Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Entry Location:
Press <b>Ctrl+Shift+C</b> to open the console screen. Type code into the console, then hit enter. Press escape or click on the X to close the console.
capturePlanetGIF - Captures a spinning GIF of the planet you are on and dumps to AnimatedAvatars directory.
setConsequenceTrait (trait) - cell carnivore, cell_herbivore, cell_omnivore, creature_aggressive, creature_social, creature_mixed, tribe_aggressive, tribe_social, tribe_mixed, civ_
help (command) - Explains action and usage of a command.
addDNA - Increase how much DNA you have to spend.
moreMoney - Increases your money in Civilization or Space stages.
help - Lists all cheats and debug commands.
killallhints - Removes all hints from the game.
refillMotives - Replenishes depleted health and other motives.
SetTime (h, m) - Sets time of day at the Avatar's position, and optionally a speed multiplier.
freeCam - Toggles free camera mode.
unlockSuperWeapons - Unlocks all superweapons for your Civilization type
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Lényszintet, akárkit támadtam meg, akár nagyobb és erõsebb, ELMENEKÜLTEK !!!!! elfutottak azonnal, csak ritkán álltak le harcolni 😄D
A kör négy cikkelyre van szabdalva. Felhõ, meleg, szürkefelhõ, hideg.
Namost. Van a piros pötty ami a bolygó állapotát mutatja.
Tételezzük fel, hogy a 3-ik cikkelyben van (óramutató járásval megegyezõ iránybõl értve offkósz).
Ilyenkor a légkör száraz (szürke felhõ) és hideg (kék csik). Ergó amit tenni kell: melegíteni és nedvességet csinálni. Ilyenkor szépen megy középfelé és jó lesz minden.
Másik példa, 1-es cikkben van a pötty.
Ez azt jelenti, hogy nedves a légkör és meleg van. Hûteni kell és elszívni vagy szárazítani a levegõt.
Nagyjából ennyi a lényege, ez is megy a FAQ-ba!
Þór vígi þessi rúnar
Vagy ezzel ekvivalens.
Ezis megy a FAQ-ba.
Þór vígi þessi rúnar
hol van a spore saved mappája? mert dokumentumokba sincs ahova pl a sims mentéseit tette. hm?
Skyman: rákattintol a jármûre majd az ellenség fõházára jobbklikkel és ott azt választod ami neked tetszik
Nem akarok fasságot feltételezni, nem is biztos, hogy igazam van, de azért megkérdezem!
Akinek ilyen hiperagresszív az AI annak legális játéka van?
(annó az invictusnál (CRC) csináltuk azt, hogy ha warez volt, akkor az AI vicces dolgokat csinált. <#ravasz1>#ravasz1>)
Þór vígi þessi rúnar
KÉREM VALAKI VÁLASZOLJON!
Meg amúgy h jussak el odáig ha így letarol a gép?? esélyem nincs, hülyeség az egész
Jah és a legtutibb módszer a sarc ellen, hogy ha egy olyan faj küld üzenetet akivel elég rosszban vagy, megse nézd az üzenetét 😄 ekkor nem pipul be jobban és neked sem kell fizetned, csak többször fogja kérni
hi
nekem olyan problémám van, hogy amikor kiérek a szárazföldre, elkezd a játék képhibás lenni 😞
amikor kiértem teljesen akkor meg nem látok semmit a képhibák miatt + szaggat nagyon a játék
akármilyen grafikával
pc konfigom: 2giga ram, 6000+ os proci, ati x1600pro vga
valaki help vagy volt vkinek ilyen gondja?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Bocsi, ezt muszáj volt 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de nekem nem enged ilyeneket épiteni bolygóra, csak házat, diszkót meg gyárat.(ileltve egy lövegtorony)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
oszt vaqlamelyik 1 órán át csak 1-et termel, valamelyik meg 2 perc alatt 10-et, de most mindegyik bolygót külön meglátoganti, bemenni a rendszerébe, szegény egérgörgõ tönkre fog menni😄
Elég hülye kérdésem lenne 😄
Most kezdtem a játékot, csináltam is egy sejtet ami kijött a szárazföldre, elmetettem, de hogykell a mentet játékállást folytatni? 😄
A Sporopédiában megtalálom a lényt, de szerekesztésen kívül mást nemtudok vele.Pls help 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ha nem, akkor csináld azt hogy odamész egy lényhez, ami a barátod (neve mellett ilyen zöld vigyorgófej van, sárga csillagszerû bigyóval), pl a fajtársaid alapból legjobb barátaid. nyomsz rájuk egy szocializálós skillt, és amint felment mindkettõtök csíkja (barátkozásban használt módszerrel ugyebár), akkor a falkád tagja lesz, és követ mindenhova, amíg meg nem hal. (ha csak te halsz, attól õ még követni fog 😄)
Ez szt mehetne a FAQ-ba, elég sokan kérdezik, vagy esetleg ha gondolja a szerkesztõ (mármint a FAQ szerkesztõje, nem tudom ki) segítenék a szerkesztésben.
DFTBA ಠ_ಠ