Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
spoiler plz<#integet2>

Firerock
és ha mentettem mit hol tudom folytatni?
egyzserre több játék is lehet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Carlos
CTRL+S

Þór vígi þessi rúnar

R0zs0máK
hát...az ûrterjeszkedõs rész elég unalmas :S

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Benny04
én még nem, mert nagyon lassan jön :-c

Rip
Ügyes kis spoiler...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Firerock
menteni hogy lehet?

Carlos
Ehhh:

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Hát persze, most már okos az ember. Ki hitte volna, hogy így befürdök vele, hogy rajtam kívül már mindenki játszani fog vele 😞
Meg a lénylabort is náluk vettem, így annak az ára lejött volna belõle.
Plusz ha mástól rendelem meg, még a postaköltséget is fizethetem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mama2
ÁÁÁÁÁ!!! A tánc meg minden jól ki vanfejlesztve, de egy kibebaszott szájat nem találok ami nagyobb 2. szintûnél:S. ÁÁÁÁ!!!
Rip: Rendeld a CDgalaxistól.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Lobsterman
Hát vegyél akkor simát 😄

Lobsterman
Ez sem igaz. Néha mûködik a szeró néha nem. Javítgatják, úgyhogy ma már szinte egész nap fel voltam csatlakoztatva. Már démonos sporecast-ot is csináltam(egyenlõre csak saját lényekbõl) 😄
Felfigyeltem valami érdekességre. Lényfázisban ha a lényeteknek van keze, fel tud venni botokat és azzal is tud harcolgatni.

nah... ebböl se sok mindent tudtam meg.... valami olyat hámoztam ki, h csak 5dikétöl fog müködni a szerver.. de akk h a faxba van fönt annyi más cucc a lényeken kívül?

Rip
(Küldtem nekik egy szép levelet, hehe)
Amúgy nevetséges, hogy megint az szív, aki becsületesen meg akarta venni a játékot.

Rip
Ezúton szeretnék gratulálni az 576 boltjának, aki a GE megjelentetését elhalasztotta 2008.09.09-re. Hozsánna nékik 😞
Kénytelen leszek így a csúnya verzióval játszani, pedig a végsõkig kitartottam, és meg akartam várni az eredetit.

Carlos
Olvass vissza!

Þór vígi þessi rúnar

valakinek van gondja a bejelntkezéssel? rájöttem, h a windows tûzfalat ki kell kapcsolni, és akk nem írja, h nem jó az internetkapcsolat, de bejelentkezésre mindig azt írja, hogy sikertelen bejelentkezés.. az mért leeht? :S

DöflingR
<#eljen><#eljen> Bizonyám!

Firerock
oylanra gondoltam amit az elején kiír
olyat lehet?Lénylaborban is lehetett,az sem volt eredeti

Pluskast
sorry P betû

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Igen volt is egy 30 perces prezentáció amit will wright tartott a nagyközönség számára úgy kb másfél éve. Ott még a vízben uszkált a lénye a sejtfázis után, és valóban miután az óceáni fázis fázisnak vége lett csak utánna jött a szárazföldi. Amúgy a videon látható lény pont az ami az itt forgó spore feliraton van ( balról a második az S betû az) 😊))

mama2
Hátez a játék kurvajó😮!!

Carlos
Annó úgy nézett ki, mintha a szárazföldi fázis lenne a vízben. Olyasmit kellett csinálni, mint a sejt fázisban, enni növényt, enni húst...

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Háát én annak örülnék ha lehetne víz alatti civilizációt is csinálni. Egy új Atlantisz nem lenne rossz😊

Carlos
Ezt már nagyon rég megmondták, hogy azt a részt látjuk majd egy kiegben. Gyanitom az elsõben...
Szokásos: plussz 5 két, 3 lábfej, 10 fegyó, 5 tetõ, 3 antenna, párszáz lény amit a userek csináltak, mehet a kieg... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Direkt nem akartam énis spoilerezni! Énis igy jártam...
Meg is lepõdtem...

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Ohhh akkor már biztos, hogy a kiszedett óceáni környezet lesz az elsõ kieg 😄 😄

Új dolgot fedeztem fel nekem legalábbis új. Most másik lénnyel vagyok a lényfázisban és gondoltam átúszok a kontinens mási részére idõt spórolni. No egyzsercsak jött egy hatalmas lény a víz alól és hamm bekapott.... 😄

Pluskast
Pontosítok szóval elvileg Pluskat és nem Pluskast😊

Pluskast
Ami a nickem. Sajna több mint 6 évvel ezelött elgépeltem :S

Carlos
Köszi, elbírom.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Melyik nevedet használod?
Ami az avatarodban van, vagy ami a nicked?

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Carlos ha akarod besegíthetek. Hét közben reggel 9-tõl 5-ig én úgy is sokat fórumozok😊

Carlos
Okosodik a FAQ, olvasgasd!

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Mert a lény fejlettebb mint te az adott tevékenységben amire neked reagálnod kellene. így nem éred el azt a szintet amin õ van. Magyarán õ már tud tangózni te meg még nem😊

Carlos
Félóránként nézem, irtom...
Ablakban fut a játék offkorsz, így tok msn-elni a csajommal és még a fórum is elfér... 😊

Þór vígi þessi rúnar

nekem csalódás😄 ...az eleje még ok, de ami a törzsi bizbasz után van az elég tré
Tinman
Ne fárassz, olvass utána.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lehet még nincsenek olyan szintû "végtagjaid",amikkel szinten vagy velük..
mama2
Értem. És az miért van, hogy leakarok nyûgözni egy ismeretlen fajt, utánzom õket, egyszer csak a csík lemegy és elmennek?

15mp?😊...NASA géppel gyorsformázás 20 gigás hdd talán😊)
Egy olyan nép közül lehet választani akik már barátaid. Csak azt kell vele csinálni amit eddig. "Beszélgetni"
Akkor lép szintet ha olyan testrészt veszel aminek nagyobb a szintje ebben.
Hmuda
Pont az lett amit vártam...megfogadtam, hogy majd ügyelek a topikra, erre kijött a játék és minden idõmet elveszi és félnaponta eszembe jut, hogy meg kéne nézni a fórumot, de addigra összejön egy kazal üzenet és nincs erõm mindet átnézni. :-/

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Szart Accot a rendessel se lehet. Amúgy természetesen nem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
LÁL! Pont a legjámborabb lényem lett epic. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Firerock
csúnya játkkal lehet ilyen szart Accot csinálni?

Tinman
Formázás, partícionálás 15 mp ^^
Nemisértemmirõlbeszélsz :-D

1.5 óra? Órák óta szenved(ett) vele.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mama2
Na elindult. Kérdésem kettõ lenne: 1: a falkámba más lényeket hogy hozok be? Mert már kettõ hely van. 2: a tánc meg az elbûvölés mikor lé szintet? Vagy ez hogy van?

egyébként ilyen humanoid közeli figurát is ki lehet belõle hozni esetleg?..mert eddig csak ilyen fantasy bigyókat láttam mindenkitõl😊
figyeld a testrészeket,mindegyiknek van egy szintje ének,tánc és egyéb tulajdonságokban..lehet majmokhoz még kevés vagy..én is így jártam velük,meg még pár másikkal...😊