Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jött egy ûrhajó és felszippantott pár lényt <#idiota>#idiota> majdnem engem is, de gyorsan elsprinteltem <#mf2>#mf2>
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Koloniázálás: kell egy olyan naprendszer ami ÜRES, veszel "kolonizációt" (nem emlékszem mi a neve). Ledobod, aztán megpróbálod t1-essé tenné. Általában légkör kell rá, illetve melegíteni(meteor)/hûteni(jégvihar) kell. Aztán növények kellenek, növényevõk, mindenevõk, (húsevõk is gondolom bár én olyat még sose raktam (nem találtam :D)).
Ha meg valakivel szövetséget kötsz, vele jön a hajója, illetve késõbb ha több szövetséged van több hajó is lehet veled.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
kolonizálni meg hogy tudok bolygót? mert amikro olyan küldetésem volt, elérhetõ volt az a menüpont, de ha csak ugy, nincs ott semmi.
festeni biborszinure se sikerült, melyik a jó bolygó?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Bûvöltem elég sokat gyilkoltam is már majdnem a felén van a csík de még mindíg nemtok csapatban vadászni!
Hanem amikor kijöttem a vízbõl és ott lehet elvileg csapatokban menni mert van 2 üres hely de nem tudok csatlakoztatni társat!
Akinek sikerült bejutnia a közepéba azt kérem lásson el tanácsokkal priviben,azt ne mondja el hogy mi fog történni ha bejutok mert a youtube már tele van vele napok óta.
Csak be szeretnék jutni valahogy.
Köszöntem!
Ha így egy faj eléri az ûrkorszakot akkor nagy bónusszal indul a kapcsolatotok.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az ûrfázisban nincs valami keresõ, mert a küldetéseknél nagyon uncsi a rengeteg kattintgatás mire megtalálom a keresett naprendszert.. :(
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ezeket nem lehetne linkként berakni?
Szeretném magam is felfedezni az ilyen kis apróságokat.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Kumiho #2179
Olvasgassátok a leleteket amiket találtok, fun szövegek vannak rajtuk:
Rend Tekercs 1 (irónia az emberiséggel kapcsolatban)
Þór vígi þessi rúnar