Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
<#ijedt><#guluszem1><#guluszem1><#eljen><#eljen><#eljen>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

H kell screenshotot csinálni ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lobsterman
Az új hajóm. Anubis, a lélekfaló 😊

Carlos
Én igen. Érdekes volt!

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
Megnézte már vmelyik GE-s a NG filmet? én most azt hiszem nekifogok 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Carlos
Cobra Embrace odab***sz.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Juteszembe, az enyém méhecske a tied darázs... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Jó, hát nem is gondoltam komolyan 😊
Szerintem rákeresnék arra h wasp, 8k találatot kidobna amiknek a negyede hasonlítana az enyémre is és régebbi lenne szóval ennyi. Ez egy kommersz design. De baromi jól tud kinézni 😄

Carlos
Az az igasság, hogy nem is gondoltam, hogy te is csináltál már ilyet. Szóval csak így utólag tünt fel, hogy jé télleg.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Ja és lábdesign-t is loptam tõle tegnap 😄

Lobsterman
Megnéztem. Hát nagyjából csak a lábak de kiegyezhetünk a döntetlenben 😄
Nem mintha én nem lopkodnék ötleteket mindenfelõl.

Más: nézzétek meg Denrin lényeit/jármûveit. Érdemes. Durván szépeket csinál a srác. (Én pl az õ Swarm ûrhajóját látva csináltam meg a darazsam xD)

Hmuda
Csináltam egy tûrhetõ Enterprise modellt ûrhajónak (akiknek bent vagyok a listájában azok gondolom már úgyis beszerezték) és gondoltam csinálok pár képet, de félúton nem semmi látvány tárult elém.

Ilyen napfogyatkozást se mindennap látni.

Azért berakom azt a két képet is amiért tulajdonképpen nekivágtam a fotózásnak. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
jééé...télleg... <#zavart1>

(viszont a te Swamp Strider-ed feltûnõen hajaz az én CyberBot-omra <#ravasz1> )

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Hehe. Kis lopós xD
#6113 😄

Carlos
Hétvégén asszonypajtás miatt nem tuttam tolni!

Új ûrhajóm (méhecske):

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Én tegnap már megkaptam. Kicsit rázoomoltam a hétvégén 😄

Carlos
Hmuda: Szerintem is bugos az 1 órán belüli civilizációs fázis. 20-30 perc alatt leradíroztam mindent (videókat átugrottam, nem szerkesztettem lényt, jármûvet) és nem lett meg. <#shakehead>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hehe, egyszercsak kiirta:

Spore-rajongó
Tölts 50 órát Spore galaxisodban!
Szeptember 10, 2008

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
Automata resize van, ami kis méretbe betölti a képet és csak utána húzza ki adott méretre, fullban pedig kattintásra láthatod.

Pluskast
Nekem is volt már hasonló pont tegnap. Csak én egy hatalmas Szaturnusz szerû bolygót láttam😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

akyyy
lekicsinyithetted volna a képeket mert volt vagy egy fél óra mire betöltött a topik

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bigfoot
ûrfázisban vagyok, megtámadtam egy bolygót és volt ott két ellenûrhajó, lövöm egyiket mint az állat,de pont mire meghalna arébb száll követem és egyszercsak feltöltödik a HP ja, és így a másik is..
Nekem meg csak gagyi lézer meg vmi rakéta, asszem kicsit fejleszteni kellene az ûrhajóm..

Lobsterman
Majdnem teljesen megoldható. Ûrfázisban azért lesz jópár csata kalózokkal, bár azt is kikerülheted, max lenyúlnak némi cuccot. Egyébként függõen attól hogy merre fejlõdsz elkerülhetõ szinte minden konfliktus haverkodással és kemény kenõpénzekkel 😊

Hali!

Par oraja kezdtem a jatekot es nagyon bejovos. De meg itt a korai szakaszban szeretnem megkerdezni, hogy menynire van a jatek a harcra kihegyezve? Ugyertem, mennyire lehet elkerulni azt, hogy ne kelljen mas civilizaciokkal hadakoznom? Azt latom, hogy vannak kulonbozo fejlodesi iranyvonalak, de ezekt nagymertekben be is folyasoljak a nepem vilaghoz valo hozzallasat?
Igazabol csak anyagi javakat szeretnek felhalmozni, bekessen bolygokat foglalni, szovetsegeseket szerezni akiket tamogatok/tamogatnak engem, lenyekkel, epuletekkel, jarmuvekkel bibelodni... Szoval kivonni magamat mindenfele harcbol😊 Mennyire lehetseges ez?

Carlos
De. Az open bétát kipróbáltam!
Annyi elég is volt.

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Hopp, elnéztem a screenshotos dolgot. Azért hittem, hogy AA-t használ nála, mert 2560x2048 felbontásban menti el, és ez teljes képernyõn nézve olybá tûnik 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Ja, hátha valakinek új:
"c" bill.: screenshot, szépen leantialiasingolja; alapesetben hud nélküliek, de ez állítható.
"v" videót vesz fel
A minõséget a beállításoknál lehet változtatni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Venom
Hamár látképrõl van szó:

Eddig ezaz elsõ eset hogy lényfázisban láttam egy szomszédos planétát😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Venom
Jajj szegény hernyó 😞 annyira ari ahogy tartja a csomagot 😄

Lobsterman
Kösz Venom. Most csináltam 2-3 órája 😄

Lobsterman
Pár kép így éjszakára
Néhány óriásszörny
A csúf

A rossz

És a baromi ijesztõ 😄

Valaki Godzillának képzeli magát...

És még egy robot is zaklat

Egy szimpla látkép. Gyönyörû ez a játék

És a Föld, a Holdról nézve(enyhe terraformmal) 😊

A végsõ megoldás. Nagyon meggyõzõ. Én ezek után tuti átállnék az biztos 😄

Szegény hernyóm elindult az ajándékával meglepni az egyik törzset...

...de esélye sem volt 😞

Fabio Capello
Ahoy!

Most kezdtem a játékot, egyenlõre ismerkedem vele, de nagyon jópofa 😊

van egy kérdésem az "altopikban", ha valaki reagálna, megköszönném 😊

Venom
Hát én Nvidianál hiába forceolom akkor is csak editorok szinezõjében van AA 😞
Itt a teljes méretû képen jól látható.
Nemértem miért nem raktak be erre opciót. Nameg eza textúra elkenés is.
Gondolhattak volna arra hogy erõsebb géppel rendelkezõ emberkék szeretnék élvezni a maximum részletességet.

Rip
Jaja, nekem is tetszik 😊
Kár, hogy az editorhoz képest elkeni a textúrákat ingame a motor, jó lenne, ha lenne erre állítási lehetõség.
Meg egy kis AA is elférne, a screenshotok veszett jól néznek ki a játékhoz képest. (Nvidianal lehet force-olni, de ATi-nál már bajosabb)

MadBence
pech

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

napi rekord... 4 darab hibát észlelt, és láll üzentet kaptam ma, úgy hogy alig játszottam... ebben 1szer volt csak elötte mentve..

Venom
Lobsterman széplett nagyon ezaz ûrhajó 😊

Hmuda
Megkérnék mindenkit, hogy mindig ellenõrizze, hogy mi van feltöltve neki.

Sajnos a játék automatikusan tölti fel a lényeket minden egyes módosítás után és enyhén szólva idegesítõ mikor már a negyedik alkalommal futok bele ugyanabba a fajba az ûr fázisban, csak mert az egyik váll-lapot lecserélte valaki.

Fázisokként egy verzió bõven elég, nem kell millióegy ugyanabból a lénybõl.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Venom
Na indítottam újabb lényt sejtfázistól. Húsevõ és lényfázisban barátkoztam mindekivel akivel tudtam és a végére Alkalmazkodó lett a ragadozó helyett 😄

Hmuda
Ez nem FPS, hogy hirtelen vége legyen a játéknak valahol. Ez Sandbox, open-ended vagy nevezzük ahogy jólesik. Csak akkor van vége ha te akarod.

Az egyedüli klasszikus értelemben vett "végcél" pont a galaktikus mag volt.

akyyy
eljutottam a galaktikus magba ahol , a másik meg eljutottam a mindenható szintre, de nem ad semmit? tovább nem enged? vagy valami gratuláció hogy végigvittme játékot?:SSS

vagy ki kell nyinri a groxokat? azokat lehetetlen hatalmas tulerõ... max valami godmode módba

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

carlos te se játszottál a wowval, csak hallottál róla, ahogy látom (bár nem vesztettél sokat 😄)

Gando
khmmm ez nem vót jó hasonlat 😄 de értem köszi...
csak az a baj hogy nem tom magamat aggresszívként elképzelni mert én alapjáraton békés ember vagyok MUHAHAAAA 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Carlos
Persze!
Ezeket fogd fel úgy, mintha különbözõ profile-ok lennének.
A Warrior-od sem tûnik el, ha indítasz egy Warlock-ot. (vagymi)

Þór vígi þessi rúnar

Gando
másik kérdés, ha inditok egy új lényt egy másik bolygón, akkor a régi ûrfázisos megmarad?

Gando
hmmm akkor egy darabig nem fogok költeni semmire és csak fûszert gyûjtök 😄

Carlos
Ahogy én szoktam:
piros: 10-15
kék, sárga: 20-25
zöld: 25-35
rózsaszín, bíbor: 40 felett

Eddigi rekord:

Þór vígi þessi rúnar

MadBence
Amennyit nem szégyelsz 😊
najó, szvsz pirosat 10k alatt eladhatod, a sárgát 15-20-ért, kék-zõd 30-40K, a rózsaszínt meg a bíbort tudni fogod mikor kell 😊

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Gando
ööö és valahogy meglehet oldani azt, hogyha már van egy naprendszerben "értelmes" lényem akkor a többi "megfelelõ" bolygómat is tudjam kolonizálni? mert akkor nemkéne elmennem a francba, mindíg 😄

Gando
nekem a vörösért is adtak már 14k-t 😄 csak nem sokáig mert azután már nem kellett nekik, most a lilával üzérkedek 😄