8545
Spore
-
#5979 hi
Az űrfázisban vagyok, és lenne egy kérdésem:
most tudtam tenni az űrhajóra olyat, hogy automata ágyú (vagy mi), azt irja automatikusan támadja az űrhajókat, ki-be lehet kapcsolni
Nálam ha sárga, ha piros akkor se tüzel...
Mit csinálok rosszul ? -
#5978 Először 4 dolgot adjanak ki patch vagy kieg formájában(persze utóbi esetben nem csak ezeket), és örülni fogok.
1, kommunikációs panel hogy ne kelljen végigcaplatni minden bolygót ha adni/venni akarok valamit, küldit akarok felvenni, spice-t begyűjteni. Fölöslegesen sokat kell mászkálni
2, lehessen rendes védelmet kiépíteni kalózok és megszállók ellen, szintén ne kelljen visszarohangászni minden egyes támadás során(tudom van automata ágyú, de ahogy néztem nem ér az se annyira sokat) vagy lehessen zsoldosokat felfogadni, és bolygóvédelmi, támadási feladatokra befogni
3, a törzsi fázisnak némi mélységet adni mert bár egyszerű az egész játék, de mégis ez durván kilóg a laposságával. mondjuk a zenéket imádom benne, főleg amikor viszik az ajándékot másik törzseknek :D
4, civ fázisban lehessen több féle járművet gyártani és máris nagyobb stratégiai lehetőségek lennének. gondolok itt arra hogy lehetne 3 féle járművet építeni, akkor lehetne egy részük gyors reagálású haderő, a másik sokhps tank városbevételre a harmadik meg nagy tűzerejű dög járművekre. -
#5977 ez nekem jött? én nem találtam meg benne a kérdésemre a választ! -
olcsy11 #5976 csak azért akartam megnézni, h akik felvettek, azokat én is felvegyem, de akkor így ez nem jött be.. azért felvettem hmudát, venomot, meg carlost :D -
#5975 Ugye nem mondja senki, hogy az űr fázisban 1 db űrhajóval kell meghódítanom a galaxist. Tom, csatlakoznak a "falkához" a szövetségeseim, meg minden. De azért még is csak egyedül vok. :S -
#5974 sámánnal jobb klikk a másik kajásán :) -
#5973 Lenne egy kérdésem.
Törzs fázisban, hogy lehet ajándékozni egy másik falunak? (se nem harcos, se nem vallásos véget akarok)?
Kézikönyv azt írja, hogy kattintsak a másik falu fősátrára vagy kajalerakójára, de semmi se történik (van kaja, amit ajándékoznék!). -
#5972 Ilyesmiről nemtudok de annyit elárulok hogy én felvettelek :) -
olcsy11 #5971 helyesbítés: mármint azt, akik engem vettek fel :D -
#5970 Mikor megtámadják egy bolygómat akkor tudok erősítést hívni vagy valami?:S -
olcsy11 #5969 hol lehet megnézni a friendlistemet? még nem találtam meg :D -
#5968 Kibékülnék vele, ha adnák a vizes részt, a flora editort és egy kis upgrade-t a játéknak. (AI ballansz, hülye limitek kivétele: 99, 99.999.999, stb.) -
#5967 negyvenkettő
Néhány észrevételem a játékkal kapcsban:
Jó kis kezdeményezés, ahhoz lépest ,hogy mennyire komplex játék, főleg a vége, elég kevés bug van benne. PL egyszer csak átszínezte a birodalmam színet rózsaszínre,aztán néha egy két akármi exception.Szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni azért belőle,nekem a civilizációs fázis tetszett a legjobban, kár hogy az űrfázisban csak egy hajót irányíthatsz.Jó oké lehet veled még másik 5 hajó,amik többnyire csak láb alatt vannak,volt hogy a kolóniakészítő csomag sugarába belementek és kb 5 perc után ért földet,addig ki sem engedett a bolygóról + hasonlók.Szóval kár,hogy nem ténylegesen egy birodalmat irányítasz,mondjuk ha sok medálod összejön.Az tetszik még az űrfázisban ,hogy több 10000 csillag van(valaki tudja mennyi?) , és ,hogy általad vagy más által készített civilizációval is kapcsolatba kerülhetsz,befolyásolhatod.Talán így lehet is csinálni egy fából-vaskarika multiplayert.Ismerőseitekkel cserélgetitek a mentett állásokat és így szép lassan meghódíthatjátok az univerzumot.Biztos lesz olyan vérpisti aki elfoglalja az összes bolygót,közben meg kihullik a haja és skizo lesz. :DDD Már várom a shotokat/videokat erről :DDD
A végén már igyekeztem gyorsan összecsapni,volt kb 20 rendszerem,de sokat csak ledobáltam gyorsan.Tényleg mivan,ha mondjuk kinyírják az összes bolygódat? Még hardon sem sikerült összehoznom ,pedig elvesztettem jónéhány várost, mert sokan támadtak amiért nem fizettem védelmi pénzt :)
Szerintem úgy lehet a leggyorsabban végigvinni,ha befoglalsz minden fűszerből mondjuk 2, vagy max 3 bolygót.Az 6-féle fűszer esetén 12-18 bolygó.Ha jól tudom 6 féle van:sárga,narancssárga,kék,zöld,rózsaszín,bíbor.Ha megvásárlod egy szövetséges főbolygóját onnan is sok fűszert össze lehet hozni,még ha nem is a tiéd érdemes odamenni vásárolni.Néha egy ilyen sokvárosos kolónia felér 3 másikkal.Szal kereskedelmi útvonalad mindig a sokvárosos rendszerekhez érdemes rakni először.Főbolygóddal ne nagyon törődj,ott hibáztam,hogy egy csomót költöttem az ottani városokra és nem is hozott szinte fűszert.Még akár el is lehet adni az épületeket.
Kolóniákat a ritka fűszeres rendszerekre kell rakni először,hiába van a kolóniás küldetésbe más.Persze az elején érdemes t1-esre rakni ,mert nehéz t0-ásat általában terraformálni.
Nagyjából ennyi amit mondani akartam,asszem egy jó ideig elég volt ebből a gameból,átlagosnál tovább bírta nálam. :)
-
#5966 eleve még a könytára is ottvan a sporalkotások között, remélem nem csak ennyiböl fog állni a kieg :) -
#5965 Egy kis érdekesség
(kimaradt flore editor-ról szól (azért pofátlanság lenne egy editort kiadni expansion pack-ként.)) -
#5964 Kérdezés előtt olvasd el a FAQ-ot, ugyanis ha olyasmit kérdezel ami szerepel benne, az az üzenet automatikusan törölve lesz. -
#5963 Ha elfoglalsz egy katonai várost (már, ha ezeket a primitív csoffatagságokat annak lehet nevezni), akkor választhatsz, hogy megtartod katonainak, vagy vallásossá teszed. Illetve nálam vallási város révén ez az opció jött ki. -
#5962 -
#5960 megölt a pálca pál lényed epic formában :S -
donoki #5959 hihető
-
#5958 "Badger". :P -
#5957 badge hunter... -
#5956 #5908 -
#5955 Sikerült már valakinek megszereznie a gyors-civ-fázis achievementet? Már minimum háromszor játszottam végig bőven egy óra alatt (fél óra is alig volt), mégse adja meg. -
Vincentcloud #5954 Sziasztok!
Valaki elárulná hogy és milyen módon lehet plusz fegyvereket szerezni a hajóra? Eddig minden fázisban csúcsragadozó voltam, erre űrfázisba ilyen feladatot kapok, hogy építsek ki kereskedelmi útvonalat Valahogy nem lehetne leigázni pl az olyan bolygókat ahol még csak civilizációban vannak? -
#5953 ha vallásos, vagy kereskedő vagy, akkor nem enged rápakolni fegyvert, csak katonaiban. -
#5952 Na ezt már nemérte. Újrainstalláltam a játékot és még mindíg csak sejtfázisban enged új játékot indíttani. Valamint eredményeket sem jegyzi fel pl ha eljutok sejtfázisból lényfázisba :( -
#5951 Köszönjük emese!
Eddig két embernél volt rossz, a másiknak egy driverfrissités megoldotta.
Télleg a játék hibája!
Menny át a wareztopikba akkor!
kthxbye! -
#5950 megis oldottad.... a game hibája.... -
donoki #5949 nem eredeti...
dehogy melegszik, ennél 10x jobb grafikáju játékot elvisz...
ez csak a game hibája lehet...
legujabb ati catalyst van fennt...
+ van 40giga hely a c: n.
-
#5948 Rendes tőled, hogy kiokosítod buta Pipim :) -
#5947 Cheats for Spore!
Entry Location:
Press <b>Ctrl+Shift+C</b> to open the console screen. Type code into the console, then hit enter. Press escape or click on the X to close the console.
capturePlanetGIF - Captures a spinning GIF of the planet you are on and dumps to AnimatedAvatars directory.
setConsequenceTrait (trait) - cell carnivore, cell_herbivore, cell_omnivore, creature_aggressive, creature_social, creature_mixed, tribe_aggressive, tribe_social, tribe_mixed, civ_
help (command) - Explains action and usage of a command.
addDNA - Increase how much DNA you have to spend.
moreMoney - Increases your money in Civilization or Space stages.
help - Lists all cheats and debug commands.
killallhints - Removes all hints from the game.
refillMotives - Replenishes depleted health and other motives.
SetTime (h, m) - Sets time of day at the Avatar's position, and optionally a speed multiplier.
freeCam - Toggles free camera mode.
unlockSuperWeapons - Unlocks all superweapons for your Civilization type -
dreadpepp #5946 Carlos az a para h vistam van és ott igy ilyen mappa nincs.. de ujbol kezdem .. ty -
Micsu #5945 valaki írja már le a pénz kódot amit űrfázisban lehet használni ctrl shift c benyomása után thx -
#5944 lál :D akkor nemcsoda hogy a játékos marad fennt :D -
#5943 Biztos h driver hiba, nekem is volt ilyen, kicsit durvább, szárazföldre lésnél újra indult a gép, legújabbfajta ati szoftverem volt, vissza raktam a régit és már jó is volt -
#5942 Ez még csak a jéghegy csúcsa, Ha pl könnyűbe kezdem, az MI eltünik, megszűnik létezni, strucc politika betöltve induljon a Benny Hill só. :D
Lényszintet, akárkit támadtam meg, akár nagyobb és erősebb, ELMENEKÜLTEK !!!!! elfutottak azonnal, csak ritkán álltak le harcolni :DD -
#5941 Eredeti játék?
Melegszik a gép?
Driverek ok?
Swap hely a c-n van? -
#5940 FAQ -
#5939 Terraformálás magyarázat!
A kör négy cikkelyre van szabdalva. Felhő, meleg, szürkefelhő, hideg.
Namost. Van a piros pötty ami a bolygó állapotát mutatja.
Tételezzük fel, hogy a 3-ik cikkelyben van (óramutató járásval megegyező irányből értve offkósz).
Ilyenkor a légkör száraz (szürke felhő) és hideg (kék csik). Ergó amit tenni kell: melegíteni és nedvességet csinálni. Ilyenkor szépen megy középfelé és jó lesz minden.
Másik példa, 1-es cikkben van a pötty.
Ez azt jelenti, hogy nedves a légkör és meleg van. Hűteni kell és elszívni vagy szárazítani a levegőt.
Nagyjából ennyi a lényege, ez is megy a FAQ-ba!