8545
Spore
  • Voltan
    Mi kell ahhoz, hogy a kolóniáim bányásszanak? Mert telepítettem már néhányat, lelőhely mellé, de nincs termelés. Mit kell még csinálni? Atmoszférát javítani, vagy mi?
  • kovecses
    Te sokmindent nem tudsz még! Velük sosem fogsz szövetséget kötni!!
  • kovecses
    Hagyjál már a hülyeségeiddel! MIt nem tudsz a bolygók közti ugrálásban megcsinálni? Ne légy ennyire balfék! Mivel ott sűrűbben vannak a bolygók és mivel 3D és nem 2D sokszor azért piros a bolygó ami közelebnek látszik, mert valójában távolabb van mert vagy alattad van vagy feletted , igy nem vízszintes a távolság. Ilyenkor meg kell keresned a ténylegesen legközelebbi bolygót amire zöld a nyíl! Miután elértem a fejlődésben a legmagasabb szintet gyerekjáték volt bejutni a középpontba, persze a groxokat le kell hagyni, mert ha egy pillanatra is megállsz gondolkodni lelőnek (hacsak nem vagy okos és ha mindenképpen meg kell állnod mert nem találod a legközelebbi naprendszert amire zöld a nyil, akkor legalább nyomd meg a "P" gombot hogy szüneteltesd a játékot és akkor ráérsz gondolkozni merre meész tovább mert addig nem lőnek rád!)
  • Carlos
    Höhö...Ezt nem is tudtam.
    És ha szövetséget kötsz velük, akkor is támadnak a közepe felé haladva?
    Mert akkor megéri, vagy nem...vagy nemtom...
  • Aragorn83
    "Lenyomod őket? Akkor hogyhogy ellenfél neked a csillagok közti ugrálás?
    Én simán bejutnék a középpontba ha nem lőnének péppé közben! Utoljára mikor próbáltam már csak 3 naprendszernyire voltam a középponttól."

Mert egyszerűen nem enged tovább piros a nyíl a következő bolygóra ergó túl messze van neki pff

A groxok kolóniája ellen szintén az ideiglenes terraformálás a hasznos, mint a többi nép ellen. Mivel ők a T0-ás tipusú bolygókon élnek, ezért csak meg kell növelni egy nagyon kis időre T1-es szintre a terraformásciót és máris elpusztulnak a kolóniáik. Egyébként ha más bolygókat robbantasz, vagyis ha megszeged a galaktikus kódexet, akkor az groxok estében pozitív irányba viszi a kapcsolatotokat.
  • kovecses
    Pontosan! LOL
  • kovecses
    Hát pedig gyökérségeket beszélsz. Menteni nem lehet bolygón csak ürben, de lehet menteni szóval nyugalom és türelem!
  • kovecses
    Hát akkor finoman szólva is b*sszák meg! Hogy lehet űrfázisban ilyen szar küldetéseket kitalálni? Olyan mintha a NASA úgy mentené meg a világot hogy elvisz egy bolhát a Marsra. Menjenek a p*csába!
  • ZsZso
    Én úgy emléxem, hogy a játék is írja valamikor, hogy nem lehet menteni a bolygó légkörében. Mind1.
  • kovecses
    Hát hogy a közepe a közepén van! Te meg megnézed hogy a nyulvány melyik részén vagy. Használd az egérgörgőt!
  • Carlos
    Akkor igyjártál.
    Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
  • 5c0rp330n
    nem hát..
  • Carlos
    Kézikönyvben bennevan, hogy csak ott lehet menteni.
    Nem olvastad?
  • Carlos
    THX. Én a végén néztem a Space Age résznél. Akkor azért nem találtam... :)
  • Gando
    űrfázisra viszont nemhiszem hogy készen állok :D abból amit leírtatok :D de kitudja lehet hogy barátságos vallásos emberkéket nem támadják annyira :D
  • 5c0rp330n
    ennyire nem kell gyökérnek nézni. ctrl+s-el sem lettem volna előrébb, mert a mentés opcióra fizikailag nem lehetett rákattintani, szürke volt. innen gondoltam, hogy akkor biztosan magától elmenti. dehát nem. annyiról van szó, hogy az űrfázisban fel kell repülni a 'csába és csak akkor lehet rámenni a mentés gombra. a logika nem tudom hol van a dologban, de azért legalább figyelmeztethetett volna. előbb békés úton nyertem meg ah áboríút, most nem volt türelmem se épkézláb járműveket újra összerakosgatni, se másra, szétatomoztam a pályát, a fele helyen így most romok vannak, rossz az emberek kedve és semmit sem tudok odaépíteni, semmi pénz nem jön belőlük.. nice. egyszer márműködött minden, most pár óra játék után szarabbul állok jóval, mint azelőtt. persze semmi sincs veszve, csak idegesítő az egész dolog.
  • Gando
    igen köszi :D
  • Gando
    hehe rájöttem közben hogy nem 1 járművel kéne menni téríteni
  • Kicsikiraly
    űrfázisban artifactokat tartogassam vagy eladhatom?
  • TVelvet
    Hali

Az ürfázisban vagyok, de egyszerüen idegölő már komolyan, folyton megtámadják a koloniámat 2-3 van csak.. Ráadásul a pénz is nagyon szarul folyik be... Van valakinek tippje hogyan lehetne normális mennyiségü pénzt szerezni?
  • halas34
    Nekem GE-m van annak a kézikönyvében a 12. oldal.
  • Voltan
    Ne egy egységgel menj oda, hanem sokkal. És mindegyikkel kezdd el téríteni. Akkor menni fog.
  • Nagylaci
    Végigjátszottam, nagyon csalódott vagyok! :( :D
  • Nagylaci
    Sajnos én nem tudok neked segíteni. Én katonaként rommá lőttem őket oszt' jónapot! :D
  • woy
    Kipróbáltam.Sokkat jobbat vártam
  • Gando
    légyszives valaki segítsen... tanácstalan vagyok...
  • Nagylaci
    Íme az én egyik teljesen szalonképtelen lényem a youtube -on. :D

Adultosaurus
  • Edit1965
    Hehe,így van. De sosem lehet megunni.
  • Hedgehunter #5669
    Nekem is a lenyeditor a kedvencem... Ha rohogni akartok menjetek a youtube-ra ott rengeteg "erdekes" karaktert latni...
  • Edit1965
    Jujj, de csúnya dolog.

Csak most, csak egyszer, hogy végre békén hagyjanak. De utána, ha megerősödtem, szétverem őket !
  • Firebat
    hmm
    az űrfáziosban hogy lehet ilyen tudóssá változni, meg ilyenek?:) most olvasom ezeket, de még a játék még nem tutorialozott belőle:)
  • Gando
    hali az lenne a kérdésem hogy civilizációs szakaszban hogy tudok egy másik várost magaménak tenni? mert elhalmoztam őket ajándékkal, megpróbáltam megtérítenii őket de semmi.. (jah és vallásos vagyok)
  • Carlos
    Hol is van ez a kézikönyvben?
    Csakmert én nem találtam meg benne (angol van nekem)
    Most éppen a Prosperitás Filozófiára hajtok, ez nemtom mit ad...
  • Carlos
    Énis!
    Hát...ok...a reward érdekes, de csatlakozom az előttem szólóhoz: végtelenítve több értelmét látnám.
  • halas34
    Pontosan nem tudom, de szerintem kb. 20-25 küldetés kell. Továbbá meg kell kérdezned őket a filozófiájukról.

Kovecses:
    Én onnan tudom, hogy a fegyverek között az első szuperfegyver a warriorral a kalózok behívása volt, most, hogy scientist vagyok a szuperfegyverem a gravitation wave. A többi képesség benne van a kézikönyvben, én is onnan olvastam ki.

Azt, hogy melyik képesség hasznos szerintem ember függő, olvasd el, hogy neked melyik képesség a legjobb, ha kiválasztottad akkor már csak keresned kell egy birodalmat ami aszerint a filozófia szerint él, és akkor jöhetnek a küldetések.

A küldetések nagy része állat-növényhozás, vagy bolygóterraformálás, de nekem volt olyan is, hogy el kellet pusztítanom egy bolygó védelmi tornyait, illetve kilőni a lázadó polgárokat.
  • ZsZso
    Engem kicsit a Portal -ra emlékeztetett a vége, de én is valami nagyobb durranásra számítottam.
  • ZsZso
    Görgőzz kifele, vagy tartsd lenyomva a space -t. Hamar megtalálod. Sőt, ha megnézed az űrhajód körüli karikát, akkor azon is van egy nyíl. Az mutatja merre van a galaxis közepe.

Itt van az én kis lényem:

Asszem ennyi elég is volt a játékból, kedvencem még mindig a lényeditor :)
  • Firebat
    az űrfázisban kizoomolsz ameddig csak tudsz.... és sztem meglátod:) most had ne mondjam már hogy az epicentrum :)
  • Nagylaci
    Na csak elértem a galaxis közepét! :D Hát én azért ennél nagyobb poénra számítottam... :(
  • kisfigi
    Sims lopja még igy az időt:D