8545
Spore
-
#5817 Szerintem az egész játék röhej. Mit fejlesztettek ezen évekig? El sem birom képzelni :( -
#5816 ÉS mi nehezedik benne? -
#5815 a bolygót terraformálod és az ott termelt fűszereket eladod másik bolygón. (én pl két saját kolóniám között szállitom oda vissza) pillanatok alatt milliókat lehet csinálni. -
#5814 Az én lényemet is elrabolja az UFO egyszer, vagy csal a számítógép álltal vezérelteket? Mert már volt olyan hogy jött egy UFO a többi lény szétszaladt, én ott maradtam, megállt fölöttem az idegen, várt egy kicsit majd tovább ment. -
sasvader #5813 Ti nálatak a magyar Spore oldal jó??mert ha én rá kattintok a Sporopédiára vagy a Bejelentkezésre ezt irja ki:
This section of the Spore website is currently down for maintenance.
Please check back soon, it shouldn't take us very long to restart the universe.
Thank you for your patience
The Spore Team
-
Micsu #5812 űrfázisban küldetések kivételével hogy tok pénzt szerezni, van 2 kolóniám, csak az anyabolygót lehet olcsón kiépíteni de az is kurva kevés lét hoz, a másik bolygó geci drága, 2 szövetségesemmel van kereskedelmi kapcsolatom de az se nagyon hozza a lét -
#5811 Sziasztok
Törzsfejlődés részben mire érdemes gyúrni?
Igazából itt már nehezedik a játék számomra... eddig nagyon élvezetes ^^ -
#5810 Hát reinstall sem segített, nemértem milehet a baj :S -
#5809 nincs még. próbálj meg videó kari drivert frissíteni ... hátha. -
neo8892 #5808 a Spore-hoz van patch már?
de nem a lénylaborhoz, arról már tudok. -
#5807 akkor fogalmam sincs. :D
(ellenkező esetben mondtam volna hogy vedd meg, de így :D) -
neo8892 #5806 Igen! -
#5805 eredeti a játék? -
neo8892 #5804 Sziasztok!
Van 1 kis problémám a spore-al.
Amikor végigcsinálom a lényfázist, és tölten be a törzsi fázisba, akkor 1x csak töltés közben lefagy, de volt már olyan, hogy nagynehezen betöltött, mert máskébb cselekedtem a végén vagy mi, de utánaviszont fellépett 1 állandó probléma, mégpedig az, hogy ugye a törzsi fázisba az lenne az első dolguk hogy ruhát adunk lényünkre, mikor ezt megtettem és már rá is kattintok a zöld pipára, akkor fogja magát és lefagy mindíg. Segítsetek pls. Mi lehet a megoldás? -
#5803 Az lehet. Majd próbállok egy újratelepíttést. -
#5802 alul van a csík, az szakaszokra bontva. egy szakasz egy falu, vagy leigázva vagy szövetségessé téve. ha a csík végig ér, akkor továbblépsz. RTFM -
#5801 Fura. Én rányomok akármelyik bolygóra, és elsőre kidobja nekem az 5 fázist miben akarom kezdeni. De már akkor is amikor még csak civ fázisban voltam először -
#5800 Az én kicsikém -
Aragorn83 #5799 Egyébként már én is megtaláltam. Mint kiderült a Naprendszer pont abban a spirálkarban van, ahol én is indultam, tőlem picit hátrébb, de könnyen ráakkadtam. Most épp az öszes lehetséges bolygót feljavítom az élet pálcájával, (amit ugye a Galaxis közepéből szereztem) T3-as szintre :D Ott lesz a régiúj otthonom! :D
Valami hiba lehet a játékodban, mert amint eléred az adott fázis, az onnantól bármikor megnyitható. -
drlazi #5798 Ahaaaa...
Na de akkor hogyan jutok tovább erről a pályáról?
Egy falut kinyírtam, kettőt meg szövetségessé tettem... -
#5797 meg milyen má hogy a sajátbolygóm veszi a legjobban a rajta kitermelt fűszert?! :D -
#5796 amugy egy kérdés: ha megveszek egy naprendszert, akkor az ottlévő kolóniáktól is felvehetem a fűszert? -
#5795 nekem a szelídített állatomat szívta be egy űrhajó majd ledobta -
#5794 Hát nemértem milehet a gond akkor :(( -
#5793 Nekem jól müxik! -
#5792 abandon mission. tök fölös sztem :D szt vadászni is fölös. jobbak a végtelen források, mint pl a hal és a gyümölcs. (jó, nem végtelen, de tovább tart mint egy csorda állat) -
drlazi #5791 Hello,
A törzsi fázisban elakadtam ott, hogy azt írja szelidítsek meg egy vadállatot.
Na most, adtam neki kaját, ettől mosolygóssá vált. Aztán még egyszer rákattintottam. Akkor elkezdte tolni a falu felé, de aztán mindig visszamászott a szelidített vadállat a helyére. Most hogyan tovább? -
#5790 Pipiről jut eszembe :D
Egyébként azt nemértem hogy kézikönyben azt írja hogy amint elérek pl lény fázisba akkor onnantól kezdve már új játékot is bármikor kezdhetek lény fázisban. Ennek ellenére továbbra is csak sejtfázisban kezdhetek új játékot. -
#5789 jézusom.. gondolkodj... kolónia helyre mi kellhet? hát kolónia.
@kovecses: ha meg láttad, akkor mi az hogy gondolkozol hogy "monolit vagy mi a tököm" az tök egyértelmű :D monolit amitől okos lesz :D (tény, a filmben nem volt olyan kör a közepében, de hát na." -
donoki #5788 hi
nekem olyan problémám van, hogy amikor kiérek a szárazföldre, elkezd a játék képhibás lenni :(
amikor kiértem teljesen akkor meg nem látok semmit a képhibák miatt + szaggat nagyon a játék
akármilyen grafikával
pc konfigom: 2giga ram, 6000+ os proci, ati x1600pro vga
valaki help vagy volt vkinek ilyen gondja?
-
#5787 Alszik a pipi: :)
Amúgy cseles ez a screenshot: A játékban ugye nincs AA (csak a szerkesztőkben), de a screenshotokat szépen leantialiasingolja. -
#5786 először szoptam vele én is rendesen. aztán rájöttem, hogy feleslegesen szenvedek. először simán úgy sikerült megcsinálni, hogy békés módon kereskedő nemzet voltam, és szép lassan felvásároltam mindenet. másodszorra szétírtottam a világot atommal, a nyoma még most is megvan sajnos, a romokra nem tudok építkezni.. -
#5785 Az mitől lehet, hogy a sporepedia-ban a my creations-ben ott vannak a dolgaim, de ha rákeresek a nevemre, akkor csak a régebbi lénylaboros dolgaimat találja? (Ugyanaz az account elvileg mind a kettő) -
#5784 Igen ezeket mind leraktam, de a kolóniahely még mindig nem teli kör. Vagy többet kéne egy-egy példányból lerakni?
A másik oldala, ha egy ellenséghez megyek és le akarom rontani a légkörét, hányat kell leraknom, hogy kiírtsam (T3-ról)? -
#5783 pedig nem nehéz -
#5782 A T2-nél a kolóniahelyre mit kell tenni? (Már nem emlékszem mi kellett az egyesnél:( .)
Annyit támadnak, hogy semmilyen plusz feladatot nem tudok csinálni, pedig még csak két bolygómat és két barátot kell védenem. -
#5781 A kereskedelmi útvonalaknak a rendszer felvásárlásán kívül van más haszna? -
#5780 hogy ez a civilizációs fázis mekkora egy rakás szar
barátot nem igazán lehet szerezni, mindenki neked ugrik, aztán nem bírod tartani a frontot. nem egy stratégiai játékot játszottam már, ma is játszom neten rts-t, de ez, röhej. remélem az űrfázis azért jobb lesz -
#5779 Hmmm ezt nemértem. Elértem a galaxis közepét + megvan a legmagasabb rangom űrfázisban és új játéknál még mindíg nemlehet akármeik fázisban kezdeni.
Szal most hogyis vanez?
Aragorn83: Nekem elég könnyű dolgom volt mivel anyabolygómtól nem messze volt egy fekete lyuk ami eléggé közelre vitt :D -
Aragorn83 #5778 Lobster: Tényleg az adott spirálkar mely részén akadtál rá a Naprendszerre? Meg akarom én is keresni.
Apropó a Csodaföld Vándora medál már megvan valakinek? Amikor egy meseföldi bolygóra kell rábukkanni. Azt hol érdemes keresni?