8545
Spore
-
#5412 Nemkapsz hajót csak a bolygót meg a gyarmatokat amik rajta voltak. -
Cat 02 #5411 Váá. akkor egyedül nindzsázok majd, hátha. Ha valakitől megveszem a bolygóját ahhoz kapok hajót ? -
#5410 Rakd be a sporet a megbízható alkalmazásokhoz.... attól hogy nincs egyik listán sem attól még blokkolhatja. -
#5409 Lépj szövetségbe valakivel és akkor adnak űrhajót a tied mellé.
Mondjuk aztnem értem hogy saját flottája mérnem lehet az embernek mint más lényeknek :S Nemigaz hogy 4-5 ugyanolyan hajó mint az enyém csak kicsiben nem férne el x_X -
#5408 Hát ott van olyan hogy beállítások-általános-alkalmazás, de ott nincs a blokkoltnál semmi, csak a részben engedélyezett alkalmazásoknál van, meg a megbízható alkalmazásoknál vannak dolgok. -
Cat 02 #5407 Hm, űrfázisban h lehet még űrhajókat magam mellé venni ? Mert eléggé nehézkes egyedül harcolni :S -
#5406 Jó... és az Outpostban megnézted? -
#5405 Outpostot használok. Megnéztem a start-vezérlőpult-windows tűzfalnál, de semmi. A Sporet nem blokkolja. -
#5404 Eggyel előbbi üzenetben írtam hibalehetőséget. Továbbrais nézd meg neme blokkolja tűzfal vagy ilyesmi a játékot. -
#5403 Ha a regisztrációra kattintok, akkor meg ez a képernyő:
-
#5402 Hát nekem azvan ha rákattintok erre akkor bejön egy ablak amin regisztrálhatok vagy bejelentkezés gombra kattintva ugyanabban az ablakban bejelentkezhetek. Tűzfal vagy ilyesmi nem blokkolja a játékot?
Mert már az ablak behozásakor kapcsolódik a Spore.com-ra és sztem tűzfal blokkolja azért ír hibaüzenetet. -
#5401 Sajna én nemtudok mit mondani mivel elég agresszív voltam és mindenkit eltiportam ahogy volt :D -
BladeW #5400 Sziasztok lenne egy kerdesem: mi kell ahhoz egy kolonian hogy banyasszanak?
Leraktam egy "alap" varost, a termelesnel pedig 0/mins-t ir ki. (Igaz eddig csak T0-ra telepultem) -
Nekem csak regisztráció van ott. Ha meg rákattintok, bejön az a képernyő ami kiírja a hibát... -
marxell #5398 Senki sem tudja? :( Pedig sok ember már az űrfázisban van. -
#5397 Ottvan a bejelntkezés gomb a regisztrációs ablakon felül.
Úgyvan a dolog hogy bejelentkezés vagy új felhasználló létrehozása.
Naszal nemlehet ezt nem megtalállni. -
xido #5396 aztakurva..ezzel a retro-dokumentumfilmes puritán hatással nagyon komoly a hangulata -
#5395 Jó reggelt spore társak! Vissza olvastam és láttam hogy sokakat beenged a GE-vel. Én most megpróbáltam, de ugye mivel a bejelentkezést nem találom, csak regisztráció van, így regisztrálni akartam, de kiírta hogy: Hiba a Spore szerverekhez való kapcsolódás közben, meg hogy látogassak el a spore.com weboldalra és itt, a szerverek állapotát is ellenőrizhetem. Nem értem:S. -
#5394 elbűvölésnél mi a jó taktika mert hiába csinálom ugyanazt amit az elbűvölendő egyén,vagy ellentétesen vagy össze-vissza mégse sikerül,olyan mintha csak ilyen lutri szerűen sikerülne? -
#5393 2005-ös Spore Gameplay
Három év azzal telt el hogy lebutítsák és rárakják ezt az ostoba giccses rajzfilmgrafikát, kivágjanak egy rakás játékelemet és a lehető legrepetatívvá tegyék.
Köszönöm EA. -
#5392 Pedig még adtam neki esélyt, mivel csak belekukkantottam az Űrfázisba ma hajnalban. Nagyon sajnálom, mert irtó érdekesre, izgalmasra is meg lehetett volna csinálni, itt is pl nagyon tetszik az irányítás, meg ahogy a bolygók között lehet bolyongni. De ha hasonlóképp működik, mint a civilizációs fázis, akkor hagyom a fenébe. -
Cat 02 #5391 Törzsifázis még jó szerintem, most én is az űrfáziban vok, de ez nem bejövős. -
#5390 Ejha, az első két fázis annyira tetszett, mint amennyire a második kettő nem. Botrány, gyerekes, idióta, bugyuta. És a vicc, hogy az egészben még a grafika a legszebb, meg ahogy kivitelezték azt (értem itt a bolygó forgatását, szuperjó, nagyon tetszik, és borzasztó jó érzés : D)
És a fejlesztők nagyon előrelátóak voltak, szándékosan kiadták a lénykreátort (legjobb része a játéknak, ahogy az a fázis is, amikor a lényeddel vagy), nyűgözzük csak le a népet, majd miután már mindenkit meggyőztünk, várjuk az előrendeléseket, majd adjunk a kezükbe egy nagy kalap gőzölgő kakikupacot (kakigombóc egyébként a bolygóm neve) címmondattal.
Most kezdtem az űrfázist, bár félek, hogy ez sem fog többet nyújtani nekem a minimálisnál. : /
Csak szomorú vagyok, azt hittem, itt lesz egy játék, amivel végre hónapokat fogok játszani (az Oblivion óta). Na meg csalódtam is, miután év játékának titulálták már előzőlegesen, illetve úgy lett beharangozva. -
Cat 02 #5388 Támogatom :D -
sasvader #5387 Mindegy várok vele Hétfőig aztán akkor se jó legfejjeb játszok az alap lényekkel -
#5386 Mit rejteget a Grox? Le lehet őket győzni? -
olcsy11 #5385 hát.. de legalább a fázisok elején lehetne egy auto save.. :D -
Cat 02 #5384 Szétlövöd a várost :D
btw növényevőként h kell szerezni testrészeket, még a legelején ? Mert meteordarabkákat nem találtam :S -
#5383 Nemtudom milehet a gond a legtöbb embert itt már beengedi közük engemis.
Amúgy nekemis ezvolt eddig.
Rip: Még jóhogy én nemszoktam rá az ilyen autoseves dolgokra :D jobban szeretem a manualt :) -
sasvader #5382 Be akarok jelentkezni erre ezt irja:
1.Nem jó a kód
2-másodszor bejelentkezésél meg:spore.com oldalához nem férhetsz hozzá jelenlegi jogosultságoddal? ez mit jelenthet? -
#5381 Szerintem nem olyan nagy dolog 5-10 percenként nyomni egy CTRL+S-t.
Amikor elkezdtem játszani, még SAVE funkció sem volt a játékokban, aztán jött a manuális save. Ez az auto-save nagyon elkényelmesítette az embereket :) -
olcsy11 #5380 Nah... 2szer csibáltam meg a civ fázist, mert 2szer bgebugozódtak az üzenetek úrfázisba, és természetesen nem mentettem, a játéknak meg az a marhajó automentés funkciója.. na mindegy.. majd holnap megcsinálom.. mégegyszer nincs ekdvem nekiállni :D -
#5379 Naja szerkesztőkkel nagyon ellehet szöszmötölni :D
Azt hiszem most mégjobb lessz a játék hogy már nemcsak az én és a Maxis lényeivel találkozhatok :D
Na meg megosztás még mindíg bajos. Megakartam osztani a lényem törzsí, civ és űrfázisi formályát és csak e lényfázis formáját rakta fel :( Játékban pedig azt irja hogy megosztva. Nemértem miért nemlehet még egyszer arra a nyomorult megosztás gombra klikkelni :S -
#5378 Kedves Spórumozók (Ha-ha)(copyright myspore.hu)!
Tényleg figyeljünk arra, hogy a spoilereket tényleg úgy is kezeljük, tehát tegyük tag-be, vagy kép esetén direkt linket a kép beszúrása helyett, hogy hogy mindenkinek megmaradjon a felfedezés öröme.
Utalni persze lehet rá, hogy valami érdekeset találtunk, pl. a lenti példában: találtam egy nagyon érdekes bolygót itt és itt, íme a kép linkje, de csak óvatosan! Vagy valami hasonló :)
Köszi (Vagy csak nekem van spoilerfóbiám? :D )
Amúgy végre nekem is sikerült bejelentkeznem! Jee!
Eddig maradéktalanul tetszik a játék!
11 felé elkezdtem a civ fázist. Illetve csak kezdtem volna, mert rögtön 2 szerkesztőbe is beledob, amikkel több, mint egy órát elszöszmötöltem :) Na, majd holnap. -
Scharnhorst #5377 üdv!
az űrfázisnál miért kell ennyire rohangálni? egyszerre kapok 5 üzenetet h segítsek itt meg ott is csak kapkodom a fejem h hova is menjek hol tudok töltődni... a későbbiekben ez fog enyhülni vagy továbbra is ilyen macerás lesz? -
#5376 Örülök hogy örülsz :D ezek szerint már carlosnak is kéne hogy menjen. -
#5375 Grox reagáll sztem ilyen gyengén mondjuk én eddig nemtudtam hasznát venni másnál sem :D -
olcsy11 #5374 ty Venom, h szóltál :D be tudtam jelentkezni :D és GE-vel :D -
#5373 Valaki vette már hasznát a Happy Raynek? Megvan a hármas szintű változat, gondoltam megyek kibékítem a Groxot, erre tíz utántöltésnyi energiát rápazaroltam, hogy 3 pontot javuljon a kapcsolatunk. Ennyire béna eszköz lenne, vagy csak a Grox reagál rá ilyen gyengén? -
#5372 (Bocs, ezt most muszáj)
mégis abbahagytad :D