8545
Spore
  • Lobsterman
    Ja meg a hullaszállító is hatalmas :)
  • Hmuda
    Én a Douglas Adams féle UFOkat is figyelembe vettem...amik kifejezetten azért jönnek a Földre, hogy jól szórakozzanak az emberek ijesztgetésén egy görbe este megkoronázásaként.
  • Lobsterman
    Nekem Riptől az elektronikus kereszt tetszik nagyon :D
  • Lobsterman
    Szerintem arra pont nem az való. Inkább baljós izzás, és fura formájó fények. Nomeg az a karika a körbeforgó fényekkel :D
  • Hmuda
    Tetszik, bár én direkt az egyszerűségre mentem, imitálva a klasszikus UFO észlelések mintáját. :-)
  • Lobsterman
    Na, az EA-nek is van egy ízlése. Ez nyerte meg a "csinálj félelmetes lényt" Mr Spore versenyt...

Nem azt mondom hogy nekem kellett volna nyernem, de azért ez egy kicsit durva. Pedig volt bőven jó lény. Csomónak adtam is 5ös szavazatot, erre konkrétan 2est adtam. :P
    Azért ebből a felhozatalból a 3/4e jobb ennél sokkal. :S

Ha közületek valakié lenne a lény akkor bocs, nem akarok senkit megsérteni, de azért...
  • Hmuda
    Kár, mert minden valamirevaló UFOn lennie kell mozgó reflektornak. >.<
  • Lobsterman
    Én mindig is az angol/amcsi sporepedia oldalt használtam és alig volt vele gondom. Viszont mindenki másnak úgy tűmik van :S
  • Carlos
    helyes! ok!
    Nálam meghalt a sporepedia, továbbá nem tudok bejelentkezni a játékon keresztül, feltölteni se tudok a játékból...LoL.
  • Lobsterman
    A mozgó reflektorok valóban nem működnek az űrhajón. Mintha az egyik civ fázisos kocsimon mentek volna, de nem esküdnék meg rá.
    Carlos: tervbe van véve. ;)
  • Rip
    Ha már hasonlóságok, és a csészealj: Nézd meg az enyémet is :) (Roswell névvel)
  • Cat 02 #6168
    Szépes, majd tolok én is az enyiemről, had nevessetek egy jót :DD
  • Rip
    Talán a legkreatívabb űrhajó, amit eddig láttam, nagy-nagy gratula!
  • Rip
    Nem kellett volna sokat visszagörgeni...

• Hmuda
    Megnéznéd, hogy az a mozgó reflektor működik-e játék közben? Az Anubis-fej nekem is működik, lehet, hogy csak az animált dolgokkal nincs kibékülve.
  • Lobsterman
    Jók a fényeffektek nálam játékban is többnyire.

Mondjuk a lámpatestek jobban látszanak mint szeretném de sebaj.
  • Lobsterman
    Szép munka. Kár hogy biztos pici játékban.
    Én az épületekhez teljesen inkompetens vagyok. Nekem csak a lény és jármű creator fekszik.
  • Carlos
    Ehhh...#6155...
  • Mike at home
    melyik gombbal mentesz képet?
  • Mike at home
    ejha!
  • Carlos
    Sajnos elfogyott az "alkatrész". Csak ezt lehetett belőle kihozni:
  • Hmuda
    Én is próbálkoztam már fényeffektekkel, de csak az editorban látszódnak rendesen, játék közben már nem. A csészealjam alján alapból volt pár mozgó fénycsóva, de mikor beraktam az űrfázisban akkor semmi nem látszott belőlük, csak a fényforrások voltak ott.
    Tegnap csináltam én is egy enterpriset bár igaz az enyim inkább next gen-es és nem ennyire jó:)
    Tudom, amiatt jutott eszembe, hogy kellene már csinálni egyet. :D

• ALIENwoods
    Ez állati jó lett :)
  • Carlos
  • Kicsikiraly
    C-vel.
  • Benny04
    print screen...
  • Venom
    Hmm hogylehet állitani hogy HUD a képen legyen. Egyébként még valami amit nemértek hogy nekem a badgeket miért nem jegyzi be a játék? :S Elvileg benne kéne lenni hog Lényfázis stb teljesítve és mégsincs :S
    Ez egyre jobban idegesítt :( hivatalos fórum se akar menni hogy kitudnék derítteni valamit ezekkel kapcsolatban :'(
  • Gando
    hát ezért mondom hogy nincsen fantáziám :D
  • zsutyesz
    ez nagyon tuti! :)
  • Pluskast
    Tegnap csináltam én is egy enterpriset bár igaz az enyim inkább next gen-es és nem ennyire jó:)
  • Pluskast
  • Cat 02 #6148
    H kell screenshotot csinálni ? :D
  • Lobsterman
    Az új hajóm. Anubis, a lélekfaló :)
  • Carlos
    Én igen. Érdekes volt!
  • Kicsikiraly
    Megnézte már vmelyik GE-s a NG filmet? én most azt hiszem nekifogok :D
  • Carlos
    Cobra Embrace odab***sz.
  • Carlos
    Juteszembe, az enyém méhecske a tied darázs...
  • Lobsterman
    Jó, hát nem is gondoltam komolyan :)
    Szerintem rákeresnék arra h wasp, 8k találatot kidobna amiknek a negyede hasonlítana az enyémre is és régebbi lenne szóval ennyi. Ez egy kommersz design. De baromi jól tud kinézni :D
  • Carlos
    Az az igasság, hogy nem is gondoltam, hogy te is csináltál már ilyet. Szóval csak így utólag tünt fel, hogy jé télleg.
  • Lobsterman
    Ja és lábdesign-t is loptam tőle tegnap :D