8545
Spore
  • Aragorn83
    No végre bejutottam a Galaxis közepébe! :DD Végülis csak jól mondtam. Nem minden spirálkarban lehet bejutni a Galaxis közepébe. Én pl csak a szülőbolygóm melletti spirálkaron tudtam bejutni. Ehhez átkellett szelnem az egész grox birodalmat....

Fura egy vége van, nem sokat értettem belőle és úgy tünt mintha valami film felé tisztelegnének ezzel, vagyrosszul sejtem? :)
  • gadamka
    ha valaki tudja h lehet 1 állatból törzset csinálni akkor az plz mondja meg (agysebész medál) nem a feketekőre gondolok.

amugy csak véletlen szerüen bukkanhatok rá majd a Naprendszerre? vagy van vmi térkép h hol találhatom?
  • Gando
    nemmondod?! ezt tudom csak baszott letenni, de nembaj mert megvettem egy naprendszert és így kész lett az a küldi is hogy kolonizáljak még 1 bolygót. a küldetésekkel meg nincs bajom mert megkeresem a közelben a naprendszert onnen meg automatice oda megy a bolygóra, gyorsan végigpásztázok mindent majd begyűjtöm
  • kovecses
    Általában fehér kör jelzi azt a területet amin belül meg kell találni (ha jól emlékszem). Azon belül pedig általában nem a naprendszer neveket kell nézni hanem azon belül a bolygók neveit.
  • mama2
    Olyan helyte kell, ahol kék lesz a kör, meg lehetőleg olyan fűszer gejzír közelébe:D.
  • mama2
    Engem az idegesít, mikot adnak küldetést hogy tapogassak le valamit, vagy raboljak el egy lényt, és azt mondja hogy pontos koórdinátáik nincsenek, csak azt tudják hogy ennek, meg ennek a rendszernek a közelében van.
    És rohadt sokáig tart míg megtalálom:S.
  • kovecses
    Jó játék, a befejezés nem tetszik. 9/10
  • Gando
    jah és a csodacsomagot mérnem tom ledobni egy bolygóra??? mert ahova leakarom dobni oda nem engedi
  • Gando
    ez a sámán dolog tökre bejött :D minden naprendszerrel haverságban vagyok a környéken, mondjuk van két birodalom akik semlegesek de őket letojom :D csak arra jók hogy fűszert adjak el nekik :D

amúgy másnak nem volt gondja az eligazodással? mert egy csomószor elvesztem a fonalat hogy most melyik rendszerben volt ez a bolygó meg mék birodalom van méken kicsit idegesítő :D amúgy tőlem kap egy 9/10-est a játék... égesz jól leköt
  • kovecses
    De azért nem mondanám unalmasnak. Szerintem egész szórakoztató játék. A lényfázis részben meghatározza ajövődet. Érdemes minden részletre odafigyelni és kiélvezni a játékot. Ha unod vagy nem tetszik akkor nem a te játékod. De lehet csak félre kell raknod pár napra a dolgot had érjen kicsit. :D
  • Bagoly81
    hát ez nekem igy stratégiának tünik,

azthittem valami ujfajta játékstilust kapok, ami jobban levezeti az evoluciot,

de a játék 1 orája után már nem evoluciot mondanék hanem fejlödést
  • kovecses
    Igen.
  • Bagoly81
    amugy végig ilyen építgetös kapcsolat teremtös a játék?
  • kovecses
    Láttam mindkettőt. És tudod mi a poén? Semmivel sem élvezem jobban.
  • Kicsikiraly
    te sem láttad az űrodüsszeiát igaz? se a dűnét, se semmit az igazi nagy scifikből? ugyeugye, úgy sokkal jobban lehet élvezni a sporet.
  • kovecses
    Van valami lyukas oszlop, monolit vagy mi ami segit a gyorsabb fejlődésben...meg gondolom te is segithetsz az ellenségeik ellen, amúgy meg fogalmam sincs :(
  • Gando
    igen ez a baj... én a fél napot átsporeoztam XD
  • gadamka
    hahó! hogyan lehet egy állatot törzsi szintre juttatni??? (agysebész medál)
  • kovecses
    Fejlődnöd kell hogy jobb terra eszközöket kapj nkülöünben sehogy én is igy jártam.
  • Kicsikiraly
    ugyanúgy. légkörgenerátor, megvárod míg sárga lesz a kör, aztán újabb 3 növény, két növényevő, egy ragadozó, és kész is.
  • DöflingR
    Áh, egyszerűen nem tudom abbahagyni a játékot:D
  • Gando
    ti mikor találkoztatok a groxokkal? mert én egyszer kaptam üzit (sms... powa) hogy egy grox műhold van az egyik bólygón és hogy gyűjtsem be... de nem foglalkoztam vele hanem mentem a másik irányba.. és azóta se találkoztam velük. A támadásokról meg annyit hogy néha néha megtámadják a bolygómat holmi kis kalózok... de semmi több, eddig
  • DöflingR
    Én megnyitottam
  • TIBI

Vagyis nincs rá valami kütyü hogy a fűszerrel automatikusan kereskedjen? Vagy legalább a kereskedelmi útvonal hozzon valami hasznot?
  • Voltan
    Gondolom, tov'bbi atmoszféra processzorokkal
  • gadamka
    Agysebész medált hogyan szerezzem meg? plz vki irja le!
  • Thanatos
    ugyan ugy ahogy a t1-est :)
  • lalakov
    Az első kolóniáimnál megcsináltam a T1-es szintet. Hogyan érhetem el a 2-es, illetve a 3-as szintet?
  • TIBI
    Üdv.

Azt meg lehet valahogy oldani hogy űrfázisban a pénz automatikusan gyűljön, mert sok bolygóval már nehéz megoldani hogy ide-oda mászkáljak a fűszer miatt + védjem a bolygókat is. Előre is kösz^^
  • Rip
    "játékok kézikönyvei, amikbe belenéztem, kb egy 10 éves, számitástechnikai analfabéta nyelvén írják le szépen, hogy mi-micsoda, már-már kisegítő szinten"

De legalább megtudtad volna, hogy lehet menteni...
  • 5c0rp330n
    szerinted a folyamatos instrukciók mire jók, amiket kapsz játék közben folyamatosan? igen, pontosan arra, hogy ne kelljen külön kiskönyv a játékhoz, hanem mindere rá lehessen jönni szépen. márpedig erre a mentés vonatkozó dologra nem emlékszem, hogy írt volna ki instrukciókat, márpedig enélkül az én példám is mutatja, hogy milyen szépen lehet járni.
    játékok kézikönyvei, amikbe belenéztem, kb egy 10 éves, számitástechnikai analfabéta nyelvén írják le szépen, hogy mi-micsoda, már-már kisegítő szinten. gyorsabban viszem végig a játékot, mint olvasok el egy ilyet, köszi.
  • 5c0rp330n
    nem ugyanezt mondtam? ki beszél gyökérségeket?
  • Nagylaci
    Hát itt egy kép a játék végi történésről. Meg ne kérdezd pontosan mi van rajta... :D

NAGYON SPOILER, NE NYISD MEG!!!
  • kovecses
    Nem arra gondoltam hogy most hogy elvileg vége a játéknak, most jön az igazi kihivás. A hosszú hideg téli napokon majd ráérek lenyomni a grox kolóniákat. Egyenként, mint abélyeget. Bolygót kiirtom majd az élet kulcsával max terreformálás hogy lövegeket helyezhessek az én koloniámra, plusz kapnak egy megaműholdat 50000 HP-vel. Hosszú hadjárat, de addigis elütöm az időmet. :D
  • mama2
    Amúgy ha a képernyő alján a züld csík végig ér, de úgy hogy még nem jutottam el a galaxis közepébe, akkor is ki ír valamit?
    Ja és: Aki már eljutott középre, az spoilerbe berakná mi van ott? Kösz!
  • Nagylaci
    Ha mindent jól csinálsz akkor előbb utóbb lesz az úgy is, hogy 50-60 ezret kapsz egy egységért és van nálad mondjuk 80 egységnyi. :D A játék vége felé brutálisan lehet kaszálni!
  • mama2
    Széjjel lőttem az egyik lény városait, és felajánlotta hogy vegyem meg a bolygójukat, csak hadjam őket békén. És én megvettem. De volt olyan is, hogy szétlőttem mindenkit és gyarmatosítottam a bolygót hehe! Amúgy jó pézt lehet keresni ezzel a kereskedelemmel. A bolygóm termeli a fűszert, azt volt már olyan hogy 4 darab fűszerem volt(nem tudom milyen színű), és kerestem 40ezret:D.
    De volt olyan hogy az egyik lény, 20ezret adott egy darab kékért, és volt nálam hét darab:D!
    Jó ez az űrfázis, tetszik!
  • Nagylaci
    Tisztázzuk. Én is lenyomom a Groxokat, (mondjuk a bélyeget azért felejtsd el!) de egyszerűen túl sokan vannak. Ennyi kolónia kiirtása iszonyatos mennyiségű időbe kerülne.
    Ha csak arra értetted, hogy a galaxis középpontja felé utazva lenyomod őket akkor igen, még gyengébb űrhajóval is bejuthatsz ha feltankolsz ilyen "megagyógyítóval"!
  • kovecses
    Nekem egész jó a termelésem, jó azért nem lenne tömegcikk, mint az antianyagbomba de azért 4-5 darabot tudnék venni ha kell.
  • Nagylaci
    Minden egyes darab négy milla! Annyira azért nem áll az ember jól, hogy ezt tömegesen bevethetné. Inkább jó poén. Mármint militáns őrülteknek. Mint az én kis fajom! :D