8545
Spore
  • Venom
    keress más lábatlan lényeket :D
  • HErBY30y
    Brékelsz....LoL....XDXDXD
  • olcsy11
    csak így meg nehéz lesz barátkozni :D
  • Gando
    kissé nehéz lenne :D max brékelsz :D
  • olcsy11
    láb nélkül nem lehet vmi módon táncolni? :D
  • EnZsolt
    FAQ

Segítek: galaxis közepe nevezhető annak, de amúgy nyílt játék.
  • Hmuda
    Nem, nézd jobban hol győztem le. :-)
  • Hmuda
    Még három van, ebből egyet tudok (20 bolygó elpusztítása).
  • Zotya2
    Hol van a föld? Mert én nem találom:S.
  • Aragorn83
    Én nem egészen vágom. A "csapat megidézésé"-re gondolsz, ami a mindenevőnek a járulékos képessége? Az ugyebár hoz plusz szövetségeseket...
  • Lobsterman
    Nekem még 5, abból 2t tudok hogy mi(Oh the humanity, és a Medic)
  • Lobsterman
    Még hány achievemented van rejtve egyébként?
  • Lobsterman
    Köpködés-röpködés- sprint hármast láttam megoldásként írva egy fórumon. Igaz azt is írták hogy fél órába telik jobb esetben... :D
  • Cat 02 #6416
    Tudom h nem nagy szám, tervezek is újat csinálni mert sose látom a radart, de siettem :S

• Hmuda
    Végtelen utánpótlás ágyútöltelékekből, ráadásul nekem valamiért az epic csak üvöltözött velük, nem támadta őket. Roppant kényelmesen megoldották nekem. :-)

Egyedül ezt a módszert tartom járható útnak. Max még azt tudom elképzelni, hogy valaki beszerez három full-támadás, full-életerő rouge lényt. Azok talán nem halnak bele az első harapásba és talán sebeznek akkorát, hogy kifektessék.
  • Hmuda
    Ebben semmi spoiler nincs. Mindenki látott már epic lényeket és mindenki láthatta már, hogy van ilyen achievement ha egyszer végignézte a listát.
  • EnZsolt
    Hmm, nagyon cseles. Hogy ez eddig nem jutott eszembe :)
  • olcsy11
    hmuda nyomja ám be a SPOILEREKET :D egyáébként engem nem zavar :D

lobster: énisfelvettelek

1 embert nem tudtam csak meg, h ki vett fel friendlistre :D a többiek megvannak
  • Hmuda
    Megvan végre. Könnyebb volt mint vártam...

Nem írom le hogyan csináltam, aki ránéz a képekre az úgyis kapásból rájön mi a trükkje. :P

És az elmaradhatatlan össznépi örömködés. :D
  • Hmuda
    Összesen kell öt az egész űr fázisban. Ha megveszel egy rendszert attól még az is beleszámít az 5-be. -.-
  • Cat 02 #6409
    Béke ? Én mindenkit elpusztítok aki kötegszik :P Össz-vissz 3 szövetségesem van, az is csak hajók miatt :D
  • HErBY30y
    Én meg úgy vettem észre, hogy max. 3 kerekedelmi útvonalad lehet, aztán már azt mondják, hogy van elég nemadnak. Pedig a kereskedő medál 5. szintjéhez 5 kereskedelmi útkell. Már csak ezt az egyet nem vágom.
  • Hmuda
    A kereskedés pont olyan mint a civ fázisban. Idővel feltöltődik egy sáv, amiután megveheted a rendszert. Közvetlen bevétel nem lesz tőle, de hosszútávon egy békés rendszerfoglalási mód.
  • bigapó
    ahhaa, így már kóser a dolog. kösz a választ.

csak most tudok mélyebben elmerülnöm a témában, mert sikerült mindenkivel békét kötnöm, így nincs az állandó támadás-hullám, néha a kalózok, annyi. ezerrel fejlesztem a bolygóimat:)

kövi kérdés: amikor valakivel kereskedelmi egyezményt kötök azzal mit érek el? folyamatos a bevételem? mert az se sok eddig, pedig mindenkivel van már olyanom.

ja, és egyszerre csak egy bolygóval tudok a birodalmukból üzletelni? mert máshol elküldenek a fenébe, hogy már nincs hely, pedig a lehetséges válaszok között ott szerepel.
  • Hmuda
    Azt vedd figyelembe, hogy míg a szülőbolygódon csigalassúsággal termelik a fűszert, addig a kolóniákon jobb esetben pár perc alatt megvan egy teljes rakományra való adag. Gondolj arra, hogy azért drágább, mert messzire körülményesebb idegen környezetben megteremteni a megfelelő életkörülményeket, drágább a szállítás, stb.
  • Cat 02 #6404
    Ha ilyen piros kör egy részen és villog a széle akkor mivan ?:O
  • Aragorn83
    Igen. Ez tényleg jó lenne, mert akkor legalább azokat felvenném akik engem is felvettek.

Most a sejtfázisba szenvedtem egy kicsit. A pacifista achievement még könnyen ment, de a Sebességőrültért meg kellett kicsit küzdenem. :)
  • bigapó
    Hali!

Hogy lehet csökkenteni a más bolygókon lévő épületek árát?

Az anyabolygón tök olcsó minden,fel is vannak építve, de máshol 10x annyiba kerül.
  • Zotya2
    Én is felvettelek!
  • Lobsterman
    Mondjuk érdekelne kik vettek fel. Innen ha minden igaz te, Carlos, Hmuda, Venom, Rip, és 6ot nem tudok :P
    Jó lenne ha meg lehetne nézni valahogy, de még nem jöttem rá hogy.
  • Lobsterman
    Van ilyen kütyü amivel lehet. Még nem próbáltam.
    A 10 előfizető meg ja. Azt jelenti :)
  • Lobsterman
    Ékezet a filenévben nem túl tanácsos a neten...
  • offkorz
    inkább olyan mintha egy csövet toltak volna keresztül az egész patkányon :D_SAdsads
  • HErBY30y
    Hmmm...:(:(:(
  • Aragorn83
    Lenne két kérdésem:

Emlékeim szerint valhogy (talán az űrfázistól egy kiválasztott lényt átváltoztathatsz gigásszá. Miként?

A játékban a My Spore oldalamnál a beálított avatárom, nicknevem és a mottóm alatt az látom, hogy: Előfizetők 10. Ez azt jelenti, hogy 10 fő vett fel a barát listájára?
  • Hmuda
    Ne vedd kioktatásnak, csak annyian keverik a galaxist a csillagrendszerekkel, hogy egy idő után már zavar. :-/
  • Zotya2
    Eljutottam a középpontig:D. Amit kaptam tárgyat az fasza:D. Meg van hogy kell kib***ni a Groxokkal. 1-es szintre kell terraformálni a bolygót, és akkor kihalnak:D. Csak sok bolygójuk van:S. Most haza kéne mennem, de olyan sűrűn vannak a bolygók hogy nagyon, meg állandóan megtámadnak a Groxok.
    A poén az, hogy márazt sem tudom ajánlani hogy legyen béke pénzért cserébe, mert csak azt mondja a vezető hogy: A Groxok el fognak pusztítani! És választási lehetőség is csak annyi van hogy: mitmondanagykövérufo?
    Szuperboldogság sugárral sem megyek semmire sem:S.
  • Mike at home
    aha
  • Rip
    Haha, nekem meg tegnap jött az SMS az 576-tól, hogy megérkezett a játék! Kabaré! Már 1000 éve megvettem, mindenhol máshol lehetett kapni :) (Mondjuk szerencsém is volt, mert az utolsó GE-t vettem le a polcról a MM-ban).

Amúgy az űrfázis kis sunyi volt!
    Az elején mindig agyontámadtak, rohangáltam, mint a mérgezett egér mindenfelé, sorban haltam meg, de nap végén mindig kicsit előrébb voltam, mint mikor elkezdtem, így megvolt az inspiráció, hogy folytassam. Tegnap írtottam ki végre a környékbeli ellenlábasokat (az egyik a Sam birodalom volt, elnézést érte :) ), végre szép zöld jó nagy körben az anyabolygó melletti terület. Jöhet a túra a középpont felé! :)
  • Carlos
    Nem a simát vettem meg, hanem a kibővített Limeted-et.
    Sima:
    # Paperback: 208 pages
    # Publisher: Prima Games

Limited:
    # Paperback: 384 pages
    # Publisher: Prima Games; Limited edition