8545
Spore
-
#6259 Ez a dolga! -
Savmacska #6258 Én nem is ezt irtam, de valamelyik kedved moderátor barátom átirta a kommentemet -
#6257 Lustaság fél egészség tudod :D -
#6256 "Remélem minden kérdésedre kielégítő választ tudtam adni. Ha nem kérdezz!"
Miután elolvastad a FAQ-t. -
#6255 Képlopás C, mentés CTRL+S felvéve a FAQ-ba!
(ahova menti a képet és ahova teszi a mentést az is ottvan, de felvettem külön bejegyzésbe is) -
#6254 1. Füszergyűjtés
Gyűjteni gen csak úgy tudsz ha a hajóddal oda mész a bolygóra, de! A játékban a hajód rakterét képes vagy kibővíteni szóval elég sok fűszert fel tudsz venni egyszerre. Márcsak azért is mivel létezik olyan technológia is amivel a bolygon kitermelt maximális fűszermennyiségen felül képes vagy elraktározni is. Szóval igazából elég csak olyan 3-4 t2 illetve t3-as bolygónak lenni ahol fűszert termelsz.
2. Diplomácia
Kapcsolatfelvételhez természetesen oda kell menned az adott birodalom valamelyik bolygójára, azonban az üzenet meghalgatásához nem. Ha jelzi a játék, hogy üzenetet kapsz kicsinyits a térképen és látsz majd egy kis kék körben megjelenő szatelit ábrát. Arra kartints rá és már hallgathatod is az üzenetet.
3.Bolygóvédelem
Az elején valóban kell mászkálnod. Azonban a támadásoknak is több fajtája van. Ha kalózok támadnak meg akkor azok általában csak a fűszerre pályáznak nem a bolygódat veszélyeztetik. Ezen kívűl a városaidat képes vagy a már civ fázisban létező ágyúkkal megvédeni, illetve tudsz majdan olyan technológiát szerezni ami a bolygókra védelmi robotokat tud telepíteni.
4. T1 bolygó
A bolygók változnak mivel van olyan t1-es aminek alapból van légköre és van olyan aminek nincs. Ezt természetesen a terraformálás "menüben" meg tudod nézni. Szerezz be olyan szerkezetet ami növeli a bolygó légkörét.
5. Növények
Szintén a terraformálás menüben tudod megnézni hogy az adott bolygó szintugasztásához milyen növényzet kell. t1 t2 illetve t3 ábrák mellett vannak a kis körök arra kell rákattintanod és ott írja ki hogy mi kell. Egyébként egyszerű a dolog mivel mondjuk egy t3-as bolygón elve vannak t1 és t2 növények. Én mindíg onnan szoktam szedni. Mindegyikből egyet - egyet.
6. Flotta
Csak úgy ha van szövetségesed. Tárgyalsz vele a diplomáciai menüpontban és ott van a lehetőség, hogy kölnözzön neked halyót. Ha arra rányomsz ad egyet. Amúgy ha valakivel elsőnek szövetségre lépsz alapból kapsz egy hajót.
7. Több flotta
Ez a játékban nem lehetséges
Remélem minden kérdésedre kielégítő választ tudtam adni. Ha nem kérdezz -
mzprox #6253 kösz a válaszokat!
A tamagochi-val azért "jöttem" mert az előzetes információkl alapján én egy összetett stratégiai játékra számítottam, ehelyett táncolgatni énekelni kell benne, kihívás nem sok van csak nagyon aktívan kell benne csinálni mindent. Persze lehet hogyx valakinek ez tetszik, a lénykreálós része elég pofás de én azt hiszem keresek valami mást -
#6252 Ezt itt ki kellett volna szednem, de ha már válaszoltak rá, akkor marad!
DE!!!
Mostantól az összes olyan kérdést törlöm, ami arra kérdez rá, ami bennevan a FAQ-ban!
Nem személyeskedés a célom, csak betartatom az álltalunk meghozott döntéseket!
Amennyiben olyan kérdést találok amit viszonylag soxor kérdeznek és nincs a FAQ-ban, azt felveszem oda. Beirom ide, hogy hozzáadtam a FAQ-hoz, és onnantól kezdve az is törölve lesz! -
#6251 nem tudom ezt nekem irtad-e, de én spec elolvastam a faq-t -
#6250 3-4: FAQ -
#6249 Na jó leírom a 3.ra is a választ. Ne kelljen keresgélni
Minden bolygó 1 kis, 1 közepes, 1 nagy növényt, 2 növényevőt, 1 ragadozót tud fenntartani terra szintenként. A raktárodban kis zöld pipa jelenik meg a lény mellett ha már van olyan a bolygón, olyat nem tudsz lerakni, és fölösleges is lenne. -
#6248 Az első 3 kérdésre a válasz: Igen
A többire:
1, akkor tudsz felhúzni épületet ha adott ökoszisztéma teljes, tehát van 3féle növény, 2féle növényevő, 1 ragadozó
2, FAQ
3, Diplomácia párbeszédben kérsz a szövetségesektől
4, egyenlőre 3. pont, remélhetőleg lesz mód rá később
Miért jön mindenki a tamagochival... -
mzprox #6247 Hát én azt hiszem itt az űrkorszak felénél feladoma játékot.. de azért biztos ami biztos méglérdezek pár dologt hátha én csinálok valamit rosszul:
- a fűszergyűjtögetésnek tényleg az az egyetlen módja ha az egyetlen űrhajócskámmal rohangálok rendszerről rendszerre?
-a diplomáciai kapcsolatfelvételnek, üzenet meghallgatásnak tényleg az az egyetlen módja ha az egyetlen űrhajócskámmal rohangálok rendszerről rendszerre?
-a bolygók megvédésének tényleg az az egyetlen módja ha az egyetlen űrhajócskámmal rohangálok rendszerről rendszerre? (ok tudom vannak lövegtornyok, de azért arra nem bíznék mindent)
szóval ez a sok rohangálás egy idő után egyszerűen fárasztó
van még pár nem tiszta dolog:
-miért van az hogy némelyik t1-es bolygón tudok épületet húzni más T1-esen meg nem (hanem t2-es állapotban tudok annyit mint t1-esen)
-honnan látom milyen növény lesz jó a terraformáláshoz?
-hogyan tudok a fleetembe felvenni más hajókat?
-tudok csinálni több flottát? (pl ellenség egyszerre képes támadni több bolygómat sok hajóval..
nem szeretem ha az ellenfélre más szabályok vonatkoznak mint ránk.. mondjuk én egy stratégiai játékra számítottam, persze már rájöttem, hogy erről szó sincs, ez valami tamagochi játék... -
Savmacska #6246 Meg amint láttam pár shotot hogy magyarul van benne minden -
Savmacska #6245 [Legközelebb elolvasom a FAQ-ot, mert tudom, hogy mások nem viccből szenvedtek a megírásával] -
#6244 Harapni és a szocializálódás lényfázisos formáit már nem használják törzsi fázisban, és utána meg nem lehet alakítani a dögön, szóval szerintem csináld meg olyanra ami tetszik is. -
#6243 Számítani számít valamennyire, de a harci statokat én úgy néztem hogy nem igazán érdekesek, legalábbis ha már eszközökkel harcolsz/szocializálódsz. A kék képességek, életerő, sebesség viszont számít, az biztos. Az én láb nélküli hernyóim baromi lassúak voltak törzsfázisban, de szerencsére raktam rájuk szárnyakat, úgyhogy annak legalább hasznát vették :) -
#6242 aha, akkor marad ez, mindenből a legmagasabb szint, köszi -
#6241 a levele1 fej szerintem aranyosabb, no meg nem biztos, hogy szükség van a hasán a vérengző szájára :)
a mostani fejével meg jó, hogy 5-ös szinten tud énekelni, de úgy néz ki mint egy béka -
#6240 No.
Amig harcolsz/hódítasz, addig igen, számítanak a statok.
Amikor átmész civ fázisba, akkor módosíthatod a külsőt utoljára! Akkor csináld olyanra ami tetszik! -
#6239 1 kérdésem lenne
számít a külső, hogy melyik tulajdonságom hányas szintű a törzsi korszakban?
(az egész azért érdekes, mert akkor visszaépítem olyanra a lényemet ami tetszik, és nem az fog számítani hogy hányas szintű tulajdonságokat érek el vele) -
#6238 SporePedia-ra való feltöltési hiba:
Valamiért nem tudtam azokat az alkotásaimat feltölteni, amibe írtam Tag-eket. Furcsa. -
#6237 Jobbkor nem is linkelhetném be ezt a kis videót! Hát én sírtam a röhögéstől annyit elárulhatok. Némi angoltudás nagyságrendekkel növeli az élvezeti értékét a cuccnak! Azért amúgy is sejthető, hogy miről is van szó. Remélem nektek is tetszik!
The Internet is for ??!! -
#6236 Ha máskor nem amikor lenéz pisilés közbe :D -
#6235 jajistenem, ez a fazstéma! max a nagyikat izgatja fel, minden fiú látott már faszt, max mosolyog rajta egyet -
#6234 Na igen. Scorpi pont azt mondta hogy mekkora álszent pélóarcúak ezek az antispore-osok. Ezt most kár volt -
#6233 nagyon durva !!!!!!!!!!!!! -
#6232 látom megint fogod a lényeget -.- -
#6231 Köszönjük Emese!
Azzal, hogy faszt rajzolsz magadnak, csak debil vagy.
De a Spore felteszi a szerverre, ahonnan mások akár véletlenül is letölthetik! (nincs bekapcsolva, hogy mit töltsön le) -
#6230 tiltsuk be a paintet, mert lehet benne f@szt rajzolni. ugyanaz a kategória. -
#6229 Akkor hajrá! -
#6228 Lol ezek hülyék. Meg akkor kinnvanaz oldalon az egyik péniszlényes videó ezzel a bejegyzéssel:
"How is this appropriate?
How can EA allow this in a game? This is not funny, this is not cute. Completely unacceptable."
Hát aki ilyeneket gyárt az magára vessen. Sporepédián meg úgyis hamar reportolják. Legalábbis én néha portyázok pénisz szörnyek utánn hogy reportoljam :) -
Lord Zax #6227 sziasztok, egy ideje játszogatok a játékkal, rengeteg pénzem van már és sok bolygom, minden küldetést megcsináltam amit lehet legnagyobb rang stb.
a kérdés mikor és hol lesz vége a játéknak? mert semmi sincs már amit kiirna.
Utolsonak a groxok irtását kaptam meg az univerzum közepét de anyira sok bolygojuk van, meg minél közelebb jutok annál nehezebben haladok elöre amig lehetetlen nem lesz, és nem érem el. -
#6226 halálosan komoly a dolog. azt mondják, hogy az evolúció hitére téríti az ártatlan gyermekeket. -
#6225 Köszi!
Akkor megpróbálom majd holnap a feltöltést! -
#6224 Nekem nem. -
#6223 amikor Én itt jártam az utolsó előtti város vallásos volt, meghagytam annak. vettem asszem 3 vallássi járművet és odamentem az uccsó városhoz, "megtámadtam" és 2 mp alatt megtértek, már jött is a végső videjó, hogy Én vagyok a bolygó királya:)
talán még könnyebb is így, de ennyiból nem vonnék le semmit:))
az tuti, hogy kövi játékban homlokegyenest mást csinálok mint most. végig vörös minden cselekedetem:)
húsevő, aggresszív, katonai, ilyen titulusaim vannak:)) -
#6222 Nekem nem jött le ilyen. De ilyesmit nekem is csinált egy lényemnél még régebben a CC. Az rendes játékkal eddig 2 űrlényt nem sikerült csak feltöltenem. -
#6221 Lenne egy kérdésem!
Akik felvettek a barátaik közé a játékban, azoknak lejött az SR-71-esem?
(feltöltéskor kiirta, hogy nem töltötte fel, de a játékban feltöltöttnek jelezte, a sporepedian fentvolt, de nem volt sem infó a cuccról se kép)
Ezt csinálja egész délután ez a szar.
Előre is elnézést. -
#6220 oh igy már értem :DDD