8545
Spore
-
#5453 Köszi. Neked is vannak remek cuccaid :) -
Cat 02 #5452 Az a rossz mikor a betegeket kell ölni =| -
#5451 Hát úrfázisba most az idegesitet fel h felkellet kapkodnom ilyen hülye lényeket:D -
#5450 nálam vn egy nép ami folyton támad
így állandóan 10k és 100k között van a pénzem -
#5449 hogy tudsz ennyi pénzt csinálni? -
#5448 Űrkorszak sztem a legjobb(de ez csak agánvélemény) -
#5447 első három fázis nagyon király! Nekem azok tetszenek a többi már nagyon gyenge.Animálás a városokban amikor ott mozognak a lényeg pff nagyon gyenge lett... Meg h csak 1 féle tank meg 1 féle repülő...Nekem jobban tetszet amikor még csak az én lényemet irányitottam. Még a törzsifázis is király volt. -
#5446 Többet vártam ettől a játéktól. a Civilizációs és az űrkorszak már nagyon gyenge lett... -
#5445 A játék hol tárolja a letöltött lényeket? És láttam hogy vannak ugye spóra alkotások, és ott vannak növények, de növényt nem lehet csinálni. Vagy igen? -
#5444 Venom: Zsir a Dronian űrhajó! -
#5443 80 millió?
Csiter-e vagy.
LoL. -
krys002 #5442 hali! a civilizációs fázisban vagyok.a narancs város mindig rám támad. hogy lehet szövetségesemmé tenni? -
#5441 Nem lehet letiltani a Maxis lényeit a francba:S. Már töltöttem le egy csomó lényt, de még mindig Maxisosat tölt be:S. -
#5440 Nekem meg amikor még nem töröltem az akkori játékot és nem kezdtem újat, volt 80 milliómxDDD!! -
Cat 02 #5439 wtf, nekem 40k-m van :D -
#5438 Újabb rekord:
(és megvolt az első fagyás...) -
#5437 Na jó, ebből most már elég:@:Rányomom az össze lény mutatására, és a 2440-ből, 1600 kb. a Maxisé:S. Jó hogy azokat tölti be állandóan a lény fázisban:S. Nem lehet valahogy letilltani a Maxis lényeit? -
#5436 Idő kell neki mire feltölti az adatbázisát annyi lénnyel hogy a Maxis-os lényeket elnyomják a userekéi. -
#5435 Hopp most néztem lényfázisról van szó nemis sejtről :D
Ott múgy nem tölt be mindent, mármint a betöltésnél nem mutat mindent szal nemnagyon kell törődni vele. -
#5434 Sejtfázisban csak akkor lelsz új sejteket ha valaki osztott már meg ilyet és neked letöltötte azt. Az ilyesmik megosztása automatikus szóval olyasvalakit keress akinek már vannak sejtjei megosztva.
És igen lénylaborral készített lényekkel is összefuthatsz. Én már majdnem az összes lényemmel találkoztam :D -
#5433 Nem az összes lény van, hanem a maxis lényei, meg amiket automatikusan letölt a játék,+ azoknak a lényei, akiket te bejelölsz havernak. -
#5432 De abban a listában nem az összes lény van, nem? legalábbis szerintem... -
#5431 Nálam itt tárolja: "C:\Users\Venom\AppData\Roaming\SPORE\"
Xp-nél ugyanúgy Usernév Application Datába kell hogy legyen. Márha XP-t használlsz :)
Játék által letöltött alkotásokat is ide rakja be. -
#5430 Köszi. Most az a gond, hogy töltöttem le lényeket, új játékot kezdtem(a sejt fázist is újra csináltam), és amikor tölti be a lényfázist, ugye van olyan alul, hogy ezekkel a lényekkel találkozhatsz, és akkor tölti be azokat a lényeket. Na most, miért van az, hogy nekem még mindig csak Maxis lényeket tölt be?:S. És akár az én régi lénylaborral készített szörnyemmel is találkozhatok ezek szerint?:O -
#5429 Köszi:). -
#5428 Ha nem adtak maguktól akkor elkell mennyi egyik bolygójukra és diplomácia fülben kérni tőlök.
mama2: Magától tölti a cuccokat de belehet állitani max hány mb tartalmat tölthessen le és hogy csak barátoktól ehhez persze hozzákell adni haverlistához emberkéket. én jópár magyart hozzáadtam + 2 amcsi akiknek jó cuccaik vannak :D -
#5427 nekem van 1 szövetségesem
hogy tudok tőlük űrhajót szerezni? -
#5426 Aha. Nekem egyre több user contentet ad be. -
#5425 Elég az a könyvtár.
Én újraraktam a Spore-t egy teljesen más könyvtárba, mint ahol volt, de gond nélkül megtalálta az előző mentést, meg mindent, és folytathattam a játékot úgy, hogy uninstall volt előtte. -
#5424 Hol tárolja a játék a mentéseket? (A Spóralkotásokban csak képek vannak, nem?) -
#5423 Kérdezek egy lámert!
A már megkezdett "kampányba" találkozhatok a frissen letöltött lényekkel? Vagy ahhoz új kampányt kéne kezdenem?
(betöltéskor csak maxis-os lényeket látok (akikkel találkozhatsz)) -
Eredeti a játékod? -
#5421 Találkoztam a Skag'h birodalmaddal, Hmuda. Kedvesek voltak. :D -
#5419 Az úrhajóra, bolygó nézetben nem lehet valahogy rázoomolni? -
#5418 Beraktam és SIKERŰLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 yeeee! Köszi:D. Nem lehet valahogy az eddigi lényeimmel új játékot kezdeni? Mert azt szeretném:D. És magától tölti le a játék mások lényeit, vagy nekem kell beállítani valamit? -
#5417 Igen, egyre többeknek sikerül, szerencsére nekem is!
Ez a része szerintem nagyon jól ki van dolgozva, tegnap éjjel, mikor sikerült belépni, még egy órát elbohóckodtam ezzel. Jó kutakodni, ki mit csinál :)
De egy dolog: a himnuszt nem tudtam megosztani. Ezt nem lehet egyelőre, vagy csak én nem találtam? -
#5416 Be tudtam jelentkezni ma reggel a GE-vel!
Juhhéjj!!! -
Cat 02 #5415 Aham, én eddig kb a "tutorial"-t csinálom, tehát kiépítettem egy kereskedő útvonalat, illetve terraformálok egy bolygót. -
#5414 Hidd el jobban jársz és ha szerencséd van mint nekem akkor pár szövetség jön magától. Azzal kezdődik hogy elkezdenek csakúgy pénzt adni neked. Onnan már csak elkell menni felvenni velük a kapcsolatot és szövetséget fel ajánlani nekik. Jelenleg nekem 4 szövetségesem van és 3 űrhajóval szaladgállok, támadásoktól nemnagyon kell most félnem mert akik támadnak csak ránézek és szétthullanak. Viszont ha te támadsz ott már óvatosabbnak kell lenni. -
Cat 02 #5413 Hát ez lol, akkor valakivel muszáj lesz spanolni =|