Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Mi kell ahhoz, hogy a kolóniáim bányásszanak? Mert telepítettem már néhányat, lelõhely mellé, de nincs termelés. Mit kell még csinálni? Atmoszférát javítani, vagy mi?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kovecses
Te sokmindent nem tudsz még! Velük sosem fogsz szövetséget kötni!!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!

kovecses
Hagyjál már a hülyeségeiddel! MIt nem tudsz a bolygók közti ugrálásban megcsinálni? Ne légy ennyire balfék! Mivel ott sûrûbben vannak a bolygók és mivel 3D és nem 2D sokszor azért piros a bolygó ami közelebnek látszik, mert valójában távolabb van mert vagy alattad van vagy feletted , igy nem vízszintes a távolság. Ilyenkor meg kell keresned a ténylegesen legközelebbi bolygót amire zöld a nyíl! Miután elértem a fejlõdésben a legmagasabb szintet gyerekjáték volt bejutni a középpontba, persze a groxokat le kell hagyni, mert ha egy pillanatra is megállsz gondolkodni lelõnek (hacsak nem vagy okos és ha mindenképpen meg kell állnod mert nem találod a legközelebbi naprendszert amire zöld a nyil, akkor legalább nyomd meg a "P" gombot hogy szüneteltesd a játékot és akkor ráérsz gondolkozni merre meész tovább mert addig nem lõnek rád!)

Carlos
Höhö...Ezt nem is tudtam.
És ha szövetséget kötsz velük, akkor is támadnak a közepe felé haladva?
Mert akkor megéri, vagy nem...vagy nemtom...

Þór vígi þessi rúnar

"Lenyomod õket? Akkor hogyhogy ellenfél neked a csillagok közti ugrálás?
Én simán bejutnék a középpontba ha nem lõnének péppé közben! Utoljára mikor próbáltam már csak 3 naprendszernyire voltam a középponttól."

Mert egyszerûen nem enged tovább piros a nyíl a következõ bolygóra ergó túl messze van neki pff

A groxok kolóniája ellen szintén az ideiglenes terraformálás a hasznos, mint a többi nép ellen. Mivel õk a T0-ás tipusú bolygókon élnek, ezért csak meg kell növelni egy nagyon kis idõre T1-es szintre a terraformásciót és máris elpusztulnak a kolóniáik. Egyébként ha más bolygókat robbantasz, vagyis ha megszeged a galaktikus kódexet, akkor az groxok estében pozitív irányba viszi a kapcsolatotokat.

kovecses
Pontosan! LOL

kovecses
Hát pedig gyökérségeket beszélsz. Menteni nem lehet bolygón csak ürben, de lehet menteni szóval nyugalom és türelem!

kovecses
Hát akkor finoman szólva is b*sszák meg! Hogy lehet ûrfázisban ilyen szar küldetéseket kitalálni? Olyan mintha a NASA úgy mentené meg a világot hogy elvisz egy bolhát a Marsra. Menjenek a p*csába!

ZsZso
Én úgy emléxem, hogy a játék is írja valamikor, hogy nem lehet menteni a bolygó légkörében. Mind1.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kovecses
Hát hogy a közepe a közepén van! Te meg megnézed hogy a nyulvány melyik részén vagy. Használd az egérgörgõt!

Carlos
Akkor igyjártál.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Þór vígi þessi rúnar

5c0rp330n
nem hát..

Carlos
Kézikönyvben bennevan, hogy csak ott lehet menteni.
Nem olvastad?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
THX. Én a végén néztem a Space Age résznél. Akkor azért nem találtam... :)

Þór vígi þessi rúnar

Gando
ûrfázisra viszont nemhiszem hogy készen állok :D abból amit leírtatok :D de kitudja lehet hogy barátságos vallásos emberkéket nem támadják annyira :D

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

5c0rp330n
ennyire nem kell gyökérnek nézni. ctrl+s-el sem lettem volna elõrébb, mert a mentés opcióra fizikailag nem lehetett rákattintani, szürke volt. innen gondoltam, hogy akkor biztosan magától elmenti. dehát nem. annyiról van szó, hogy az ûrfázisban fel kell repülni a 'csába és csak akkor lehet rámenni a mentés gombra. a logika nem tudom hol van a dologban, de azért legalább figyelmeztethetett volna. elõbb békés úton nyertem meg ah áboríút, most nem volt türelmem se épkézláb jármûveket újra összerakosgatni, se másra, szétatomoztam a pályát, a fele helyen így most romok vannak, rossz az emberek kedve és semmit sem tudok odaépíteni, semmi pénz nem jön belõlük.. nice. egyszer mármûködött minden, most pár óra játék után szarabbul állok jóval, mint azelõtt. persze semmi sincs veszve, csak idegesítõ az egész dolog.

Gando
igen köszi :D

Gando
hehe rájöttem közben hogy nem 1 jármûvel kéne menni téríteni <#banplz>

Kicsikiraly
ûrfázisban artifactokat tartogassam vagy eladhatom?

DFTBA &#3232;_&#3232;

TVelvet
Hali

Az ürfázisban vagyok, de egyszerüen idegölõ már komolyan, folyton megtámadják a koloniámat 2-3 van csak.. Ráadásul a pénz is nagyon szarul folyik be... Van valakinek tippje hogyan lehetne normális mennyiségü pénzt szerezni?
Nekem GE-m van annak a kézikönyvében a 12. oldal.

Voltan
Ne egy egységgel menj oda, hanem sokkal. És mindegyikkel kezdd el téríteni. Akkor menni fog.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nagylaci
Végigjátszottam, nagyon csalódott vagyok! :( :D

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Sajnos én nem tudok neked segíteni. Én katonaként rommá lõttem õket oszt' jónapot! :D

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

woy
Kipróbáltam.Sokkat jobbat vártam <#levele>

Gando
légyszives valaki segítsen... tanácstalan vagyok...

Nagylaci
Íme az én egyik teljesen szalonképtelen lényem a youtube -on. :D

Adultosaurus

<#szeret><#vigyor>Hehe,így van. De sosem lehet megunni.
Hedgehunter
Nekem is a lenyeditor a kedvencem... Ha rohogni akartok menjetek a youtube-ra ott rengeteg "erdekes" karaktert latni...
Jujj, de csúnya dolog. <#vigyor><#eljen><#taps><#worship>

Csak most, csak egyszer, hogy végre békén hagyjanak. De utána, ha megerõsödtem, szétverem õket ! <#nyes>
hmm
az ûrfáziosban hogy lehet ilyen tudóssá változni, meg ilyenek?:) most olvasom ezeket, de még a játék még nem tutorialozott belõle:)

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Gando
hali az lenne a kérdésem hogy civilizációs szakaszban hogy tudok egy másik várost magaménak tenni? mert elhalmoztam õket ajándékkal, megpróbáltam megtérítenii õket de semmi.. (jah és vallásos vagyok)

Carlos
Hol is van ez a kézikönyvben?
Csakmert én nem találtam meg benne (angol van nekem)
Most éppen a Prosperitás Filozófiára hajtok, ez nemtom mit ad...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis!
Hát...ok...a reward érdekes, de csatlakozom az elõttem szólóhoz: végtelenítve több értelmét látnám.

Þór vígi þessi rúnar

Pontosan nem tudom, de szerintem kb. 20-25 küldetés kell. Továbbá meg kell kérdezned õket a filozófiájukról.

Kovecses:
Én onnan tudom, hogy a fegyverek között az elsõ szuperfegyver a warriorral a kalózok behívása volt, most, hogy scientist vagyok a szuperfegyverem a gravitation wave. A többi képesség benne van a kézikönyvben, én is onnan olvastam ki.

Azt, hogy melyik képesség hasznos szerintem ember függõ, olvasd el, hogy neked melyik képesség a legjobb, ha kiválasztottad akkor már csak keresned kell egy birodalmat ami aszerint a filozófia szerint él, és akkor jöhetnek a küldetések.

A küldetések nagy része állat-növényhozás, vagy bolygóterraformálás, de nekem volt olyan is, hogy el kellet pusztítanom egy bolygó védelmi tornyait, illetve kilõni a lázadó polgárokat.

ZsZso
Engem kicsit a Portal -ra emlékeztetett a vége, de én is valami nagyobb durranásra számítottam.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Görgõzz kifele, vagy tartsd lenyomva a space -t. Hamar megtalálod. Sõt, ha megnézed az ûrhajód körüli karikát, akkor azon is van egy nyíl. Az mutatja merre van a galaxis közepe.

Itt van az én kis lényem:

Asszem ennyi elég is volt a játékból, kedvencem még mindig a lényeditor :)

az ûrfázisban kizoomolsz ameddig csak tudsz.... és sztem meglátod:) most had ne mondjam már hogy az epicentrum :)

Nagylaci
Na csak elértem a galaxis közepét! :D Hát én azért ennél nagyobb poénra számítottam... :(

kisfigi
Sims lopja még igy az idõt:D

Destiny. The design is clearly ancient.

értem =) köszi
mondjuk ,így picikét belelehet unni, az ûrfázisba :) béár a tenni való az rengeteg = endless (?!?!!)
én élveztem a többi fázist is :) meg ahogy fejlõdök
nah mind1 ,,azt tudom csinálni hogy újra kezdem másik bolygón:)
de jó game , jó idõzabáló:) nemtudom melyik játék volt ami ennyire lekötött volna, meg lopta volna az idõm :))))))

Honnan lehet tudni merre van a közepe ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ZsZso
Szia Firebat!

A játék célja eljutni a galaxis közepébe. Természetesen utána se ér véget a dolog, de mégis ez a legfõbb cél. Aztán ha ez is kész van, akkor összeszedheted az összes badge -t, az összes alkatrészt, stb. de sajna ezekért már nem fognak vállonveregetni :).

ZsZso
Pssszt .... így is lehet sok pénzed.

CTRL+SHIFT+C - moreMoney (+1 milla)
És ami vicces ... kapsz érte egy badge -t is, mivel csaltál :D.

Amúgy úgy van, hogy missziókkal, pénzzel is tudod növelni a repudat a többi lénynél. Viszont ha 5 millát költessz repunövelésre, akkor se érsz el vele többet mintha csak 100-200k -t adtál volna nekik (asszem max +50 pontot javíthat a kapcsolatodon a lényekkel) - javítson ki valaki ha tévednék.

úgy látszik ennek a gamenek, leginkább az ûrfázis ami, igazán igazán :)
mint az imperum galactica 2 :)
kíváncsi vagyok hogy ha , a galaxis a tiéd lesz,ami huhhh..... akkor az elején kapunk-e még1 galaxist , 1 másikat ahol újjabb bolygók vannak :)

köszi leszedem a demot
ZsZso
Yahoo Answers szerint nem fog menni. Ha akarod próbáld ki magad, szedd le a demó lényszerkesztõt, aztán ha az megy, valszeg menni fog a játék is.

ZsZso
És az ISTEN SZERELMÉRE ... ne légy türelmetlen ... ez egy fórum, nem chat.

ZsZso
A FAQ alapján nem.

"128 MB videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással"

Utánanéztem, és ezt találtam:
"Which ATI Radeon has pixel shader 2.0 or higher?
any 9xxx after and not including the 9250
any Xxxx after and including the X300"

Tehát ezek szerint a 9250es nem tudja a Pixel Shader 2.0 -t ( ha minden igaz csak 1.4et tud). Van olyan hozzászólás is, ahol épp az ellenkezõjét írják. Szerintem ezen áll v. bukik a dolog. Nézz egy picit utána ... olvass FAQt!

kovecses
Én egyik szemétnek sem adtam pénzt! Amikor pénzt kért a békéért visszautasítottam és szétvertem õket az utolsó koloniáig!