8545
Spore
-
#5938 valaki lenne szives segíteni? nem tom mitévő legyek! -
donoki #5937 hahóóóó? -
#5936 hát igen... ezzel én is szenvedek :D de kezdek rájönni csak költséges nagyon (legalábbis számomra) -
#5935 az gázos :S bocs de így nem tok már segíteni -
#5934 THX!
És a bolygó terraszintjét hogyan tudom növelni? -
#5933 Tanácsnak jó, csak megint itt van az h amit belép a körzetébe, már jön a kis magyarázat, ellenség ..... lőni fognak... és már lőnek is. el sem jutok a dumcsizáshoz -
#5932 "c:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\SPORE\Games"
Vagy ezzel ekvivalens.
Ezis megy a FAQ-ba. -
dreadpepp #5931 hi skacok!
hol van a spore saved mappája? mert dokumentumokba sincs ahova pl a sims mentéseit tette. hm? -
#5930 ööö kereskedelmi útvonalat kell létrehozni, majd ha teljesen haverok vagytok és egyszer majd felkínálják hogy vedd meg a naprendszerüket
Skyman: rákattintol a járműre majd az ellenség főházára jobbklikkel és ott azt választod ami neked tetszik -
#5928 Namost urak!
Nem akarok fasságot feltételezni, nem is biztos, hogy igazam van, de azért megkérdezem!
Akinek ilyen hiperagresszív az AI annak legális játéka van?
(annó az invictusnál (CRC) csináltuk azt, hogy ha warez volt, akkor az AI vicces dolgokat csinált. ) -
#5927 akkor azt tanácsolom, hogy a legelején az űrfázisba "aggresszívan barátkozz" tehát azonnal körbejárod a környéket és amint meglátsz egy népet, bemutatkozol neki szépen, csinálsz neki egykét küldit és már jóban is vagytok -
#5926 A civilizációs részben a szárazföldi/vizi járművekkel hogyan lehet támadni? Egyáltalán a fegyvert se tudtam rájuk pakolni a szerkesztésben és közben halálra ostromol a másik ország! Kérem vki segítsen!
KÉREM VALAKI VÁLASZOLJON! -
#5925 Más bolygókat hogy lehet megvenni? -
#5924 vagy csak te vagy béna... már bocs, nekem eddig kalózoknál több nem jött azokat meg két villanat alatt leszedem az égrő' -
#5923 ja azt tudom, amíg nem kattintok rá addig, csöndbe van elég hasznos kis bug. vagy ha nem is az akkor is jó. De nem vagyok jós nem tudhatom mit akar ha egy full ismeretlen faj küldi, csak úgy a semmiből fizessek. :S -
#5922 Én is mennék atomraksival, de miből??? még nbem is elérhető, meg amúgy is miből vennél meg? a hülye bolygó fejlesztésre ment el az a minimális pénz.
Meg amúgy h jussak el odáig ha így letarol a gép?? esélyem nincs, hülyeség az egész -
#5921 na már van 2 millám... az egyik bolygómnak elkrtam a terraformálást :D kéne még1 meteor rá és jólenne :D, mindenki puszipajtás mindenki szövetséges körülöttem, nagyritán jön egy kalóztámadás meg ökokatasztrófa, de nem olyan gáz, groxok meg sehol (ne is legyenek mostanában) szal rohadtul happy vagyok :D.
Jah és a legtutibb módszer a sarc ellen, hogy ha egy olyan faj küld üzenetet akivel elég rosszban vagy, megse nézd az üzenetét :D ekkor nem pipul be jobban és neked sem kell fizetned, csak többször fogja kérni -
#5920 ezért fogok én atommal válaszolni minden hasonló lépésre. velem nem fognak cicózni :) -
#5919 Ez a játék egy nagybetűs S Z A R. Nincs rá jobb szó. Játszhatatlan, nagy nehezen eljut az ember az űrfázisig, normál szinten, többi korszak tök egyszerű, gond nincs vele. De ez a hülye űrgolyhóság, baromi rosszul van megcsinálva. Normál szinten semmi eszélye sincs a játékosnak. Kereskedő beállítottságúval léptem erre szintre, kb 1óráig semmi gond nem volt. 1 ismert faj volt, kb 10 bolyogóval, szövetséges lett azonnal, +200as zöldig ment a haverság, küldik, kerekedés... Jó kaptam is hajót, 1200hp val, hú de örültem h most már végre normálisan játszhatok nem úgy mit multkor a harcos néppel, letarolt a gép a francba. Minden jó, fejlesztgetem a hajót bla bla bla, erre jö na semmiből egy üzentet, fizessé 400 000 (nem vicc, ennyit írt ki a gép) Honnan a francból már nem azér de 100e sem volt... Utána jön 2 üzenet is 2 tök ismeretlen nép-> esküdt ellenség. 3 bolygóm volt, mindet egyszerre támadta, 15-20 hajóval (megszámoltam, +-5) Perszer egyedül semmi esélyem nem volt. 2 bolygó elvesztve, oda a kék anyag termelés, fő bolygón semmi nem maradt. Ennyi vége is a játéknak. 10 perc alatt letarólt a gép, 40 hajóval. Baromi igazságos h én me gyárthatok vmi vadászgépet vagy valamit, ááá mienk szenvedjünk egy semmire való repcsivel. Ezt a vacak programot nem tesztelték a készítők? vagy most direkt ilyen????
-
donoki #5918 valaki tudna ere válaszolni? :/
hi
nekem olyan problémám van, hogy amikor kiérek a szárazföldre, elkezd a játék képhibás lenni :(
amikor kiértem teljesen akkor meg nem látok semmit a képhibák miatt + szaggat nagyon a játék
akármilyen grafikával
pc konfigom: 2giga ram, 6000+ os proci, ati x1600pro vga
valaki help vagy volt vkinek ilyen gondja?
-
#5917 A civilizációs részben a szárazföldi/vizi járművekkel hogyan lehet támadni? Egyáltalán a fegyvert se tudtam rájuk pakolni a szerkesztésben és közben halálra ostromol a másik ország! Kérem vki segítsen! -
#5916 :)
Énis csináltam egy raptort. Édes lett...(nem jurassic parkos) -
#5915 Az az én egyik lényemnek a neve. Amúgy találkoztam Hmuda lényével, meg Carloséval is:D!! -
#5914 Nemtudja valaki hogy az miért van hogy pl csinállok egy űrfézisi lényt a kreállóba és ezeket sose akarja megosztani. Rányomok a megosztásra de spore pédián mégsincs fent :(
-
#5913 Ehhh... -
#5912 Carlos kitalálom: egy Raptor nevű lénnyel játszol. :D -
Aragorn83 #5911 Akkor múltkor azért raktál te fel ennyi képet.... XDD
Bocsi, ezt muszáj volt :D -
#5910 Én az "x" és "space" kombót használom. Úgyis WASD-al repkedek a géppel, az jobban kézre esik. Csak néha mellényomok, "c" re, de sebaj legalább szép képeket csinál az űrről :D -
#5909 veszel laptopohoz usb-s billentyzetet, mert ezen nincs :D -
#5908 ezeket a cuccokat hogy tudom beszerezni és telepiteni, hogy ne legyenek ökokatasztrófák, meg kalóztámadások? meg raktárat hogy épithetek, mert akkor jóval több fűszerem lenne az tény:D
de nekem nem enged ilyeneket épiteni bolygóra, csak házat, diszkót meg gyárat.(ileltve egy lövegtorony) -
#5907 Nem kell a görgőt használni. Plusz-mínusz, vagy a home-end kombó nagyobbat zoomol. -
#5906 azokat a füszereket begyűjteni muszáj az összes bolygómat meglátogatni, akkor is ha már rengeteg van ???
oszt vaqlamelyik 1 órán át csak 1-et termel, valamelyik meg 2 perc alatt 10-et, de most mindegyik bolygót külön meglátoganti, bemenni a rendszerébe, szegény egérgörgő tönkre fog menni:D -
#5905 a teljes játék gépigénye megegyezik a lénylaboréval?...a faqban csak a lénylaborra utalnak, az én felfogásom szerint. -
vodMarci #5904 Igen,természetesen megjelenik mind 3 lény képe a falka alatt. Eddig minden rendben volt,követtek a lények,de az új fészekbe már csak egyedül mentem mert nem akartak követni.. próbáltam mindent meg ahogy le volt írva a játékban de semmi :( És egyedül meg nem nagyon lehet a nagy világban mit kezdeni :S -
#5903 Kiválasztod azt a bolygót, ahol új játékot kezdtél. -
#5902 Hali!
Elég hülye kérdésem lenne :D
Most kezdtem a játékot, csináltam is egy sejtet ami kijött a szárazföldre, elmetettem, de hogykell a mentet játékállást folytatni? :D
A Sporopédiában megtalálom a lényt, de szerekesztésen kívül mást nemtudok vele.Pls help :D -
#5901 megjelenik a kis képük oldalt a falka szó alatt?
ha nem, akkor csináld azt hogy odamész egy lényhez, ami a barátod (neve mellett ilyen zöld vigyorgófej van, sárga csillagszerű bigyóval), pl a fajtársaid alapból legjobb barátaid. nyomsz rájuk egy szocializálós skillt, és amint felment mindkettőtök csíkja (barátkozásban használt módszerrel ugyebár), akkor a falkád tagja lesz, és követ mindenhova, amíg meg nem hal. (ha csak te halsz, attól ő még követni fog :D)
Ez szt mehetne a FAQ-ba, elég sokan kérdezik, vagy esetleg ha gondolja a szerkesztő (mármint a FAQ szerkesztője, nem tudom ki) segítenék a szerkesztésben. -
#5900 én GE-t vettem, az utolsó forintig megérte :) -
vodMarci #5899 Lenne egy kis gondom játék közben. Lény fázisban vagyok,3 falka tagom lehet.Beszerveztem 3 lényt a falkába,de egyik se akar követni :S Már mindent próbáltam,már rengetegszer rájuk nyomtam de sehogy nem jönnek utánam. Néha egy pillanatra megjelenik egy fehér kérdőjel felettük,de semmi,nem reagálnak. De amikor meg megtámadok egy másik lényt,akkor néha hirtelen oda teremnek,de miután legyőztük a lényt akkor megint nem jönnek utánam. Van valakinek valami ötlete? -
gadamka #5898 amugy a galaxist azt mindig máshogyan generálja? vagy pl mindig ugyanott van a napredszer mindenkinél?