Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pillanatnyilag csak a szerkesztõk válaszolnak, de nem érzem szükségét még valakinek, olyan sok kérdést nem kapunk 😊

Rip
Hehe...

Egyébként írtam az EA helyi képviseletének egy reklamáló levelet, kíváncsi vagyok, milyen válasz fog jönni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mama2
Én is pont így voltamxD. Amúgy lenne hozzád egy kérdésem: a myspore.hu-n, hogy léphetek azok közé, akik válaszolnak az emberek kérdésére az interaktív menûpontban?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Hát ha nem is lép ki hibával neked, akkor is szendvedsz vele vagy 21:45-ig, mert kurva sokáig rakjaXD!

És akkor én még azt hittem milyen jó lesz, hogy még hamarabb meg is van.. xD

ChuckyHUN
Elõször sikerüljön ferakni:@

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

mama2
Hát remélem igazad lesz ezzel a vasárnap/hétfõ dologgal, mert ha nem akkor, kár volt meg vennem:S. Többet gyûjtõi kiadást nem veszek semmibõl.

ChuckyHUN
Rpróbálok uninstaller progival.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Persze hogy hibával kidob azinstall:@

Nemtom írtam-e már, de a jelenleg legvalószínübb pletyka az, hogy az online verziók és a GE amerikai serialt kaptak, amiknek az engedélyezõ szerverei még ugye nem aktívak, csak majd vasárnap/hétfõn.

Lehet benne valami, mert a GE-rõl nem tudok, de a D2D meg az EAStore ugye eredetileg amerikai boltok... D2D-nek még europai supportja sincs, alighanem.
Rip
Ahogy olvasom, akiket érint ez a probléma:
GE (európa-szerte)
D2D
EAStore letöltõk

Persze, hogy a GE-vel van a gond...
Nincs nagy szerencsém ezzel a kiadással.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

cenobite: de igazság szerint, akiknek sima van, és origi, annak simán megy... csak a GE-sek szívtak .. :S

ChuckyHUN
LOOOL mûködik keci😄DDD
Csak regeditbõl kitöröltem mindent a SPORE kulcsszóra, és utána pedig amikor felajánlja hogy letörlé a lénylabot, akkorigen és megy tovább 😄DD

ChuckyHUN
gonosz😞

cenobite
Ja és én az EA download manager-t NEM installáltam.

gamertag: kenobita

cenobite
Nekem telepítésnél felajánlotta, hogy leszedi a lénylabort. Egy kis idõ eltelt, de megcsinálta. 😊
Szóval nem tudom, nekem simán ment az uninstall lénylabor, utána install Spore.
Gonoszverzióval játszol vagy boltival? Mert a gonoszhoz nincs infóm...

mama2
Uninstaller Proval próbáld, és a start-futtatás(beírod:regedit)-F3-(beírod:CreatureCreator)-itt ami megjelenik mindent kitörölsz, meg mindent ami kapcsolódik a lénylaborhoz.

ChuckyHUN
Halljátok, ha nem tudom felrakni a gamet, metrt a lénylabor fent volt és nem tom leuninstallálni mi a teendõ? részletesen plz

nyelvtanóra? 😄 XD

cenobite
Sátorát nyelvtanilag nem helyes. Helyette: sátrát.

írtam a terméktámagatásnak.. hátha valami értelmeset írnak..

cenobite
Normál.

DöflingR
<#fejvakaras>

Milyen verziód van?
cenobite
Sátorát... De szép szó! 😄

Bocs, nem kötözködés, csak úgy! 😄

mama2
Támadd meg az egyik várost és az ellenséged lesz. Majd öld meg az egységeket, és rombold le az ellenséges törzs sátorát!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Senkkik
Hali lenne egy gondom légyszives segítsetek!!
A civilizációs fázisba megakadtam mert nem tudok foglalni, ha elkezdem ontani a városát valamelyik ellennek nem megy le sehogy a mutatója.. Azt írja h ellenséges várost kell támadni de nekem egyik se az és nem tudom hogy kell azzá tenni õket! pls valaki mondja meg hogy csináljam! thx

cenobite
Nekem most mûködik szépen a bejelentkezés. Töltöttem is fel egy-két járgány, lényt, stb... 😊
Ja! Holnap a hírtv-n lesz valami click címû mûsor és abban interjú Will Wright-al! Spore a magyar tv-ben, jeeee! 😄

Azt jól látom h minél fejlettebb vok annál nehezebb a játék ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mama2
Én is elbasztam a fajom:S. Amúgy még 1 kérdés: Minden testrész ezek szerint meg lehet a lény fázisban? Mert akkor olyan lényt csináltam volna hogy félelmeteset, de növényevõt😄. Csak gondolom kurva sokáig tart megkeresni a csontokat, meg minden lényt lenyûgözni:S.

mama2
EEgyetértek Kovecsessel, az ûrfázis a legjobb. Már vettem galaxisokat meg minden😄. 455 helyre utaztam meg minden😄. De lenne egy kérdésem:ugye mondtátok hogy valahogy ki lehet szállni az ûrhajóból. Kérdésem az, hogy hogy lehetne, vagy egyátalán ki lehet-e szállni az ûrhajóból?
Ja és: a kereskedelmi út, mennyi idõ alatt készül el? Mert látom hogy Van fönt egy csík, de az meg nem megy, de egyszer csak bejövõ hívás lesz, hogy kész a kereskedelmi út és megvehetem a galaxist.
Õõõ... a galaxis közepébe, ha el kell utaznom, kapok utasítást, vagy akár már most mehetek? Amúgy meg a játék keciszép!

Nagylaci
Tuti... 😞

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Morfi
Nekem más hibám volt. Ûrkorszakban nem tudtam kommunikálni a bolygómmal, mert az idegen faj 3 védõrobotját kilõttem. Az ikon azért villogott, de nem jelentkezett senki 😊

DöflingR
Most ez tuti? Mert akkor egy igen gagyi fos fajjal fogom tolni:S

kovecses
Ez a fekete lyuk, ez eszméletlen, nagyon jó ez a játék, el kell vergõdni az ûrkorszakig és akkor már nagyon jó.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

utólag nem eleht

miaza D2D ? szerintetek akk érdemes lenne nekem is telefonálnom?

DöflingR
Az enyémre is tudsz válaszolni?😊 (#5301)

Rip
Automatikusan csinálja a gép a Mozgó Avatarok mappába (ahogy már írtam korábban...)

Angolosítást/magyarosítást honnan lehet letölteni ?

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

DöflingR
Srácok, kéne egy kis segítség! Ha már megvan a civilizációm akkor hogyan tudom a lényem kinézetét változtatni? Értem ezalatt a lábat, szemet stb. Mert most elég gyérül néz ki :S és nem találom. Ugye nem azért mert már utólag nem lehet?

Venom ezt az avatart hogy kell csinállni és hogyan rakhatnám be ide?

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Köszi,sikerült.De van egy másik kérdésem is.A semleges lényeket nem lehet szövetségessé tenni?Hogy melletem harcoljon?
Igen, spore.com forumán rengetegen panaszkodnak.

Sajnos úgy néz ki, bár ezt nem merik oda megirni hivatalosan, hogy egy csomó serial hibás. Nem az install ellenörzésekor, hanem a login serverek nem ismerik fel. Van aki fél órát lógott a telefonon a supportnál és kapott új kulcsot, van aki szintén fél órát telefonált, és nem kapott.

Fél óra múlva lent lesz a D2D-s verzióm, remélem azzal nem lesz ilyen baj. 😞
Hi.Nekem is ugyanez a problémám valaki sürgösen válaszoljon erre,mert addig nem tudok tovább jutni.
Hmuda
Ha ott vagy a faluban akkor social (zöld) módban jobb klikk egy falusira, mindenki elhelyezkedik és csak akkor aktiválódik az ikon mikor az ellenfél kéri a megfelelõ hangszert. Addig a pillanatig szürke lesz az ikon.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Venom
Ea stores válzozat sem hajlandó bejelentkezni. Két haveromnak is ez van meg és õksem tudnak 😞

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

JethroHUN
Szerintem megvan az elsõ hiba a játékban.
Törzsi fázis, 1. küldetés: szövetség kötés
Hangszeres viskó felhúzva, zenészek legyártva, majd fõnököstül át a szomszédba, de itt a probléma míg a fõnök elkezd vezényelni, addig a zenészek semmit nem csinálnak, nyomogatom a hangszer gombot, de azt írja "...csak elõadás közben használható" remek, megy az "elõadás" de a gép nem érzékeli. Így tovább jutni sem tudok. Az ellenség már majdnem a tankokat gyártja én meg sem szövetséget kötni sem támadni nem tudok (6 emberkével elég nehéz legyõzni 10 full extrás ellent)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rip
Azért elég nevetséges ez a hercehurca a bejelentkezéssel kapcsolatban a GE-nél.
Persze nekem sem mûködik, ahogy több száz usernek sem, aki a hivatalos fórumon panaszkodnak.
EA reakciója: 5-6 óránként beírják a topicba, hogy bocsi, dolgozunk az ügyön...
Normál verzióval is vannak gondok?

(Amúgy elég kaki, hogy késõbb kapom meg, többet kell érte fizetnem, és még csak be sem lehet jelentkezni...)

SötétBarom
Én pl 22 éves fejjel nagyon élvezem, ötletes, jópofa, aranyos..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;