Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Spore
2. Modellautók
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. PlayStation3
5. Filmek, amiket most láttunk...
6. Euro Truck Simulator
7. AIRSOFT
8. Google Chrome
9. Mezõgazdasági fórum
10. Milyen autót láttál ma?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Már rég játszhatnál...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Most lényfázisba tartok amit szintén nagyon élvezek 😄
Most szénnékereskedem magam az ûrfázisban és szép lassan begyüjtök majd mindent, majd irány az univerzum közepe.
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként maga Will Wright nyilatkozta pár napja, hogy kissé nagyon túl van hype-olva a játék és sokan épp ezért csalódni fognak benne, mert túlzott elvárással ülnek neki a játknak...
Egyébként most a játékot ismerve arra lennék kíváncs, hogy mi lesz a elsõ kiegésztõben 😊
3-án 9:30-kor ébredtem, 10-tõl toltam éjfélig.
Ma 10-tõl tolom, bár most kilõttem, mert megyek ebédet csinálni (pizza).
Þór vígi þessi rúnar
Uninstalld a ea download manager-t.
Installd a Spore-t és a Manager-t is.
Legyen internetkapcsolatod.
Inditsd el.
Reménykedj.
(Eddig amúgy senki sem jelzett hasonló problémát, úgyhogy a gixer nálad lesz)
Þór vígi þessi rúnar
Még mit lehetne?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Asszem ez is megy a FAQ-ba...
Þór vígi þessi rúnar
Nos én tegnap 5-kor felraktam. Éjjel 1-kor kinyírtak, újat kezdtem hajnali háromkor abba hagytam😊 Ma reggel hétkor meg keltem mert mentem melózni. Nem vagyok egy számítógép õrült nincs is nagyon idõm rá de ilyet már majd 15 éve csináltam😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Þór vígi þessi rúnar
meg nagyon a kezdeten jarok a dolgoknak, de egyik fajjal akarok baratsagot kotni (majmok) es utanoznom kene oket. kepessegeim kb. annyi, hogy enekelni, mutogatni magam (vagymi😊) es ugralni. kb. a feleig eler a baratsag mutato vagymi es onnan mindig visszaesik... pontosan hogy is kene utanoznom oket?
- legalább háromféle stratégiával lehet benne nyomulni (ez akkor jóindulatúan már kétszeres újrajátszási lehetõség, minimum);
- a fenti elõny csak akkor mûködik, ha a játékos mindenfajta stratégiára nyitott (ha csak az egyikre, pl. az agresszív katonai megoldásra, akkor a játék egyszerhasználatos papírzsebkendõvé válik), tehát többféle érdeklõdésû játékosok elõnyben;
- az rossz jel, hogy a Lénylabort jobban kidolgozottnak mondjátok, mint magát a játékot - mert nekem már a Lénylabor sem volt szórakoztató. Azt hittem, azért, mert a játék lesz az.
Mindegy, még nem alkotok véleményt, de baromira elolvasom, miket írtok róla, mert még csak letölteni se fogom a Spore-t, ingyen se kell, ha úgy érzem, hogy nem adná azt, amit vártam. (Amit várnék: azt az érzést, hogy a külvilágról teljesen elfeledkezve "évszázadokat" nyomok le egy másik világban, hosszú-hosszú ideig, nagyon változatos éghajlati-társadalmi-biológia stb. körülmények között.)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nekem egyébként az a nagy büdös véleményem, hogy adott volt ez a korszakalkotó (!) szerkesztõrendszer, de egyszerûen nem sikerült hozzá megfelelõen összetett hosszú játékot készíteni.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Mi lehet a gond?
A szerkesztõk tényleg jók, de valahogy nem volt türelmem hozzájuk :S - az elsõ fázis szerkesztõjével viszont jót szenvedtem 😊.