Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Na kb ennyi a tapasztalatom sorry ha hosszú lett😊)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
evilscorpio:
Éppen az a baj, hogy ebben a játékban aztán majdhogynem végtelen számú termolézerágyú van viszont tök mindegy mert mindegyik pont ugyanazt fogja csinálni...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Neki az a véleménye, neked nem. Tartsd kérlek tiszteletben!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
TomDantes. Jóvan' B+ te meg már egyenesen azt akarod mondani, hogy csak akkor próbáljak ki egy játékot ha már elõre tudom, hogy tetszeni fog?! Anyám...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
pedig azért akarom hogy barátom legyen, hogy kapjak dns-t,amibõl tudok venni magamra minden féle szirszart, hogy könyebb legyen a bájolás, stb.😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyre több kolóniám van. Nekem tetszik az ûrfázis.
Csak azon agyalok, hogy mivan akkor, ha elfogynak az összeszedhetõ tárgyak, fegyverek, medálok...
De az még odébb van!
Þór vígi þessi rúnar
Mégsem azzal játszom... <#vigyor>#vigyor>
Þór vígi þessi rúnar
Nem is tudom...én olyannal ami nem tetszik nem szoktam, és szerinntem a SPORE-al sem kötelezõ, vagy talán van akit kényszerítenek, hogy márpedig játsz ezzel a szarral?
Szóval nem nagyon értem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Arra szeretnék csak finoman célozni, hogy amit használsz arról lehet véleményed annak ellenére is, hogy nem vagy a készítésének szakértõje! Egyébként szarevõ, hikomatos, pöcsverõ lenne az emberek 99% -a... 😄
Sajnos az van, hogy egy HC gamer -nek ez nem élvezhetõ! De szerintem a többieket sem fogja tudni megnyerni magának a játék mert nincs meg az a folytonossága mint a The Sims -nek.
Amúgy el nem tudom mondani mennyire sajnálom, hogy ezt kel írnom róla! 😞
bocs ha hossz lett de nagyon betett hogy ennyien fikázzák, és leszolják. pocsák szar, trágya.... sorolhatom.szerintem itt a +élményeket kellene megosztani, oldalakon át, és ha valaki elakad, segiteni neki. a negativ kritika is oké, de de nem ennyi... kis optimizmus kis jobb szemlélet, és hajrá azok a játékosok akik nem a én leszek a legobb legrövidebb idö altt, hozzáálást nézik, mert az már nem játékélmény, pont itt van a kezünkben az hogy szemügyre vegyünk egy teljes világot!!! Hajrá élvezzétek
Aki lusta megnyomni a CTRL+S -t az ne csodálkozzon, hogyha újre kell kezdenie egy fázist. Ettõl nem a játék a hülye!
Tessék rászokni a mentésre, ez nem konzol!
Inkább itt szokj rá, mint majd a melóhelyeden amikor egy áramszünet miatt elszáll a fél napos munkád. (ilyet is ismerek, ki is röhögtük, hogy mekkora f***sz)
Þór vígi þessi rúnar
Egy 5éves gyereket se köt le szvsz a Spore 2., 3., 4. fázis hosszú idõre. De kétségtelen tény, hogy pillanatok alatt megérti.
Én szénné untam!
Most így állok:
A kalmár medál mingyárt kimaxolva...szeretek kereskedni no... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Én mondjuk mindenkinél benyaltam, megkentem és most mindenki a barátom. Az meg, hogy a haverok irtják egymást, kit érdekel... <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
Valamilyen szinten énis csalódtam a SPORE-ban.
Persze kreativ meg minden, meg a mélységét sem látjuk még, de továbbra sem értem, hogy mivan akkor, ha megszerzem az összes medált? Akkor vége? Vagy fedezzem fel az egész univerzumot? Minek, ha semmit sem kapok.
Amúgy nekem az ûr fázis tetszik, csak azt a sok egérgörgetést utálom, amivel bezoomolok a bolygóra, majd ki a "csillagtérképre".
Szóval vegyes nálam is!
Továbbra is megérte számomra megvenni, mert sokat fogok vele játszani, de többre számítottam magam is!
Þór vígi þessi rúnar
De kitartok. 😛
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Hangulat szerintem szuper, a játékmenet pocsék, a grafika is megkérdõjelezhetõ, de hogy õszinte legyek nekem megfelel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még nem tettem fel, várom a tévét, 10-14-ig hozzák 😊
<#pias>#pias><#puszis>#puszis><#pias>#pias>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Sajna van igazságtartama annak amit írtál.
Az a gáz, hogy lehet, hogy jobb lesz a játék a kiegekkel, amit megint súlyos összegekért kell/lehet majd megvenni.
A kérdés az, megveszik-e az emberek.
Þór vígi þessi rúnar
Igen, talán az volt a baj, hogy túl sokat várt a Spore-tól a játékos társadalom. (Én legalábbis nagyon sokat.)
Mivel még nagyon az elején vagyok, nem tudok érdemben nyilatkozni a játékról, de már nagyon várom, hogy ma végre jobban beleássam magam.
gamertag: kenobita
Terveztem még ûrhajót, autót, ezek nagyon jók! Ezzel a szerkesztgetõs dologgal el lehet tölteni órákat.
Ma este vetem bele magam komolyabban a játékba.
gamertag: kenobita
Olvasgatom a hozzászólásokat amikre eddig sajnos nem volt idõm ... úgy látom nem vagyok egyedül a véleményemmel. Kérdés már csak az, hogy megnyeri -e a játék "2008 legnagyobb csalódása" címet (nákam tuti).
mondom okés,megnézem,hát az elsõ fázis még valóban aranyos volt és vitszes,nemtudom hogy lesz tovább,sokat nemfogok vele játszani,csak így hétvégére tervezem igazából,mert nagyon uncsye hétvégém lesz,valami kell ami lefoglal.