Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Szegedi 576ban én elõrendeltem mind2t (csak egyet akarok venni, de a GE csak pár napja elõrendelhetõ) de még egyikkel kapcsolatban sem írtak/telefonáltak. Na ez milyen? 😞

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Pluskast
Na akkor írhatod a bibliát mint Illéd próféta😊))

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ZsZso
"nem tartom így elsõre akkora durranásnak, mint ahogy hypolták"

Ettõl féltem ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mama2
Vááááá!!! Felhívtam a cdgalaxist, azt mondta a csávó, hogy még csak a GE van, az alap a mai nap folyamán várható<#violent><#boxer><#falbav><#boxer>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Carlos
Offline-ba.
Van accountom, amit a lénylaborral csináltam. Be akartam jelentkezni, odaírta, hogy hozzáadja az accomhoz a játékot, ok. Bejelentkezés: bejelentkezés nem sikerült. Nagyjából ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Észrevélemény az ûrfázisig.
Az amit hirdettek, hogy mindent meghatároz amit teszel, nem igaz.
A civilizáció fázistól teljesen mindegy, hogy milyen lényed van, hány lába van, hogy néz ki. Semmi jelentõsége.
A lény és a törzsfázisban sokat lehet foglalkozni a lényeddel, de egyáltalán nem olyan forradalmi, mint ahogy igérték. 3 kategóriába eshet a lényed és eszerint alakul a vége felé a civilizációd. Szóval nem tartom így elsõre akkora durranásnak, mint ahogy hypolták.
Az ûrfázist ma fogom kezdeni, majd megosztom az észrevéleményeket róla.

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Na nem bírtam ki és felhívtam a cd galaxist. Azt mondják a normál változat még nem jött meg valszeg csak kora délután hozzák meg az árút. 1 körül újra hívom õket. Ha akkor sem jön még meg lefoglalok egy galactic edition😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ZsZso
Akkor nem is aktiváltad? Vagy létrehoztál egy új accot? Offline üzemmódban tolod? 😊 Hogy is van ez? 😊

Rip
Köszi. Akkor lehet, ezzel várnak 5-éig hivatalosan.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
Énnekem még nem sikerült bejelentkeznem az accommal!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Civ fázis!
Nekem talán ez tetszik a legjobban. Kicsit olyan, mint a risk. Területeket kell elfoglalni, az ellenség tevékenykedik.
Városokat kell fejleszteni: városházát, lakóházat, szórakoztatóközpontot és gyárat kell épiteni.
Vannak földi, vizi és légi járgányok. Mindegyiket neked kell megtervezni.
Ha elfoglalsz minden várost, akkor nyertél, építheted az ûrhajót.

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Haha, lehet, egy klónhadsereg az egész brigád 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Akinek már megvan:
Az online része mûködik már a játéknak? Tehát szed le cuccokat a sporepediából, él a szerver?
Mert hivatalosan ugye csak 5-étõl lehet megvenni.

Carlos
jóreggelt!

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Amikor a lénylaborért mentem tökugyanez volt mikor feltettem egy kérdést. Szerintem mindegyik alkalmazottat betanítják erre az egy mondatra ("a központtól még nem kaptak semmi infot"), aztán amint visszatudják mondani már csatarendbe is állhatnak 😊. Én is rendeltem volna, ha nem akarnám ennyire visszaadni a lénylabort.

Lobsterman
A GE engem egy dolog miatt érdekel csak. A doboza jobban néz ki mint az alapjátéknak 😄 Nem is tudom, talán kevésbé gyerekes, elegánsabb. Mondjuk nem GE-t veszek mert most minden forint fontos nálam :S

Rip
Áh, hívtam õket, a nyíregyházi üzletet, azt mondja a fickó, hogy a héten valószínûleg, de a központtól még nem kaptak semmi infot a GE-nel kapcsolatban. Grrr...

ZsZso
Legalább válaszoltak! Én mikor régebben írtam nekik, szóra sem méltattak.

Rip
A fene azt a diplomatikus pofájukat. Tegnap írtam levelet nekik, hogy mikorra várható a GE, mert látom, hogy a normál már megjött. Válasz:

"Jó reggelt !

Ha van elõrendelése, és kapott visszaigazoló emailt is róla, akkor a
regisztrációban megadott telefonszámon, értesítjük , amint itt a játék
és tudjuk önnek küldeni !

Üdvözlettel: xxxxxxxxxxxx"

Rip
Hátha egyszerre érkeztek a vidéki 576-okba is!
Nemsokára kiderül!

ZsZso
szépen kérünk, ne számolj vissza 😄

mama2
már csak 45 perc és rendelem😄!!

mama2
Carlos: A Spore Pedia segít majd eligazodni a játékban, hogy mit és hogyan kell? A kézikönyv is ír le dolgokat? Mert ha a készikönyvbe nem fontos dolgok vannak(vagy olyanok amik benne vannak a játékban és a Spore pedia elmondja), akkor lehet hogy a GE-t rendelem.

ZsZso
Bakker ... akkor nagyon szomorú leszek, ha a szegedi 576ba csak holnapra jutna el a szajré.

Hmuda
Szegedi, ha pesti volnék akkor bementem volna már tegnap a boltba megvenni. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Hmuda te pesti vagy?

Hmuda
Nagyon követem a csomagom útját. Másfél órája vette át a kézbesítõ a csomagot, szóval ha minden jól megy akkor max pár óra és meg is jön. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mama2
A cd galaxis meg 9:30-kor😄. Én leszek az elsõ😄!!

ZsZso
Ha hívod õket kérdezz már rá az árra is. Hátha még vannak csodák, és õk olcsóbban adják. 😉

Rip
Ah, oki.
Mindegy, 9-kor nyitnak, rájuktelefonálok.

Hmuda
Nem, de mostanában csak emailben tájékoztatnak. Pár éve még telefonon szóltak, hogy legyek otthon, de most már csak hozzák amikor van rá idejük.

Rip
Vajon van-e már az 576-ban GE?

Hmuda, SMS-t kaptál már?

Lobsterman
Procedurális a zene. Nincs soundtrackje, magának generálja a játék(ha minden igaz)

srácok a GE vagy valamelyik nem tartalmaz soundtracket?..iszonyat chillout zenéje van,kész vagyok tõle😊))
nekem is jön, délben már játszok vele én is, jó játékot mindenkinek!!!
Gyerekek! Isteni a játék! Imádom! Most vagyok túl a Lényfázison... 😄

váááááá én ma délután tolhatom a spore-t<#alien> kûldõk képeket!

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Carlos
Akkor irány az ûr:
Ûrhajóm
Vannak cuccok amiket meg kell szerezni:
Medálok

p.s.: Minden fülön megszerezhetõ cuccok vannak. Kábé 5-600 saccperkábé...
Most egy kis szunya következik. Joccakát!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én azt az egyet nem találtam meg!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos: Megvan a mindenevõs dolog. Meg kell találni a meteor darabkákat. Én 6-ból 5 darabot megtaláltam. Köztük van a mindenevõ féle szívóka is. 😊

Carlos
Egy kis harc némi szemlélõvel (tribal phase):
klatty

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Az ilyesmiket rakd spoilerbe légyszíves. Vannak akik szeretnék elsõ kézbõl megtapasztalni az ilyen nüanszokat...

Ha attól tartasz, hogy rövidek a játékidõk a fázisokban, akkor lehet, hogy mégis valóra válik...

Egyedül az Ûrfázisról írták azt, hogy kellõ hosszúságú...

Carlos
Amúgy van egy rossz sejtelmem, ami remélem nem válik valóra.
Átléptem törzsi fázisba. Remélem exponenciálisan nõ a játékidõ az egyes "fejezetekben".

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát, az már biztos, hogy nem vagyok egyedül az univerzumban:
http://www.sg.hu/galeria/1028822937/10288229371220394566.JPG

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ki van irva a neve elé... Mint diablóban. életerõcsik, név, etc.

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Igyekszem. 😛

Valaki csináljon egy warez topikot a sajátok közé, kilinkelem és ott bárki kiélheti a hajlamait. 😛

Rip
De jó látni, hogy dolgozik az admin! 😄
Csak bírd az iramot, az elsõ fecskék már megjöttek.

Honnan tudod hogy ki az Alfa Hím? Tudnál képet linkelni egy ilyenrõl?
Rip
A baj az, hogy én szerdáig vagyok szabin, csütörtöktõl meló.
Amennyiben holnap meglesz végre a GE, kérdésessé válik a csütörtöki munkaképességem 😊