Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki nem ment az ígyjárt, csak magát okolhatja...
Þór vígi þessi rúnar
Meg tudnánk mondani.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
gépem: caleron 2.6ghz
768 ram memoria
radeon 9250 128mb
Köszi, sajnos akkor elõrõl kell kezdenem, mert már hiába repülök az ellenséghez, csak azt ajánlja fel, hogy fizessek a békéért...fizettem a szemétnek 129 ezret, amit kínkeservesen szedtem össze...és elküldött a búsba. <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
NE ÚGY FIZESS, HOGY FELSZÓLITUNK HOGY FIZESS!!! Az csak pénzpazarlás!
Þór vígi þessi rúnar
Azonban a kalózok állandóan támadnak, mert nem fizettem nekik adód. Minden bolygómat, és az egész csillagrendszernek több mint a felét. Nem tudok arrafelé repülni, mert állandóan lõnek. A bolygóimat is védeni kell, többnyire sikerül, de amikor 8-an támadnak rám, lelövök 4-et, addirga engem is lelõnek. Most ki sem tudok repülni az anyabolygóról. A szövetséges gépet is lelövik mellettem. 😞
Mennék küldetést végrehajtani, pénzt keresni, hogy végre valahára kifizessem õket, és béke legyen. Csak attól félek, amíg én járkálok az ûrben, õk elfoglalják a bolygómat.
Szóval, ti hogy csináljátok, van valami fortély ? Szövetségesem van, sajnos az ellenségem terjeszkedik, nem tudok egyelõre több szövetségest szerezni. Vagy csak az a megoldás, hogy elõrõl kezdem az ûrfázist, és elõbb jó sok pénzt gyûjtök, hogy le tudjam fizetni az ellenséget ?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HUNForrest-Gump
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok ûrhajóm mellé társat szerezni? a szürke kis 4zet ott van, de lövésem nincs hogyan tudok új hajót gyártani, vagy szövetséges hajót felbérelni.
köszi
HUNForrest-Gump
azt akarom kérdezni, hogy , én már az ûrfázisban vagyok, és a medáll csík, az már teljes..de ugye még itt nem ér véget...nah de mikor fog ?😊 amikor elfoglalom az összes bolygót?😊azt hittem hogy amikor végig viszem akkor kapok pár új bolygót😊 , mondjuk még nem mentem a galaxis közepébe 😊 . vagy mondjuk az elején lehetett volna picit több bolygó😊...
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Kábé hány küldetést kell megcsinálni egy fajnak? 5-10-25-50?
Þór vígi þessi rúnar
Mikor felraktam a játékot angol nyelven telepitettem, viszont mikor elkezdtem vele játszani minden magyar vol...játszottam 1 ideig mindent elmentettem és kiléptem. Másnap mikor újra elinditom a játékot angol minden, viszont már megszoktam a magyart :S vissza lehet állitani a nyelvet?
aha...hát,persze...hihető volt
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én a Groxokkal kapcsolatban azon gondolkozom hogy odamegyek 100 planet busterrel, és lebombázom õket a fenébe 😄 Hiába vagyok Sámán, 1 kis hibát követtem el és most már javíthatatlannak tûnik a kapcsolat velük 😞
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Másodszorra már sikerült egyenesre csinálnom a gerincet, de azzal még csak a törzsi fázis elõtt vok

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Arra jó h pl odamész az ellenhez, de nem tudsz vele kommunikálni, mert egybõl megtámad, akkor a sziréndalt, benyomod és már tudsz is, bár ha nem sikerült akkor futás 😄
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Én simán bejutnék a középpontba ha nem lõnének péppé közben! Utoljára mikor próbáltam már csak 3 naprendszernyire voltam a középponttól.