Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyzserre több játék is lehet?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Meg a lénylabort is náluk vettem, így annak az ára lejött volna belõle.
Plusz ha mástól rendelem meg, még a postaköltséget is fizethetem.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Rip: Rendeld a CDgalaxistól.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Felfigyeltem valami érdekességre. Lényfázisban ha a lényeteknek van keze, fel tud venni botokat és azzal is tud harcolgatni.
Amúgy nevetséges, hogy megint az szív, aki becsületesen meg akarta venni a játékot.
Kénytelen leszek így a csúnya verzióval játszani, pedig a végsõkig kitartottam, és meg akartam várni az eredetit.
olyat lehet?Lénylaborban is lehetett,az sem volt eredeti
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Þór vígi þessi rúnar
Szokásos: plussz 5 két, 3 lábfej, 10 fegyó, 5 tetõ, 3 antenna, párszáz lény amit a userek csináltak, mehet a kieg... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ablakban fut a játék offkorsz, így tok msn-elni a csajommal és még a fórum is elfér... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor lép szintet ha olyan testrészt veszel aminek nagyobb a szintje ebben.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nemisértemmirõlbeszélsz :-D
1.5 óra? Órák óta szenved(ett) vele.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.