Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már csak egy háburút kell indítanom hogy meglegyen egy jelvény ami megabombát ad csak nincs kit megtámadni
2szövetségesemet pedig nem szeretném😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
DFTBA ಠ_ಠ
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Þór vígi þessi rúnar
2e nem olyan nagy összeg ha már az ember 13k-t kipenget érte 😛.
A készítõi videó független érdekelne 😄
nekem nem kell, hogy magyar legyen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
-Baromi jó kis igényes kartondoboz.
-Nagy fasza 120 oldalas könyvecske, ami tele van rajzokkal és mindenféle lénnyel, jármûvel, épülettel és egyéb dolgokkal, ami alapján akár meg is lehet õket csinálni a kreátorban.
-Egy részletesebb kézikönyv, mert az alap az "csak" 60 oldal, ez meg 100, bár szerintem ez a kreátor taglalása miatt több, mert én nem nagyon láttam benne plussz tippeket, viszont színes.
-Egy majd egy órás filmecske a National Geographic elõadásában, persze Will Wright is ott ólálkodik 😊
-Hogyan készült a Spóra kb. 25 percben.
-Egy picike, de szerintem tök igényes poszter.
-Jó illata van 😄 Tudjátok az a fasza friss, de valahogy mégis más, mint egy DVD toknak... Jó ez utóbbi a kinemszarjale kategóra, de nálam ez is plussz...
Így elsõ nekifutásra kb. ennyivel több. De azt hiszem 2K a kölünbség, ami azért nem akkora összeg.
Amúgy ha veszed, akkor mindenképpen a GE verziót ajánlom, ugyanis az is magyar, de az extrák simán megérik a kis plussz pénzt! Na örülök, hogy beszéltünk.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
oszt hülye fejemmel tettem egy kóloniát a groxok mellé, ugy ha esetleg meg is halok, mindig oda rak vissza... bár onnan vissza tudnék találni, de mire hazaérek... ez nem star trek voyager<#banplz>#banplz>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Érdemes idõvel beszerezni, ha elnyeri a tetszésedet a játék, mivel bõdület mennyiségû anyag érkezik a játékosoktól. Persze az is igaz, hogy a Maxis sem bánt fukar módón velünk, mivel õk is passzíroztak bele bõven mindenbõl, szóval egy darabig nem fogod megunni. Gépeden amúgy jól játszhatóan fut? Csak azért kérdem, mert az egyik gépem az pont olyan mint a tied és ha vmi gebasz lenne a másikkal, akkor azon játszánam. Ugyanis Spore nélkül nem telhet el nap. Ebbõl nyilván levetted, hogy rákattantam, mint ... tökmind1, szóval beszívott 😊
akkor kezdhetem elõlrõl 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egy másik 2 rejtett Achievementet akkor kapsz meg ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amennyiben eredeti játékod van, akkor feltöltheted a spore-pedia-ba a lényeket és akkor azokkal mi is találkozhatunk.
Illetve te is a mienkkel.
Þór vígi þessi rúnar
és elnézést ha ez itt nem szokás
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
jelenleg még ismerkedem a játékkal, vissza tudom tölteni, vagy kezdhetem elõlrõl?
a 4 mancsot nem próbáltátok?
vagy mondjuk egy oroszlánnak, elõl keze van? 😊