8545
Spore
-
#6716 Jameg űrfázishoz tényleg hamar el lehet jutni. Meg aztánn ottvana youtube :) -
#6715 Ehhez annyit írnék hogy csalással kilövöd az achivementek begyűjtési lehetőséget abban a mentésben szal ha ha csítelsz és lemented onnantól már semeik másik bolygón kezdve cheat nélkül se kapsz achivementet. Én így pedig csak sejt fázisban lőttem egyszer amit meg megsem hagyatam. Na mindegy achivementek érdekében töröltem a fullos mentés és kezdtem újjat én :) -
HErBY30y #6714 Én csak azokat tudom ami az Olvassel-ben volt:
Csalás beírásához először is meg kell nyitni a parancskonzolt a ctrl-shift-c kombináció együttes lenyomásával. Az Enter megnyomásával bezárhatod a konzolt. Néhány itt használható parancs látható az alábbiakban:
help: a játék összes csalásának felsorolása.
help [csalásnév]: specifikus információt ad a csalásról.
quit: kilépés a játékból. -
HErBY30y #6713 YOUTUBE!!! :):):) -
HErBY30y #6712 Ja meg, hogy nagyon hiányolom a járműlabornál a "járáspróbát". SZóval csinálok valami fasza tankot és be kell tölteni a civ fázist azzal, hogy megnézzem mi merre hányméter..:( -
#6711 sziasztok
az lenne a kérésem hogy tudnátok adni nekem pár cheat kódot , és hogy hogy kell beírni....
egyik haverom nem hiszi el hogy mekkora játék mert csak azt hiszi hogy mindig ilyen kis lényekkel lesz meg vándorol és meg akarom győzni :D -
HErBY30y #6710 Cool. Nekem semmi jó ötletem jármű meg űrhajó téren. Nemtom mér.....talán mert furcsa élőlényeket már láttam sokat filmekben meg játékokban, de fúrcsa autókat meg ürhajókat nem olyan sokat...és tök szabadon nem jut eszembe semmi:P -
#6709 Én anno lénylabornál úgy álítottam át hogy kicseréltem a nyelvi mappákat :) amcsi helyére beraktam a magyart azt csá :D -
#6708 Na csináltam egy új űrhajót
Omnieye
-
#6707 Hát megpróbáltam a parancssorban átírni a nyelvet de nem működött úgyhogy szerintem installnál. -
koj #6706 szóval a telepítéskor kell kiválasztani? vagy át kell írni? -
#6705 Mondjuk nemértem miért nemtudnak berakni egy nyomorék nyelválasztó menüt :S -
#6704 minden verzióban benne van a magyar nyelv. a területi beállításoktól függ ha magyar nyelvet használja v mást -
koj #6703 Hali! Ennek a játéknak van magyarosítása? Tom hogy nálunk magyarul jelent meg de nekem angol:D! -
HErBY30y #6702 Mindegy akkor mostmár KENTAFORMIS. :):):):)
-
#6701 van :D -
#6700 Van egyszarvú is. -
#6699 Az egy dolog, én a szarv szót nem értettem hogy miért 2 féle a 2 szóban, de közben már rájöttem hogy az rinoceros görög eredetű, az unicornis meg latin azért különböznek egymástól. -
#6698 jah és az orrszarvúnak 2 szarva van :D -
#6697 tekintve hogy olaszul az uno az az egyet jelenti így latinul is hasonló, gondolom hogy uni és ebböljön hogy EGYSZARV -
#6696 equus na :D -
#6695 ez egy rhinoceros equiis :D -
HErBY30y #6694 Hehe...tényleg..::akkor marad egyszarvú ló oszt jóaz...
...meg tényleg nem az orrán kéne, hogy legyen a szarv...tjajh..:):)
Majd kiröhögnek a hernyók is.:):):):) -
#6693 Hmm ez most off lesz de most feltűnt hogy az egyszarvú nevében a szarv az cornis, az orrszarvúnak meg ceros. Akkor ez hogy van? :D
Sőt az egyszarvú rinocérosznak a latin neve Rhinoceros unicornis :S -
#6692 Nja ez így szakszerűen rhinoceros :D -
#6691 Átállítod az ikonjában a futattási paramétereket ilyenre:
-locale:hu-hu és elvileg magyarodnia kell.
-
#6690 Unicornis. De annak homlokán szokott a szarva lenni nem az orrán :) -
HErBY30y #6689 A szájában fogja a dolgokat látod :):) -
HErBY30y #6688 Én a himnuszokat nem nagyon néztem, elöször csináltam egy himnuszt, de el se mentettem. Valahogy az nemadta annyira.
Tadam...az egyszarvú Ló. Mi is annak a szakneve? :D:D...nem kentaur..az a féligember féligló...akkor ez mi is?:):):)
-
#6687 Arra kiváncsi lennék, hogy ha nem rakok kezet a lényemre, akkor törzsi fázisba nem is enged belépni? :D -
#6686 Gépeden a területi és nyelvi beállításoknál mindent magyarra kell állitani akkor lessz magyar. -
#6685 Na ezt muszály volt már kipróbálnom :D
-
Beni521 #6684 hiall. ebben a FAQ-ban az irogatták h a galactic edition-ba a játék magyar a többi extra angol. így vettem is egy galactic edition-t 576-ba csak 1000 Ft-al volt drágább a normálnál. de valahogy a játék mégse magyar :D létezik hozzá magyarítás v valaki el tudná küldeni a nyelvi file-okat? előre is köszönöm a segítséget -
#6683 Himnuszokkal mi a helyzet?
Nálam egyáltalán nem lehet feltölteni, de nem is találok a SP-án.
Pedig érdekelne. Sőt, beépített dallamokat sem találok, nem úgy, mint egyéb kreálmányt. -
#6682 Ja törzsiből nekemis csak egyik módosíttásnál rakta be. -
#6681 Van amelyiknek berakja egy lényfázisos formáját, 3ból egyik törzsfázisost és ennyi kb :S -
#6680 Nekemse rakta be mindet a sejtfázisból indított lényemből. Legutóbbit mondjuk berakta törzs,civ és űrfázisi formáját is. -
#6679 Ó igen. Ugyanez a helyzet nálam is. Sőt végigtolt civeket sem mindet rakja fel. Van kb 6 űrutazó civem sejtfázistól kezdve, azt hiszem 3nak v 4nek tudtam felrakni az űrfázisos alteregóját. -
#6678 Lenne egy kérdésem. Próbált itt valaki megosztani még a lénylaborral készített lényből űrfázisi formát csinállni és megosztani?
Mert nálam megosztásnál kiirja hogy sikeres de a szerveren mégsincs fent. -
#6677 Muhahaaa! :D