8545
Spore
  • HErBY30y
    Mit nekem 2 fej :D
  • Carlos
    Kerestem egy magas dombot, felmentem oda. Ott elrugaszkodtam (5-ös ugrólábbal) majd szárnyalás és siklás felváltva. 2-3 próba után sikerült.
  • Carlos
    Hehe...
    Pedig ez a fajom nem is agresszor...
    Amúgy vicces, mert szövetkeztem egy semleges néppel és az Anubis űrhajót küldte mellém...
  • Venom
    Tőlem nemvették el csak megse kaptam :D
    Mondjuk oké ha adott játékba belövök cheatet onnantól abból nemad achivementet dehogy utánna törlöm és kezdek újat cheat nélkül és nemkapok már kicsit gáz :S
    Így ha most újat akarok dobhatom ki az egész mentést és kezdhetem előről. Na sebaj jó dolog az achivement meg úgyis akarok egy kereskedőt :D
  • Venom
    Ja ehhez még annyi hogy DNS-t is kapsz vagy azt ár nem?
  • Hmuda
    Abszolút sportszerű megoldás. Ha valaki csal az olimpián akkor azoktól is elveszik a medálokat.
  • Venom
    Lol megvan miért nemad nekem achivementeket :S Mert legelső lényemnél használtam cheatet sejtfázisban ami mellesleg nemis tetszett aztán töröltem és kezdtem újat cheat nélkül amivel eljutottam űrfázisig.
    Azé ez elég hülye megoldás sztem, most csináltam biztonsági mentést a játék mentésekről és töröltem majd kezdtem egy újat mostmár beadta a sejtfázis teljesíttésért járó achivementet.
    Szal hülye megoldásra visszatérve teljesen új mentés kell az achivementekhez nemelég másik bolygón új játékot kezdeni cheat nélkül ehh :S
  • Hmuda
    Sőt, még az alfa lények is tovább adagolják a testrészeket, szóval semmi nem gátol meg abban, hogy mindig mindent megtalálj.
  • Aragorn83
    Most nézem Carlos-nak már összejött. Majd súgd meg kérlek nekem is. :)
  • Aragorn83
    Igen a legjobb szárny van fenn, amivel 5-ös a repülésértékem és egy fűszergejzirről indulok és mégsem jön össze :( Legalább azt látnám mennyi hiányzik...

Igen, ha megtelt a fejlődés mutató utánna is gyüjtheted még a csontvázatkat és bárhányszor módosíthatsz a lényeden.

Szerencsére az ach.-ek nálam gyűlnek. Már van is 21 darabom :)
  • adios
    Igen,lehet utána még csontvázakat gyűjteni és fel is szerelheted a begyűjtött alkatrészeket.
  • Venom
    Én nemtalálltam rá opciót. Engem az idegesít hogy még a lénylaborral alkotott lényekből kíszült űrfázisi formát nemtudom feltölteni a Spore pédiára :(
    Nameg azis hogy az achivementeket nemkapom meg :S
  • Venom
    Legjobb szárnyal próbáltad? Valameik nap találtam youtuben egy videót, igaz véletlen de gyereknek ez úgyjött össze hogy egy gigász elhajította a fenébe :D
    Hmm vajon egy átlagos kezdőbolygó felülete hány négyzet méter lehet? Najó ez hülye kérdés inkább valami más.
    Ha lényfázisban megtelik alul a fejlődés mérő akkor még lehet csontvázakból alkatrészeket gyűjteni illetve módosíttani egy utolsót a lényen? Nem próbáltam még gondoltam megkérdezem.
  • Aragorn83
    Ezt az automatikusan föltötl mindent, amit elmentek ezt ki lehet valahol kapcsolni?
  • xido
    ehhehe..mibe futottam bele és nagyon nem mai:)

Ebben az ügyességi játékban az evolució folyamatát járhatjuk végig. Kis mikroszkópikus lényünkkel kell a tápláléklánc csúcsára fejlődnünk. A PREY ablakban láthatjuk a prédáinkat, mindenki más ránk vadászik!
    A küldetések változatosak (táplálkozás, menekülés, párválasztás, tojás és fiókaörzés, és fejlődés...), a grafika szép, és a hangok is rendben vannak.
    Kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozás.

bocs az OFFért
  • Aragorn83
    Megcsinálta már valaki a "Dongó röpte" ach.-et. Az a feladat, hogy földetérés nélkül repülj 200 métert. No most én egy fűszergejzírről indulok, az fölvisz jó magasba, de egyelőre mégsem jön össze a 200 méter... :(
  • Venom
    Csináltam a harcos fajomnak egy bannert a MySpore oldalra aláírásnak :)
  • Rip
    Nem lehet szétszedni a gerincet, másképp volt megoldva (általában végtagot tesz be, amiről lekapja a kézfejet, és tesz rá egy fejet/szájat).
  • KNORBI
    Láttam olyat, hogy két nyakon volt két fej, valahogy szét lehet szedni a gerincet, nem tudjátok hogyan?
  • Gando
    egyszerüen három 3 szájat raksz le és mindhez 1 vagy 2 szemet
  • KNORBI
    Valaki írja le, hogy hogyan lehet 3 fejet csinálni. A FAQ-ban sem találtam leírást.
  • Rip
    És képzeld el, hogy így forog körbe-körbe :D
  • MadBence
    lol :D a répaember nagyon durva
  • Rip
    Jól van gyermekem, kövesd az egy igaz hitet!

Répaember extázisban :)

• Gando
    hajaj elég csórók :D
  • Rip
    Haha, de azért ez sem volt rossz :) :
  • olcsy11
    Degááz Carlomus birodalom azt akarja, h elpusztítsam Carlomus birodalmat, csak anniy a különbség, h másmilyen az öltözék :D
  • Gando
    kössz akkor Vogon :D

amúgy szerintem egyszerű és dizájnos űrhajó :D csak a festést kell még valahogy megoldani mert az nem lett valami jó :D és tök mókás vele repülni :D
  • olcsy11
    mit találtam :D
  • bigapó
    az egyből odaugrasztja?

mert Én eddig a num + - használtam, de az is ugyanolyan, mint a görgő, azaz lassú.
  • Voltan
    Ne a görgővel zoomolj, mert az tényleg idegölő. Inkább a Home-End kombót használd, gyorsabb, kényelmesebb.
  • Cat 02 #6482
    Huh, van vmi lövegtorony 500k ért, az elvileg véd.
  • doxadmin
    Akkor ennyi? eljutottam a galaxis közepébe, rájöttem hogy a galaxis 99%a a groxoké, volt egy kis videó, azt kész.
  • Hmuda
    Igen, nem, nincs.
  • Mikiller
    Hello!

Kérdéseim lennének.:) Nektek is csak egy űrhajótok van űrfázisban? Esetleg még a szövetséges ha ad egy kis gyengét azt lehet fejleszteni?
    Kilépek a bolygómról egyből megtámadnak, mehetek vissza. Nincs valami
    módszer védeni a bolygót? A sok ki-be zoomolást nem lehet átugrani?, mert az őrít meg.
  • hen-tes
    Hmm, nah ezeket akkor meglesem. :)
    Thx

Amúgy a gépigény tök jó, nem gondoltam volna, hogy a notebookomon egyáltalán elindul, de tök játszható.
    Igaz nincsenek dx9-es effektetk, de így is szép.. :P
    x300-as vga, 1.6-os pentium m, 2 giga rammal
  • Venom
    Igen az a felhőszívó nem fogy ki viszont energiát használ :)
    Későbbi terraformállás utánn fogsz kapni még jobbat is pl meleg felhőszippantó ami egyszerre melegít és légkört is csökkent ennek párja is lessz ami a hideg felhőszippantó. Utánna majd kapsz még hideg, meleg felhőgyűjtőt is.
  • Cat 02 #6475
    Hm, én mindig megakadok, mert nem tudok továbbugrálni :S
  • HErBY30y
    Én úgy csináltam. Egy ártatlan Grox-ot se nyírtam ki.
    Vettem egy csomó energia meg élet feltöltőt és mindíg belőttem magam vele ha gond volt és eljutottam a közepébe....ott már csak egy erős zoom és kész..:D
  • Cat 02 #6473
    Galaxis középpontjába Kamikazezézni kell ?