Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Aham, köszi!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
Tönkrement a cég ahol eddig voltam, munkanélküli vagyok, melót keresek...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, lényfázis, fejlõdés szocializációval:

Amikor találkozol egy ismeretlen fajjal, akkor megtámadhatod, vagy barátkozhatsz vele. Mindegyik fajnak van egy/két alfa vezetõje (alfa csiga plö). Ha õt ölöd meg, vagy büvölöd el, akkor kapsz olyan fejlesztett testrészeket, amik rajtad vannak! (elbüvölés fejlesztõ, kérõdzõ száj, stb). Ezeket nehezebb megölni/elbüvölni, mint a sima fajtársaikat, vagy a kölyköket.
Ami nincs rajtad, azt a fészkek körül elhullott csontvázakból szedheted ki.

Þór vígi þessi rúnar

Te se dolgozol holnap? :)

Mondjuk érthetõ! :D

Carlos
Amig el nem dõlök... :)
Van kóla, fagyi, rágcsa...minden ami kell...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A galaxisba több bolygó tartozik.
Egy bolygón csak egyfélét indithatsz, szerintem(!).
Egy galaxisba a többi bolygóra azt teszel amit akarsz.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
az!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos: Meddig leszel fenn? :D

Rip
Elõnyös a spoiler ilyen világoskék háttérrel :)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

A Spórakalauz erre nem ír neked valami okosságot?

Rip
Amúgy lehet egyszerre több lénnyel is játszani? Tehát indítasz egy húsevõt, de kíváncsi vagy a növényevõre, és ugyanabban a galaxisban indítasz egy növényevõt is?

Rip
Hát jelenleg elég kevés esély van, hogy rajtad kívül közülünk bárki rájöjjön :)
Majd holnaptól talán. :D

HarryProf
EMP mint elektromágneses pulzus?:D

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Carlos
Aki rájön, hogy lehet a lénye mindenevõ az szóljon. Igazi finom spec skilleket kap:
EMP, kedvezményes fejlesztés.

Növényevõ:
Heal unit, Kedvezményes szociális fejlesztések

Ragadozó:
Sebezhetetlenség x idõre, fegyerek ereje nõ

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Hát én nagyon remélem, jó lenne végre megkaparintani.
Bár még így is 2 nappal leszünk a hivatalos megjelenés elõtt, szóval csak örülhetünk!

Rip
:D
Ezen szakadtam! :D

Pluskast
Én is! Reggel megyek a cd galaxisba!!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Voltan
Az 576-ban elvileg holnap már lesz a GE?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Carlos
No. Elsõ húsevõ lényemet töröltem.
Hát én nem irtok kifelé mindenkit (ezt a questet kapom).
A szívem megszakad amikor leölök valakit, aztán a fajtársai sikítozva rohannak szerteszét és próbálnak menekülni!
Hát nekem ez nem kell... Én barátkozni akarok, nem mészáros lenni. Akkor tolok FPS-t.

Áááá...lesokkoltam. Volt egy lény, aki úgy menekült...és olyan hangot adott...no akkor jöttem rá, hogy én most barátságos leszek nem egy köcsög vérengzõs g***i. Már elnézést!

Szóval új játék indítása...

Þór vígi þessi rúnar

Venom

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Lobsterman
Várd meg amíg leölik helyetted és legyél dögevõ :D

Venom
Képeket plz! :D

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Carlos
Lényfázis, harc:

Egyszerü, nincs túlbonyolítva, kábé, mint egy kommersz mmo. Vannak skill-ek, ezeknek van cooldown-ja, és így lehet támadni.
Nekem nem tetszik a harc, mert olyan édesek a lények, hogy nincs szivem kiirtani õket. Egyet kiirtottam, hogy megnézzem milyen az, de húsevõként nemtom mi lesz... :D

Þór vígi þessi rúnar

Faterx
Én is a GE-et venném meg, csak attól tartok, hogy majd a patcheknél hogy is lesz ha GE angol "eredetileg"? Nincs itt valami kavarás?
Hmuda
Megint nem vagyok egy ideig és megint millió-egy HSZ. :P

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Kábé ha jól ment a lénylaborban a mászka nézet, akkor menni fog.
Nagyon jól skálázható a grafika.
Nekem a crysis-sal se volt gondom, ezzel sincs.
(2GB ram, 8800 GTS)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Frissitettem a FAQ-t a két leggyakoribb kérdéssel!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos, nyugtass meg engem vagy minket: ugye nem nagy a gépigény?:S Mert nekem ugyan a RAM 2GB de a VGA nem mai. A 6600GTvel csak elmegy szaggatás nélkül. Meg ahogy látom ezt a meseszerû grafot, gondolom nem crysis a gépigény:).
Carlos
Lény fázis:

NAGYON aranyos. Sokkal jobban tetszik, mint a sejtfázis (meglepõ).
Irányítás könnyû (FPS style). A harc és a barátkozás is nagyon ötletes. Szép a környezet, nagyon klassz!

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
könyörgöm :( legalább ezt a pár kommentet olvasd vissza.

De hogy egyszerû legyen, mivel tényleg most jelent meg:

A játék magyar a GE-ben is, viszont minden más angol.

DFTBA ಠ_ಠ

balee4
A képek alapján egyértelmû, de azért megkérdezem: a GE is magyar nyelvû?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kicsikiraly
csak carlos olyan aki már ma

ki szavaz arra hogy közösítsük ki? o/

DFTBA ಠ_ಠ

balee4
Nekem csak csütörtökön érkezik, addig ki kell bírnom vhogy. De jó annak aki már ma vagy holnap tolhatja.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Keress utánna! Meg fogsz lepõdni...

Kicsikiraly
*sóhaj* már kezdõdnek az OLVASS FAQ-t igénylõ kommentek (ez még nem egy OLVASS FAQ-t! komment, mivel ez még nincs benne a FAQ-ban azt hiszem)

a különbség: rengeteg extra cucc. art book, egy werkfilm, egy National Geographicos dokumentumfilm, egy poszter, nagyobb, angol nyelvû kézikönyv, valamint egy nappal elõbb jött ki.

DFTBA ಠ_ಠ

mama2
Mertz holnap már fent lesz torrenten?:O
Firerock:olvass

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Firerock
mi a kül a GE és a sima között?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

én is fogok holnap... (torrent), de én az eredeti GE példányomat szeretném a kezembe tartani, és azzal játszani :P

Carlos
A kézikönyv viszont full angol. Márha zavar ez valakit!
Az art book nagyon szép! A két bonus dvd-t még nem láttam...

Þór vígi þessi rúnar

mama2
Hogy rendelted meg? E-mail?

Kicsikiraly
háhá én már holnap fogok :D akkor lehet én leszek a második :D

DFTBA ಠ_ಠ

nah... pcdome - sima - lemondva. cdgalaxis - ge - megrendelve
csütörtökön már énis játszok :P

Carlos a mi helyi tudósítónk a SPORE Galaxisából! :D

Köszi, várjuk a többit! :D

Carlos
Még nem mentem a lényfázisba, mert enni kell, és ha az az aktiv ablak, akkor nem eszek... :)

Sejtfázisban a DNS pont arról szól, hogy vannak pici húsdarabkák a tócsában. Ha megeszel 1-et, +1 DNS pont. Egy szem 5 DNS pontba kerül, egy elektromos "fegyver" 25-be. Akármikor fejlõdhetsz, viszont, ha feltöltõdik a DNS BAR legalul, akkor eléred a láb kifejlesztés lehetõségét. Ezután akármennyit eszel, nem tudsz összeszedni több DNS pontot. (szarrátápolt karik ezzel okosan kihúzva)

Þór vígi þessi rúnar

mama2
Na én mentem.
Carlos: Reggelre nekem még mesélj ám:D.

Kicsikiraly
dns-t gyûjteni milyen nehéz? meg lényfázisban lehet elõvenni kreativitást, vagy pénz és testrészhiányba ütközünk? (eleinte biztosan, na de késõbb)

DFTBA ಠ_ಠ

Carlos
No. Vélemény a sejtfázisról!!!

Semmi extra! Nagyon aranyos, nem túl komplex, kis gagyi! És RÖVID!!!
aktiv játékkal 15-20 perc! Mindig vannak nálad nagyobbak, szóval óvatosan. Úszó cuccot mindig kell fejleszteni, mert lenyomnak! :)
SZóval halál garantált. Nem értem, hogy ilyenkor miért nincs game over. Sokkal izgibb lenne.
Mind1.
Sejtfázis nagyon aranyos, szép grafika, de semmi extra.

http://www.sg.hu/galeria/1028822937/10288229371220379451.JPG

Þór vígi þessi rúnar

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mama2
Én sem tudom hogy bírom ki. Ha csütörtökön meglesz aközbe hogy én tanulok akkor... ÁÁÁ:S. Minden perc órának számít:S.

mama2
De én lehet maradok a simánál. Engem nem érdekelnek ezek a kis extrák amik járnak hozzá. Engem a játék izgat, de az nagyon:D.