8545
Spore
-
#6219 kérdés hogy ez komoly-e vagy poénból csinálta az illető? ha poén akkor viccnek tök jó, ha komoly akkor :S -
#6218 viccesnek vicces, de azért ökölbe szorult tőle a kezem. aki ilyet kitalál, a kezeit azért biztosan szilánkosra törném. -
#6217 Nem tudom ismeritek e az oldalt de érdemes beleolvasni. Kifejezetten vicces :D
Antispore -
#6216 És áttériteni nehezebb mint rombolni és pusztitani ? -
#6215 én másodszorra is vallásos vagyok de nembánom mert most végre minden úgy megy ahogy én szeretném eddig :D -
#6214 jaja úgyvan, odamész a járműveiddel a városhoz és elkezded téríteni őket :D -
#6213 Pontosan!!! -
#6212 Akkor lehet hogy újra kezdem a törzsi fázist ! Inkább leszek kereskedő vagy pusztitó ! -
#6211 Ok köszi !
Most hogy csináltam egy vallási járművet ! Hogy fogok én ezzel harcolni ? Szerintem sehogy ! Vagy talán az enemy-t áttéritem a jó oldalra vagy mi ? :D -
#6210 akkor majd kereskedni tudsz a városok közt majd megvenni őket -
#6209 Akkor kereskedő leszel. -
#6208 köszönöm a segítséget! -
#6207 Én a törzsi fázist zöld mezöben fejeztem be vagyis friend-ként az összes törzzsel barátságot kötöttem ! Már annyi kajám volt mint a rossebb ! Volt olyan hogy 2 törzs is ajándékot küldött nekem egyszerre!
Erre mikor elértem a civilizációs fázist ! Megcsináltam a házikóm !
És mikor csinálnám a jármüvem észrevettem hogy csak valássi cuccokat lehet rá felszerelni ! Mondom na ne !
Amikor vörös fázisban fejeztem be akkor fegyókat lehetett rá feltenni !
De mi van akkor ha a kék mezöben vagyunk tehát törekvőként fejezzük be ?
-
#6206 egész bolgyógat nem tudsz megsemmisíteni csak a csodafegyverrel :D a bolygókon lévő kolóniákat viszont meglehet, szépen leszeded az űrhajókat majd szétbombázod a kolóniát (föbázis???) De késöbb kapsz új fegyvereket csak megkell szerezned hozzá a badgeteket -
#6205 amit creatorban teszel rá az teljesen mindegy, az a lényeg hogy mit veszel meg. -
#6204 sziasztok! szamit az hogy milyen fegyvert teszel az űrhajódra? mert úgy is csak szar lézert és protonrakétát lehet lőni. nem tudok beverni vele így egy bolygót. ti hogy semmisítettetek meg bolygókat? a segítséget előre is köszönöm! -
#6203 Ja igen. :-)
"Ajándékot hogykell adni a másik törzsnek? Mindenhol azt olvasom hogy etetőjükre kell jobbklikket nyomni de erre nemcsináll semmit."
Social (zöld) módban kell klikkelni, ha pirosban vagy akkor lopni fog. -
#6202 jóféle -
#6201 social módra átváltasz, és akkor ha az etetőjük vagy a főkunyhójuk fölé viszed az egeret átvált ilyen zöld ajándékra, na akkor klikk. -
#6200 csak akkor, ha rossz viszonyban vagy velük.
normál citromsárga viszonynál nem megy, csak alatta!
szenvedtem énis vele, mire rájöttem! -
#6199 update-eltem. :)
majdcsak felér egyszer! -
#6198 Itt a Star Destroyerem. Kicsit még igazítottam a hajtóműveken mert az előző verzióban túl nagyok voltak.
-
#6197 Ajándékot hogykell adni a másik törzsnek? Mindenhol azt olvasom hogy etetőjükre kell jobbklikket nyomni de erre nemcsináll semmit. -
#6196 és ne hagyjuk ki azt a jelenetet lényfázisból törzsfázisba :D Itt van a monolitos jelenet és az emberiség első lépései :) -
#6195 Látom megválaszolták. :-)
Hitch Hikers' Guide to the Galaxy
-
#6194 Az ugyanaz :)
HitchHiker's Guide to the Galaxy
(Vagyis 2db H és 2 db G) -
#6193 A lehetőségekhez képest egész jó kis repro lett :)
Egy kis fémes textúra? Vagy nem néz ki jól? -
#6192 H2G2?
én ugy tudom a galaxis utikalauzban van:) (bocs lehet hülyeséget irtam) -
#6191 Juteszembe Carlos: a ScorpionTank járművednek nincsenek fegyverei, így nem sok mindenre jó. :-) -
#6190 Jó lett, én meg pont befejeztem a Csillagrombolómat. :P -
#6189 Fűszer: Dűne
42: H2G2
Monolit: 2001-Űr-odüsszeia
Hober nevű bolygó és Föld radioaktivitás: Isaac Asimov Robot-Birodalom-Alapítvány regényei -
#6188 aha...ja... -
#6187 Kész az Arany Szív. Nem lett a legjobb, de sajnos nem tudok hatalmas lyukat csinálni a gömbbe :P
-
#6186 Namost nemér röhögni!
Felvilágosítanál picit ezekről?
42:galaxis utikalauz?
fűszer: dune?
A többi utalás az mi? Sajna nem vagyok egy sci-fi fanatic. -
#6185 Vagy a Falloutból, vagy akármi más poszt apokaliptikus nyavalyából xD -
#6184 Köszi :) -
#6183 A Hober (Mallow) név Asimovtól jött, az alapítvány sorozatban volt egy fontos szereplő. A radioaktív Föld is tőle származik. :-) -
#6182 Jaja. Csak ha már Douglas Addams, azt emlegettem. Hober bolygót mondjuk nem vágom. De ott vannak a Grox-ok, a helyi Borg-ként is pl :) -
#6181 Elég sok sci-fi utalás van (fűszer, 42, monolit, Hober nevű bolygó, stb). Már csak az lett volna slussz poén ha a Föld radioaktív. :P -
#6180 Na igen. Az is igaz. Meg is csinálom az arany szívet gyorsan :D
Azért tetszett hogy a játék végével megszerezhető achievement neve 42, meg 42 kütyüt is kapsz utána :D