Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem vhogy 10 perc alatt kéne, mert barát a faj, de a másikaktól meg azt a küldetést kaptam 😛

Carlos
Nemcsak a civ fázisban van!

Þór vígi þessi rúnar

Firerock
hogy tudok új ûrcivilizácioókat keresni?
már csak egy háburút kell indítanom hogy meglegyen egy jelvény ami megabombát ad csak nincs kit megtámadni
2szövetségesemet pedig nem szeretném😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kicsikiraly
a kezetlen lények azt hiszem a szájukban fogják az eszközt. (vmi ilyen kép van a fejemben, láttam valamikor még spore release elõtt)

DFTBA ಠ_ಠ

Venom
Hmm. csak nekem nemmûködik a Spore fórum firefoxal? Opera behozza. De ezeknek is mostkell fórumot cseréllni :S tegnap írtam nekik a problémával kapcsolatba hogy csak sejtfázissal tudok játékot kezdeni holott már ûrfázisban tartok. Többen is jelezték hogy fennál nekik eza probléma.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Gando
az a civilizációs fázisban van... és úgy gyõztem le a másik (vörös <#idiota>) nagybirodalmat 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Venom
Na nekem a szívókát nemsikerült megtalálnom viszont raktam rá mindkét szályból és úgyis jó ha nincs szívóka 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Carlos
Vagy: vannak olyan cuccok amiket a filozófia ad és egy gombnyomással elfoglalod: Fanatical Frenzy.

Þór vígi þessi rúnar

Gando
kereskedelmi útvonal ----> késõbb megveszed a BOLYGÓT <#idiota>

hogyan kell békés úton elfoglalni egy várost? (ürfázis)

ALIENwoods
😄

ALIENwoods
Kösz a választ.

2e nem olyan nagy összeg ha már az ember 13k-t kipenget érte 😛.

A készítõi videó független érdekelne 😄

Mike at home
akkor majd ebay
nekem nem kell, hogy magyar legyen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gando
igen így értettem hogy a dobozban van több cucc 😄 mégmielõtt félreértenétek

Játékban nem kapsz semmi plusszt, ha erre gondoltál. Sok ilyen kiadás van ami a játékba adott plusszokkal kecsegtet, de a Spore GE nem ilyen. Viszont ami miatt én legalábbis jobb vételnek tartom:

-Baromi jó kis igényes kartondoboz.
-Nagy fasza 120 oldalas könyvecske, ami tele van rajzokkal és mindenféle lénnyel, jármûvel, épülettel és egyéb dolgokkal, ami alapján akár meg is lehet õket csinálni a kreátorban.
-Egy részletesebb kézikönyv, mert az alap az "csak" 60 oldal, ez meg 100, bár szerintem ez a kreátor taglalása miatt több, mert én nem nagyon láttam benne plussz tippeket, viszont színes.
-Egy majd egy órás filmecske a National Geographic elõadásában, persze Will Wright is ott ólálkodik 😊
-Hogyan készült a Spóra kb. 25 percben.
-Egy picike, de szerintem tök igényes poszter.
-Jó illata van 😄 Tudjátok az a fasza friss, de valahogy mégis más, mint egy DVD toknak... Jó ez utóbbi a kinemszarjale kategóra, de nálam ez is plussz...

Így elsõ nekifutásra kb. ennyivel több. De azt hiszem 2K a kölünbség, ami azért nem akkora összeg.
Gando
több cucc van benneeeeeee

ALIENwoods
Rákerestem de nem igazán értem mi a jobb a GE változatban, esetleg mivel több mint a sima?

ALIENwoods
Linkelsz ilyen grafon egy sejt fázisos és úrbolygós képet is? 😊 érdekel

Okszi, akkor nem lesz gond. Köszi az infót! Ja az olcsó árak 😊 De ez mostan nem lesz eladó. Ezt elvbõl nem adom el, akárcsak a Diablo II-t. Ugyanis ez a játék minden fillért megért, noha pénzben ez 14eFt-ot kóstált, szóval messze nem filléres összeg.

Amúgy ha veszed, akkor mindenképpen a GE verziót ajánlom, ugyanis az is magyar, de az extrák simán megérik a kis plussz pénzt! Na örülök, hogy beszéltünk.
zsutyesz
😄DD

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

tarti19
nálam 1900*1200-ba maxon fut a cucc, szerintem egyáltalán nem kell neki nagy gép sõt... amúgy jóóóóó, csak ezeka városos dolgok túl könnyûek😞

Mike at home
jó, majd akkor tõled megveszem 4k-ért 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
simán fut, 1680x1050-ben

Gando

Pluskast
Elvileg van olyan opció ami megmutatja, hogy melyik útvonalakon jártál már. Az be van kapcsolva neked?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

akyyy
hajjjaj baj vanb😄 nincs valami térkép a féreglyukakhoz? mert belementem egy csomóba és eltévedtem:S nem találok haza<#idiota> mindgi a galaxis másik végébe tesz.

oszt hülye fejemmel tettem egy kóloniát a groxok mellé, ugy ha esetleg meg is halok, mindig oda rak vissza... bár onnan vissza tudnék találni, de mire hazaérek... ez nem star trek voyager<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Másodjára nem fogod 😊

Érdemes idõvel beszerezni, ha elnyeri a tetszésedet a játék, mivel bõdület mennyiségû anyag érkezik a játékosoktól. Persze az is igaz, hogy a Maxis sem bánt fukar módón velünk, mivel õk is passzíroztak bele bõven mindenbõl, szóval egy darabig nem fogod megunni. Gépeden amúgy jól játszhatóan fut? Csak azért kérdem, mert az egyik gépem az pont olyan mint a tied és ha vmi gebasz lenne a másikkal, akkor azon játszánam. Ugyanis Spore nélkül nem telhet el nap. Ebbõl nyilván levetted, hogy rákattantam, mint ... tökmind1, szóval beszívott 😊
Lobsterman
Persze. Nekem már 4k downloaded content itt csücsül a gépemen. Ebbõl kb 1k barátlistából, és sporecastokból

Mike at home
megvallom így elsõre a 12k-t sokallom érte (de ez ugye off)

Pluskast
Amúgy jól sejtem, hogy a gép önnálóan magától is letölt?

Mike at home
aha
akkor kezdhetem elõlrõl 😊

Hmuda
Erre van a játék. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lobsterman
Azt nekem is sikerült 😄
Egy másik 2 rejtett Achievementet akkor kapsz meg ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megtalálod és felrobbantod a földet.

Pluskast
Jut eszembe Hmuda. Engedelmeddel letöltöttem az összes lényedet <#vigyor>

Hmuda
Hehe. Megvan az elsõ rejtett achievementem. "General Custer" 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lényeg, hogy lény fázisban harminc társat kell elhaláloztatni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Nyomhatod nyugodtan.
Amennyiben eredeti játékod van, akkor feltöltheted a spore-pedia-ba a lényeket és akkor azokkal mi is találkozhatunk.
Illetve te is a mienkkel.

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Amúgy én azt vettem észre tegnap, hogy mindenevõként a gyümölcsevéstõl a csúszka sokkal nagyobbat mozdúl el a növényevõ felé. Húsból sokkal többet kell zabálnod, hogy a húsevõ felé mozdúlj el.

Lobsterman
Olyan szájakat lehet találni amilyen étkezési habitussal befejezted a sejtfázist. Az nem számít milyen száj van rajtad, csak az hogy hogyan kajáltál. Plö ha sejtfázisban többnyire húst ettél, de mindenevõ száj van rajtad, akkor is csak húsevõ szájakat fogsz találni lényfázisban

Pluskast
Nos ez egy érdekes dolog én pont tegnap kezdtem el egy mindenevõ lényt csinálni. A lényeg hogy ha a sejtfázisban megszerezted a szívókát akkor egyensúlyban kell tartanod az étrendedet. Ha megnyomod a T gombot akkor jobb oldalt mutatja egy nyíl, hogy milyen állapotban vagy elvileg ha szívókádat megszerezted akkor minden evõ vagy, de már a sejtfázisban ügyelned kell arra hogy húst is egyél és növényt is. Ha ugyanis túl sok húst eszel egy idõ után a mutató átcsúszik a ragadozó felé ha meg csak gyümölcsöt eszel akkor a növényevõ részbe megy. Ha e kettõ közül valamelyiket eléred onnan már nincs visszaút. Szóval a kiegyensúlyozott táplálkozás a lényeg és nem számít, hogy milyen "fejed" van😊

Mike at home
mindenevõvé csak a vízben lehet válni? vagy a parton is? kint ugyanis nem találtam mindenevõ szájat

Mike at home
enyém most így néz ki, a szárnyait elcsesztem, de a törzsi fázisban nem tudok rajta már változtatni

és elnézést ha ez itt nem szokás

Pluskast
Csak bátran😊

Pluskast
Próbáltam. Félig-meddig sikerült is...

Mike at home
szokás ide lényeket belinkelgetni, kinek milyen van?

ALIENwoods
Embert alkotott már valaki? 😄

sith7
köszi, megnézem...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Lobsterman
Ha nincs keze a lénynek, akkor a szájukban fogják a szerszámokat.

Pluskast
CTRL+S a mentés szóval igen vissza tudod tölteni. A 4 mancsot nem próbáltam én per pill egy félig majom félig ördög lénnyel vagyk akinek a hátán hatalmas tollas szárnyak vannak😊)

Mike at home
köszi szépen
jelenleg még ismerkedem a játékkal, vissza tudom tölteni, vagy kezdhetem elõlrõl?

a 4 mancsot nem próbáltátok?
vagy mondjuk egy oroszlánnak, elõl keze van? 😊

Pluskast
A lényeddel addig maradsz abban a fázisban amig csak jól esik. Ugyanis csak akkor lépsz egyet tovább, ha megnyomod ott bal alul a gombot. Én is maradtam már tovább csakazért, hogy össze szedjek még pár cuccot. A lényedet viszont a törzsfejlõdés szakasza után már oly módon ahogy ott lehet nem tudod megváltoztatni többet.