8545
Spore
-
#5897 A nehézség szint pont azokat befolyásolja, amik zavartak téged (kivéve a kamera offkósz) -
gadamka #5896 na igen télleg ne a legnehezebb fokozattal kezd mert akkor persze h nem fog tecceni xD -
#5895 Nem kötelező, de eljuthatsz a galaxis közepére, ha sikerül, akkor egy általunk vitatott hasznú rewardot kapsz.
Aztán ott vannak még a gyüjtögethető dolgok: ritkaságok, érmek. Más nagyjából nincs. -
#5894 Kipróbáltam a játékot, az alapötlet nagyon jó, a legelején nagyon tetszett, azután jöttek az idegesítő dolgok.
Nehéz fokozaton próbáltam (mondjuk lehet nem ezzel kellett volna kezdeni), húsevőként. A sejtfázisban elég gyakran haltam. Egyébként befolyásol valamit a halálozások száma a későbbiekben, vagy semmi jelentősége? A lényfázisban baromi idegesítő tud lenni az éhség, alig van valamire idő, hogy barátkozzak, ha ilyen rövid idő alatt éhenhalok!? Ráadásul az otthagyott tetemek nálam eltűnnek. Aztán az útkeresés.. Mindenbe beakad, megáll, nem tud felmenni a dombon. Ez akkor nagyon jó, ha menekülni kell. A kamera egyébként borzalmas, vagy csak én nem találtam meg a jó beállítást, szépen beigazítom, de mindig visszaugrik, nehogy lássak is valamit. És elég hamar elköltöztetett az eredeti helyemről, körülöttem meg mindenki erősebb volt.
Azért annyira nem rossz a játék, de ezek a dolgok kicsit elviszik a kedvem. Eddig a lénylabor tetszik a legjobban. Azt hiszem kipróbálom könnyebb fokozaton növényevőként. Az talán jobb. -
#5893 Tegnap elértem az űrfázist aztán most ezután lesz még valami vagy csak kereskedni lehet? -
#5892 Nemnem!
lényből törzsbe, törzsből civ-be és civ-ből űrbe!
(bár ha lerakod a törzsfázisban, akkor nem kell mégegyszer hogy az űrbe lépjen! -
gadamka #5891 de épp ez az h a monolit az csak a törzsről civilizációtra való fejlődést segiti... olyan helyre ahol csak állatok vannak olyanra nem is lehet letenni... -
#5890 foglalj el más falvakat vagy szerezz szövetségeseket. -
#5889 sziasztok
az lenne a kérdésem
hogy törzsi fázisban vopk (magyar a játék)
És 6/6 emberem van
hogyan lehet fejleszteni azt az épületet, hogy többewn férjenek el??? -
#5888 Nekem is megérte az árát, remekül szórakozok vele.
off:Jé, most nézem, hogy míg otthon a TFT-n a logom széle teljesen beleolvad a csíkba, itt (melóhely) a CRT-n van egy árnyalatni különbség.
-
#5887 Odamész egy állathoz és rádobod a monolitot!
Csak olyan bolygón lehet alkalmazni, amin van állat és nincs semmilyen törzs semmilyen civilizáció!
Ez megy a FAQ-ba! -
#5886 SZerintem is megéri! -
#5885 Ez egy szubjektív kérdés és a válasz csak is szubjektív lesz. Én azt mondom (meg szerintem még páran is ), hogy igen megéri. De ez csak az én véleményem. Van itt olyan aki azt mondja, hogy nem éri meg. Szóval döntsd el te:D -
gadamka #5884 vki árulja már el h az agysebész medált h lehet megszerezni! h lehet 1 állatot törzsi szintre juttatni?? -
#5883 Én egyelőre még nem bírtam rá magam a megvételre, pedig jövő héttől már egy ezressel drágább lesz. :x Megéri a pénzt? -
#5882 Van még mit javítaniuk az tény, de a potenciál hatalmas, és így is kegyetlen szórakoztató a játék számomra. -
#5881 No. Mielőtt nagyon beszomorodnál:
Elmész egy kolóniádra (akár főbolygó is lehet) és ott kiválasztod az egyik kolóniádat ("városépítés") és ott lesz a kis sisak.
Átöltözteted és máris minden bolygódon abban a ruhában lesz... :) -
#5880 Ezzel egyetértek. Sőt én aszondom jobban örültem volna egy ilyen játéknak csak erre gyúrva és ezt a részt kicsit jobban kidolgozva. -
#5879 Persze. Alap easter egg. -
#5878 Valaki már találkozott ilyennel? ( a kis igazolvány képek vagy miket kell nézni)
-
#5877 Jaja... :) kapott egy kis fejlődés boost-ot is. -
#5876 Lol megtaláltad a lényét?:)) -
#5875 Ennyim van. Kereskedek orrba szájba.
5000 dolgot kell, hogy eladjak ahhoz, hogy a Prosperitás filozófiát felvehessem... :)
ZsZso-nak szeretettel:
-
#5874 Ennyid van, vagy gyors soppoltál?:D -
#5873 Hmm akkor lehet 85 milla. Majd ha haza vonszolom magamat megnézem:) (bár ezek után valszeg én néztem el) -
#5872 Nem nézted el egy nullával?
Nem akarlak beégetni, de van egy rossz hírem (ez a max pénz amid lehet):
-
#5871 :) -
#5870 Én mekkora lúzer vagyok! :D Tényleg ott van minden ahogy mondod! Hát igen azért a jetpack hihetetlen eleganciát kölcsönöz egy magasan fejlett galaktikus állampolgárnak! :D -
#5869 Hát Carlos... Üdv a klubban!
:D :D :D -
#5868 Wazze..!
Na most akkor jól beégtem. :D Viszont most már ezt is tudom. Megyek és megnézem mit nem vettem eddig észre. -
#5867 Amúgy ezt énis megszívtam.
Lehet, hogy ottvan, csak nem vettük észre...nemtom. De énis törzsi ruhában igázom a galaxist... -
#5866 Tévedsz mert lehet rajta változtatni:) Kattints a városodra és ugyanúgy ott van a kis sisak ikon bal felül új cives cuccokkal. Az űr fázisban is képes vagy változtatni ezen új ruhákat kapsz:) -
#5865 Émmeg aszittem én vagyok a kocka. Azért megnyugodtam... -
#5864 A törzsi fázis nekem sem jött be. Nagyon leegyszerűsített rts. Igazából semmi extra. -
#5863 Egyébként egy másik elég lehetetlensége a játéknak (bár ez apróság elismerem), hogy ha a törzsi fázis végén nem módosítod a lényed felszerelését akkor bizony egy kezdetleges törzsi kinézetű néppel fogod leigázni a galaxist! Én azt hittem, hogy a civ. fázisban majd adhatok rá ruhát, netán az űrkorszakban valami futurisztikus göncöt.
Persze tudom majd egy kiegészítőben.... Lehet, hogy csak én látom így de úgy tűnik, hogy a The Sims sikerén okulva ebben a játékban szándékosan hagytak lyukakat amit majd kiegészítőkkel fognak "megfoltozni". Kár, hogy ez azért nem is kicsit a játékosok kihasználása. -
#5862 Őőő márha a civ fázisra gondoltál:) -
#5861 Pajzs nincs illetve csak egy ahhoz hasonló spec képesség. De ez is attól függ, hogy milyen a lényed beállítotsága. Mivelhogy ha agresszív hódító vagy akkor kapsz egy olyan speckó képességet, hogy egy kis ideig sebezhetetlen leszel. -
#5860 majd lesz pajzs is, meg több hp-d. -
#5859 Értem köszi mindenki.
A másik, hogy katonai fázisba vagyok, de a repülőm olyan mint a harmat. Lesz majd valami pajzs vagy valami? A fejlődési csík közepén vagyok, mire eljött a csata az ellen jött 10-15 géppel és porrá lőttek. Hiába van mellettem 1-2 flottai gép. -
#5858 Mondjuk én úgy értem el a galaxis középpontját, hogy soha addig nem volt még húsz millám sem... :)
Egyébként az felvetődött már, hogy ha van ugye egy kész űrbirodalmam a galaxisban aztán mellette kezdek egy új játékot akkor összetalálkozhatok majd az űrkorszakban a saját birodalmammal. Mivel egy galaxisban van minden megkezdett játék ez logikusnak tűnne. Csak felvetne néhány játéktechnikai kérdést.