Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként dehogynem jöttem rá, hogy van más út is! Egyszerûen amikor láttam, hogy a lényeim odamennek a szomszédos fészekhez és elõadnak egy laza megasztárválogatót akkor villámsebesen úgy döntöttem, hogy inkább levadászom õket. Egyébként azt aláírom, hogy a totális vandalizmus nagyon könnyûvé teszi a játékot. Azt hiszem ez a legkönnyebb út, de ez is hiba azonban mert a különbözõ játékstílusok nincsenek kiegyensúlyozva! Nekem a katonai fejlõdés jött be. Ennyi.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Egyébként attól függ korábban, hogy fejlõdtél én és fajom gazdasági nép volt. Katonáskodni felesleges volt, és nem nem is tudtunk volna, mert hiányoztak a fegyverek.
Én Gazdasági voltam, szóval csak fel kellett vásárolnom, az összes várost. 😊
Újabb jó üzlet:
Þór vígi þessi rúnar
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Miért égett ki az, akik "végig akarják gyúrni" a játékot?! Nem értem <#pardon1>#pardon1>. Bár ha belegondolok, jó ez így nekem 😄
gamertag: kenobita
Amúgy a képen jól látható valami!
Az alsó morcostól megveszed a kéket (vagymilyet) occsóér (5000/db), majd elviszed a másikhoz és eladod (17.5/db). <#vigyor1>#vigyor1>
Þór vígi þessi rúnar
Igy vélekedik aki nem mélyült el benne.
Tribal phase-ben a háborús rész elkerülhetõ azzal, hogy ajándékokat viszel az ellenségednek! (ahogy neked is hozzák, márha hozzák).
Civ fázisban pedig ugyanúgy le lehet fizetni a városokat, csak te nem láttad!
Ennyi, köszönjük, ülj a helyedre, egyes!
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem tulajdonképpen rá is tapintottál a fõ problémára! Hiába a fene nagy szabadság ha a játék erõszakkal jóformán csak egyetlen pofonegyszerû irányba hajlandó vezetni a játékost. Egyébként én egy ultrabrutál katonai népséggel játszom (énekelgetés, táncikálás wattafakk?!) és a civilizációs szakaszban "menetbõl" lenyomtam a többi népet! Azonnal támadtam és három falut úgy intéztem el, hogy nem volt idejük várossá fejlõdni! 😄 Innentõl pedig a nyers túlerõ bevetésével ment a henger.
Amúgy itt nem azon kell nyilván vitatkozni, hogy kinek tetszik és kinek nem! Szubjektív dolgokon lehetetlen vitázni! Nekem azt indokoljátok, hogy a játék nem is egyszerû mint a faék 😊 és miért is nem. Azt viszont tökéletesen el tudom fogadni, hogy egyszerû, de nektek tetszik. Ti jártatok jobban!!! Viszont egyesek mintha kissé ingerültek lennének velünk negatív kritikát írókkal szemben...
Elõször nagyon szarul álltam, 4 népbõl 3 megmorcosult rám, a 4. jóban volt velem, de szerencsémre az n-1 városom elfoglalása után inkább a szövetségesemet kezdték el ketten irtani szóval volt idõm szusszanni, és kemény megvesztegetések, és propaganda támadások után meg is volt az egységes nemzet.
Én eddig csak a tribal fázisban csalódtam mint részegységben, de egészében a játékban nem kellett csalódnom. Lehet hogy a sok ember túlzott elvárásokkal ült neki és ezért van most a nagy elkeseredés, én azt kaptam amit vártam(többé kevésbé). Egy élvezetes, mókás játékot. Nem ez lesz az utolsó civilizáció amivel leigázom a világot az biztos. És persze rájön a community, aminek köszönhetõen mindig új dolgokat dob elém a játék. A warezosokat meg sajnálom, mert a játék egy hatalmas elõnyétõl szabadítják meg magukat.
- Zso, a Zso klánból
- Szerinted mi a helyes válasz?
- Öööö ... a játékos biztos nem olvasta el az elõbb említett szövegrészt!
- Hmmm... kap még egy esélyt, de ezt ne puskázza el!
- Jó, jó ... hát akkor ...... .... mondjuk ..... lehet csehül próbálja meg végigvinni a játékot, hogy ha már úgyis olyan egyszerû normálon, akkor így növeli a difficulty -t kb. extreme szintre? Nyertem? Enyém a lila a hangszóró? 😊
Kövezzetek meg, de ebben lehetetlen elakadni.
Olvasva a kritikákat bennem is egy félsz érzés alakult ki, mostanában minden várt játékon szívtam, legyen az Age of Empires 3,Tiberium Wars,Heroes 5.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊