Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Köszi! 😊 Igazából nekem ez tetszik a játékban, de kegyetlenül, hogy lehet jármûszobrászkodni. Egyszerûen zseniális ez a része a játéknak. Kár, hogy egyebekben már nem vitézkedik annyira.

Egyébként dehogynem jöttem rá, hogy van más út is! Egyszerûen amikor láttam, hogy a lényeim odamennek a szomszédos fészekhez és elõadnak egy laza megasztárválogatót akkor villámsebesen úgy döntöttem, hogy inkább levadászom õket. Egyébként azt aláírom, hogy a totális vandalizmus nagyon könnyûvé teszi a játékot. Azt hiszem ez a legkönnyebb út, de ez is hiba azonban mert a különbözõ játékstílusok nincsenek kiegyensúlyozva! Nekem a katonai fejlõdés jött be. Ennyi.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nem feltétlen kell háborúznod a Civilizációs fázisban. Sõt!

Egyébként attól függ korábban, hogy fejlõdtél én és fajom gazdasági nép volt. Katonáskodni felesleges volt, és nem nem is tudtunk volna, mert hiányoztak a fegyverek.

Én Gazdasági voltam, szóval csak fel kellett vásárolnom, az összes várost. 😊

Carlos
Ez bitang jól néz ki!
GRAT! <#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az, hogy azt állítod, hogy csak a harcias út van és afelé terel a játék. Hát nem! Csak te nem jöttél rá.
Újabb jó üzlet:

Þór vígi þessi rúnar

aaaaaranyosak
ZsZso
Nem tudom, de remélem nem az élet értelmét, mert akkor jól beszopta az emberiség ... ilyen apróságon múljon a megvilágosodás 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Malakai
Mondjuk, ha játékidõt nézzük teszemazt a Still Lifeot is a második éjjel befejeztem, de hatalmas játékélmény volt (ráadásul ott újrajátszhatósági faktor nulla, lévén lineáris kalandjáték), teljesen megérte az árát, a folytatás pedig elõzetesen is biztos vétel, és még van sok ilyen. Így legyen a Sporeal is!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pluskast
Ja ezt én is nézem???? Mi franc ez én meg amit írtam elveszett???????????

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ZsZso
12 perc 35 mp én lemértem! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Höhö, ezt én írtam ...

egy képet pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama2
Ez mennyi perc még felrakja?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Pluskast
Gyõzköd engem a halál <#vigyor>

Nagylaci
Pedig akkor mi aztán eltérõ felfogásban játszottunk! 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

ZsZso
Goromba 😊, és útálja a világot, amiben él 😊. Amúgy egy aranyos jópofa ürge. Nekem csak olyan lényeim vannak <#circling>.

ZsZso
Én pacifista voltam - lehetõségektõl függõen persze, az összes népet magamhoz édesgettem ... hüüppp hüpp 😊. Bár a civilizációs fázisban nagyon elgondolkodtam, hogy most ártok -e a többi népnek (térítéssel), de aztán fullosan friendly lettem.

mama2
Rakom. A kézikönyvnek valami rohadt jó illata van😄!

nem szoltam, bocsánat, sajnálom, sorry ensculdigung, neharagudj.... xD na jó, egy dolog érdekelne... a te lényed hogy néz ki?
Tinman
Fura, hogy akik már megvették és játszottak vele, elég gyakran közlik, hogy de azért megérte ám... mintha magukat is kicsit gyõzködnék, hogy a 13-14k teljesen jó ár volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nagylaci
Na, hogy lássátok én sem tétlenkedtem a játékban. Íme legyõzhetetlen ûrarmadám 😄 zászlóshajója a Zûrhajó! 😄

ZsZso
Azt mondtad nem írogatsz már :S. 😉

Miért égett ki az, akik "végig akarják gyúrni" a játékot?! Nem értem <#pardon1>. Bár ha belegondolok, jó ez így nekem 😄

Pluskast
Jaja én 2 törzsel szövetséget kötöttem a másik hármat meg kinyírtam😊

mama2
Na most hozták meg😊. Kíváncsi leszek.

ZsZso
Kicsit Dinner Dash -es lett a játék 😊 4 Dinner Dash meg egy valusoftos ûrfázis egybegyúrva 😊. Najó ez már gonoszkodás <#eplus2>. Meg is érdemlem a kövezést (nõknek szakállat a kövezõs topikban osztogatunk).

na pont ez vazeeeeeee élvezd!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha mán megvetted.... véégigjáccás végigjácás, könyörgöm most kezdtétek el ne végiggyurni akarjátok már, kikit kapcsolodjatok ki, nagyon ki lehetnek égve az ien gondolkozásu emberek
mama2
2 nap?<#wow1><#szomoru1>

Nagylaci
Tévedsz! Ha elég gyakorlott gamer (juj...) vagy akkor elég egy is. 😞

Nagylaci
Ülj le te! Egyes alá... 😊 Mondtam én, hogy nem jöttem rá lehet máshogy is játszani??!! Nemmondtam. Nahát. Nekem egyszerûen heveny röhögõgörcsöt okozott az ajándékcsomaggal rohangáló gyíkpókember látványa. Inkább megettem a kedves szomszédot. 😄 A ragadozó-katonai irány egy teljesen normális útja a játék végigjátszásának! Mi ezzel a probléma??!!

cenobite
Akkor gyakorlatilag 2 nap alatt kivégezhetõ? Na én ETTÕL féltem. <#szomoru1>

gamertag: kenobita

Carlos
Megvettem, érdekel, tetszik, játszom... <#bee1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
EPIC TAKE!

Amúgy a képen jól látható valami!
Az alsó morcostól megveszed a kéket (vagymilyet) occsóér (5000/db), majd elviszed a másikhoz és eladod (17.5/db). <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Nagylaci
Az igen! Te aztán jól rágyógyultál annyi biztos! 😄 De nem bánt, hogy ilyen rövid idõ alatt már túl is vagy a játék kb. 95% -án?! Azért a következõ újrajátszások már nem ugyanazt az élményt nyújtják mint elsõre... 😞

Carlos
Namost.
Igy vélekedik aki nem mélyült el benne.
Tribal phase-ben a háborús rész elkerülhetõ azzal, hogy ajándékokat viszel az ellenségednek! (ahogy neked is hozzák, márha hozzák).
Civ fázisban pedig ugyanúgy le lehet fizetni a városokat, csak te nem láttad!
Ennyi, köszönjük, ülj a helyedre, egyes!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énsem bántam meg, hogy megvettem.
Egy kis kufárkodás:

Þór vígi þessi rúnar

Nagylaci
"Mondjuk elég nagy hülyeség hogy vallásos népséggel is ugyanúgy kell "lõni" az ellenséges városokat..."

Szerintem tulajdonképpen rá is tapintottál a fõ problémára! Hiába a fene nagy szabadság ha a játék erõszakkal jóformán csak egyetlen pofonegyszerû irányba hajlandó vezetni a játékost. Egyébként én egy ultrabrutál katonai népséggel játszom (énekelgetés, táncikálás wattafakk?!) és a civilizációs szakaszban "menetbõl" lenyomtam a többi népet! Azonnal támadtam és három falut úgy intéztem el, hogy nem volt idejük várossá fejlõdni! 😄 Innentõl pedig a nyers túlerõ bevetésével ment a henger.
Amúgy itt nem azon kell nyilván vitatkozni, hogy kinek tetszik és kinek nem! Szubjektív dolgokon lehetetlen vitázni! Nekem azt indokoljátok, hogy a játék nem is egyszerû mint a faék 😊 és miért is nem. Azt viszont tökéletesen el tudom fogadni, hogy egyszerû, de nektek tetszik. Ti jártatok jobban!!! Viszont egyesek mintha kissé ingerültek lennének velünk negatív kritikát írókkal szemben...

Nagylaci
Most mér'?! Én legjobban jakuzziban szeretek vízilabdázni... 😄 😄 😄

Lobsterman
Ja és igen, ez nem HC játékosoknak készült. Akik stratégiai mélységet akarnak azok ne ezzel játsszanak. Sekélyes de szórakoztató. Mondhatnám úgy is hogy: térdig érõ vízben minek akartok vizilabdázni? 😄

Lobsterman
Civ fázis is kész. NA ez már tetszett. A tribal rosszsága után nem vártam sokat a civ fázistól sem, de bejött. Mondjuk elég nagy hülyeség hogy vallásos népséggel is ugyanúgy kell "lõni" az ellenséges városokat, de az vices hogy kivetíti az egyik jármû vezérünk propagandáját 😄
Elõször nagyon szarul álltam, 4 népbõl 3 megmorcosult rám, a 4. jóban volt velem, de szerencsémre az n-1 városom elfoglalása után inkább a szövetségesemet kezdték el ketten irtani szóval volt idõm szusszanni, és kemény megvesztegetések, és propaganda támadások után meg is volt az egységes nemzet.

Én eddig csak a tribal fázisban csalódtam mint részegységben, de egészében a játékban nem kellett csalódnom. Lehet hogy a sok ember túlzott elvárásokkal ült neki és ezért van most a nagy elkeseredés, én azt kaptam amit vártam(többé kevésbé). Egy élvezetes, mókás játékot. Nem ez lesz az utolsó civilizáció amivel leigázom a világot az biztos. És persze rájön a community, aminek köszönhetõen mindig új dolgokat dob elém a játék. A warezosokat meg sajnálom, mert a játék egy hatalmas elõnyétõl szabadítják meg magukat.

ZsZso
- Elsõ versenyzõ, mutatkozz be kérlek!
- Zso, a Zso klánból
- Szerinted mi a helyes válasz?
- Öööö ... a játékos biztos nem olvasta el az elõbb említett szövegrészt!
- Hmmm... kap még egy esélyt, de ezt ne puskázza el!
- Jó, jó ... hát akkor ...... .... mondjuk ..... lehet csehül próbálja meg végigvinni a játékot, hogy ha már úgyis olyan egyszerû normálon, akkor így növeli a difficulty -t kb. extreme szintre? Nyertem? Enyém a lila a hangszóró? 😊

Nagylaci
Most komolyan! Hogy lehet egy ennyire egyszerû játékban elakadni ami ráadásul tökéletes hivatalos magyarítással került forgalomba??!! Lényfázis, falka: Most komolyan! A játék egy agyi fejlõdés után KIÍRJA, hogy már felvehetsz egy új tagot és azt is elmagyarázza hogyan kell.
Kövezzetek meg, de ebben lehetetlen elakadni.

Pluskast
Mint mondtam nekem tetszik játék. Mégsem mérgelõdöm azon, hogy mások azt írják be, hogy nekik nem tetszik. Akinek meg csak és kizárólag azért megy el a kedve egy játéktól mert mások azt írják, hogy vacak az eléggé befolyásolható. Amúgy meg voltak pozitív hozzászolások is.

maradjon meg a topik inkább azoknak akik segitséget kérnek, elakadtak, mert hogy jó vagy nem fölösleges vitázni
Pluskast
A fészkedben van rajtad kívûl még pár felnõtt egyed. Kezdj el velük is kommunikálni ugyanúgy mint az idegen fajokkal. Az egyed valamit csinálni fog (táncolni, pózolni, elbûvölni vagy énekelni) te is csináld ugyan azt mint õs. A két rózsaszín görbe össze ér és lám máris van egy társad. Amúgy ez agyméret függõ. Minél nagyobb az agyad mérete annál több társad tudsz magad mellé állítani. Egyébként ez nem csak saját fajtársaidra vonatkozik. Ha szereztél szövetséges fajt õk is ugyanígy melléd állhatnak.

a hiszti az lenne hogy méééé ééé éé nem teee eee eee ciiiiiiikkk tecceeeeeeeedjeeeeeen mnáááááááá! nem nem akarom a világot se megváltani, nem is igazán érdekel már ez a dolog, és igen az ien emberek veszik el máok kedvét a játéktol, mégha teccik is.... el kéne gondolkozni mire is van egy játék, és hogy miért ien nagyok az elvárások... nem minen a profi stratégáké... bocs ha valakinek nem tecett amit irtam, ez meg az én véleményem, de már sajnálom hogy kifejtettem, nem is olvasgatok itt többet, inkább jáccok, akinek meg nem teccik, tudlak titeket sajnálni várjátok a c&c 15 öt hátha meg fog felelni....
Nekem ma hozzák a játékot,én az 576-tól rendeltem meg, és tûkön ülök😊
Olvasva a kritikákat bennem is egy félsz érzés alakult ki, mostanában minden várt játékon szívtam, legyen az Age of Empires 3,Tiberium Wars,Heroes 5.
mama2
Most már tényleg félek hogy csalódok:S.

Pluskast
Szerintem jó. Én nem bántam meg, hogy megvettem és le fog kötni egy jó darabig. Nem tökéletes és vannak idegesítõ hibái de szerintem mint tegnap írtam a saját tapasztalataid alapján döntsd el, hogy jó vagy rossz.

ZsZso
Lényfázisba lehet egy gang -ed (max 4 fõ)

akyyy
és azt hogy?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ZsZso
én nem haraxom <#puszi>