8545
Spore
  • HErBY30y
    Jeee....és akkor gondolom AI irányítja őket, mint a Simsben az énáltalam készített szomszédok. :D:D

West-Ernő csirkém két mordájjal...LoL..:D

• Mike at home
    yeee, meglátogatom a másik lényeimet :)
  • Hmuda
    De, egybefüggő a galaxis.
  • HErBY30y
    Azt nemtudjátok, hogy az elején kiválasztok a nagy spiralgalaxisből egy bolygót ugye és elviszem űrfázisig. Ott csinálok egy kis kolóniát. Aztán mentek és kilépek. Elkezdek egy új bolygót a spirálban. Azzal is elviszem űrfázisig és ott megkereshetem az előző kolóniámat???
    Vagy az elején ez a bolygóválasztás nem egy egybefüggő galaxis, hanem csak úgy mutatja hogy kb, honnan szeretnéd kezdeni?
  • Mike at home
    na ezt pont nem néztem
    köszönöm!
  • Venom
    Átlépek mindíg lényfázisba utánna és utánna lépek ki.
    Ehhez még kell pár majd :) de meglessz.
  • Hmuda
    Az asztali ikon parancssorjában van a végén nekem berakva az angol indításhoz szükséges paraméter.

-locale:en-us

Ezt kell értelemszerűen átírni.
  • Aragorn83
    Szerintem inkább csináld végig. :) Főleg, hogy van rá egy ach. is! :)

• Mike at home
    Szerintetek van rá mód, utólag állítani a nyelven? Ahogy néztem, felrakja az összes nyelvi file-t install-kor
  • Venom
    Hát elején énis sokáig sejtfázisoltam. Legelső alkalommal 30 perc volt :D
    Nekem annyira tetszik hogy néha indíttok egy új sejtet aztán ha elérte a fejlődő sáv a maximumot akkor mentés nélkül kilépek, nekem nagyon bejön a sejtfázis :)
  • HErBY30y
    Azigen..akkor én pancserkodtam?....én szétúszkáltam az agyamat a növényekért meg mindenki betámadt.....sőt aazt a szipóka testrészt vagy mit, amivel rálök néha a sebességre, most találtam meg elöször....eddig mindíg elmenekültek előlem azok akiknek volt..xd...Ja meg azóta az is eszembe jutott, hogy Törzsi meg Civ fázisban nem is tudna lassabban menni az idősáv, mert a konkurensek számától függ..
    -akkor én vagyok még a béna- :):)
  • Venom
    Hát elmondásodra kipróbáltam Nehéz fokozatban a sejtfázist. Nemtudom lehet sejtfázisban már túlsokat barmoltam egész ideáig de nekem kb 11 percig tartott és ráadásul minden megszerezhető testrészt megtalálltam közben :)
  • HErBY30y
    persze a növényevőre gondolok itt :P
  • HErBY30y
    Nekem legalább is úgy, tünt...majdnem 1 órát elvoltam a sejt fázissal....mondjuk a kaja is kevesebb....az utolsó falatot amivel átmehetnék lényfázisba, majdnem 15 percig kerestem és percenként megöltek ilyen kis kezdetleges pici piranyához hasonlítható kis nyomik, mert ha neki mentem ilyen barna petének vagy minek, akkor olyanok jöttek ki belőle, és mindenhol olyan pete volt, alig tudtam szlalomozni..:D:D:D
  • Rip
    Ez a legutóbbi 2 alkotás tök jó lett! :D (A "fa" előttiek)

Hardon lassabb az idővonal?? Az jó, normálon kicsit gyorsnak találtam! Jó hír! :)
  • HErBY30y
    ÁÁÁáááá...csak olyan gagyi, hogy nincs most jelenleg pénzem az eredetire...énis úgy találkoznék véletlenszerűen mások agyrémével....

A növénylaborig megteszi: xdxd

• Venom
    Hát pedig ez sztem tökjó lett :D
  • HErBY30y
    Még a Googleből másolgatva is nehéz élethű állatokat kreálni.:D

• HErBY30y
    Ja, és az idősáv is lassabban halad :P Jeeeeeeeeee
  • HErBY30y
    Én most elkezdtem Nehéz fokozaton a játékot. A sejt és a lényfázis jobban adja így eddig. Sokkal többet számít, hogy mit aggatsz magadra és kivel állsz szóba, meg hogy mikor melyik főképességet (én a szirén ének)használod. Sejt fázisban meg iszonyatos király üldözések voltak. Már néha tiszta GTA volt.XDXDXD
    A lényeg az, hogy én Könnyű fokozaton kezdtem és vittem "végig", és nagyon hiányoltam a kihívást. Mondjuk az Űrfázisban nem, szóval félek is hogy Nehéz fokozatban mi vár ott rám. :P
  • Carlos
    ötletes!
  • HErBY30y
    Majom a fán. :):):)
    Kicsit bénácska lett, de már idegesített, hogy mindíg máshova "pattan" a kar, mint kéne:D

• Mester
    az természetesen megvolt és átolvastam a faq-t is csak kicsit felületesen;p
  • Rip
    Van egy fő cél (eljutni a galaxis közepébe, ahogy már azért párszor pár helyen le volt írva...FAQ, FAQ, FAQ, miért van kiírva nagy piros betűkkel???), de ezt elérve lehet tovább játszani.
  • Mester
    Mert ha igen sztem kezdtem is az új gamet full diplomacy/fejlesztés/herbevő ágon!;)
  • Mester
    tudom hogy 3 hozzászólással ezelött kérdezték és jött válasz is;p de azért a biztonság kedvéért az űrfázis egy neverendingstory akkor?;o(a kiegig legalábbis;p)
  • MerlinW
    Köszi a választ mindkettőtöknek!
  • Cat 02 #6649
    T szintenként egyet.
  • olcsy11
    ez sajna T1-en se marad meg.. na mindegy, akk elfoglalok egy másikat ::)
  • Kicsikiraly
    1. ezt a kérdést nem igazán értem.
    2.kiirtod a lakosságot és kolonizálható is.
  • MerlinW
    Két kérdés:
    - Kolonizált bolygóra lehet több bázist lerakni? Ha igen, hogyan?
    - Nem értelmes lények uralta bolygót hogy lehet magamévá tenni? El kell indítanom a törzsfejlődést monolittal(olvastam, hogy van ilyen, de még nem próbáltam), vagy ki kell irtanom a lakosságot?:)
  • Venom
    Hát szerintem akkor azt hadjad. Max ha T1-et stabilra tudod rakni tovább nem. Nekemis volt ilyen ott T1nél jobbra nemment. Volt egy másik az meg még T1en sem maradt meg.
  • Venom
    Na most nézem csak hogy mien lábnyomas kép :D nemtudom mitől származhat a lábnyom de a feje igencsak kikandikállhatott az űrbe :D
    Nameg erről eszembe jutott valami :)
    "A pázsiton megjelent egy jeti lábnyom... konstatállom."
  • olcsy11
    öööö ez asszem vörös.. XD
  • Venom
    Na igen de azzal se megy sokra ha netán túl közel van a naphoz és visszamelegedik. Bár én most terraforáltam egy bolyfót T2-re ami jó közel van a naphoz igaz csak narancssárga csíkot húz maga utánn XD
    De ha vörösbe van azt úgy vettem észre hogy hiába terraformállod.
  • Cat 02 #6641
    Később lesz fagyasztósugár amihez csak energia kell.
  • olcsy11
    deszaar.. :S akk most fölöslegesen kolonizáltam :S
    egyébként a naprendszerben 2 jó nagy kék nap van.. xD
  • Venom
    Telepíts növényeket meg állatokat. Ha ígyis visszamelegedne akkor nemtudsz mit tenni túl közel van a naphoz. Volt nekemis már ilyen.
  • olcsy11
    kérek egy kis segítséget.. :D mit csináljak, hogy ne melegedjen vissza a bolygó, mert kicsit drága mulatság 10 percenként egy fagyasztó cuccot lerakni
  • Zan
    Na de biza vannak olyanok,akik,ha egyszer veszítenek már elvesztik a fejüket és nem játszanak többet vele...Na ezeknek van kitalálva az easy fok...