Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
DFTBA ಠ_ಠ
A törzsi fázisban elakadtam ott, hogy azt írja szelidítsek meg egy vadállatot.
Na most, adtam neki kaját, ettõl mosolygóssá vált. Aztán még egyszer rákattintottam. Akkor elkezdte tolni a falu felé, de aztán mindig visszamászott a szelidített vadállat a helyére. Most hogyan tovább?
Egyébként azt nemértem hogy kézikönyben azt írja hogy amint elérek pl lény fázisba akkor onnantól kezdve már új játékot is bármikor kezdhetek lény fázisban. Ennek ellenére továbbra is csak sejtfázisban kezdhetek új játékot.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
@kovecses: ha meg láttad, akkor mi az hogy gondolkozol hogy "monolit vagy mi a tököm" az tök egyértelmû 😄 monolit amitõl okos lesz 😄 (tény, a filmben nem volt olyan kör a közepében, de hát na."
DFTBA ಠ_ಠ
nekem olyan problémám van, hogy amikor kiérek a szárazföldre, elkezd a játék képhibás lenni 😞
amikor kiértem teljesen akkor meg nem látok semmit a képhibák miatt + szaggat nagyon a játék
akármilyen grafikával
pc konfigom: 2giga ram, 6000+ os proci, ati x1600pro vga
valaki help vagy volt vkinek ilyen gondja?
Amúgy cseles ez a screenshot: A játékban ugye nincs AA (csak a szerkesztõkben), de a screenshotokat szépen leantialiasingolja.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A másik oldala, ha egy ellenséghez megyek és le akarom rontani a légkörét, hányat kell leraknom, hogy kiírtsam (T3-ról)?
Annyit támadnak, hogy semmilyen plusz feladatot nem tudok csinálni, pedig még csak két bolygómat és két barátot kell védenem.
barátot nem igazán lehet szerezni, mindenki neked ugrik, aztán nem bírod tartani a frontot. nem egy stratégiai játékot játszottam már, ma is játszom neten rts-t, de ez, röhej. remélem az ûrfázis azért jobb lesz
Szal most hogyis vanez?
Aragorn83: Nekem elég könnyû dolgom volt mivel anyabolygómtól nem messze volt egy fekete lyuk ami eléggé közelre vitt 😄
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Apropó a Csodaföld Vándora medál már megvan valakinek? Amikor egy meseföldi bolygóra kell rábukkanni. Azt hol érdemes keresni?
Fura egy vége van, nem sokat értettem belõle és úgy tünt mintha valami film felé tisztelegnének ezzel, vagyrosszul sejtem? 😊
amugy csak véletlen szerüen bukkanhatok rá majd a Naprendszerre? vagy van vmi térkép h hol találhatom?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
És rohadt sokáig tart míg megtalálom:S.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
amúgy másnak nem volt gondja az eligazodással? mert egy csomószor elvesztem a fonalat hogy most melyik rendszerben volt ez a bolygó meg mék birodalom van méken kicsit idegesítõ 😄 amúgy tõlem kap egy 9/10-est a játék... égesz jól leköt
azthittem valami ujfajta játékstilust kapok, ami jobban levezeti az evoluciot,
de a játék 1 orája után már nem evoluciot mondanék hanem fejlödést
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Vagyis nincs rá valami kütyü hogy a fûszerrel automatikusan kereskedjen? Vagy legalább a kereskedelmi útvonal hozzon valami hasznot?
^^
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azt meg lehet valahogy oldani hogy ûrfázisban a pénz automatikusan gyûljön, mert sok bolygóval már nehéz megoldani hogy ide-oda mászkáljak a fûszer miatt + védjem a bolygókat is. Elõre is kösz^^
^^