8545
Spore
  • Aragorn83
    Itt van még egy érdekes kép. Gondolom azé a lényé lehet, ez a lábnyom, akinek a csontvázát felfedeztem. Gigászé biztos, hogy nem lehet ők ennél kisebbek és nem hagynak ilyen lenyomatot.
    Egyébként azt sajnálom, hogy a repülésre képes lényeddel nem tudsz az ilyen sziklából készült természetes képződményeken megpihenni. Milyen jó lenne így szétnézni a környéken. :)

• Zan
    Sziasztok!

Arra lennék kiváncsi,hogy hogyan tudom kisebb csapatokra bontani a törzsi fázisban a törzsemet és azokat gyorsbillentyűkkel irányítani?Vagy ilyen lehetőségem nincs?Csak mert elég macerás így kijelölgetni mindig egy kettöt a csapatból és akkor ízokat elküldeni ide oda,a másikakat megint kijelölni,azokat máshová küldeni...de ha nincs ilyen lehetőség akkor nem baj,valahogy majd csak megszokom..
  • Rip
    Meteoritot én is találtam, de óriáscsontvázat nem. Jól néz ki!
    Nekem az egyik erdőben játszott nagyon sejtelmes zenét, mintha műszerek pittyegnének, meg halk rádióadás lenne, de nem láttam semmit. (Visszamenve az erdőbe mindig ott az az effekt, majd csinálok róla videót :) )
    Amúgy belelendültem, és másodszor a lényfázisban összeszedtem minden összeszedhető alkatrészt :) Már nincs több csontváz a földön, és az alfák sem adnak már testrészt.

• Aragorn83
    No akkor az első képet megpróbálom mégegyszer:

• Aragorn83
    Íme két kép amely két érdekességet mutat be a lényem szülőbolygójáról. Az első egy nagyobb meteorit darab. Gondolom meteorzáport és rémülten futkosó lényeket már mindenki látott a játékában. :)

A második kép egy hatalmas csontváz, talán egy gigászé lehetett egykoron. Az érdekesség még az, hogyha bementem a csontok közé, sejtelmes zenét adott be.... :)

• Lobsterman
    Nekem egyébként ami bejött fejlődési útnak az a húsevő-ragadozó-barátságos-gazdasági. Így csupa olyan képességet kapok űrfázisban amiket kihasználok(barátságos üdvözlés, fűszerláz, hajó életerejének és sebzésének a feltornászása). Egyetlen hátránya hogy Lovag leszek így a végén, akinek nem túl jó a képessége(MiniMe), de utána már át lehet térni zealotra némi munka árán, de sok barátkozással és kenőpénzzel megoldható, a járulékos képességeknek köszönhetően meg mindegyik nagyon megy :)
  • Cat 02 #6590
    Aham, nekem ilyen gondom nem volt, végig öltem :) Másodikra meg csak spanolok majd.
  • Lobsterman
    A fejlődési csík végén mindig ott van kis ikonokként hogy mit fogsz kapni ha úgy fejezed be a fázist.

Amúgy itt van egy kis eligazítás hogy hogyan leszel egy bizonyos kaszt a végén. Szürke középpontból indulsz, egy pötty egy fázisban való elmozdulás.
  • Gando
    oké köszi
  • Carlos
    jaja. De lehet változtatni filozófiát. Sok küldit kell megcsinálni egy fajnak és akkor lehet.
  • Carlos
    nézd meg a medálok leirásában, a help-ben, vagy a kézikönyvben.
    Lehetőségek garmadálya áll előtted.
    Énmeg fejből nemtom.
  • bigapó
    ja persze, mert attól függ milyen szinten léptél ki az űrbe:))

akkor nekem is aggresszívként azért van kalózhívás:)
  • Gando
    és még 1 kérdés, badgeből lehet megszerezni azokat a terra formáló cuccokat amik energiából mennek?
  • Gando
    óóó nagyon jó, akkor én is erre törekszem :D
  • Carlos
    igen, neked az.
    Nekem a hazateleport volt, most meg a vallási fanatizmus. :)
  • Hmuda
    Minden olyan képesség benne van a kézikönyvben amit a játék során kapsz a fázisok különféle befejezéseiért.
  • Cat 02 #6580
    Egyébként űrfázisban van különleges képesség ? vagy nekem a kalózhívás lenne az ?
  • Carlos
    Esetleg amit Hmuda is csinált: pár bolygómegsemmisítéssel felviszed olyan szintre, hogy szóba álljanak veled és ekkor vállalsz be pár küldetést.
    Persze lehet, hogy a többi nép is megorrol egy kicsit, de azokat könnyebb kiengesztelni pénzzel és kereskedelemmel.
  • Carlos
    Nekem ilyen nem volt még.
    Esetleg próbáld meg a diplomáciával megédesgetni őket. Lecsapsz egy városházát az 10 plussz, egy kis pénz is jól jöhet, meg nyalás.

Ok, megpróbálom majd, bár most nem vagyok játékközelben, a páromnál vagyok és spore hiányom van.
  • Mester
    jó az világos normál helyzetben mivel lehet javítani a dolgokon. De jelen esetben ha megpróbálok dialogust kezdeni annyit ír hogy " grox will eliminate you";p és azért kellene annyira feljavítani a kapcsolatot hogy ne legyünk "war-ban" és tudjak küldetéseket válalni stb. na ebben az esetben mivel lehetne javítani a kapcsolatot.
  • Cat 02 #6576
    De ha csak az az opció van h találkozunk csatamezőn eléggé gázos :D

Azt vhogy meg lehet adni a katonáknak h ne lőjjenek maguktól ? :p

1ébként mester, próbáld meg h odamész és tolsz 1 tüzijátékot a városa felet t:D
  • Carlos
    Küldetések!
  • Carlos
    will bácsi... :)
  • Carlos
    50-ig lehet elhúzni a küldis számlálót.
  • Carlos
    Engem egyáltalán nem!
    Kialakitottam velük egy semleges-normál viszonyt és csak akkor macerálnak, ha odamegyek, amúgy békén hagynak.
  • Cat 02 #6571
    OMG, addig elfoglaltad ? :O
  • MadBence
    A groxok alapvetően az ellenségeid, nem hinném, hogy túlzottan barátkozóak.
  • bigapó
    Én őszintén szólva John Lennon-nak néztem, de ez azért lehet, mert nem ismerem arcról ezt a Will csávót:)
  • Venom
    Na senkinek nem tűnik fel Will feje a képen? :D

magus:
    Te hajódon kívül csak a szövetséges hajók lehetnek veled.
    Alul minél nagyobb a fejlődés csík annál több. Maximum 5 hajó mehet veled.
  • magus
    szóval, valaki? tényleg nem lehet több hajóm, és azzal az eggyel kell kiírtani az egész galaxist?
  • Hmuda
    Még három.
  • Mester
    sziasztok

Ha xy ok miatt war fázisba kerültem a Grox-okkal(akkor ugye beszélni se lehet velük hogy adományokkal javítsam a viszonyt vagy questeket vegyek fel) mivel lehetne javítani a kapcsolatot, hogy a dialógusok elérhetőek legyenek?;o

köszi a válaszokat
  • Aragorn83
    Igen. Ezt én fedeztem fel nem is olyan régen. Legalább Hmuda hasznát vette, meg én is :DD

Hmuda: Hány rejtett dolog (badge, achievement) van még nálad? Úgy vélem már nem lehet túl sok... :)
  • Zan
    Sziasztok!

Hm..jó kis topic!:)Egy kérdésem lenne,ami meglátásom szerint nincs benne a Faq-ban(ha mégis,lecci irja meg valaki,hogy hol):

Amikor nézegetem a Járáspróbánál azt,hogy milyen táncokat tud a lényem,hol tudom kiválasztani,hogy mit táncoljon?Vagy azt nem lehet,mert láttam,hogy nem csak egyféle módon tud táncolni,viszont mindig ugyan zt nyomja,ha éppen barátozásról van szó.Ne tudok vele másképpen táncolni,csak egy féle képen akkor...:S!

Hogy van ez?

zan
  • Venom
    Hmm ez vajon easter egg? :D
  • hen-tes
    Grat! :D Nem semmi..
  • 5c0rp330n
    mondom én, közellenséggel nem szövetkezni kell, hanem írtani :)
  • JackSparrow88
    Nekem már csak a kékek vannak akiket még el kéne söpörni vhogy de nem lesz könnyű mivel 5 városa van mint nekem és védve is van. Ha sikerül kinyírnom és már csak én maradok akkor vége is, nincs több fejlődés már?
  • Hmuda
    Még nem néztem, de mostmár tuti nem caplatok el odáig. :P
  • Lobsterman
    Ha zöldig felviszed őket, de nem szövetkezel velük akkor is támadnak? Mert ha nem, az az igazi jóság.