8545
Spore
-
#6387 nem láttam a prima guide-ban, igaz csak csak törzsfázisig néztem, mellékleteket nem
szép könyv egyébként -
#6386 Done!
Cuki lett! -
#6385 Tervbe volt véve, de az az igazság, hogy meg akartam várni a Prima Guide book-ot amit rendeltem az amazon-on. Abban tuti minden bennevan ezzel kapcsolatban, de temporary beteszem ezt is. -
#6384 Ez a limitált példányszámú játék.
Van hozzá 2 bónusz DVD dokumentumfilmekkel, egy Art book, és szebb kézikönyv van hozzá, mint a sima verzióé. -
#6383 ezeket be tudnátok tenni a faq-ba? -
HErBY30y #6382 Ez a Galactic Edition ez mi? Mondjuk úgyis rákeresek :D -
#6381 ok. :) -
HErBY30y #6380 Jóvan megvan. bamba voltam:P -
HErBY30y #6379 Jujj, komolyan? Arra elég nagy az agresszivitás :D....meg a hatásköröm is akkor fejlesztésre szorúl :P
Köszi...akkor GO SPORE!!
Még annyi, hogy nem taláom sehol a FAQ-ot. :S -
#6378 Galaxis középpontja a cél.
Ez megy a FAQ-ba!!! -
#6377 El kell menni a galaxis közepére, elvileg akkor lesz videó, de hogy milyen azt nem tudom. A groxokkal a kapcsolatom hogy lehet javítani? -
HErBY30y #6376 Sziasztok.
Végig vittem az ürfázist az utolsó medálig a MINDENHATÓIG.
Aszittem' ha az alsó időcsúszkán végigmegyek, legalább bead valami "végevideót", de nem történt semmi.
Most akkor ez ennyi és mostmár "örökfree" ?
Semmi meglepi nincs a végén?
Vagy ha az összes bolygót el kell foglalni, akkor hagyom.
Annyira nem jó. Akkor már felrakom a Freelancert :D -
#6375 Köszönöm a kioktatást, bár pont Tőled nem vártam. Azért nem válaszoltál, a kérdésre, mert már előtted megtették? -
Aragorn83 #6374 Náhányatokat felvettem a Buddy list-re.
Hmuda
Carlos
Venom
Lobster
Rip
és olcsy :) -
Aragorn83 #6373 Nálam is az volt. De most kereshetem meg újra. Mert eltünt szinte az összes dolog, amit eddig alkottam a SPORE-ban. Ugye letöröltem a csúnya verziót és feltelepítettem ma az EA-től kapott játékot. Végre én is gyüjthetem a dolgokat és megoszthatom az űrhajóimat, épületeimet, járműveimet. :) -
#6372 Nálam már t3as :D -
Christian #6371 konkrétan a földi állatok:P -
Aragorn83 #6370 Engem az foglalkoztat régóta, hogy a Föld miért csak T1-es? :) -
#6369 Konkrétan a földi háziállatok? :P -
Christian #6368 az lett volna az igazán poén ha a játékbeli Föld-ön megtalálhatóak lettek volna a földi állatok (kutya macska ló disznó stb...) -
#6367 Nem azért hogy azt akarom h megmaradjon a föld, akkor már rég megtettem volna. Egyszerűen nincs szívem felrobbantani :D -
#6366 Uraméég :D Vicces lesz ez így :) -
#6365 ezt én is megszívtam:) mondom nem alakítom a lényem majd a köv fázisban erre meg már nem lehetett.. -
#6364 kipróbáltam, működik! -
#6363 Lényfázis utánn már nincs lehetőség változtatni sajna. Mellesleg sztem akármien lényre rálehet ruhákat aggatni csak ötletesen kell megoldani :)
Űrhajó miatt meg ne aggódj, elvezeti az :D -
#6362 Nemrég kezdtem el játszani a játékkal.
Most léptem át törzs fázisba, és az a kérdésem, hogy lesz e még lehetőségem alakítani a lényemen.
Most úgy néz ki mint egy dinó, szarul áll rajta minden hacuka, meg érdekes lenne ha később egy dinoszaurusz egy űrhajót vezetne. :)
-
#6361 Mentesz, felrobbantod, megkapod, kilépsz mentés nélkül, reload. :-) -
#6360 lol. ki is próbálom. a föld felrobbantását biztos nem játszom be 2 okból sem. 1, sajnálnám 2, nemzeti parkot csináltam belőle. megpusztulna 30 faj, azt meg csak nem hagyhatom :D -
#6359 Elvileg csak a játékon belül megy, de kicsit érdekesen kezeli.
Mielőtt meglett volna, azelőtt csináltam pár játékot símán lény fázisból kezdve és ráraktam a lényre három egyforma szájat, külön végtagokra, szemekkel, szóval három rendes fejet csináltam, mégse adta meg.
Utána elkezdtem a sejt fázistól és még ott ráraktam a lényre mind a fajta három szájat (meg akartam nézni, hogy így megnyitható lesz-e a többi száj (nem)) és így az első lény-fázis beli evolúció után azonnal megadta.
Szóval elméletileg csak három különböző száj után adja meg, ha egyformákat pakolsz rá akkor nem. -
#6358 sry, én voltam a láma, a warezos topikba került új banner, keverem azzal :D -
#6357 ?
Mikor volt más? -
#6356 hjééé most megint a régi a banner :D -
#6355 A cerberus az játékon belül vonatkozik vagy editorban is megy? MErt ha utóbbi akkor gyors meg is csinálom :D -
#6354 ajánlom hogy legyen ilyen :D -
#6353 szerinted mi várható a kiegekben? :D -
#6351 Szerintem tök jó lenne egyedül uralni a galaxist vagy szövetségesekkel, te lennél az abszolút király :D odamész ahova akarsz ameddig akarsz és nyugisan lehetne formálni a bolgókat és egyebeket. Amúgy az lenne mókásabb ha mégtöbb galaxis lenne :D és féreglyukakon keresztül lehetne köztük utanzni :D -
#6349 Megjegyzi (ott van a lista a badge-ek mellett -.- ). Eladhatod őket nyugodtan, és ne lepődj meg ha kettőt is találsz ugyanabból (nekem is volt már két egyforma szobordarab a rakteremben (valamilyen lábtöredék vagy mi)). -
#6348 Nem garantálom, hogy mind rejtett vagy teljes a lista, de amire úgy emlékszem, hogy rejtett volt:
Cerberus - Csinálj egy háromfejű lényt.
Slugger - Ne rakj lábakat a lényedre a lény fázisban.
General Custer - A lényfázisban hagyd, hogy megöljék a csapattársaidat 30 alkalommal.
Conclusion - harci civként használj atombombákat, hogy leigázd a maradék városokat.
Fear of Flight - Ne használj repülő egységeket civ fázisban.
Oh the Humanity! - Pusztísd el a Földet.
Illetve még van egy amit ismerek, de nincs meg:
Medic - Egy törzstagot kell ötször felgyógyítani teljesen. -
#6347 ha az artifactocat elkezdtem gyűjteni, eladhatom őket, a gép megjegyzi hogy megvannak, vagy meg kell őket tartani míg össze nem gyűlik mind? valamint mi lesz ha összegyűjtöm egyféléből mind a 10et? -
#6346 Szóval csak baráttal érhetem ezt el?? Ez gáz:(.
Mostanában, amikor megtámadok egy ellenfelet, nem tudom megszállni, mert a szövetséges hajók simán szétlövik a várost, mielőtt megadnák magukat.
A groxokat le lehet győzni? Vagy célszerűbb jóban lenni velük?