8545
Spore
-
#6179 Ja meg a hullaszállító is hatalmas :) -
#6178 Én a Douglas Adams féle UFOkat is figyelembe vettem...amik kifejezetten azért jönnek a Földre, hogy jól szórakozzanak az emberek ijesztgetésén egy görbe este megkoronázásaként. -
#6177 Nekem Riptől az elektronikus kereszt tetszik nagyon :D -
#6176 Szerintem arra pont nem az való. Inkább baljós izzás, és fura formájó fények. Nomeg az a karika a körbeforgó fényekkel :D -
#6175 Tetszik, bár én direkt az egyszerűségre mentem, imitálva a klasszikus UFO észlelések mintáját. :-) -
#6174 Na, az EA-nek is van egy ízlése. Ez nyerte meg a "csinálj félelmetes lényt" Mr Spore versenyt...
Nem azt mondom hogy nekem kellett volna nyernem, de azért ez egy kicsit durva. Pedig volt bőven jó lény. Csomónak adtam is 5ös szavazatot, erre konkrétan 2est adtam. :P
Azért ebből a felhozatalból a 3/4e jobb ennél sokkal. :S
Ha közületek valakié lenne a lény akkor bocs, nem akarok senkit megsérteni, de azért... -
#6173 Kár, mert minden valamirevaló UFOn lennie kell mozgó reflektornak. >.< -
#6172 Én mindig is az angol/amcsi sporepedia oldalt használtam és alig volt vele gondom. Viszont mindenki másnak úgy tűmik van :S -
#6171 helyes! ok!
Nálam meghalt a sporepedia, továbbá nem tudok bejelentkezni a játékon keresztül, feltölteni se tudok a játékból...LoL. -
#6170 A mozgó reflektorok valóban nem működnek az űrhajón. Mintha az egyik civ fázisos kocsimon mentek volna, de nem esküdnék meg rá.
Carlos: tervbe van véve. ;) -
#6169 Ha már hasonlóságok, és a csészealj: Nézd meg az enyémet is :) (Roswell névvel)
-
Cat 02 #6168 Szépes, majd tolok én is az enyiemről, had nevessetek egy jót :DD -
#6167 Talán a legkreatívabb űrhajó, amit eddig láttam, nagy-nagy gratula! -
#6166 Nem kellett volna sokat visszagörgeni...
-
#6165 Megnéznéd, hogy az a mozgó reflektor működik-e játék közben? Az Anubis-fej nekem is működik, lehet, hogy csak az animált dolgokkal nincs kibékülve. -
#6164 Jók a fényeffektek nálam játékban is többnyire.
Mondjuk a lámpatestek jobban látszanak mint szeretném de sebaj. -
#6163 Szép munka. Kár hogy biztos pici játékban.
Én az épületekhez teljesen inkompetens vagyok. Nekem csak a lény és jármű creator fekszik. -
#6162 Ehhh...#6155... -
#6161 melyik gombbal mentesz képet? -
#6160 ejha! -
#6159 Sajnos elfogyott az "alkatrész". Csak ezt lehetett belőle kihozni:
-
#6158 Én is próbálkoztam már fényeffektekkel, de csak az editorban látszódnak rendesen, játék közben már nem. A csészealjam alján alapból volt pár mozgó fénycsóva, de mikor beraktam az űrfázisban akkor semmi nem látszott belőlük, csak a fényforrások voltak ott. Tegnap csináltam én is egy enterpriset bár igaz az enyim inkább next gen-es és nem ennyire jó:)
Tudom, amiatt jutott eszembe, hogy kellene már csinálni egyet. :D
-
#6157 Ez állati jó lett :) -
#6156 -
#6155 C-vel. -
#6154 print screen... -
#6153 Hmm hogylehet állitani hogy HUD a képen legyen. Egyébként még valami amit nemértek hogy nekem a badgeket miért nem jegyzi be a játék? :S Elvileg benne kéne lenni hog Lényfázis stb teljesítve és mégsincs :S
Ez egyre jobban idegesítt :( hivatalos fórum se akar menni hogy kitudnék derítteni valamit ezekkel kapcsolatban :'( -
#6152 hát ezért mondom hogy nincsen fantáziám :D -
#6151 ez nagyon tuti! :) -
#6150 Tegnap csináltam én is egy enterpriset bár igaz az enyim inkább next gen-es és nem ennyire jó:) -
#6149 -
Cat 02 #6148 H kell screenshotot csinálni ? :D -
#6147 Az új hajóm. Anubis, a lélekfaló :)
-
#6146 Én igen. Érdekes volt! -
#6145 Megnézte már vmelyik GE-s a NG filmet? én most azt hiszem nekifogok :D -
#6144 Cobra Embrace odab***sz. -
#6143 Juteszembe, az enyém méhecske a tied darázs... -
#6142 Jó, hát nem is gondoltam komolyan :)
Szerintem rákeresnék arra h wasp, 8k találatot kidobna amiknek a negyede hasonlítana az enyémre is és régebbi lenne szóval ennyi. Ez egy kommersz design. De baromi jól tud kinézni :D -
#6141 Az az igasság, hogy nem is gondoltam, hogy te is csináltál már ilyet. Szóval csak így utólag tünt fel, hogy jé télleg. -
#6140 Ja és lábdesign-t is loptam tőle tegnap :D