Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Þór vígi þessi rúnar
Amikor találkozol egy ismeretlen fajjal, akkor megtámadhatod, vagy barátkozhatsz vele. Mindegyik fajnak van egy/két alfa vezetõje (alfa csiga plö). Ha õt ölöd meg, vagy büvölöd el, akkor kapsz olyan fejlesztett testrészeket, amik rajtad vannak! (elbüvölés fejlesztõ, kérõdzõ száj, stb). Ezeket nehezebb megölni/elbüvölni, mint a sima fajtársaikat, vagy a kölyköket.
Ami nincs rajtad, azt a fészkek körül elhullott csontvázakból szedheted ki.
Þór vígi þessi rúnar
Mondjuk érthetõ! :D
Egy bolygón csak egyfélét indithatsz, szerintem(!).
Egy galaxisba a többi bolygóra azt teszel amit akarsz.
Þór vígi þessi rúnar
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Majd holnaptól talán. :D
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
EMP, kedvezményes fejlesztés.
Növényevõ:
Heal unit, Kedvezményes szociális fejlesztések
Ragadozó:
Sebezhetetlenség x idõre, fegyerek ereje nõ
Þór vígi þessi rúnar
Bár még így is 2 nappal leszünk a hivatalos megjelenés elõtt, szóval csak örülhetünk!
Ezen szakadtam! :D
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hát én nem irtok kifelé mindenkit (ezt a questet kapom).
A szívem megszakad amikor leölök valakit, aztán a fajtársai sikítozva rohannak szerteszét és próbálnak menekülni!
Hát nekem ez nem kell... Én barátkozni akarok, nem mészáros lenni. Akkor tolok FPS-t.
Áááá...lesokkoltam. Volt egy lény, aki úgy menekült...és olyan hangot adott...no akkor jöttem rá, hogy én most barátságos leszek nem egy köcsög vérengzõs g***i. Már elnézést!
Szóval új játék indítása...
Þór vígi þessi rúnar
Egyszerü, nincs túlbonyolítva, kábé, mint egy kommersz mmo. Vannak skill-ek, ezeknek van cooldown-ja, és így lehet támadni.
Nekem nem tetszik a harc, mert olyan édesek a lények, hogy nincs szivem kiirtani õket. Egyet kiirtottam, hogy megnézzem milyen az, de húsevõként nemtom mi lesz... :D
Þór vígi þessi rúnar
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nagyon jól skálázható a grafika.
Nekem a crysis-sal se volt gondom, ezzel sincs.
(2GB ram, 8800 GTS)
Þór vígi þessi rúnar
NAGYON aranyos. Sokkal jobban tetszik, mint a sejtfázis (meglepõ).
Irányítás könnyû (FPS style). A harc és a barátkozás is nagyon ötletes. Szép a környezet, nagyon klassz!
Þór vígi þessi rúnar
De hogy egyszerû legyen, mivel tényleg most jelent meg:
A játék magyar a GE-ben is, viszont minden más angol.
DFTBA ಠ_ಠ
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ki szavaz arra hogy közösítsük ki? o/
DFTBA ಠ_ಠ
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
a különbség: rengeteg extra cucc. art book, egy werkfilm, egy National Geographicos dokumentumfilm, egy poszter, nagyobb, angol nyelvû kézikönyv, valamint egy nappal elõbb jött ki.
DFTBA ಠ_ಠ
Firerock:olvass
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az art book nagyon szép! A két bonus dvd-t még nem láttam...
Þór vígi þessi rúnar
csütörtökön már énis játszok :P
Köszi, várjuk a többit! :D
Sejtfázisban a DNS pont arról szól, hogy vannak pici húsdarabkák a tócsában. Ha megeszel 1-et, +1 DNS pont. Egy szem 5 DNS pontba kerül, egy elektromos "fegyver" 25-be. Akármikor fejlõdhetsz, viszont, ha feltöltõdik a DNS BAR legalul, akkor eléred a láb kifejlesztés lehetõségét. Ezután akármennyit eszel, nem tudsz összeszedni több DNS pontot. (szarrátápolt karik ezzel okosan kihúzva)
Þór vígi þessi rúnar
Carlos: Reggelre nekem még mesélj ám:D.
DFTBA ಠ_ಠ
Semmi extra! Nagyon aranyos, nem túl komplex, kis gagyi! És RÖVID!!!
aktiv játékkal 15-20 perc! Mindig vannak nálad nagyobbak, szóval óvatosan. Úszó cuccot mindig kell fejleszteni, mert lenyomnak! :)
SZóval halál garantált. Nem értem, hogy ilyenkor miért nincs game over. Sokkal izgibb lenne.
Mind1.
Sejtfázis nagyon aranyos, szép grafika, de semmi extra.
http://www.sg.hu/galeria/1028822937/10288229371220379451.JPG
Þór vígi þessi rúnar
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"