8545
Spore
  • Firebat
    értem =) köszi
    mondjuk ,így picikét belelehet unni, az űrfázisba :) béár a tenni való az rengeteg = endless (?!?!!)
    én élveztem a többi fázist is :) meg ahogy fejlődök
    nah mind1 ,,azt tudom csinálni hogy újra kezdem másik bolygón:)
    de jó game , jó időzabáló:) nemtudom melyik játék volt ami ennyire lekötött volna, meg lopta volna az időm :))))))
  • Cat 02 #5655
    Honnan lehet tudni merre van a közepe ? :D
  • ZsZso
    Szia Firebat!

A játék célja eljutni a galaxis közepébe. Természetesen utána se ér véget a dolog, de mégis ez a legfőbb cél. Aztán ha ez is kész van, akkor összeszedheted az összes badge -t, az összes alkatrészt, stb. de sajna ezekért már nem fognak vállonveregetni :).
  • ZsZso
    Pssszt .... így is lehet sok pénzed.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

CTRL+SHIFT+C - moreMoney (+1 milla)
    És ami vicces ... kapsz érte egy badge -t is, mivel csaltál :D.

Amúgy úgy van, hogy missziókkal, pénzzel is tudod növelni a repudat a többi lénynél. Viszont ha 5 millát költessz repunövelésre, akkor se érsz el vele többet mintha csak 100-200k -t adtál volna nekik (asszem max +50 pontot javíthat a kapcsolatodon a lényekkel) - javítson ki valaki ha tévednék.
  • Firebat
    úgy látszik ennek a gamenek, leginkább az űrfázis ami, igazán igazán :)
    mint az imperum galactica 2 :)
    kíváncsi vagyok hogy ha , a galaxis a tiéd lesz,ami huhhh..... akkor az elején kapunk-e még1 galaxist , 1 másikat ahol újjabb bolygók vannak :)
  • hulcsigerg
    köszi leszedem a demot
  • ZsZso
    Yahoo Answers szerint nem fog menni. Ha akarod próbáld ki magad, szedd le a demó lényszerkesztőt, aztán ha az megy, valszeg menni fog a játék is.
  • ZsZso
    És az ISTEN SZERELMÉRE ... ne légy türelmetlen ... ez egy fórum, nem chat.
  • ZsZso
    A FAQ alapján nem.

"128 MB videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással"

Utánanéztem, és ezt találtam:
    "Which ATI Radeon has pixel shader 2.0 or higher?
    any 9xxx after and not including the 9250
    any Xxxx after and including the X300"

Tehát ezek szerint a 9250es nem tudja a Pixel Shader 2.0 -t ( ha minden igaz csak 1.4et tud). Van olyan hozzászólás is, ahol épp az ellenkezőjét írják. Szerintem ezen áll v. bukik a dolog. Nézz egy picit utána ... olvass FAQt!
  • kovecses
    Én egyik szemétnek sem adtam pénzt! Amikor pénzt kért a békéért visszautasítottam és szétvertem őket az utolsó koloniáig!
  • Carlos
    CTRL+S (gyk: mentés) a barátod.
    Aki nem ment az ígyjárt, csak magát okolhatja...
  • hulcsigerg
    na és indulna?:D
  • ZsZso
    Szia!

Meg tudnánk mondani.
  • hulcsigerg
    sziasztok. vki megtudná mondani h elindulna ez a játék a gépemen?
    gépem: caleron 2.6ghz
    768 ram memoria
    radeon 9250 128mb
  • 5c0rp330n
    akadt egy "enyhe" problémám. tegnap eljutottam az űr fázisba, már volt kolóniám másik bolygón, volt sokmindenem. most lépnék vissza, erre mit ír? civilizációs fázis. belépek, és annak is a legején van az egész dolog. innen legalább 3 óra játékra voltam. mentési lehetőség nem volt, gondoltam azt akkor magától csinálja. MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN??!
  • Carlos
    több pénz kell ahhoz...
    kereskedj!
  • Edit1965
    Szia !

Köszi, sajnos akkor előről kell kezdenem, mert már hiába repülök az ellenséghez, csak azt ajánlja fel, hogy fizessek a békéért...fizettem a szemétnek 129 ezret, amit kínkeservesen szedtem össze...és elküldött a búsba.
  • DöflingR
    Lol
  • 5c0rp330n
    Sam bolygó is van? :)
  • Carlos
    Kereskedj össze magadnak egy valag pénzt, és aztán menny el valamelyik ellenséges bolygóra. Ilyenkor beszélj a fajjal és lesz egy párbeszéd, hogy fizess a békéért.
    NE ÚGY FIZESS, HOGY FELSZÓLITUNK HOGY FIZESS!!! Az csak pénzpazarlás!
  • Carlos
    Ez itt ismerős valakinek?
  • Edit1965
    Ötleteket szeretnék...űrfázisban játszom, és állandóan háborúban állok, mert ameddig volt pénzem, mindig adtam, de már vettem 2 bolygót, van egy másikon tepelem is.Elfogyott a pénz. Majdnem minden küldetést teljesítettem már ( az anyabolygóét, másoknak még nem mindet ), már csak háborúzós feladatok lennének.

Azonban a kalózok állandóan támadnak, mert nem fizettem nekik adód. Minden bolygómat, és az egész csillagrendszernek több mint a felét. Nem tudok arrafelé repülni, mert állandóan lőnek. A bolygóimat is védeni kell, többnyire sikerül, de amikor 8-an támadnak rám, lelövök 4-et, addirga engem is lelőnek. Most ki sem tudok repülni az anyabolygóról. A szövetséges gépet is lelövik mellettem. :(

Mennék küldetést végrehajtani, pénzt keresni, hogy végre valahára kifizessem őket, és béke legyen. Csak attól félek, amíg én járkálok az űrben, ők elfoglalják a bolygómat.

Szóval, ti hogy csináljátok, van valami fortély ? Szövetségesem van, sajnos az ellenségem terjeszkedik, nem tudok egyelőre több szövetségest szerezni. Vagy csak az a megoldás, hogy előről kezdem az űrfázist, és előbb jó sok pénzt gyűjtök, hogy le tudjam fizetni az ellenséget ?
  • lalakov
    Kösz, erre nem gondoltam:)).
  • Carlos
    megjegyzed hol lax
  • Carlos
    annyi a max
  • lalakov
    Most értem az űr részhez, ha elhagyom a naprendszerem, hogyan fogok visszatalálni?
  • akyyy
    űrben hog ylehet több kereskedlemi utvonalom? mert csak 3-at enged:S
  • Hajdinak
    elvileg 2vel is szövetségbe vagyok:S
  • kovecses
    Elárulnád nekem hol lehet megnéznem a személyiségemet és hogyan lehet pontosan személyiséget váltani és melyik fajnál érdemes próbálkozni (mondjuk ahol rendes küldetések vannak és nem ilyen hozzál nekem állatot meg löjél le 5 állatot)?
  • kovecses
    Hogyan lehet planet bustert szerezni? Mert én nekem még nem sikerült.
  • Cat 02 #5625
    Köss szövetséget valamilyen néppel.
  • kovecses
    Hátcsalódtam a játékban. Mivel a galaxis közepébe jutni a legnehezebb és azt hittem a ha sikerül kapok valami hatalamas dolgot. Hát kaptam csak 2 gond van vele. 1: nem fegyver, 2: nem kifogyhatatlan és nem utántölthető, azaz 42 darab van belőle és ha elhasaználod akkor elfogyott. Nem tudom ha visszamész a galaxis közepébe megint (ami megint rohadt nehéz lenne) akkor vajon kapsz e mást vagy ebből kapsz e még, de ez igy nem a legjobb megoldás. Adhattak volna valami komolyabbat vagy legaláb adták volna ezt kifogyhatatlan verzióban!!!
  • Lobsterman
    Jó felfogni fel tudjuk, de semmi különbséget nem lehet érzékelni. A sok FPS max a felvágás értékéért jó, dicsekedni meg nem ezzel a játékkal kell(hogy "milyen sok FPSt csináltam") hanem mondjuk a Crysissal :P
  • Hajdinak
    Hali!
    az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok űrhajóm mellé társat szerezni? a szürke kis 4zet ott van, de lövésem nincs hogyan tudok új hajót gyártani, vagy szövetséges hajót felbérelni.
    köszi
  • Firebat
    Szevasztok Sporeozók :)
    azt akarom kérdezni, hogy , én már az űrfázisban vagyok, és a medáll csík, az már teljes..de ugye még itt nem ér véget...nah de mikor fog ?:) amikor elfoglalom az összes bolygót?:)azt hittem hogy amikor végig viszem akkor kapok pár új bolygót:) , mondjuk még nem mentem a galaxis közepébe :) . vagy mondjuk az elején lehetett volna picit több bolygó:)...
  • JackSparrow88
    hali, nekem az lenne a gondom, h már törzsben vok és most az a küldi h szövetkezzek más törzsekkel pl. nyűgözzem le őket v. ajándékozzam meg őket de nemtom h kell ezeket, a zenélésre mindössze 1-es értékelést kaptam, thx a választ...
  • Carlos
    Köszi a tippet!
    Kábé hány küldetést kell megcsinálni egy fajnak? 5-10-25-50?
  • tmk
    Sziasztok!

Mikor felraktam a játékot angol nyelven telepitettem, viszont mikor elkezdtem vele játszani minden magyar vol...játszottam 1 ideig mindent elmentettem és kiléptem. Másnap mikor újra elinditom a játékot angol minden, viszont már megszoktam a magyart :S vissza lehet állitani a nyelvet?
  • halas34
    Na sikerült az űrfázisban a személyiség váltás. Tényleg csak annyi amennyit a kézikönyv ír, ha jóban vagy egy fajjal, és sok küldetést csináltál meg nekik akkor megjelenik a küldetés kérése alatt egy opció, hogy tanítsatok meg a ti utatokra vagy valami hasonló (én angolul installáltam, szóval nemtudom magyarra hogyan fordították), kapsz egy küldetést és ha azt megcsináltad, akkor olyanná válsz. Én most váltottam harcosról tudósra, mivel szerintem sokkal hasznosabb a tudosók szuperképessége a gravitation wave.
  • kovecses
    Na ezért utaztam ennyit? Na mind1 nem lövöm le a poént aki akarta youtube-on úgy is megnézte már a videót...