8545
Spore
  • Lobsterman
    Lemész egy városodhoz és ott a városépítésben a jármű fülön.
  • Firerock
    igen
    bemész egy városba(a fővárosba biztos) ott ahol testre tudod szabni a várost
    és ott van az űrhajó
  • Lobsterman
    terra szintenként lehet egy városod a bolygón, városonként 5 tárhellyel + a fűszertároló
  • Énvagyokazapád
    át tudom építeni valahogy az űrhajóm, vagy le tudom cserélni? :o
  • MadBence
    T2-n 2 város lehet, T3-n három.
    Ha egy főbolygót elfoglalsz, és megmaradnak a városok, én tudtam 80-at is kisajtolni.
  • Cat 02 #6294
    Ha van 1 bolgyóm és oda dobok még1 kolóniát akkor 2 várost lesz és több tárhely ugye ? V nem lehet dobni ?
  • Venom
    Legújabb alkotásom :)
  • Kicsikiraly
    mert ha olyat kérdezel ami a FAQ-ban van, defaultból, figyelmeztetés nélkül ez történik.
  • Lobsterman
    Van egy fűszerraktár nevű kütyü azt le kell dobni a bolygóra és megduplázza a tárhelyet. Ezen felül 3 város lehet egy t3as bolygón. Ez így max 30as tárhely. ha jól tudom egyenlőre nem lehet több egy kolónián.
  • Pluskast
    Zűrfázis :D
  • Venom
    Na végre találltam egy cheatet aminek köszönhetően végre tudok akármeik fázisban kezdeni, hamár a játék nem adta meg magától :S
  • Mike at home
    milyen jó hogy még csak nem is értem, amiről irtok :)

ezek melyik fázisban vannak?
  • Cat 02 #6287
    H tom növelni a bolygón a raktárat ?
  • Hmuda
    Ki beszél itt a "gömbökről"? o.O

Én a tekercsekről, könyvekről meg mindenféle írásos cuccokról írogatok már mióta. Csakis és kizárólag annyi érdekel, hogy azok akik már teljesítették a küldetést azoknak megvoltak-e már azok az artifactok (vagy minimum egy-kettő közülük) amik hozzákapcsolhatók az adott archetype-hoz.

Gondolok itt:

Force=warrior
    Science=scientist
    Harmony=Ecologist (vagy esetleg Bard)
    Life=shaman
    Order=Knight (vagy Ecologist)
    stb.
  • Carlos
    Hasadt Személyiség
    Teljesíts egy „alaptípus változtatása” küldetést!
    H szeptember 8, 2008

p.s.: a gömböket 1-2 nappal később szedtem össze!
    p.s.: van még egy 4/10 az alján ami nem fért oda.
  • Hmuda
    Igen...

Mivel mindegyik tekercs valamilyen formában az archetype-okhoz kötődik, így nem elképzelhetetlen, hogy párnak meg kell lennie, hogy egyáltalán felajánlják a váltást.
  • Carlos
    Köszi!
  • Carlos
    Máig nincs meg az összes, 100%!
    8-9/10-en vannak.
    A "filozófiaváltásról" beszélünk?
  • Lobsterman
    Szerintem mókás volt. A kis hernyókáim nagyon durván tolták, alig haltam meg, pedig nem gyúrtam max támadásra, csak valahogy több dns pontom volt kéz és láb nélkül, és még szocializálódásra sem költöttem egy fityinget sem. Mondjuk bogárszárnyaik voltak úgyhogy tudtam is menekülni rendesen :)
    Az lassúság igazából nekem csak törzsfázisban ütött vissza. Meg az is hogy 3 másik falut csak egy szoroson keresztül tudtam elérni, arra viszont 2 óriás vigyázott. De legyőztem őket is :P
  • Lobsterman
    Az első achievement nekem megvan. De nem azért kapod h átlépsz hanem azért hogy végigviszed a lényfázist láb nélkül.
  • Hmuda
    Az első nem bugos. Egyáltalán nem szabad lábakat használni, nem csak a végén kell leszedni. Végig csúszni kell. Idegesítően lassú, de anélkül nem fog sikerülni.
  • Venom
    Nekem nem buggal van baj hanem semien achivementet nem jegyez be. Pl hogy teljesítettem a sejtfázist. Szal semmit. Most meg EA Supportnál kaptam egy valag linket és egyiknek sincs köze ehhez a problémához :S most irtam vissza nekik hogy ezek nem segíttenek.
    Emelett meg új játékot is csak sejt fázisban tudok kezdeni, nemtudom vane köze ennek a achivement bejegyzésnek de akiről eddig tudok hogy nemmegy neki csak sejtfázisban kezdés annak szintén nemjegyzi az achivementeket.
  • Hmuda
    100%-ig biztos vagy abban, hogy nem volt már meg legalább egy része a tekercseknek? Mert amiket eddig találtam az mind egy szálig az archetype-okhoz fűződik valamilyen módon (Science, Harmony, Faith, Order, stb).
  • Carlos
    Nekem nem kellett!
    Megcsináltam a küldit amit adott a váltáshoz, leadtam a küldit és kipipálta. (eladni 5000 dolgot)
  • Carlos
    Nálam eddig három achievment tűnt bugosnak:
    -lépj át láb nélkül a törzsfázisba. (leszedtem a lábakat kezeket, majd mentem és nem kaptam meg)
    -1 órán belüli civ fázis
    -lépj szövetségre egy olyan lénnyel az űrfázisban amit te alkottál.
  • Hmuda
    Kérdés: akiknek már beadta a change archetype küldetést, azoknak megvoltak a megfelelő artifact scrollok? Lehetséges, hogy ez is előfeltétel, mert nekem sehogyan se akarják felajánlani.
  • Venom
    Nekem tök mert valamiért nem jegyzi fel a játék az achivementeket nekem :S na mindegy irtam EA Supportnak most kaptam meg a mailt reméllem irtak valami hasznosat. Na áttolvasom.
  • Carlos
    Énis próbáltam, nekem sem sikerült.
  • Hmuda
    Kár, hogy achievement jár azért ha legyőzöd lény fázisban. Az egyetlen mód amit el tudok képzelni ha folyamatosan hátrálsz és állandóan köpködöd, ami legjobb esetben is egy teljes napi munka. Persze ha meghalsz akkor az életereje visszatöltődik.
  • Venom
    Én csak űrfázisban próbáltam eddig ott sikerrel legyőztem :D

Egyébként normális :)
  • wantonly
    Valakinek sikerült már legyőznie a gigászokat? Elég kemény ellenfelek... 1000hp; elég, ha egyszer megüt, eltapos és vége.

Egyébként az normális, ha a lényfázisban egy vadászgép röpköd felettem? :)
  • Venom
    Ez a lény Rip barátunk alkotása. Tőle szivárgott be a galaxisomba :)
  • Pluskast
    Uhh az igen! Te ezt leszedted vagy a gép rakta fel vagy eleve benne van???
  • Venom
    Tegnap egy igen érdekes lénnyel futottam össze törzsfázisban
    És háziasítottam is ezt az egyedet :)

• Carlos
    Grat!
  • Pluskast
    Igen valóban ott van csak egyedűl haszna. Bár az a rész komoly javitásokra szorul mert így ebben a formában eszméletlen bugyuta.
  • Aragorn83
    Gyerekek!

Épp most hozta a postás a saját példányomat a SPORE-ból, amit az EA küldött nekem. :DD
  • Mike at home
    már a törzsközösség idején
  • Pluskast
    Mármint? Csakmert a lényed felöltöztetését egyedűl a törzsi fázisban mondhatod hasznosnak. A civ illetve űr fázisban már csak díszként szolgál gyakorlati haszna nincsen.
  • Mike at home
    ahogy nézem a guide-ban, az új göncök adják a statokat, amit magadra aggatsz