8545
Spore
  • bigapó
    Nekem egyébként marhára tetszik a terraformálás, ezt nagyon eltalálták. Létrehozni egy lakatlan bolygón az Életet:)) nagyon kafa:)

jut eszembe, van ilyen cucc, hogy felhőszívó, meg az ellentetje. Ez olyan ami nem fogy ki, csak meg kell várni míg feltöltődik?
    mert ugye ezeket egyesével kell venni, de így egyszerűbb lenne a dolog, legalábbis a levegős oldala:)
  • bigapó
    nekem is bajom volt az állandó támadással. Én betámadtam pár kolóniáját, persze csak olyat ahol kevés városa volt és egyszercsak beadta, hogy akkor legyünk haverok és béke veled. aztán kell neki adni lóvét is, meg megpróbálni vele szövetségre lépni, ahhoz kell pár küldit csinálni neki. ha már vigyori akkor nem fog egy ideig támadni, de elég a sima sárgafejú ikon is. amikor belépsz a rendszerébe akkor feljön a kommunikációs panel, ott a lény képére ha ráállsz akkor írja, hogy mivel csináltál nála pluszt és mivel mínuszt.

terraformálásnhoz legegyszerűbben az Anyabolygódról tudod összeszedni az élőlényeket, mivel az T3-as, tehát minden megvan rajta. Ahogy Hmuda is mondta, ha bal oldalt a radarképet átváltod T-score táblára, akkor ott ki tudod jelölni, hogy éppen melyik növényt/állatot keresed, elkezdesz repkedni, egyszercsak jelez a radar és mutatja, hogy hol van. felszippantasz olyan 3-4 darabot és kész. mivel mindegyikből elég egy darabot lerakni az új bolygókra, így logikusan több bolygót tudsz egyszerre benépesíteni egy fuvarral.

magáról a terraformálásról van leírás a FAQ-ban.
  • Hmuda
    Van küldetés filter. Az mindig jelzi egy kék csíkkal, hogy hol a cél-rendszer, vagy körökkel, ha egy bizonyos rendszer környékén kell keresgélni.

Nincsenek "2-es szintű" élőlények. Elmész máshova, beraksz pár új cuccot a raktérbe és ha megfelelő a körülmény, akkor lepakolod őket a megfelelő bolygón.

A radar csak akkor jelez ha van mit jeleznie. A T-Score táblázaton ki lehet jelölni a lények/növények slotjait. Ha sárga akkor ha abból a lényből van a közelben akkor jelezni fog, ha nincs akkor menj arrébb.
  • Nenrandil
    feketelyuk???
  • Jocex
    Ja és: Mama voltam!
  • Jocex
    Nekem az lenne a gondom hogy a galaxis végén vagyok, és egyszerűen képtelenség hazajutnom, mert a hazaúton ugye a forxok területébe botlok, azok meg nem békések velem szembe, meg ha azokat le is győzőm, akkor annyira sűrűen vannak a bolygók, hohy az hihetetlen. Egyszerűen képtelenség a galaxis egyik végéből a másikba eljutni(nekem).
    Nincs valami teleportáló vagy valami? Amúgy meg van a bolygó pusztító, és mindenható medáltr is elértem hehe!
  • hen-tes
    Halihó.
    Jó kis játék lett ez, csak szenvedek vele. Civ fázisig roppant egyszerű eljutni, de az űrfázisban végem van.. :S Körülöttem van pár szövetséges faj, de amint felbukkannak az ellenek hanyatlani kezdenek mind a szövetségesseim, mind az én népem. Sorra foglalják el a kolóniákat.
    A harc nagyon idegesítő.. Nincs pár tippetek hozzá? Kis vacak űrhajómat szét darálják mikor már 10-15 hajó jön támadni egy bolygón, hiába van mellette két szövetséges űrhajóm.
    Az is idegesítő, hogy sosem találom meg a küldetésekhez szükséges naprendszereket.. :S Kinagyítom és végigpásztázom az egérrel az összes rendszert, de így is mindig elsiklok felette.. Küldetések nélkül meg baromi nehéz haverkodni..
    A terraformáláshoz szükséges 2-es szintű növényeket és állatokat honnan lehet beszerezni? Így csak T1-es bolygóim vannak..
    A radar jó ötlet, de sokszor az sem akar segíteni. Pl mikor le kell tapogatni egy bolygó létformáit.. na mondom könnyű küldi.. :D Erre fél órán keresztül kerestem egy nyamvadt kis lényt, hogy meglegyen minden..

Ha van pár tippetek akkor megköszönném.. :c
  • Venom
    Aragorn83:
    Buddi listen levők mozzanatait nyomon követheted :) mondjuk kárhogy csak egy pára ír ki meg x-y kiirásnál nincs link az alkotásra.

HeCki:
    Kösz de nekem a spore valahogy jobban tetszik :P
  • Aragorn83
    Egyébként az mit jelent, hogy X hozzádta Y lényt bandájához az űrfázisban?
  • poppe
    zsír :DD
    v vogon
  • Aragorn83
    Megint behaltak a serverek... pff
  • Venom
    vá ez nagyon nagy kép :D
  • MadBence
    Magára a csillagrendszerre kell kattintani, ahonnan jön az üzenet.
  • wesker24
    Lehet hogy hülye kérdés de hogy lehet a kommunikációs panelt megnyitni ?

Mert ott villog ezerrel de hiába kattintok rá nem csinál semmit !

Vagy hova kell menni hogy tudjunk kommunikálni ? Blygón kivülre vagy belülre ! Ez az űrfázis már kissé bonyolult nekem !

Amugy itt az űrhajóm !

• Bagoly81
    ez a nagy kocka

televan borgokkal, jo veszélyes elvieg!:D a gomb a kicsi:D
  • Lobsterman
    Valaki lusta volt űrhajót építeni :D
  • Rip
    Ezt nehéz lesz kidumálni! :D
  • Rip
    Kiválaszthatsz egy spóradást vagy egy barátot, és azokkal a lényekkel népesíti be a játékot.
  • Aragorn83
    Lenne megint egy kérdésem: A sajtfázis indítása előtt miután kiválasztom, hogy húsevő vagy növényevő legyen a kis klampec, mi az a "válassz egy témát funkció"? Illetve mire jó? Nem jöttem még rá.
  • Gando
    hmmm... miniwogon :D
  • Gando
    (v?)Wogon forewa :D

• Hmuda
    Eddig én is de most szerencsére pont a harmadik fészek környékén kóricált egy, szóval gondoltam kipróbálom ezt a módszert.
  • Aragorn83
    Ja. Sejtem. Oda csaltad a fészketekbe? :)

Én mindig kilóméterekre a fészkeimtől futok össze egy egy gigásszal...
  • Solid Snake
    itt :)
  • olcsy11
    sry, off: mitöl lesz vki vip?
  • Solid Snake
  • wesker24
    Jah ok sorry ! Most is megtudnám csinálni ! Csak már nem avgyok VIP !
  • Carlos
    Legközelebb ezeket egy postba tedd! Köszi!
  • Venom
    Legközelebb ezeket inkább egy hozzászóllásba.
  • wesker24
    Városháza

• wesker24
    Vallási Kis repcsi !

• wesker24
    Vallási Kis Autó !

• bigapó
    béke azokkal akikekkel eddig találkoztam. már azóta vannak új arcok a láthatáron. engem idegesített, hogy nem tudok két centit haladni előre, mert állandóan betámad valaki. nem tudom, hogy könnyebb fokozaton milyen, de nekem itt brutálnehéz:)
    majd, ha minden cuccom megvan és kimaxoltam a hajókám, akkor talán nekifogok az üsd-vágd-nemapád fejezetnek is. végülis harcos faj lennék vagy mi a szösz...

szerintem egyébként van benne mit javítani, mármint bugok meg egyébb hüleségek. aztán lehet, hogy csak még jobban elrontanák, a fene se tudja néha, mi lenne a jó:))
  • wesker24
    Civ fázis !

• wesker24
    ez meg a törzsi fázis

• DöflingR
    hM! 451 új üzenet:D
  • wesker24
  • Venom
    Ez deszép :)
  • olcsy11
    ehh.. XDD
  • HErBY30y