Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!
És ha szövetséget kötsz velük, akkor is támadnak a közepe felé haladva?
Mert akkor megéri, vagy nem...vagy nemtom...
Þór vígi þessi rúnar
Én simán bejutnék a középpontba ha nem lõnének péppé közben! Utoljára mikor próbáltam már csak 3 naprendszernyire voltam a középponttól."
Mert egyszerûen nem enged tovább piros a nyíl a következõ bolygóra ergó túl messze van neki pff
A groxok kolóniája ellen szintén az ideiglenes terraformálás a hasznos, mint a többi nép ellen. Mivel õk a T0-ás tipusú bolygókon élnek, ezért csak meg kell növelni egy nagyon kis idõre T1-es szintre a terraformásciót és máris elpusztulnak a kolóniáik. Egyébként ha más bolygókat robbantasz, vagyis ha megszeged a galaktikus kódexet, akkor az groxok estében pozitív irányba viszi a kapcsolatotokat.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Þór vígi þessi rúnar
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Az ürfázisban vagyok, de egyszerüen idegölõ már komolyan, folyton megtámadják a koloniámat 2-3 van csak.. Ráadásul a pénz is nagyon szarul folyik be... Van valakinek tippje hogyan lehetne normális mennyiségü pénzt szerezni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Csak most, csak egyszer, hogy végre békén hagyjanak. De utána, ha megerõsödtem, szétverem õket ! <#nyes>#nyes>
az ûrfáziosban hogy lehet ilyen tudóssá változni, meg ilyenek?:) most olvasom ezeket, de még a játék még nem tutorialozott belõle:)
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Csakmert én nem találtam meg benne (angol van nekem)
Most éppen a Prosperitás Filozófiára hajtok, ez nemtom mit ad...
Þór vígi þessi rúnar
Hát...ok...a reward érdekes, de csatlakozom az elõttem szólóhoz: végtelenítve több értelmét látnám.
Þór vígi þessi rúnar
Kovecses:
Én onnan tudom, hogy a fegyverek között az elsõ szuperfegyver a warriorral a kalózok behívása volt, most, hogy scientist vagyok a szuperfegyverem a gravitation wave. A többi képesség benne van a kézikönyvben, én is onnan olvastam ki.
Azt, hogy melyik képesség hasznos szerintem ember függõ, olvasd el, hogy neked melyik képesség a legjobb, ha kiválasztottad akkor már csak keresned kell egy birodalmat ami aszerint a filozófia szerint él, és akkor jöhetnek a küldetések.
A küldetések nagy része állat-növényhozás, vagy bolygóterraformálás, de nekem volt olyan is, hogy el kellet pusztítanom egy bolygó védelmi tornyait, illetve kilõni a lázadó polgárokat.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Itt van az én kis lényem:
Asszem ennyi elég is volt a játékból, kedvencem még mindig a lényeditor :)
mondjuk ,így picikét belelehet unni, az ûrfázisba :) béár a tenni való az rengeteg = endless (?!?!!)
én élveztem a többi fázist is :) meg ahogy fejlõdök
nah mind1 ,,azt tudom csinálni hogy újra kezdem másik bolygón:)
de jó game , jó idõzabáló:) nemtudom melyik játék volt ami ennyire lekötött volna, meg lopta volna az idõm :))))))
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A játék célja eljutni a galaxis közepébe. Természetesen utána se ér véget a dolog, de mégis ez a legfõbb cél. Aztán ha ez is kész van, akkor összeszedheted az összes badge -t, az összes alkatrészt, stb. de sajna ezekért már nem fognak vállonveregetni :).
CTRL+SHIFT+C - moreMoney (+1 milla)
És ami vicces ... kapsz érte egy badge -t is, mivel csaltál :D.
Amúgy úgy van, hogy missziókkal, pénzzel is tudod növelni a repudat a többi lénynél. Viszont ha 5 millát költessz repunövelésre, akkor se érsz el vele többet mintha csak 100-200k -t adtál volna nekik (asszem max +50 pontot javíthat a kapcsolatodon a lényekkel) - javítson ki valaki ha tévednék.
mint az imperum galactica 2 :)
kíváncsi vagyok hogy ha , a galaxis a tiéd lesz,ami huhhh..... akkor az elején kapunk-e még1 galaxist , 1 másikat ahol újjabb bolygók vannak :)
"128 MB videokártya Pixel Shader 2.0 támogatással"
Utánanéztem, és ezt találtam:
"Which ATI Radeon has pixel shader 2.0 or higher?
any 9xxx after and not including the 9250
any Xxxx after and including the X300"
Tehát ezek szerint a 9250es nem tudja a Pixel Shader 2.0 -t ( ha minden igaz csak 1.4et tud). Van olyan hozzászólás is, ahol épp az ellenkezõjét írják. Szerintem ezen áll v. bukik a dolog. Nézz egy picit utána ... olvass FAQt!