8545
Spore
-
#6139 Megnéztem. Hát nagyjából csak a lábak de kiegyezhetünk a döntetlenben :D
Nem mintha én nem lopkodnék ötleteket mindenfelől.
Más: nézzétek meg Denrin lényeit/járműveit. Érdemes. Durván szépeket csinál a srác. (Én pl az ő Swarm űrhajóját látva csináltam meg a darazsam xD) -
#6138 Csináltam egy tűrhető Enterprise modellt űrhajónak (akiknek bent vagyok a listájában azok gondolom már úgyis beszerezték) és gondoltam csinálok pár képet, de félúton nem semmi látvány tárult elém.
Ilyen napfogyatkozást se mindennap látni.
Azért berakom azt a két képet is amiért tulajdonképpen nekivágtam a fotózásnak. :-)
-
#6137 jééé...télleg...
(viszont a te Swamp Strider-ed feltűnően hajaz az én CyberBot-omra ) -
#6136 Hehe. Kis lopós xD
#6113 :D -
#6135 Hétvégén asszonypajtás miatt nem tuttam tolni!
Új űrhajóm (méhecske):
-
#6134 Én tegnap már megkaptam. Kicsit rázoomoltam a hétvégén :D -
#6133 Hmuda: Szerintem is bugos az 1 órán belüli civilizációs fázis. 20-30 perc alatt leradíroztam mindent (videókat átugrottam, nem szerkesztettem lényt, járművet) és nem lett meg. -
#6132 Hehe, egyszercsak kiirta:
Spore-rajongó
Tölts 50 órát Spore galaxisodban!
Szeptember 10, 2008 -
#6131 Automata resize van, ami kis méretbe betölti a képet és csak utána húzza ki adott méretre, fullban pedig kattintásra láthatod. -
#6130 Nekem is volt már hasonló pont tegnap. Csak én egy hatalmas Szaturnusz szerű bolygót láttam:) -
#6129 lekicsinyithetted volna a képeket mert volt vagy egy fél óra mire betöltött a topik -
#6128 űrfázisban vagyok, megtámadtam egy bolygót és volt ott két ellenűrhajó, lövöm egyiket mint az állat,de pont mire meghalna arébb száll követem és egyszercsak feltöltödik a HP ja, és így a másik is..
Nekem meg csak gagyi lézer meg vmi rakéta, asszem kicsit fejleszteni kellene az űrhajóm.. -
#6127 Majdnem teljesen megoldható. Űrfázisban azért lesz jópár csata kalózokkal, bár azt is kikerülheted, max lenyúlnak némi cuccot. Egyébként függően attól hogy merre fejlődsz elkerülhető szinte minden konfliktus haverkodással és kemény kenőpénzekkel :) -
Blint #6126 Hali!
Par oraja kezdtem a jatekot es nagyon bejovos. De meg itt a korai szakaszban szeretnem megkerdezni, hogy menynire van a jatek a harcra kihegyezve? Ugyertem, mennyire lehet elkerulni azt, hogy ne kelljen mas civilizaciokkal hadakoznom? Azt latom, hogy vannak kulonbozo fejlodesi iranyvonalak, de ezekt nagymertekben be is folyasoljak a nepem vilaghoz valo hozzallasat?
Igazabol csak anyagi javakat szeretnek felhalmozni, bekessen bolygokat foglalni, szovetsegeseket szerezni akiket tamogatok/tamogatnak engem, lenyekkel, epuletekkel, jarmuvekkel bibelodni... Szoval kivonni magamat mindenfele harcbol:) Mennyire lehetseges ez? -
#6125 De. Az open bétát kipróbáltam!
Annyi elég is volt. -
#6124 Hopp, elnéztem a screenshotos dolgot. Azért hittem, hogy AA-t használ nála, mert 2560x2048 felbontásban menti el, és ez teljes képernyőn nézve olybá tűnik :D -
#6123 Ja, hátha valakinek új:
"c" bill.: screenshot, szépen leantialiasingolja; alapesetben hud nélküliek, de ez állítható.
"v" videót vesz fel
A minőséget a beállításoknál lehet változtatni.
-
#6122 Hamár látképről van szó:
Eddig ezaz első eset hogy lényfázisban láttam egy szomszédos planétát:) -
#6121 Jajj szegény hernyó :( annyira ari ahogy tartja a csomagot :D -
#6120 Kösz Venom. Most csináltam 2-3 órája :D -
#6119 Pár kép így éjszakára
Néhány óriásszörny
A csúf
A rossz
És a baromi ijesztő :D
Valaki Godzillának képzeli magát...
És még egy robot is zaklat
Egy szimpla látkép. Gyönyörű ez a játék
És a Föld, a Holdról nézve(enyhe terraformmal) :)
A végső megoldás. Nagyon meggyőző. Én ezek után tuti átállnék az biztos :D
Szegény hernyóm elindult az ajándékával meglepni az egyik törzset...
...de esélye sem volt :(
-
#6118 Ahoy!
Most kezdtem a játékot, egyenlőre ismerkedem vele, de nagyon jópofa :)
van egy kérdésem az "altopikban", ha valaki reagálna, megköszönném :) -
#6117 Hát én Nvidianál hiába forceolom akkor is csak editorok szinezőjében van AA :(
Itt a teljes méretű képen jól látható.
Nemértem miért nem raktak be erre opciót. Nameg eza textúra elkenés is.
Gondolhattak volna arra hogy erősebb géppel rendelkező emberkék szeretnék élvezni a maximum részletességet. -
#6116 Jaja, nekem is tetszik :)
Kár, hogy az editorhoz képest elkeni a textúrákat ingame a motor, jó lenne, ha lenne erre állítási lehetőség.
Meg egy kis AA is elférne, a screenshotok veszett jól néznek ki a játékhoz képest. (Nvidianal lehet force-olni, de ATi-nál már bajosabb) -
#6115 pech -
olcsy11 #6114 napi rekord... 4 darab hibát észlelt, és láll üzentet kaptam ma, úgy hogy alig játszottam... ebben 1szer volt csak elötte mentve.. -
#6113 Lobsterman széplett nagyon ezaz űrhajó :)
-
#6112 Megkérnék mindenkit, hogy mindig ellenőrizze, hogy mi van feltöltve neki.
Sajnos a játék automatikusan tölti fel a lényeket minden egyes módosítás után és enyhén szólva idegesítő mikor már a negyedik alkalommal futok bele ugyanabba a fajba az űr fázisban, csak mert az egyik váll-lapot lecserélte valaki.
Fázisokként egy verzió bőven elég, nem kell millióegy ugyanabból a lényből. -
#6111 Na indítottam újabb lényt sejtfázistól. Húsevő és lényfázisban barátkoztam mindekivel akivel tudtam és a végére Alkalmazkodó lett a ragadozó helyett :D -
#6110 Ez nem FPS, hogy hirtelen vége legyen a játéknak valahol. Ez Sandbox, open-ended vagy nevezzük ahogy jólesik. Csak akkor van vége ha te akarod.
Az egyedüli klasszikus értelemben vett "végcél" pont a galaktikus mag volt. -
#6109 eljutottam a galaktikus magba ahol [NEM ÍROK SPOILEREKET], a másik meg eljutottam a mindenható szintre, de nem ad semmit? tovább nem enged? vagy valami gratuláció hogy végigvittme játékot?:SSS
vagy ki kell nyinri a groxokat? azokat lehetetlen hatalmas tulerő... max valami godmode módba -
olcsy11 #6108 carlos te se játszottál a wowval, csak hallottál róla, ahogy látom (bár nem vesztettél sokat :D) -
#6107 khmmm ez nem vót jó hasonlat :D de értem köszi...
csak az a baj hogy nem tom magamat aggresszívként elképzelni mert én alapjáraton békés ember vagyok MUHAHAAAA :D -
#6106 Persze!
Ezeket fogd fel úgy, mintha különböző profile-ok lennének.
A Warrior-od sem tűnik el, ha indítasz egy Warlock-ot. (vagymi) -
#6105 másik kérdés, ha inditok egy új lényt egy másik bolygón, akkor a régi űrfázisos megmarad? -
#6104 hmmm akkor egy darabig nem fogok költeni semmire és csak fűszert gyűjtök :D -
#6103 Ahogy én szoktam:
piros: 10-15
kék, sárga: 20-25
zöld: 25-35
rózsaszín, bíbor: 40 felett
Eddigi rekord:
-
#6102 Amennyit nem szégyelsz :)
najó, szvsz pirosat 10k alatt eladhatod, a sárgát 15-20-ért, kék-ződ 30-40K, a rózsaszínt meg a bíbort tudni fogod mikor kell :) -
#6101 ööö és valahogy meglehet oldani azt, hogyha már van egy naprendszerben "értelmes" lényem akkor a többi "megfelelő" bolygómat is tudjam kolonizálni? mert akkor nemkéne elmennem a francba, mindíg :D -
#6100 nekem a vörösért is adtak már 14k-t :D csak nem sokáig mert azután már nem kellett nekik, most a lilával üzérkedek :D