8545
Spore
  • Mike at home
    nem láttam a prima guide-ban, igaz csak csak törzsfázisig néztem, mellékleteket nem
    szép könyv egyébként
  • Carlos
    Done!
    Cuki lett!
  • Carlos
    Tervbe volt véve, de az az igazság, hogy meg akartam várni a Prima Guide book-ot amit rendeltem az amazon-on. Abban tuti minden bennevan ezzel kapcsolatban, de temporary beteszem ezt is.
  • Carlos
    Ez a limitált példányszámú játék.
    Van hozzá 2 bónusz DVD dokumentumfilmekkel, egy Art book, és szebb kézikönyv van hozzá, mint a sima verzióé.
  • Mike at home
    ezeket be tudnátok tenni a faq-ba?
  • HErBY30y
    Ez a Galactic Edition ez mi? Mondjuk úgyis rákeresek :D
  • Carlos
    ok. :)
  • HErBY30y
    Jóvan megvan. bamba voltam:P
  • HErBY30y
    Jujj, komolyan? Arra elég nagy az agresszivitás :D....meg a hatásköröm is akkor fejlesztésre szorúl :P
    Köszi...akkor GO SPORE!!
    Még annyi, hogy nem taláom sehol a FAQ-ot. :S
  • Carlos
    Galaxis középpontja a cél.
    Ez megy a FAQ-ba!!!
  • Zotya2
    El kell menni a galaxis közepére, elvileg akkor lesz videó, de hogy milyen azt nem tudom. A groxokkal a kapcsolatom hogy lehet javítani?
  • HErBY30y
    Sziasztok.
    Végig vittem az ürfázist az utolsó medálig a MINDENHATÓIG.
    Aszittem' ha az alsó időcsúszkán végigmegyek, legalább bead valami "végevideót", de nem történt semmi.
    Most akkor ez ennyi és mostmár "örökfree" ?
    Semmi meglepi nincs a végén?
    Vagy ha az összes bolygót el kell foglalni, akkor hagyom.
    Annyira nem jó. Akkor már felrakom a Freelancert :D
  • bigapó
    Köszönöm a kioktatást, bár pont Tőled nem vártam. Azért nem válaszoltál, a kérdésre, mert már előtted megtették?
  • Aragorn83
    Náhányatokat felvettem a Buddy list-re.

Hmuda
    Carlos
    Venom
    Lobster
    Rip
    és olcsy :)
  • Aragorn83
    Nálam is az volt. De most kereshetem meg újra. Mert eltünt szinte az összes dolog, amit eddig alkottam a SPORE-ban. Ugye letöröltem a csúnya verziót és feltelepítettem ma az EA-től kapott játékot. Végre én is gyüjthetem a dolgokat és megoszthatom az űrhajóimat, épületeimet, járműveimet. :)
  • Lobsterman
    Nálam már t3as :D
  • Christian
    konkrétan a földi állatok:P
  • Aragorn83
    Engem az foglalkoztat régóta, hogy a Föld miért csak T1-es? :)
  • Lobsterman
    Konkrétan a földi háziállatok? :P
  • Christian
    az lett volna az igazán poén ha a játékbeli Föld-ön megtalálhatóak lettek volna a földi állatok (kutya macska ló disznó stb...)
  • Lobsterman
    Nem azért hogy azt akarom h megmaradjon a föld, akkor már rég megtettem volna. Egyszerűen nincs szívem felrobbantani :D
  • Sland
    Uraméég :D Vicces lesz ez így :)
  • bigfoot
    ezt én is megszívtam:) mondom nem alakítom a lényem majd a köv fázisban erre meg már nem lehetett..
  • Carlos
    kipróbáltam, működik!
  • Venom
    Lényfázis utánn már nincs lehetőség változtatni sajna. Mellesleg sztem akármien lényre rálehet ruhákat aggatni csak ötletesen kell megoldani :)
    Űrhajó miatt meg ne aggódj, elvezeti az :D
  • Sland
    Nemrég kezdtem el játszani a játékkal.
    Most léptem át törzs fázisba, és az a kérdésem, hogy lesz e még lehetőségem alakítani a lényemen.
    Most úgy néz ki mint egy dinó, szarul áll rajta minden hacuka, meg érdekes lenne ha később egy dinoszaurusz egy űrhajót vezetne. :)
  • Hmuda
    Mentesz, felrobbantod, megkapod, kilépsz mentés nélkül, reload. :-)
  • Lobsterman
    lol. ki is próbálom. a föld felrobbantását biztos nem játszom be 2 okból sem. 1, sajnálnám 2, nemzeti parkot csináltam belőle. megpusztulna 30 faj, azt meg csak nem hagyhatom :D
  • Hmuda
    Elvileg csak a játékon belül megy, de kicsit érdekesen kezeli.

Mielőtt meglett volna, azelőtt csináltam pár játékot símán lény fázisból kezdve és ráraktam a lényre három egyforma szájat, külön végtagokra, szemekkel, szóval három rendes fejet csináltam, mégse adta meg.

Utána elkezdtem a sejt fázistól és még ott ráraktam a lényre mind a fajta három szájat (meg akartam nézni, hogy így megnyitható lesz-e a többi száj (nem)) és így az első lény-fázis beli evolúció után azonnal megadta.

Szóval elméletileg csak három különböző száj után adja meg, ha egyformákat pakolsz rá akkor nem.
  • Fabio Capello
    sry, én voltam a láma, a warezos topikba került új banner, keverem azzal :D
  • Rip
    ?
    Mikor volt más?
  • Fabio Capello
    hjééé most megint a régi a banner :D
  • Lobsterman
    A cerberus az játékon belül vonatkozik vagy editorban is megy? MErt ha utóbbi akkor gyors meg is csinálom :D
  • Gando
    ajánlom hogy legyen ilyen :D
  • Kicsikiraly
    szerinted mi várható a kiegekben? :D
  • Gando
    Szerintem tök jó lenne egyedül uralni a galaxist vagy szövetségesekkel, te lennél az abszolút király :D odamész ahova akarsz ameddig akarsz és nyugisan lehetne formálni a bolgókat és egyebeket. Amúgy az lenne mókásabb ha mégtöbb galaxis lenne :D és féreglyukakon keresztül lehetne köztük utanzni :D
  • Hmuda
    Megjegyzi (ott van a lista a badge-ek mellett -.- ). Eladhatod őket nyugodtan, és ne lepődj meg ha kettőt is találsz ugyanabból (nekem is volt már két egyforma szobordarab a rakteremben (valamilyen lábtöredék vagy mi)).
  • Hmuda
    Nem garantálom, hogy mind rejtett vagy teljes a lista, de amire úgy emlékszem, hogy rejtett volt:

Cerberus - Csinálj egy háromfejű lényt.
    Slugger - Ne rakj lábakat a lényedre a lény fázisban.
    General Custer - A lényfázisban hagyd, hogy megöljék a csapattársaidat 30 alkalommal.
    Conclusion - harci civként használj atombombákat, hogy leigázd a maradék városokat.
    Fear of Flight - Ne használj repülő egységeket civ fázisban.
    Oh the Humanity! - Pusztísd el a Földet.

Illetve még van egy amit ismerek, de nincs meg:

Medic - Egy törzstagot kell ötször felgyógyítani teljesen.
  • Kicsikiraly
    ha az artifactocat elkezdtem gyűjteni, eladhatom őket, a gép megjegyzi hogy megvannak, vagy meg kell őket tartani míg össze nem gyűlik mind? valamint mi lesz ha összegyűjtöm egyféléből mind a 10et?
  • lalakov
    Szóval csak baráttal érhetem ezt el?? Ez gáz:(.

Mostanában, amikor megtámadok egy ellenfelet, nem tudom megszállni, mert a szövetséges hajók simán szétlövik a várost, mielőtt megadnák magukat.

A groxokat le lehet győzni? Vagy célszerűbb jóban lenni velük?