8545
Spore
-
#6556 Heh, mekkora poén. Ugyebár visszatöltöttem, de a kék viszony megmaradt. Elindultam befelé és persze még mindig szét akarták lőni a hajómat, de mikor túlságosan lecsökkentették az életerőmet, egyszerűen benéztem egy bolygójukhoz, javítottam, majd mentem tovább. Határozott egy faj. -
#6555 Mint kiderült achievement nem jár érte, csak egy űr-badge (Dance with the Devil, az utolsó rejtett badge a listában). Ráadásul nulla pont jár érte az alsó sávon, szóval csak hátrányom származik belőle. :-(
Reload. -
#6554 Hehehe. Az nem rossz :D -
#6553 Nem, de egy teljes spirálkar ellenem fordult. :D
Ez mind egy szálig hadüzenet.
-
#6552 Még mindig lőnek rád? :D -
#6551 Heh. Egységesen -200 pont mindenkinél mert szövetkeztem a groxokkal. Aranyos. :D -
#6550 Itt van a lsita mivel értem el.
Kaptam is egy Grox hajót a flottámba, de most hogy mindenki ellenem fordult lehet nem kötök szövetséget.
-
#6549 Igen, ezzel meg is oldottam. Nem semmi.
Szövetségesek lettünk, de amint ez megtörtént az egész galaxis egy emberként fordult ellenem, annyi üzenet jött egyszerre, hogy pár másodpercre ki is akadt a kép. :P
Achievement nem jött eddig, de remélem idővel meglesz. -
#6548 Erre is van achievement, hogy akarod még jobban javítani a kapcsolatot? -
#6547 első ránézésre a végső kipusztításuk tűnik jó megoldásnak :)
ilyen mocskokkal án nem barátkoznék, max azért, hogy jól hátbadöfhessem őket :) -
#6546 Amúgy mekkora kőkemény lenne szövetséget kötnél velük :D -
#6545 Hmm. Állítólag szeretik ha bolygókat robbantasz a közelükben :) -
#6544 Ja igen, még elkezdtem kereskedni velük, ami szeirntem 10-nél nem fog többet javítani. El akarom érni a zöldet, mert ahhoz már csak 25 pont kell, miután feltöltötte a kereskedés (sajnos a sima seftelés is kizárva mert még így se engedi, hogy eladjak nekik fűszert). -
#6543 Itt sem agresszor, küldi nekem a "sok" pénzt, hogy ne bántsam :) -
#6542 Van még ötlete valakinek, hogy mivel lehetne növelni? Terraformálás kilőve, mert az nekik rossz, más meg nem jut eszembe.
Persze hiába kék, attól még ugyanúgy támadják a hajómat ha bemegyek a területükre, de legalább nem buzerálják a bolygóimat.
-
#6541 Carlos téged mennyire molesztálnak, tekintve hogy neked már minden megvan... :D vagy majdnem minden -
#6540 ööö tudom hogy utálni fogtok ezért, de nem lehet valahogy megszabadúlni teljesen a groxotól? (tehát cheat vagy egyéb megoldás?) Mert engem borzasztóan irritál hogy léteznek, tehát ez nem a csít kihasználása lenne számomra hanem élményjavítás :D -
#6539 Akkor az tökmind1 lenne, hogy a bolygó valójában mennyit ér? (T szint, és fűszer típus)
Ez így elég butácska. -
#6538 az csak azt mutatja hogy mikor veheted meg... -
#6537 Na lényfázisban sikerült legyőznöm egy gigászt. Sajna achivementet nem kaptam meg :( lehet falkahívás miatt mert nemén vittem be az utolsó sebzést.
-
#6536 szerintem az számít, hogy mennyit kereskedtél már velük. Ezt jelzi egy ábra amikor belépsz a rendszerbe, fent találod. ha maxon van akkor meg tudod venni 500e-ért, nekem is sikerült. -
Savmacska #6534 -
#6533 Engem EZ láttán féktelen röhögés és nagyfokú szánalom fogodt el... XD -
#6532 nekem volt mikor 500 ezret is elfogadták. a terraformálás meg benne van a faq ban... -
#6530 Sajnos kifogytam a komplexitásból. Pedig még díszítgettem voln apicit. A hátulja így elég mezei :D -
Savmacska #6529 Srácok ott tartok h keresnem kell egy másik civilizációt és kommonikálnom kell velük de nem tudom melyik bolygóra meg hova menjek segtsetek kérlek titeket -
Neton #6528 Mi a címe a gammának?:D -
Neton #6527 Ez nagyon kúl. A hátsó farokrészt mivel csináltad meg? -
#6526 WOW!!! ez nagyon jó ... brrr kiráz töle a hideg :D
-
#6525 Ez meg a legújabb. Az Omnivisor
-
#6524 de a társak jó drágák. alapfegyvereim vannak, mert azok is jó drágák. vagy követnem kellett volna azt a stratégiát, amit egy 5 éves is, hogy őrtorony + fejlesztés, aztán egyedül legyalulni mindent fullra techelve? -
Cat 02 #6523 Elején engem is szétszedtek, de társal már nem. -
#6522 űrfázisban vagyok, de szerintem itt valami alapvetőt nem vettem észre, ennyire nem lehet szar.
van ugye 1 űrhajóm (+1 szövetséges) Tegyük fel nekimegyek egy bolygónak. rögtön rámjön 4 űrhajó, plusz az őrtornyok szétszednek.
esélyem sincs. hogy lehet több űrhajót csinálni?
a kereskedelmi útvonal mire jó azonkívül, hogy eszméletlen pénzösszegekért megvehetném a bolygót a végén? Pénzt keresni is kb lehetetlen nekem mivel háborúban állok esélyem sincs begyűjteni a fűszert meg küldetéseket csinálni.
a civilizációs fázisból okulva, a szövetségesek kiépítése (habár van pár) meg felesleges, mert úgyis le kell ölni a végén őket, hogy továbbengedjen a játék -
#6521 pénzszállító rulz -
#6520 Pár új űrhajóm:
-
#6519 Azon vagyok, csak most meló van meg hétvége:)) -
#6518 megtelik és gratulál hogy elérted a legnagyobb rangot hip hip hurá... kb ennyi :D amúgy menny el a galaxis közepére zuzzál keresztül a groxokon... -
#6517 Igen?
És ha alul megtelik a fejlődési csík akkor mi lesz? -
#6516 az azt jelenti hogy milyen messze vagy a galaxis közepétől -
#6515 Hát nem egy Süsü, de aranyos:))
gyors kérdés is van:
Űrfázisban alul a fejlődési csík fölött van egy kis UFO, az sokkal visszább van, mint a fejlődési csíkom, az gáz?