8545
Spore
-
#6756 Azért elég nehéz volt elbuknom a civ fázist, hogy meglegyen az az achievment.
Szóval szerintem a hard tulképpen egy medium, a medium az easy és az easy pedig a n00b szint. -
#6755 Hmmm...érdekes. Sajnos nincs több ötletem.
Esetleg az egész könyvtárat húzd át, ahol a save-game van. (nem a lények) -
Kraptor #6754 Direkt link nem mükszik SG-ről, itt a káp url-je: http://img146.imageshack.us/img146/5140/001mr1.jpg -
Kraptor #6753 Úgy látja, hogy a letöltött lények között van, de nem jelenik meg a saját lényeim között és így néz ki a világ, egy nagy kérdőjel van a lény portréjánál: Képecske -
#6752 Hehh...tedd fel a spórpedia-ra és akkor fogja látni... -
Kraptor #6751 Azt tudom, de a lényeket valamiért nem látja. -
#6750 Két helyen tárolja a mentéseket.
Az egyik a lények, másik a játékmentés. -
Kraptor #6749 De nem akar összejönni, mert a lényeket nem ismeri fel hiába másoltam át azokat is. Világokat + teremtményeket nem tudom sehogyse összehozni, külön-külön megy. -
#6748 Csak most, csak neked, csak ma!
FAQ -
zenoka #6747 hehe en 3 ilyen 240 es lenyt csabitottam amgam melle most terminatort jatszunk es kicsinaljuk a bolygot:)
este dobok screent ha valakit erdekel:) -
Kraptor #6746 Van nekem egy kis problémám. Játszok az asztali gépemen és a notebookomon is. Valahogy megoldható, hogy az elmentett játékot (világokat) átvigyem egyikről másikra? Teremtményekkel nincs gondom, csak világokkal. -
#6745 Én szövetségbe léptem a játék elején valami igen agresszív lénnyel :D 240 hp-ja van nekem 40 :D szal ha valaki nem akar csatlakozni ő kiirtja az egész fajt :D -
Cat 02 #6744 Nekem 1szer nem volt elég DNS pontom, mentem is ölni vkit, mert kibírhatatlan :D -
#6743 Már próbáltam...érdekes... -
HErBY30y #6742 Jaja...megyek is, mert már nem jön úgy....kifogytam mára..:):)....Jóckát! -
#6741 Szerintem menj aludni :D
(Hagyj holnapra is ötletet :) )
Amúgy jópofák! -
#6740 Ez jó lett! -
HErBY30y #6739 Esküszöm mindjárt alszok, de ez kísz lett nagyon:):):)...főleg ahogy egykézen ugrálva megy...hááááxdxdxdxd
-
HErBY30y #6738 Na ez már egy tenyérbemászó alak:):)
-
#6737 Gondolom tartalmazza a lények, járművek, stb adatait. Mit hova raktál meik színt és mintát használlja meg ilyenek :) -
HErBY30y #6736 De, ha jól tudom, akkor ha a png file-t rakod ide be lényről vagy űrhajóról és én azt letöltöm és beteszem a Sporealkotások-Lények vagy járművek mappába, akkor máris a játékomban lesz az alkotásotok.....egyszer kipróbáltam egy darázsféle lénnyel a netről és működött....ezt hogy a francba csinálták meg?:):):):)
...vagy annyi, hogy a png file a képen kívűl még tartalmaz ilyen 3D-s adatokat és kész?...még most találkoztam ilyennel elöször.. -
#6735 Naja meg vanegy alúl a közepén. olyan mint oldalain csak nagyobb :) -
HErBY30y #6734 Váú...jó pontosan kellett a dolgokat rakosgatni, hogy ilyen minden irányból szimetrikus legyen.:) Látom alúl a fények nem maradtak el:).. -
#6733 Na csináltam egy elég érdekes UFO-t :D
Zodac:
-
HErBY30y #6732 Nagyon király:):):)Lényfázisban is ez van:)...Akkor csak a száj kötelező, semmi más :)....csinálok egy szájat egy darab gerinccsigolyára és végig viszem ...xdxdxd -
#6731 Heh, minél több "extra" érzékszervet rak rá az ember annál nagyobb lesz a látótér. Így lehet ellensúlyozni a szem hiányát. -
HErBY30y #6730 Na, ezt megnézem.....korom sötét lesz vagy mi?:):)..mondjuk akkor hogy találom meg a csajt?..na megnézem..:P
Kííísz ez a lénylabor, nagyon adja nekem....eszméletlenre röhögöm magam..:):):):)
-
#6729 Gondolom mindenki tudja, hogy sejt fázisban nem kötelező szemeket rakni a lényre. Nos, próbáljatok szem nélkül kimászni a partra. -
HErBY30y #6728 Rajta vagyok, csak ez a hónap most húzós, majd októberre remélhetőleg összejön. Szegíny családbúl származuk ín. :):):)
Mondjuk lehet azért vannak ötletek, mert 6 éve a 3D Max programot nyűzöm és most jól esik, hogy ilyen egyszerű most minden ebben:):):)Bár így nem lehet akármit, de legalább nem hetekbe kerül egy ilyen lény:):):)
ez is kísz:):):)
-
#6727 basszus ez neked nagyon megy :D neked megérné sztem megvenni, oszd meg velünk is ezeket :D -
HErBY30y #6726 Csak úgy jönnek a hülyeségek most:)
-
HErBY30y #6725 hihi :)
-
#6724 Persze, hogy törlődik, de én sose tartom meg azt amit nem töltök fel (ami nem elég jó hozzá azt úgysincs értelme megtartani). -
#6723 Nade akkor tőled is törlődik nem? Vagy attól még a játékban megmarad? -
#6722 Minek? Játékon belül is símán lehet törölni. My creations, kiválasztod, delete, ok, bumm, volt-nincs. Nekem legalábbis leszedi az online darabot is így. -
#6721 Nemtudom mindenesetre én ilyen után azonnal alt+TAB-ozok és törlöm is. -
#6720 Nekem most olyat csinál, hogy ha csinálok egy lényt, és fel akarom tölteni, kiírja, hogy: "Ezt az alkotást törölték a szerverről. A törölt kreációkhoz nem lehet hozzászólni." Rögtön feltöltés után.
Volt valakinek ilyen?
-
#6719 Sajnos úgy vettem észre, hogy a pédia mindig a legfrissebb dolgok közül válogat, így valaki szinte biztos, hogy letölti. -
#6718 Naja ez elég zavaró. Mondjuk én a nemkívánt dolgokat azonnal törlöm is a sporepédiáról. -
#6717 Eh...gondoltam megszerzem a Bio-Engineer achievementet, beszereztem 25 tweakert, elmentem a főbolygómra, első lény a listában, használom a tweakert, kicsit állítgatom az egyik végtagot, mentem...erre a játék fogta magát és feltöltötte a módosított cuccot. Nem kicsit gáz...