8545
Spore
  • Lobsterman
    És mik azok amiket megtaláltál? (kíváncsi)
  • Venom
    Weeeeeeeeeeeeee :)

• Hmuda
    Na már csak négy rejtett achievement van hátra, hogy mindegyiket felfedjem. Utána már csak a grindelős darabot maradtak.
  • Hmuda
    Le kell vinni pirosig a smiley-t.
  • lalakov
    Hogyan kell háborút indítani? Mert, ha csak simán megtámadok valakit, azt nem számolja a jelvény:(((.
  • Rip
    Szerintem a himnuszmegosztás még nem működik. Legalábbis az enyémet sem látom a sporepediában (nem is lehet himnuszra szűrni), meg a tiédet sem a cuccaid közt.
  • Rip
    Ezért érdemes egy gyors mentés a licit előtt :)
  • Hmuda
    Felraktam az első zenémet. Maga a zene randomgenerált cucc, csak az ütemet, hangszert és egyéb aláfestést választottam ki én, de nekem tetszett a végeredmény.

Nagyon jó lett volna egy síma kotta-háttér a zeneszerkesztőhöz, mert így vakon baromi nehéz belőni a hangot annak akinek nincs zenei hallása.
  • Kicsikiraly
    csak -10 (bár én is csak emlékeimből táplálkozom, lehet neked van igazad) de én már szívtam meg így :S
  • MadBence
    Bizony nem biztos, hogy olcsón adják. Ha nem ajánlasz eleget, a felvásárlócsík NULLÁZÓDIK. Lehet kezdeni előröl. És még a reputációd is csökken (-30 asszem)
  • Lobsterman
    Ó, jól van. Megvolt az első lefagyós kidobós bug :D Nem rossz teljesítmény 1 hétnyi(60+ óra) játék után :P
  • Kicsikiraly
    amúgy tényleg mennyivel egyszerűbb lenne az EGÉSZ galaxist elfoglalni, akkor nem lenne ki támadjon :D (persze, kicsit sok idő lenne, de hát..) biztos van rá vmi rejtett badge :D
  • Kicsikiraly
    :D
  • Hmuda
    Naná, csak már unom, hogy rengetegen nincsenek tisztában a különbségekkel.
  • Kicsikiraly
    :DDD tudod te is jól hogy mire gondolt :D
  • Hmuda
    A játékban EGY galaxis van és azt legjobb tudomásom szerint nem lehet megvenni. o.O
  • Cat 02 #6329
    Gondolom nem mindre adják oda. Idegennél is van h adsz pénzt és azt mondja h köszönjük adományod de nem változik semmi.
  • keridenes
    hali: lenne egy kérdésem: mi lesz ha végigmegy az űrfázisnál is a csík? kidob hogy "Gratulálok végigvitted", vagy lehet tovább játszani?
  • bigapó
    megpróbáltam én is visszatámadni, de belefutottam olyanba, hogy 2 mp alatt szétszedtek minket:(((
    2 társhajóm van már, de lepkefing mind.

amikor meg lehet venni galaxisokat, ott miért van többféle ár? még nem sikerült vennem, mert inkább másra költöttem, de lassan tudok venni azt is már.
  • Cat 02 #6326
    Engem is támadtak, aztán szépen levertem az összes ellent, most már csak max kalózok :) btw társak hajóját tudom vhogy fejleszteni ? Illetve 2 automata löveg lehet rajtam ? Illetve a lézeren kívül tud vki vmi jó air-to-air fegyvert ?
  • Lobsterman
    Attól füg ki támad meg. Ha kalózok azok csak lopnak. Az ellen viszont foglal rombol rendesen. Ha sok ellenségetek van, érdemes odafigyelni a vészjelzésekre. Ha nincs(mint nekem :D) akkor nem gáz ha visznek néha egy két egység fűszert.
  • bigapó
    Hali!

Ki játszik nehéz fokozaton?

Én bátran beleugrottam, úgy, hogy előtte még a CC-t sem próbáltam ki:)

Űrfázisban hihetetlen szívatás folyik nálam. Állandóan jönnek, hogy itt támadnak ott támadnak, egy lépést nem tudok előre haladni, mert mindig valamelyik bolygót kell megvédenem.

1. Most az tényleg igaz, hogy nem foglalják el, csak fűszert lopnak onnan?
    2. Vagy ehhez kell az a bolygólézer vagy mi? mert olyanom még nincs.

3. Itt is fejlesztenem kell a városomat? Mert eddig ezzel nem foglalkoztam, időm se volt sok az állandó küldik és védekezések miatt, de most megkukkantottam. Persze ezerrel rombolják a felhúzott épületeket támadásnál, szal nem egyszerű az életem.
  • csm
    és mivanha a groxoknak nemcsinálok küldetést? nincssok kedvem hozzájuk,mivel küldetésért megyek oda,és lőnek rám >:(
  • Carlos
    Hát igen...velünk végeztetik el a piszkos munkát.
  • Carlos
    TAB
  • doxadmin
    Maximum hány szövetséges hajót tudok majd irányítani a játék során? Eddig 4 hajó van mellettem, lesz még több is, vagy ez a max?

jó ez a grox birodalom. 1 ik küldije, hogy romboljam le az egyik faj légvédelmét. Lerombolom, majd kb 10 perc múlva nézem és befoglalta a bolygót
  • Pluskast
    Olyan kérdésem lenne, hogy a lénylaborban a jármüveknél nem lehet valahogy a geometriai tárgayakat forgatni? Mármint pl egy téglelepot nem tudok a tetejére állítani valamelyik gombkombinációval?
  • Rip
    Hihi, tudtam, hogy egyszer meghódítja a világegyetemet!! :D
  • Venom
    Mármint a töröltek helyére rakja azokat amit irtam
  • Venom
    Ahogy én észrevettem azért tárolja mert pl idővonalhoz innen szedi a képeket. Legalábbis én töröltem a lényem korábbi módosításait és idővonalnál hol űrfázisi képeket rak be hol sejt hol kezdetleges lényét :S
    Erre azért ügyelhettek volna a készíttők.
  • olcsy11
    mért nem lehet feltölteni sejteket? ez nem is lehet majd, vagy ez csak ideiglenes?
  • MadBence
    Jó, eddig azt hittem, hogy elfoglalják, vagy ilyesmi (elég sok ellenségem van :), szinte már szimpatizálok a groxokkal)

mellesleg szerintem az egyetlen név a játékban a grox, ami nem véletlengenerált :)
  • Carlos
    Én már nem szoktam. Legrosszabb esetben elvisznek egy kis fűszert, de lesz***m.
  • Carlos
    Tárgy, amit unlockolni kell.
  • MadBence
    Ha szól a játék, hogy mennyek megvédeni egy bolygót, muszáj odamennem? pl ha van ott egy ilyen bolygóvédelmező lövegem, akkor is oda kell szambáznom, át a galaxison?
  • Kicsikiraly
    ja hogy az egy külön tárgy :D azt hittem városépítőben lehet.
  • Carlos
    Veszel és lerakod a bolygón.
  • Kicsikiraly
    hogy lehet fűszerraktárat építeni?
  • Énvagyokazapád
    köszi mindenkinek :D
  • Venom
    Valameik kolóniád fölé repülsz és ott szerkesztőben letudod cseréllni vagy áttépíteni.