Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Aztán ott vannak még a gyüjtögethetõ dolgok: ritkaságok, érmek. Más nagyjából nincs.
Þór vígi þessi rúnar
Nehéz fokozaton próbáltam (mondjuk lehet nem ezzel kellett volna kezdeni), húsevõként. A sejtfázisban elég gyakran haltam. Egyébként befolyásol valamit a halálozások száma a késõbbiekben, vagy semmi jelentõsége? A lényfázisban baromi idegesítõ tud lenni az éhség, alig van valamire idõ, hogy barátkozzak, ha ilyen rövid idõ alatt éhenhalok!? Ráadásul az otthagyott tetemek nálam eltûnnek. Aztán az útkeresés.. Mindenbe beakad, megáll, nem tud felmenni a dombon. Ez akkor nagyon jó, ha menekülni kell. A kamera egyébként borzalmas, vagy csak én nem találtam meg a jó beállítást, szépen beigazítom, de mindig visszaugrik, nehogy lássak is valamit. És elég hamar elköltöztetett az eredeti helyemrõl, körülöttem meg mindenki erõsebb volt.
Azért annyira nem rossz a játék, de ezek a dolgok kicsit elviszik a kedvem. Eddig a lénylabor tetszik a legjobban. Azt hiszem kipróbálom könnyebb fokozaton növényevõként. Az talán jobb.
lénybõl törzsbe, törzsbõl civ-be és civ-bõl ûrbe!
(bár ha lerakod a törzsfázisban, akkor nem kell mégegyszer hogy az ûrbe lépjen!
Þór vígi þessi rúnar
az lenne a kérdésem
hogy törzsi fázisban vopk (magyar a játék)
És 6/6 emberem van
hogyan lehet fejleszteni azt az épületet, hogy többewn férjenek el???
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
off:Jé, most nézem, hogy míg otthon a TFT-n a logom széle teljesen beleolvad a csíkba, itt (melóhely) a CRT-n van egy árnyalatni különbség.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Csak olyan bolygón lehet alkalmazni, amin van állat és nincs semmilyen törzs semmilyen civilizáció!
Ez megy a FAQ-ba!
Þór vígi þessi rúnar
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Elmész egy kolóniádra (akár fõbolygó is lehet) és ott kiválasztod az egyik kolóniádat ("városépítés") és ott lesz a kis sisak.
Átöltözteted és máris minden bolygódon abban a ruhában lesz... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
5000 dolgot kell, hogy eladjak ahhoz, hogy a Prosperitás filozófiát felvehessem... 😊
ZsZso-nak szeretettel:
Þór vígi þessi rúnar
Nem akarlak beégetni, de van egy rossz hírem (ez a max pénz amid lehet):
Þór vígi þessi rúnar
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
😄 😄 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Na most akkor jól beégtem. 😄 Viszont most már ezt is tudom. Megyek és megnézem mit nem vettem eddig észre.
Lehet, hogy ottvan, csak nem vettük észre...nemtom. De énis törzsi ruhában igázom a galaxist...
Þór vígi þessi rúnar
Persze tudom majd egy kiegészítõben.... Lehet, hogy csak én látom így de úgy tûnik, hogy a The Sims sikerén okulva ebben a játékban szándékosan hagytak lyukakat amit majd kiegészítõkkel fognak "megfoltozni". Kár, hogy ez azért nem is kicsit a játékosok kihasználása.
A másik, hogy katonai fázisba vagyok, de a repülõm olyan mint a harmat. Lesz majd valami pajzs vagy valami? A fejlõdési csík közepén vagyok, mire eljött a csata az ellen jött 10-15 géppel és porrá lõttek. Hiába van mellettem 1-2 flottai gép.
Egyébként az felvetõdött már, hogy ha van ugye egy kész ûrbirodalmam a galaxisban aztán mellette kezdek egy új játékot akkor összetalálkozhatok majd az ûrkorszakban a saját birodalmammal. Mivel egy galaxisban van minden megkezdett játék ez logikusnak tûnne. Csak felvetne néhány játéktechnikai kérdést.
sejt, lény, civ, ûr.
Csalódás:
törzs.
Bár akkor már fáradt lehettem, lehet, hogy megnézem megint azt a törzsfázist.
Továbbá zavar, hogy van egy rendszerem, és abban nem kezdhetek új lényt. Mert ugye ezeket felfoghatjuk profiloknak is. Bár sok problémát felvet, úgyhogy megértem hogy nem, de azért jó lett volna.
Þór vígi þessi rúnar
UI: Carlos nekem per pill 850 milliós a vagyonom😊))
Amúgy nekem sem tetszik a egyre nagyobb a birodalmad, akkor többször támadunk elv. Szerintem pont forditottan logikus.
Nyilván nem kötök bele olyanba, akinek 20 rendszere van, mindegyik T3-as. (najó, az egyik még nem)
Þór vígi þessi rúnar
80-100 millió között vagyok, attól függ, kell-e költenem szondára, tárhelynövelõre meg kolóniákra.
Vannak olyan bolygóim melyek 90 fûszert termelnek.
Szóval pénzhiányom nincs... 😊
Ja, és ne a fõbolygótokon vásároljatok, mert ott minden kétszer olyan drága, mint máshol. 😊
Þór vígi þessi rúnar