Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
CTRL+S (gyk: mentés) a barátod.
Aki nem ment az ígyjárt, csak magát okolhatja...

Þór vígi þessi rúnar

na és indulna?😄
ZsZso
Szia!

Meg tudnánk mondani.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

sziasztok. vki megtudná mondani h elindulna ez a játék a gépemen?
gépem: caleron 2.6ghz
768 ram memoria
radeon 9250 128mb
5c0rp330n
akadt egy "enyhe" problémám. tegnap eljutottam az ûr fázisba, már volt kolóniám másik bolygón, volt sokmindenem. most lépnék vissza, erre mit ír? civilizációs fázis. belépek, és annak is a legején van az egész dolog. innen legalább 3 óra játékra voltam. mentési lehetõség nem volt, gondoltam azt akkor magától csinálja. MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN??! <#falbav><#falbav>

Carlos
több pénz kell ahhoz...
kereskedj!

Þór vígi þessi rúnar

Szia !

Köszi, sajnos akkor elõrõl kell kezdenem, mert már hiába repülök az ellenséghez, csak azt ajánlja fel, hogy fizessek a békéért...fizettem a szemétnek 129 ezret, amit kínkeservesen szedtem össze...és elküldött a búsba. <#boxer><#violent>
DöflingR
Lol<#idiota>

5c0rp330n
Sam bolygó is van? 😊

Carlos
Kereskedj össze magadnak egy valag pénzt, és aztán menny el valamelyik ellenséges bolygóra. Ilyenkor beszélj a fajjal és lesz egy párbeszéd, hogy fizess a békéért.
NE ÚGY FIZESS, HOGY FELSZÓLITUNK HOGY FIZESS!!! Az csak pénzpazarlás!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez itt ismerõs valakinek? <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Ötleteket szeretnék...ûrfázisban játszom, és állandóan háborúban állok, mert ameddig volt pénzem, mindig adtam, de már vettem 2 bolygót, van egy másikon tepelem is.Elfogyott a pénz. Majdnem minden küldetést teljesítettem már ( az anyabolygóét, másoknak még nem mindet ), már csak háborúzós feladatok lennének.

Azonban a kalózok állandóan támadnak, mert nem fizettem nekik adód. Minden bolygómat, és az egész csillagrendszernek több mint a felét. Nem tudok arrafelé repülni, mert állandóan lõnek. A bolygóimat is védeni kell, többnyire sikerül, de amikor 8-an támadnak rám, lelövök 4-et, addirga engem is lelõnek. Most ki sem tudok repülni az anyabolygóról. A szövetséges gépet is lelövik mellettem. 😞

Mennék küldetést végrehajtani, pénzt keresni, hogy végre valahára kifizessem õket, és béke legyen. Csak attól félek, amíg én járkálok az ûrben, õk elfoglalják a bolygómat.

Szóval, ti hogy csináljátok, van valami fortély ? Szövetségesem van, sajnos az ellenségem terjeszkedik, nem tudok egyelõre több szövetségest szerezni. Vagy csak az a megoldás, hogy elõrõl kezdem az ûrfázist, és elõbb jó sok pénzt gyûjtök, hogy le tudjam fizetni az ellenséget ?
lalakov
Kösz, erre nem gondoltam😊).
Carlos
megjegyzed hol lax

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
annyi a max

Þór vígi þessi rúnar

lalakov
Most értem az ûr részhez, ha elhagyom a naprendszerem, hogyan fogok visszatalálni?
akyyy
ûrben hog ylehet több kereskedlemi utvonalom? mert csak 3-at enged:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

elvileg 2vel is szövetségbe vagyok:S

HUNForrest-Gump

kovecses
Elárulnád nekem hol lehet megnéznem a személyiségemet és hogyan lehet pontosan személyiséget váltani és melyik fajnál érdemes próbálkozni (mondjuk ahol rendes küldetések vannak és nem ilyen hozzál nekem állatot meg löjél le 5 állatot)?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Hogyan lehet planet bustert szerezni? Mert én nekem még nem sikerült.

Köss szövetséget valamilyen néppel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kovecses
Hátcsalódtam a játékban. Mivel a galaxis közepébe jutni a legnehezebb és azt hittem a ha sikerül kapok valami hatalamas dolgot. Hát kaptam csak 2 gond van vele. 1: nem fegyver, 2: nem kifogyhatatlan és nem utántölthetõ, azaz 42 darab van belõle és ha elhasaználod akkor elfogyott. Nem tudom ha visszamész a galaxis közepébe megint (ami megint rohadt nehéz lenne) akkor vajon kapsz e mást vagy ebbõl kapsz e még, de ez igy nem a legjobb megoldás. Adhattak volna valami komolyabbat vagy legaláb adták volna ezt kifogyhatatlan verzióban!!!

Lobsterman
Jó felfogni fel tudjuk, de semmi különbséget nem lehet érzékelni. A sok FPS max a felvágás értékéért jó, dicsekedni meg nem ezzel a játékkal kell(hogy "milyen sok FPSt csináltam") hanem mondjuk a Crysissal 😛

Hali!
az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok ûrhajóm mellé társat szerezni? a szürke kis 4zet ott van, de lövésem nincs hogyan tudok új hajót gyártani, vagy szövetséges hajót felbérelni.
köszi

HUNForrest-Gump

Szevasztok Sporeozók 😊
azt akarom kérdezni, hogy , én már az ûrfázisban vagyok, és a medáll csík, az már teljes..de ugye még itt nem ér véget...nah de mikor fog ?😊 amikor elfoglalom az összes bolygót?😊azt hittem hogy amikor végig viszem akkor kapok pár új bolygót😊 , mondjuk még nem mentem a galaxis közepébe 😊 . vagy mondjuk az elején lehetett volna picit több bolygó😊...

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

JackSparrow88
hali, nekem az lenne a gondom, h már törzsben vok és most az a küldi h szövetkezzek más törzsekkel pl. nyûgözzem le õket v. ajándékozzam meg õket de nemtom h kell ezeket, a zenélésre mindössze 1-es értékelést kaptam, thx a választ...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Carlos
Köszi a tippet!
Kábé hány küldetést kell megcsinálni egy fajnak? 5-10-25-50?

Þór vígi þessi rúnar

tmk
Sziasztok!

Mikor felraktam a játékot angol nyelven telepitettem, viszont mikor elkezdtem vele játszani minden magyar vol...játszottam 1 ideig mindent elmentettem és kiléptem. Másnap mikor újra elinditom a játékot angol minden, viszont már megszoktam a magyart :S vissza lehet állitani a nyelvet?

aha...hát,persze...hihető volt

Na sikerült az ûrfázisban a személyiség váltás. Tényleg csak annyi amennyit a kézikönyv ír, ha jóban vagy egy fajjal, és sok küldetést csináltál meg nekik akkor megjelenik a küldetés kérése alatt egy opció, hogy tanítsatok meg a ti utatokra vagy valami hasonló (én angolul installáltam, szóval nemtudom magyarra hogyan fordították), kapsz egy küldetést és ha azt megcsináltad, akkor olyanná válsz. Én most váltottam harcosról tudósra, mivel szerintem sokkal hasznosabb a tudosók szuperképessége a gravitation wave.

kovecses
Na ezért utaztam ennyit? Na mind1 nem lövöm le a poént aki akarta youtube-on úgy is megnézte már a videót...

kovecses

kovecses
Annyi pénzem van a sok kolóniábol hogy nem tudommár hova tenni...

Hmuda
És egy valag pénz elmegy rá.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kovecses
Szerintem meg gyorsabb leszórni õket antianyag bombával. 1 bomba kiirt 1 koloniát...

De. 😛

Lobsterman
Azért ez az ami igazán durva: "Creations uploaded in last 24 hours: 1051149"

Lobsterman
Annyira nem, csak durván kell pumpálni 😄
Én a Groxokkal kapcsolatban azon gondolkozom hogy odamegyek 100 planet busterrel, és lebombázom õket a fenébe 😄 Hiába vagyok Sámán, 1 kis hibát követtem el és most már javíthatatlannak tûnik a kapcsolat velük 😞

Hmuda
Próbáld ki. Gyorsabb mint gondolnád és ha lemegy T0-ra akkor lesz egy darab kolóniája épületek nélkül, amit fél pillanat lerombolni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lobsterman
Minek akarsz 30 FPSnél többet? 24-nél úgyse fog fel többet az emberi agy...

kovecses
És amúgy is rohadt lassú folyamat lnnee mire belehalnának.

kovecses
Elvileg nem tudod terreformálni ennyire a bolygót ha már lakott...

Nah, ilyen lett 😄

Másodszorra már sikerült egyenesre csinálnom a gerincet, de azzal még csak a törzsi fázis elõtt vok

Zsííír.

Nagylaci
A játék csinál magától! Nézz be a dokumentumok mappa "Spóralkotások" könyvtárába. Lesz ott pár nyalánkság magától is. 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Bazzeg!!! Amióta olvastam ezt a hozzászólásodat gyakorlatilag megállás nélkül a homlokomat csapkodom! 😄 Egyszerûen nem értem ez hogyan nem jutott az eszembe! Ez egy afféle Kolumbus tojása megoldás, rendkívül egyszerû csak amennyire én látom még senkinek nem jutott az eszébe. Anyabolygók ellen ez a tökéletes taktika. Leereszkedni a légkörbe és szétfagysugarazni (vagy forrasztósugarazni, netán elszívni a légkörét??!!) a gonosz ellenséget. Hatalmas poén köszi a tippet!!! 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

PNG képet a lény fejlõdésérõl h lehet csinálni?

Attól h milyen típusú vagy.

Arra jó h pl odamész az ellenhez, de nem tudsz vele kommunikálni, mert egybõl megtámad, akkor a sziréndalt, benyomod és már tudsz is, bár ha nem sikerült akkor futás 😄

De ezek a Grox-ok kik és tudnátok róla egy képet küldeni?:d Én még naon az elején vok az ûrfázissal suli végett😞 Az elején azt mondja az egyik faj hogy Grox behatolok támadás mért azt nemtom...

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

kovecses
Lenyomod õket? Akkor hogyhogy ellenfél neked a csillagok közti ugrálás?
Én simán bejutnék a középpontba ha nem lõnének péppé közben! Utoljára mikor próbáltam már csak 3 naprendszernyire voltam a középponttól.

Nekem nagyon bejön az ûrfázis már szinte az összes medálom megvan, de egyszerûen nem jutok el a Galaxis közepéhez, mert mindig zsákutcába futok. Ami jönne csillag az túl messze van, pedig már a legfejlettebb hiperhajtómûvem van. A groxok már régóta nem ellenfelek, mert könyedén lenyomom õket vagy bármely kolóniájukat...