Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
meg milyen má hogy a sajátbolygóm veszi a legjobban a rajta kitermelt fûszert?! 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gando
amugy egy kérdés: ha megveszek egy naprendszert, akkor az ottlévõ kolóniáktól is felvehetem a fûszert?

Gando
nekem a szelídített állatomat szívta be egy ûrhajó majd ledobta

Venom
Hát nemértem milehet a gond akkor 😞(

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Carlos
Nekem jól müxik!

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
abandon mission. tök fölös sztem 😄 szt vadászni is fölös. jobbak a végtelen források, mint pl a hal és a gyümölcs. (jó, nem végtelen, de tovább tart mint egy csorda állat)

DFTBA ಠ_ಠ

Hello,
A törzsi fázisban elakadtam ott, hogy azt írja szelidítsek meg egy vadállatot.
Na most, adtam neki kaját, ettõl mosolygóssá vált. Aztán még egyszer rákattintottam. Akkor elkezdte tolni a falu felé, de aztán mindig visszamászott a szelidített vadállat a helyére. Most hogyan tovább?
Venom
Pipirõl jut eszembe 😄

Egyébként azt nemértem hogy kézikönyben azt írja hogy amint elérek pl lény fázisba akkor onnantól kezdve már új játékot is bármikor kezdhetek lény fázisban. Ennek ellenére továbbra is csak sejtfázisban kezdhetek új játékot.

Kicsikiraly
jézusom.. gondolkodj... kolónia helyre mi kellhet? hát kolónia. <#szomoru1>

@kovecses: ha meg láttad, akkor mi az hogy gondolkozol hogy "monolit vagy mi a tököm" az tök egyértelmû 😄 monolit amitõl okos lesz 😄 (tény, a filmben nem volt olyan kör a közepében, de hát na."

DFTBA &#3232;_&#3232;

hi
nekem olyan problémám van, hogy amikor kiérek a szárazföldre, elkezd a játék képhibás lenni 😞
amikor kiértem teljesen akkor meg nem látok semmit a képhibák miatt + szaggat nagyon a játék
akármilyen grafikával

pc konfigom: 2giga ram, 6000+ os proci, ati x1600pro vga

valaki help vagy volt vkinek ilyen gondja?

Rip
Alszik a pipi: 😊

Amúgy cseles ez a screenshot: A játékban ugye nincs AA (csak a szerkesztõkben), de a screenshotokat szépen leantialiasingolja.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

5c0rp330n
elõször szoptam vele én is rendesen. aztán rájöttem, hogy feleslegesen szenvedek. elõször simán úgy sikerült megcsinálni, hogy békés módon kereskedõ nemzet voltam, és szép lassan felvásároltam mindenet. másodszorra szétírtottam a világot atommal, a nyoma még most is megvan sajnos, a romokra nem tudok építkezni..

Rip
Az mitõl lehet, hogy a sporepedia-ban a my creations-ben ott vannak a dolgaim, de ha rákeresek a nevemre, akkor csak a régebbi lénylaboros dolgaimat találja? (Ugyanaz az account elvileg mind a kettõ)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

lalakov
Igen ezeket mind leraktam, de a kolóniahely még mindig nem teli kör. Vagy többet kéne egy-egy példányból lerakni?

A másik oldala, ha egy ellenséghez megyek és le akarom rontani a légkörét, hányat kell leraknom, hogy kiírtsam (T3-ról)?
Gando
pedig nem nehéz

lalakov
A T2-nél a kolóniahelyre mit kell tenni? (Már nem emlékszem mi kellett az egyesnél😞 .)
Annyit támadnak, hogy semmilyen plusz feladatot nem tudok csinálni, pedig még csak két bolygómat és két barátot kell védenem.
TIBI
A kereskedelmi útvonalaknak a rendszer felvásárlásán kívül van más haszna?

^^

magus
hogy ez a civilizációs fázis mekkora egy rakás szar
barátot nem igazán lehet szerezni, mindenki neked ugrik, aztán nem bírod tartani a frontot. nem egy stratégiai játékot játszottam már, ma is játszom neten rts-t, de ez, röhej. remélem az ûrfázis azért jobb lesz

Venom
Hmmm ezt nemértem. Elértem a galaxis közepét + megvan a legmagasabb rangom ûrfázisban és új játéknál még mindíg nemlehet akármeik fázisban kezdeni.
Szal most hogyis vanez?

Aragorn83: Nekem elég könnyû dolgom volt mivel anyabolygómtól nem messze volt egy fekete lyuk ami eléggé közelre vitt 😄

Lobster: Tényleg az adott spirálkar mely részén akadtál rá a Naprendszerre? Meg akarom én is keresni.

Apropó a Csodaföld Vándora medál már megvan valakinek? Amikor egy meseföldi bolygóra kell rábukkanni. Azt hol érdemes keresni?

No végre bejutottam a Galaxis közepébe! 😄D Végülis csak jól mondtam. Nem minden spirálkarban lehet bejutni a Galaxis közepébe. Én pl csak a szülõbolygóm melletti spirálkaron tudtam bejutni. Ehhez átkellett szelnem az egész grox birodalmat....

Fura egy vége van, nem sokat értettem belõle és úgy tünt mintha valami film felé tisztelegnének ezzel, vagyrosszul sejtem? 😊

ha valaki tudja h lehet 1 állatból törzset csinálni akkor az plz mondja meg (agysebész medál) nem a feketekõre gondolok.

amugy csak véletlen szerüen bukkanhatok rá majd a Naprendszerre? vagy van vmi térkép h hol találhatom?
Gando
nemmondod?! ezt tudom csak baszott letenni, de nembaj mert megvettem egy naprendszert és így kész lett az a küldi is hogy kolonizáljak még 1 bolygót. a küldetésekkel meg nincs bajom mert megkeresem a közelben a naprendszert onnen meg automatice oda megy a bolygóra, gyorsan végigpásztázok mindent majd begyûjtöm

kovecses
Általában fehér kör jelzi azt a területet amin belül meg kell találni (ha jól emlékszem). Azon belül pedig általában nem a naprendszer neveket kell nézni hanem azon belül a bolygók neveit.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

mama2
Olyan helyte kell, ahol kék lesz a kör, meg lehetõleg olyan fûszer gejzír közelébe😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Engem az idegesít, mikot adnak küldetést hogy tapogassak le valamit, vagy raboljak el egy lényt, és azt mondja hogy pontos koórdinátáik nincsenek, csak azt tudják hogy ennek, meg ennek a rendszernek a közelében van.
És rohadt sokáig tart míg megtalálom:S.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kovecses
Jó játék, a befejezés nem tetszik. 9/10

Gando
jah és a csodacsomagot mérnem tom ledobni egy bolygóra??? mert ahova leakarom dobni oda nem engedi<#banplz>

Gando
ez a sámán dolog tökre bejött 😄 minden naprendszerrel haverságban vagyok a környéken, mondjuk van két birodalom akik semlegesek de õket letojom 😄 csak arra jók hogy fûszert adjak el nekik 😄

amúgy másnak nem volt gondja az eligazodással? mert egy csomószor elvesztem a fonalat hogy most melyik rendszerben volt ez a bolygó meg mék birodalom van méken kicsit idegesítõ 😄 amúgy tõlem kap egy 9/10-est a játék... égesz jól leköt

kovecses
De azért nem mondanám unalmasnak. Szerintem egész szórakoztató játék. A lényfázis részben meghatározza ajövõdet. Érdemes minden részletre odafigyelni és kiélvezni a játékot. Ha unod vagy nem tetszik akkor nem a te játékod. De lehet csak félre kell raknod pár napra a dolgot had érjen kicsit. 😄

hát ez nekem igy stratégiának tünik,

azthittem valami ujfajta játékstilust kapok, ami jobban levezeti az evoluciot,

de a játék 1 orája után már nem evoluciot mondanék hanem fejlödést

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

kovecses
Igen.

amugy végig ilyen építgetös kapcsolat teremtös a játék?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

kovecses
Láttam mindkettõt. És tudod mi a poén? Semmivel sem élvezem jobban.

Kicsikiraly
te sem láttad az ûrodüsszeiát igaz? se a dûnét, se semmit az igazi nagy scifikbõl? ugyeugye, úgy sokkal jobban lehet élvezni a sporet.

DFTBA &#3232;_&#3232;

kovecses
Van valami lyukas oszlop, monolit vagy mi ami segit a gyorsabb fejlõdésben...meg gondolom te is segithetsz az ellenségeik ellen, amúgy meg fogalmam sincs 😞

Gando
igen ez a baj... én a fél napot átsporeoztam XD

hahó! hogyan lehet egy állatot törzsi szintre juttatni??? (agysebész medál)
kovecses
Fejlõdnöd kell hogy jobb terra eszközöket kapj nkülöünben sehogy én is igy jártam.

Kicsikiraly
ugyanúgy. légkörgenerátor, megvárod míg sárga lesz a kör, aztán újabb 3 növény, két növényevõ, egy ragadozó, és kész is.

DFTBA &#3232;_&#3232;

DöflingR
Áh, egyszerûen nem tudom abbahagyni a játékot😄

Gando
ti mikor találkoztatok a groxokkal? mert én egyszer kaptam üzit (sms... powa) hogy egy grox mûhold van az egyik bólygón és hogy gyûjtsem be... de nem foglalkoztam vele hanem mentem a másik irányba.. és azóta se találkoztam velük. A támadásokról meg annyit hogy néha néha megtámadják a bolygómat holmi kis kalózok... de semmi több, eddig

DöflingR
Én megnyitottam <#idiota>

TIBI

Vagyis nincs rá valami kütyü hogy a fûszerrel automatikusan kereskedjen? Vagy legalább a kereskedelmi útvonal hozzon valami hasznot?

^^

Voltan
Gondolom, tov'bbi atmoszféra processzorokkal

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Agysebész medált hogyan szerezzem meg? plz vki irja le!
ugyan ugy ahogy a t1-est 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lalakov
Az elsõ kolóniáimnál megcsináltam a T1-es szintet. Hogyan érhetem el a 2-es, illetve a 3-as szintet?
TIBI
Üdv.

Azt meg lehet valahogy oldani hogy ûrfázisban a pénz automatikusan gyûljön, mert sok bolygóval már nehéz megoldani hogy ide-oda mászkáljak a fûszer miatt + védjem a bolygókat is. Elõre is kösz^^

^^

Rip
"játékok kézikönyvei, amikbe belenéztem, kb egy 10 éves, számitástechnikai analfabéta nyelvén írják le szépen, hogy mi-micsoda, már-már kisegítõ szinten"

De legalább megtudtad volna, hogy lehet menteni...