkesztők válaszolnak, de nem érzem szükségét még valakinek, olyan sok kérdést nem kapunk :) -
#5340 Hehe...
Egyébként írtam az EA helyi képviseletének egy reklamáló levelet, kíváncsi vagyok, milyen válasz fog jönni. -
#5339 Én is pont így voltamxD. Amúgy lenne hozzád egy kérdésem: a myspore.hu-n, hogy léphetek azok közé, akik válaszolnak az emberek kérdésére az interaktív menűpontban? -
#5338 Hát ha nem is lép ki hibával neked, akkor is szendvedsz vele vagy 21:45-ig, mert kurva sokáig rakjaXD! -
olcsy11 #5337 És akkor én még azt hittem milyen jó lesz, hogy még hamarabb meg is van.. xD -
#5336 Először sikerüljön ferakni:@ -
#5335 Hát remélem igazad lesz ezzel a vasárnap/hétfő dologgal, mert ha nem akkor, kár volt meg vennem:S. Többet gyűjtői kiadást nem veszek semmiből. -
#5334 Rpróbálok uninstaller progival. -
#5333 Persze hogy hibával kidob azinstall:@ -
Dansky #5332 Nemtom írtam-e már, de a jelenleg legvalószínübb pletyka az, hogy az online verziók és a GE amerikai serialt kaptak, amiknek az engedélyező szerverei még ugye nem aktívak, csak majd vasárnap/hétfőn.
Lehet benne valami, mert a GE-ről nem tudok, de a D2D meg az EAStore ugye eredetileg amerikai boltok... D2D-nek még europai supportja sincs, alighanem.