8545
Spore
  • akimarad
    hello

elindítanám a játékot de ezt irja ki hogy :
    a grafikai eszköz létrehozása sikertelen
    a directx nem áll rendelkezésre. [1002]

lécci segítsetek
  • Venom
    Ehhez hozzátenném hogy csak asztalról lehet közvetlen játékba behúzni. Szerintem egyszerűbb bepakolni a Spóralkotások mappán belül a megfelelő helyre.
  • Carlos
    Speckó formátumban (png) le kell tölteni a sporepediáról, majd dragendropal behúzni az ingame sporepediába.
  • EMO Heccsat
    Más lényeit, h tom betenni a játékba ha csak képen van meg a lény a gépemen.
  • Carlos
    TÉK! :)
  • EMO Heccsat
    Úgy szoktam.
  • Carlos
    Csak űrfázis.
  • SrAta
    a galactic adventures csak az űrfázisban hozott változásokat, vagy lett vmi módosítás a többiben is???
  • EMO Heccsat
    Jaja. De a himnuszt akárhogy próbálkoztam nem tudtam rendeset csinálni.
  • Carlos
    Cool.
    De érdekesebb a játék, ha te csinálod meg a házaidat és a járgányaidat!
  • EMO Heccsat
    Ahogy fülraktam a játékot, és kiléptem a partra a lényfázis kicsit hosszú volt nekem. Aztán jött a törszi fázis, az nagyon jó lett csak kár h ilyen rövid. Ahogy megláttam mien állatokat lehet háziasítani elfintorogtam kissé, de a háziasítás után a szívemhez nőtt a Morga (Maxis) faj. Aztán az animáció láttán a civilizációs fázisban nem igazán kaptak meg a járművek, de nagyon könnyű volt ezis és rövid. Na de az űrfázis is nagyon teccet. De legeslegjobb a Törzsi fázis volt.
  • Fantos
    Nos, én is elkezdem játszani ezzel a csodával ám meg kell jegyezni hogy a civilizációs fázis engem lehangolt hogy milyen korrupt és kapzsi D: ám a többi az királyos :D
  • EMO Heccsat
    Akk gyűjtök és megveszem, a faterral meg a laptopot vetetem meg. Nehogy unatkozzak majd a koleszban.
  • EMO Heccsat
    Köszönöm minenkinek aki nekem válaszolt beleértve az előző kérdéseket is.
  • Hmuda
    Nincs meg és soha nem is volt. Jóval a megjelenés előtt elvetették az egész ötletet.
  • Venom
    Szerintem meg nincs. Jó sok ideig nem játszottam és még GK megjelenés előtt mondom játszok kicsit Spore-val, épp nemvolt netem és gond nélkül elindult.
  • Carlos
    szerintem meg
  • EMO Heccsat
    A 10 naponta történő adatküldés megvan még?
  • Kicsikiraly
    veszel monolithot, és ledobod a bolygóra lehetőleg a lény közelébe.
  • EMO Heccsat
    Űrfázisban vagyok és 1 vad lényt szeretnék törzsi fázisba juttatni. Hogyan tehetem ez meg?
  • Carlos
    Letöltheted plö a lényeit bárkinek.
    Ha elég nagy a birodalom (csillagban 4-5-ös szám) akkor át lehet venni az ideológiáját: olyanná akarok válni mint ti, vagy hasonlót kell keresni.

Bővebben itt valahol.
  • EMO Heccsat
    SorryelreiS. A Speciális támadásom a kalózok hívása, a másik birodalomnak meg minden élet eltörlése a bolygón. Velük szövezségben állok. +200as reputáció. Hogyan lehet ezt a képességet átvenni tőlük? Vagy megszerezni.
    Mit jelent a “tömegesen játszható egyszemélyes" játék?
  • EMO Heccsat
    Ja télleg, és a 10 naponta végzett ellenőrzés megvan még? Vagy már kiszedték belőle?
  • EMO Heccsat
    THX.
  • Rip
    Nincs a közelben egy csillag körül narancssárga kör? Ha van, akkor a körül keresgélj.
  • Carlos
    A bolygók pozíciója random.
    Amikor először elinditod a játékot akkor generálj,a tehát minden embernél más!
    A másik kérdésedre a válasz: igen!
  • EMO Heccsat
    Kaptam 1 olyan küldetést, hogy Az Iptrosz rendszerben mennyek el a Szeudorág bolygóra és...... Na a lényeg annyi, h nem találom meg és ez nagyon idegesít. Próbálkoztam kereséssel, de nagyon unalmas, időigényes és fárasztó. Nincs valami Letölthető galaxistérkép, bolygó és naprendszerkereső funkcióval? Jó lenne, de sajnos.....

Jah és mégvalami: Ha létrehozok 1 lényt a galaxisban akk találkozhatok majd vele?
  • EMO Heccsat
    Kössz a választ.
  • Venom
    Na újabb lény :)
  • Venom
    Ez nem így működik. Amikor szintet lép a kapitányod utána tudsz új cuccot választani magadnak.
  • Colton
    Hali!
    az lenne a kérdésem hogy Ahol előszőr lesugározzuk magunkat arr az űr kikötőre. Ott lehet e vásárolni cuccokat?
  • Venom
    Na most valahogy ismét jönnek a lény ötletek :)

Zugu :)
  • Venom
    Hmm még jó hogy elektronikusan vettem így nem kell berakosgatni a CD-t :)
  • Carlos
    5x lehet telepíteni EGYSZERRE (tehát 5 külön gépre). Ha unistall előtt elindítod a de-authorize toolt, akkor végtelenszer rakhatod fel a játékot (egyidőben max 5 gépen lehet meg továbbra is).
    A kieg indításához bent kell lennie a DVD-nek a meghajtóban. Énis hülyeségnek tartom, dehát ez van sajna... :(
  • EMO Heccsat
    Hell, kéne 1 kis segítség h megvegyem e vagy se a játékot. Még megvan az a DRM, hogy csak 3x telepíthetem a játékot, vagy a "minden indításnál be kell tenni a CD-t" metódus van most érvényben? Ezt jó lenne tudni mert vagy 7 ezer FT és még a kiszállítás is, és ez nem az én pénztárcámnak való.
    Várom a válaszokat.
  • Venom
    Hopp. Előbbi lényem került a kép linkre. Na mindegy úgyis az én lényeimhez vezet :D
  • Venom
    Köszi :) most kedveskedek nektek egy pókkal is :)

• Carlos
    WOW!
    Nagyon penge!
  • Venom
    Na előállok egy érdekesebb lénnyel már :)

• Carlos
    Elkészült első küldetésem Varázsfuvola néven!
    Az építő jellegű kritikákat szívesen fogadom a küldetés kommentjében!
    Jó szórakozást!

(a fuvolát meg lehet találni a hangja alapján, figyeljétek a dallamot, ami akkor hangzik el, amikor megnézed az 1 ojjektívát)