Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként írtam az EA helyi képviseletének egy reklamáló levelet, kíváncsi vagyok, milyen válasz fog jönni.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Lehet benne valami, mert a GE-rõl nem tudok, de a D2D meg az EAStore ugye eredetileg amerikai boltok... D2D-nek még europai supportja sincs, alighanem.
GE (európa-szerte)
D2D
EAStore letöltõk
Persze, hogy a GE-vel van a gond...
Nincs nagy szerencsém ezzel a kiadással.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Csak regeditbõl kitöröltem mindent a SPORE kulcsszóra, és utána pedig amikor felajánlja hogy letörlé a lénylabot, akkorigen és megy tovább 😄DD
Szóval nem tudom, nekem simán ment az uninstall lénylabor, utána install Spore.
Gonoszverzióval játszol vagy boltival? Mert a gonoszhoz nincs infóm...
gamertag: kenobita
A civilizációs fázisba megakadtam mert nem tudok foglalni, ha elkezdem ontani a városát valamelyik ellennek nem megy le sehogy a mutatója.. Azt írja h ellenséges várost kell támadni de nekem egyik se az és nem tudom hogy kell azzá tenni õket! pls valaki mondja meg hogy csináljam! thx
Ja! Holnap a hírtv-n lesz valami click címû mûsor és abban interjú Will Wright-al! Spore a magyar tv-ben, jeeee! 😄
gamertag: kenobita
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ja és: a kereskedelmi út, mennyi idõ alatt készül el? Mert látom hogy Van fönt egy csík, de az meg nem megy, de egyszer csak bejövõ hívás lesz, hogy kész a kereskedelmi út és megvehetem a galaxist.
Õõõ... a galaxis közepébe, ha el kell utaznom, kapok utasítást, vagy akár már most mehetek? Amúgy meg a játék keciszép!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Sajnos úgy néz ki, bár ezt nem merik oda megirni hivatalosan, hogy egy csomó serial hibás. Nem az install ellenörzésekor, hanem a login serverek nem ismerik fel. Van aki fél órát lógott a telefonon a supportnál és kapott új kulcsot, van aki szintén fél órát telefonált, és nem kapott.
Fél óra múlva lent lesz a D2D-s verzióm, remélem azzal nem lesz ilyen baj. 😞
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Törzsi fázis, 1. küldetés: szövetség kötés
Hangszeres viskó felhúzva, zenészek legyártva, majd fõnököstül át a szomszédba, de itt a probléma míg a fõnök elkezd vezényelni, addig a zenészek semmit nem csinálnak, nyomogatom a hangszer gombot, de azt írja "...csak elõadás közben használható" remek, megy az "elõadás" de a gép nem érzékeli. Így tovább jutni sem tudok. Az ellenség már majdnem a tankokat gyártja én meg sem szövetséget kötni sem támadni nem tudok (6 emberkével elég nehéz legyõzni 10 full extrás ellent)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Persze nekem sem mûködik, ahogy több száz usernek sem, aki a hivatalos fórumon panaszkodnak.
EA reakciója: 5-6 óránként beírják a topicba, hogy bocsi, dolgozunk az ügyön...
Normál verzióval is vannak gondok?
(Amúgy elég kaki, hogy késõbb kapom meg, többet kell érte fizetnem, és még csak be sem lehet jelentkezni...)