8545
Spore
-
#6636 nem ordítottam, csak nyomatékosan válaszoltam XD -
olcsy11 #6635 jászani... mint általában a játékokban :D -
Savmacska #6634 Ha ordibálsz, akkor sem értem hogy hogy nem lehet hogy nincs vége, mit lehet ebben a játékban végtelenig csinálni -
olcsy11 #6633 :D:D:D -
#6632 Ehhh!!!
SZEMETEK! Olcsy meg itten uszit! -
#6631 ÚGY HOGY NINCS VÉGE B34! -
Savmacska #6630 Ezt hogy érted ?! -
#6629 Nem tudod befejezni az űrfázist. :) -
Savmacska #6628 ha az űrfázist befejeztem akkor végigjátszottam a játékot ? -
#6627 Hát az űrben elvileg rendesen is ki lehet kapni. Azt hittem törzsi-civ-et is előről kell kezdeni ha kikapsz. -
#6626 de majd legközelebb csinálok egy hexagonális bipiramist.. háthajobban tetszene :D -
#6625 pedig nagyoon menő :D dícsérik is rendesen a birodalmak :D -
#6624 Ott is legyőznek a szó legszorosabb értelmében, de mindegyik fázisban újraéledsz, csak a törzsi/civ fázisban annyi, hogy kicsit visszapörgetik az időt. -
#6623 Sőt Venom is "bele tudna szokni határozottan" :D -
#6622 Ezt a kockát 3 sec alatt kitiltanám a játékból :D -
#6621 Már elolvastam az achievementet, csak azt írtad h legyőznek, viszont az első 2ben újraéledsz szóval nem is tudnál nagyon veszteni :D -
Aragorn83 #6620 Azért olcsy se semmi. Ő volt a felbujtó :D -
#6619 Azthiszem ez Carlosnak szóll :D
-
HErBY30y #6618 LoL :):):)
-
#6617 Jóféle... csillagrendszer kialakulás
WE ARE LOST IN SPACE!!!!!!
Há vagy mégse.... :D
-
#6616 Őőő...például hagyod, hogy legyőzzék a lényed? -
#6615 hova raknád amúgy? :D -
#6614 Lol. Jó kis achievement :D
Creature és Cell-ben hogy? :S -
#6613 Na, már csak két rejtett achievemnt hiányzik.
A legutóbbi amit megnyitottam: "Can't Win for Losing"
Mindegyik fázisban legyőztek egyszer. -
HErBY30y #6612 Ez mi zsivány lett. :D
-amúgy nem baj, hogy ide rakosgatom a lényeimet? csak nincs kinek mutogatni, anyámat nem érdekli :D:D:D
-
#6611 Ah, pedig de megnéztem volna a gigász majmocskámat! :D -
#6610 Hihetetlen mennyire debil az AI. Meg akartam nézni milyen mikor legyőznek Civ fázisban, indítottam egyet easy fokozaton, és eljutottam arra pontra, hogy csak egy ellenfelem volt, piros megítéléssel, katonai beállítottsággal, de egyszerűen nem csinált semmit. Övé volt a városok kétharmada amik dögivel ontják a pénzt, de mégis ült a seggén, kettő (KETTŐ) darab egységgel és három negyed óráig nem volt hajlandó megmozdulni. Easy fokozaton szó szerint lehetetlen veszíteni. -
#6609 Na asszem törzsi fázis készen van:)!
Lezuztam minden pirossmily-fejt!Egy kicsit nehézkesen indult a dolog,de végül belejöttem.Elősször mindenkivel jóban lettem,akivel csak lehetett.Aztan szépen szövetséget kötöttem velük...ez szerintem zért volt jó taktika,mert így csak az a 2 faj zaklatott miközben szövetkeztem másokkal,akiknek alapjából bajuk volt velem:)!
Gondoltam megosztom veletek,mi volt az taktika,hátha segítek valakinek vele.
Zan -
#6608 Próbáld ki és ha érdemesnek tartod akkor vedd meg:) én személy szerint nembántam meg mert nagyon bejön a játék és jó látni benne mások alkotásait :)
Aragorn: Az igen :D kenus majommal énis összefutottam már meg kocsiban ülővel. A kenus egyszer gigász volt nálam, sajna nemvolt időm leshotolni mert kiment az áram :( -
#6607 Ja igen azt elfelejtettem mondani hogy kaptam egy nem eredetit kipróbálásra és azzal akartam reggelni.
Tehát ahhoz meg kell venni eredetiben,értem.
De érdemes? Van annyira jó? Nem rég kezdtük a gyerekkel.
Köszi -
Cat 02 #6606 Én általában egyszerre küldtem őket mindenhova, egységben az erő ^^ -
Aragorn83 #6605 Nini kikkel találkoztam a Törzsi fázisban! :)
-
#6604 Hát már megpróbáltam nehogy azt hidd...!!!De sajna nem megy...elég nehéz így...
Te hogy csináltad
mindig ott jobb oldalt kijelölted öket? -
#6603 Eredeti a játékod? Ha nem akkor sehogy. -
#6602 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy hogy kell regisztrálni a játék elején?
Kitöltök mindent de a tovább nyílnál azt írja ki hogy nem feleltem meg a regisztráció követelményeinek.
Mi lehet a baj??
köszi -
#6601 Jó kérdés, ez engem is érdekelne!
Másik kérdés. Mi van akkor, ha már háromszor telepítettem a játékot és szeretném megint? -
Aragorn83 #6600 A mesebolygós badge-t hol keressem majd? Mi a neve annak a bolygónak? -
#6599 Én azt sajnálom hogy ártepülni sem lehet másik kontinensre. Pedig hányszor próbáltam. De félúton bár még tudnék repüln a lény egyszer csak elfárad leesik és megeszi Dagon :D -
#6598 Oriás csontvázat énis találltam már és tényleg elég érdekes zenét adott a közelben :)
Ma az új fajommal űrfázisban egy elég érdekes kinézetű bolygóra leltem :)
Valamint lényfázisban összefutottam egy nagyon ismerős lénnyel :)
-
Cat 02 #6597 Max a ctrl+számot próbáld meg, legtöbb rts-ben működik, de h itt mi a helyeztet, azt nem tom. Talán nem, de 1 próbát megér.