Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Testrészek adnak képességeket. Tégy fel olyan testrészeket a lényedre, amik adnak ilyen skilleket.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Pluskast
Szerintem - ahogy írta Carlos - hétfõnél elöbb ne nagyon próbálkozz. Mondjuk szemétség, hogy az amcsikat meg kell várni. Akkor mi a fenének jelenik meg hamarabb Európában?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Timbo
elsõnek sztem járj be mindent csontok után kutatva aztán ha van mindenbõl lvl 5ös akkor mehetsz hódítani :D én legalább is így csináltam

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

cenobite
Próbálj meg olyan testrészeket szerezni, amikkel tudsz táncolni.

gamertag: kenobita

Sil3nt
ha egy fajt szeretnek baratomnak fogadni, akkor ugye utanoznom kell amit csinal. namarmost en csak enekelni es illegetni tudom magam, de a masik faj pl. tancol meg csomo olyan dolgot csinal amit en nemtudok akkor mi a helyzet?szomszedos fajokkal is ez van, senkivel nemtudok baratsagot kotni emiatt

Lobsterman
De akkor nálam miért mûködik? A weblapon sem ír karbantartást, fel is tudok lépni, fel is tudok tölteni, minden mûködik ahogyan kell. Ezt nem értem. Lehet Budapest bannolva van :D

Venom
Na remek nekemis ezt írja ki :( próba késõbb akkor :S

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

ZsZso
Skype -os szlenggel élve (party) :) Köszi!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Venom
Hát nemtudom mindenesetre a nekem a downloader végre engedi kicsomagolni a nem csúnya verziót. :)
Nemsoká kicsomagolja aztánn rakom fel végre.

Carlos
Direkt linket a képhez!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
EA-s kolléga:
"Sajnos ez normális, nekünk is ezt írja ki.
Valami szerver gubanc lehet, most írunk egy mélt az amerikaiaknak, hogy mi a gond!
Reméljük hétfõre menni fog, mert akkor van valami megjelenés"

Szóval megnyugodtam.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez egyre jobb:

Még mielõtt valaki elfelejtené:

Valaki tapasztalt hasonlót?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
1: Bolygókon, kereskedelem.
2: utolsó pöcök (raktér) felfelé nyilas eszköz (használni nem lehet a tárgyakat csak eladni)
3: Gyarmatosítás bonyolultabb (de nem vészes), Spore helpjében minden le van írva
4: fûszer is van a bolygókon, kereskedelem

GONDOLKOZZ, PRÓBÁLJ RÁJÖNNI!!! Amiket kérdeztél azok szörnyen primitív kérdések voltak, rájöhetsz magadtól is. Csak ahhoz gondolkozni kell(ene)...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehet!
Lesz egy olyan tárgy ami 450K-ba kerül.
Ez egy védelmi szonda. A telepeimre raktam ilyet (1 bolygón csak 1 lehet) és az elintézi a kalóz támadásokat!

Én már nem járok vissza, hogy megtámadtak. A szonda leszedi õket!

Þór vígi þessi rúnar

inkább szánalmas

fotográfik kolomp edisön :D

Egyetértek.

fotográfik kolomp edisön :D

mama2
Lenne egy kérdésem. Ürfázisban vagyok, és mindig kapok ilyen medálokat és kiírja hogy ez meg ez a felszerelés lett elérhetõ. Na most azokat a felszereléseket hol tuidom megvenni? Még egy: néha a radarom ugye befog ilyen jeleket különbözõ tárgyaktól(pölö valamilyen szobor amivel terraformázhatom a bolygót).
Azokat hogy veszem fel, és hogy használom? Ha kiírtok egy bolygón egy fajt, akkor 10 perc múlva miért lesz élet megint azon a bolygón?:O Gondolom nekem kellene gyarmatosítani, de már kettõ olyan gyarmatósító faszt megvettem, elhasználtam õket, többet nem lehet vennem.
Ja meg volt olyan kül,detés hogy fûszert kellene eladni egy értelmes lénynek, de hogy veszek fûszert? Mert a bolygómon rákattintok a kereskedelemre, és nincs semmi. Ötlet?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

cenobite
Én az elõbb néztem netrõl a sporepedia-t, de ott még karbantartás van.

Pluskast
Valaki megnézte, hogy fel lehet kapcsolódni a szerverre már? Csakmert ma ötödike van...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lobsterman
Hát igen. A balance-on van még mit javítani, de biztos megoldják 1-2 patch vagy kieg formájában szóval én nem aggódok :)

Lobsterman
Hehe. Én meg pont arra gondoltam tegnap hogy a B&W óta nem volt igazából játék ami ennyire elvarázsolt volna.

cenobite
Tegnap este ismét játszottam olyan 4 órahosszat, és még mindig a 2. fázisban vagyok! Nem kapkodom el. :) Nekem nagyon tetszik továbbra is. Felfedezek minden kis zeg-zug-ot, megkeresek minden egyéb lényt. Van akit kiirtok, van akit elbûvölök. :)
Nagyon jó, hogy találkozom az sg-s lényekkel, illetve a sajátaimmal. A hangulat szerintem nagyon ott van a szeren. Ja, és levezetésképpen mondom megnézem már az épülettervezõt. Még csak karcolgatom a felszínét, de így is +1 óra elment rá, míg két épülettel elbûvészkedtem.

Ma végre péntek, tartok tõle, hogy ma belecsúszok egy hajnalig tartó spórulásba. :D

ZsZso
Vélemény #2

Az ûrfázis nem olyan rossz! Végre tetszik a játékmenet, de a balance egy trágya. Szinte semmit se tudok csinálni, mert rohangásznom kell vissza a bolygóimhoz, hogy megmentsem õket. 1 támadás, 2 védekezés ... ez így erõsen szopó. Mind1 ... 1 faj kiírtottam, még 1 van hátra, aztán kicsit foglalkozhatok a többiekkel is (akikkel a barátságot mélyíthetem el végre). Mért nem lehet bebiztosítani a bolygóimat, mért nem lehet nekem több UFOm? Ez akkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkora köcsögség, hogy az leírhatatlan. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)

böröczk
No tegnap este mi is kipróbáltuk barátommal, illetve õ játszott, én pedig hol a röhejes kreálmányain röhögtem, hol elõzetes (nem túl magas) elvárásaim beigazolódását vártam, kerestem.
Ahogy itt kevesen, én sem égtem spore-lázban, bár már tavaly óta hallok róla, ha kijött valami videó, arra rákattintottam, valamint kipróbáltam a demo lénykreátort, de semmi több.
Úhogy nekem TETSZIK az eddig látottak alapján. Nem az a nyálcsorgatós, éjjel-nappal véreres szemekkel ébren lévõs érzés, hanem csak egészséges tetszés, persze aki nem ennyit várt el a játéktól, hanem az elõször említett szindrómát, az most csalódhatott valóban. Sõt az is, aki olyan játékot várt, amivel évekig játszadozhat, mert egyszerûen nem unja meg.
Szomorú vagyok viszont, hogy a Maxis ebben is rengeteg kiaknázatlan, megvalósítatlan, de már létezõ ötletet hagyott a leendõ kiegészítõknek.

Kumiho #2179

Venom
Na eastoren mégse vágtak átt. Mamár engedi kicsomagolni :D
Csak kárhogy sporepédia nemmegy még :(

bigfoot
nah tnap délután elkezdtem vele játszani Én is!
vártam ,de annyira nem olvastam utánna szóval nem voltak nagy elvárásaim!
7kor kezdtem a játékot és hát mit mondjak fél2kor eszméltem fel hogy holnap meló menni kéne aludni:)
sejt-lény fázis nekem nagyon bejött!törzs fázis sem volt rossz,de az elsõ kettõ jött be legjobban,átléptem a civilizációs vmilyen fáziba még megépítettem a harckocsim és mentem aludni:)
szóval rég volt már hogy egy játék ennyire lekössön! nem ütött akkorát mint akkor a black and white de sztem igen jó kis játékot raktak össze!

Nightwish006
Jah, konfigom -> xp, 7300gt, a64 3000+, 512 ddr400

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Hello! Nekem olyan problémám van, hogy miután felrakom a játékot, és elinditom bejön 1 fekete képernyõ, rajta a sima winfosos kurzos, majd kidob asztalra!! Az asztal széthullva, start menü, meg tálca a képernyõ közepén meg ilyenek! Driver csere, dxfrissítés megvolt, és baromira idegesít!:S

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Egyébként valaki nem akar csinálni egy hungarian nevezetû Sporecast-ot? :)

Hmuda
Nekem nagyon nem volt más választásom. Nagyon akartam jobb kapcsolatot velük, de mivel nem reagálnak az üzenetekre így maradt a rohanás.

Mert hogy én nem fogok nekiállni egyenként elfoglalgatni a bolygóikat az már hétszentség. :D

Más megoldást meg nem látok. Nincsenek fekete lyukak a középpont környékén (az utolsót a Grox határ elõtt láttam, az is az egyik spirálkar közepére vitt volna), a Grox elég agresszív és nem lehet velük túlságosan jóban lenni. Megfelelõ hajtómû nélkül már a határig is egy kész Odüsszeia eljutni, gondolom a Grox amolyan végsõ próbatétel gyanánt van bent.

Mondjuk a sok nehezítés miatt van olyan durva a bejutás, hogy pont akkora sikerélményt nyújtson mint bármilyen másik játék végigjátszása.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Én nem akarom így végigjátszani. Ez igy eléggé gáz, fapad vagy bármi...
Ez igy sux lenne. Biztos van valami más megoldás is.
Nekem eddig egy neutral-t sikerült kihozni a kapcsoladtból (citromsárga egyenes vonal szájú szmájli)

A javító csomagot csak bolygón lehet használni nem? Ürben nem, oder?

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
A Grox határ elõtt ments és ha kilõnek akkor csak fõmenü mentés nélkül és onnan folytatod. Így egy idõ után nagyjából be lehet lõni az irányt a legközelebbi folyosóhoz, csak ne felejts el néha ránézni a környékre egy kicsit kizoomolva is.

Ha megvan az egyik folyosó akkor onnan már gyerekjáték.

Persze minimális követelmény a legjobb HP/energy upgrade, egy kisebb kazal javító/töltõ csomag (én csak energia töltõket vittem, szóval elvileg a szerelõ csomag sokat segíthet) és nem árt ha megvan a legjobb hajtómû, mert az sokat segít az elsõ pár ugrásnál (mélyebben már az is minimálisra csökken).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Hát ez katasztrófa...ilyen gyökér dolgot...
Asse tom merre kell menni, sehova se tudok menni, mert körbevesznek és szénné lõnek. Ez igy fos.
Alszom rá egyet!
Csákány.

Þór vígi þessi rúnar

Rendben! Mostmár tényleg kíváncsi vagyok :)

Én asszem újra kezdem az Ûrfázist, mert kissé belezavarodtam, nem sokáig jutottam el, de már baromira zavar a sokféle vonalka, amik küldetésekt meg a különféle birodalmak bolygóit jelölik és többször elõfordult, hogy egy küldetés amely idõre volt kiadva, hamarabb letelt semmint, hogy adott rendszer adott bolygóját megtaláltam volna... :)

Egyébként nagyon bejön az ürfázis, bár a ki be zoomolásnál kicsit belassul a játék, de ez még elviselhetõ :) Én is ráállok majd a kereskedelemre, mert az ûrfázisban már elég drága minden úgy láttam.

Rip
Ah, csak most vettem észre!
Néztétek a Animált Avatárok mappába, miket csinál a Spore?
Haha, tök jó!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
hmmm...megpróbálom az ugraálgatást akkor. De ez elég gagyi dolog lenne, ha csak igy lehetne megcsinálni...

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Nekem mióta pirosba ment a smiley, azóta nem is állnak velem szóba. Ha kommunikálni akarok akkor csak valami random választ ad be (a kedvencem a "Whatyousayinguglylookingaleinthing?" (vagy valami ilyesmi :-) ).

Hmuda
Nem olyan egyszerû összefoglalni. Kicsit elvont, kicsit poénos, van egy-két sci-fi írótól átvett utalás. Azt mondom, hoy juss el oda önerõbõl és nézd meg. Megéri. :-)

Carlos
No. Én a Grox-okkal próbálok kiegyezni, de nem nagyon lehet.
Küldiket náluk kimaxoltam: +50, Barátságos üdvözlés meg mindennel együtt 0 körül mozgok. Ugyanis a kis pöcsök nem bízom az idegenekben -70.
Nemtom hogy lehet õket rábirni arra, hogy ne legyek ellenség. Atombombázzam szét az összeset? Lehetetlenség szerintem...
No mindegy.

Þór vígi þessi rúnar

Hm... Ez érdekes.

Átküldenéd PÜ-be a lényeget, mert baromi kíváncsi vagyok rá! :)

Hmuda
Nos megcsináltam...eljutottam a galaxis közepéig.

Nem fogom leírni, hogy mi van ott, legyen meglepetés (le is tépnétek a fejem ha leírnám :P). :-)

Viszont az út oda baromi nehéz volt. Ahogy eléred a mag határát, két dolog is nehezíti a haladást.Az egyik a Grox faj, akik baromi erõsek és baromi sokat bírnak. Az egész mag az õ felségterületük és amint belépsz, azonnal neked esik jó néhány hajójuk és csak úgy lehet túlélni, ha folyamatosan ugrálsz a rendszerek között.

Itt jön képbe a másik probléma. Minél közelebb vagy a középponthoz, annál kisebb lesz az ugrótávod. Nem kell sokat haladni, hogy olyan kicsire csökkenjen, hogy csak egy-két nagyon közeli csillag közül lehet választani az ugrásoknál.

Erre még rátesz egy lapáttal, hogy alig vezet befelé egy-két "csillag-ösvény" és jópárszor meghaltam mire végre találtam egyet. Mire végre ráugrottam a központi fekete lyukra, az életerõm alig volt 1-200 és ha abban a pillanatban nem fordul vissza az összes Grox hajó akkor nem tudom megnézni mit rejt.
Mostmár jöhetne a Sporepedia. :P

Voltan
Ó, OK. Akkor meg vagyok nyugodva.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Csak egy ember tudott eddig regisztrálni... Általános hiba, várni kell...

Voltan
Tudja valaki, mi baj van az EA regisztrációval? Az istennek nem akarja, valami marhaságot mindig kiír. Most épp azt írja ki, hogy nem egezik az E-mailem a rendszerben lévõkkel. Naná hogy nem b. meg, most akarok regisztrálni!!!

Van megoldás?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

R0zs0máK
A magyar nyelv bizony számos nehézséget okozhat egyeseknek...XDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Képeket, hogy lehet a játéban készíteni? Arra valahogy nem jöttem rá! Elõre is köszi! :)

Énvagyokazapád
sejtem :D

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Carlos
FAQ!
kthxbye

Þór vígi þessi rúnar

Énvagyokazapád
:]

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Carlos
De ne a folyamatos fizessél dumánál fizess, hanem menny oda egy olyan bolygóra ahol õk laknak és ott!

Þór vígi þessi rúnar