8545
Spore
-
#6299 Lemész egy városodhoz és ott a városépítésben a jármű fülön. -
#6298 igen
bemész egy városba(a fővárosba biztos) ott ahol testre tudod szabni a várost
és ott van az űrhajó -
#6297 terra szintenként lehet egy városod a bolygón, városonként 5 tárhellyel + a fűszertároló -
#6296 át tudom építeni valahogy az űrhajóm, vagy le tudom cserélni? :o -
#6295 T2-n 2 város lehet, T3-n három.
Ha egy főbolygót elfoglalsz, és megmaradnak a városok, én tudtam 80-at is kisajtolni. -
Cat 02 #6294 Ha van 1 bolgyóm és oda dobok még1 kolóniát akkor 2 várost lesz és több tárhely ugye ? V nem lehet dobni ? -
#6293 Legújabb alkotásom :)
-
#6292 mert ha olyat kérdezel ami a FAQ-ban van, defaultból, figyelmeztetés nélkül ez történik. -
#6291 Van egy fűszerraktár nevű kütyü azt le kell dobni a bolygóra és megduplázza a tárhelyet. Ezen felül 3 város lehet egy t3as bolygón. Ez így max 30as tárhely. ha jól tudom egyenlőre nem lehet több egy kolónián. -
#6290 Zűrfázis :D -
#6289 Na végre találltam egy cheatet aminek köszönhetően végre tudok akármeik fázisban kezdeni, hamár a játék nem adta meg magától :S -
#6288 milyen jó hogy még csak nem is értem, amiről irtok :)
ezek melyik fázisban vannak? -
Cat 02 #6287 H tom növelni a bolygón a raktárat ? -
#6286 Ki beszél itt a "gömbökről"? o.O
Én a tekercsekről, könyvekről meg mindenféle írásos cuccokról írogatok már mióta. Csakis és kizárólag annyi érdekel, hogy azok akik már teljesítették a küldetést azoknak megvoltak-e már azok az artifactok (vagy minimum egy-kettő közülük) amik hozzákapcsolhatók az adott archetype-hoz.
Gondolok itt:
Force=warrior
Science=scientist
Harmony=Ecologist (vagy esetleg Bard)
Life=shaman
Order=Knight (vagy Ecologist)
stb. -
#6285 Hasadt Személyiség
Teljesíts egy „alaptípus változtatása” küldetést!
H szeptember 8, 2008
p.s.: a gömböket 1-2 nappal később szedtem össze!
p.s.: van még egy 4/10 az alján ami nem fért oda. -
#6284 Igen...
Mivel mindegyik tekercs valamilyen formában az archetype-okhoz kötődik, így nem elképzelhetetlen, hogy párnak meg kell lennie, hogy egyáltalán felajánlják a váltást. -
#6283 Köszi! -
#6282 Máig nincs meg az összes, 100%!
8-9/10-en vannak.
A "filozófiaváltásról" beszélünk? -
#6281 Szerintem mókás volt. A kis hernyókáim nagyon durván tolták, alig haltam meg, pedig nem gyúrtam max támadásra, csak valahogy több dns pontom volt kéz és láb nélkül, és még szocializálódásra sem költöttem egy fityinget sem. Mondjuk bogárszárnyaik voltak úgyhogy tudtam is menekülni rendesen :)
Az lassúság igazából nekem csak törzsfázisban ütött vissza. Meg az is hogy 3 másik falut csak egy szoroson keresztül tudtam elérni, arra viszont 2 óriás vigyázott. De legyőztem őket is :P -
#6280 Az első achievement nekem megvan. De nem azért kapod h átlépsz hanem azért hogy végigviszed a lényfázist láb nélkül. -
#6279 Az első nem bugos. Egyáltalán nem szabad lábakat használni, nem csak a végén kell leszedni. Végig csúszni kell. Idegesítően lassú, de anélkül nem fog sikerülni. -
#6278 Nekem nem buggal van baj hanem semien achivementet nem jegyez be. Pl hogy teljesítettem a sejtfázist. Szal semmit. Most meg EA Supportnál kaptam egy valag linket és egyiknek sincs köze ehhez a problémához :S most irtam vissza nekik hogy ezek nem segíttenek.
Emelett meg új játékot is csak sejt fázisban tudok kezdeni, nemtudom vane köze ennek a achivement bejegyzésnek de akiről eddig tudok hogy nemmegy neki csak sejtfázisban kezdés annak szintén nemjegyzi az achivementeket. -
#6277 100%-ig biztos vagy abban, hogy nem volt már meg legalább egy része a tekercseknek? Mert amiket eddig találtam az mind egy szálig az archetype-okhoz fűződik valamilyen módon (Science, Harmony, Faith, Order, stb). -
#6276 Nekem nem kellett!
Megcsináltam a küldit amit adott a váltáshoz, leadtam a küldit és kipipálta. (eladni 5000 dolgot) -
#6275 Nálam eddig három achievment tűnt bugosnak:
-lépj át láb nélkül a törzsfázisba. (leszedtem a lábakat kezeket, majd mentem és nem kaptam meg)
-1 órán belüli civ fázis
-lépj szövetségre egy olyan lénnyel az űrfázisban amit te alkottál.
-
#6274 Kérdés: akiknek már beadta a change archetype küldetést, azoknak megvoltak a megfelelő artifact scrollok? Lehetséges, hogy ez is előfeltétel, mert nekem sehogyan se akarják felajánlani. -
#6273 Nekem tök mert valamiért nem jegyzi fel a játék az achivementeket nekem :S na mindegy irtam EA Supportnak most kaptam meg a mailt reméllem irtak valami hasznosat. Na áttolvasom. -
#6272 Énis próbáltam, nekem sem sikerült. -
#6271 Kár, hogy achievement jár azért ha legyőzöd lény fázisban. Az egyetlen mód amit el tudok képzelni ha folyamatosan hátrálsz és állandóan köpködöd, ami legjobb esetben is egy teljes napi munka. Persze ha meghalsz akkor az életereje visszatöltődik. -
#6270 Én csak űrfázisban próbáltam eddig ott sikerrel legyőztem :D
Egyébként normális :) -
#6269 Valakinek sikerült már legyőznie a gigászokat? Elég kemény ellenfelek... 1000hp; elég, ha egyszer megüt, eltapos és vége.
Egyébként az normális, ha a lényfázisban egy vadászgép röpköd felettem? :) -
#6268 Ez a lény Rip barátunk alkotása. Tőle szivárgott be a galaxisomba :) -
#6267 Uhh az igen! Te ezt leszedted vagy a gép rakta fel vagy eleve benne van??? -
#6266 Tegnap egy igen érdekes lénnyel futottam össze törzsfázisban
És háziasítottam is ezt az egyedet :)
-
#6265 Grat! -
#6264 Igen valóban ott van csak egyedűl haszna. Bár az a rész komoly javitásokra szorul mert így ebben a formában eszméletlen bugyuta. -
Aragorn83 #6263 Gyerekek!
Épp most hozta a postás a saját példányomat a SPORE-ból, amit az EA küldött nekem. :DD -
#6262 már a törzsközösség idején -
#6261 Mármint? Csakmert a lényed felöltöztetését egyedűl a törzsi fázisban mondhatod hasznosnak. A civ illetve űr fázisban már csak díszként szolgál gyakorlati haszna nincsen. -
#6260 ahogy nézem a guide-ban, az új göncök adják a statokat, amit magadra aggatsz